Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 38 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Inteam & DeHearty


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perkahwinan Syam DeHearty mohm3


Inteam & DeHearty
[383 x 250 jpg]

Dihantar olehWarie_DiHati
TarikhJan 08 2005
Hits6942
Undian3
Rating8.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
gabungan inteam dan dehearty...selamat pengantin baru syam & erlinawati...
Keterangan: gabungan inteam dan dehearty...selamat pengantin baru syam & erlinawati...

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2005-01-08)
tak perlu aku ragui...sucinya cinta yang kau beri..kita saling kasih mengasihi dgn setulus hati...ehhee nyanyi lagu kasih kekasih ker....
nur indah
(2005-01-08)
hehehe... pengantin x nyanyi smae ke? ;-)
NaZa FirmaN
(2005-01-11)
waktu nilah saat yg ditunggu-tunggu..semuanya nampak ceria..terutamanya pengantin
cempedak
(2005-01-15)
x dengOOr pun lagunya...hehehe..nyanyi ape yek??
pena sufi
(2005-01-16)
nyanyi lagu kasih kekasih ke?
NaZa FirmaN
(2005-01-17)
waktu tu kalu xsilapnya mereka menyanyikn lagu kasih kekasih n impian kasih..:)
indah hati84
(2005-01-21)
syahdunye isteri syam bile dengar suami tersayang dendangkan utk die.....
adeq sofea
(2005-01-30)
indahnya pertemuan semalam..luhurnya sebuah perhabatan..moga-moga ukhuwah yang terbina berkekakalan..inteam^dihearty tetap mekar subur mewangi...
adeq sofea
(2005-01-30)
di hiasi dengan Nur kasih Ilahi...
adeq sofea
(2005-01-30)
air yang di cincang tak kan putus..walau badai datang melanda..itulah ukhuwah yang sejati..di selubungi penuh Kasih sayang...
nuraiman khairunnissa
(2005-01-31)
eh.. kan abg syam tgh pegang mic tu. mestila dia join skali..
deq nur
(2005-02-03)
alhamdulillah bertemu jua jodoh..semoga Allah memberkati selamanya..
pher86
(2005-02-08)
hensem2 nyer abg2 inteam
pher86
(2005-02-08)
hensem2 nyer abg2 inteam
wawa 83
(2005-02-09)
Cewah... Naza_firman cakap penuh yakin even sampai waktu kumpulan in-team dah nak balik, he he!!
fasu
(2005-02-17)
minat gak ngan kump in-team ngan dehearty. slamat berbahagia hingga ke akhir hayat.
nuraiman khairunnissa
(2005-02-23)
abg syam, abg rahim n abg amin dah selamat berumahtangga... yg lain2 kt sinun tu bile lagi?.......:)
allwisegirl
(2005-03-07)
JAGA ELOK2 ISTERI....
kluAngmAn
(2005-03-13)
wah kahwin tak ajak kami sama pun
kluAngmAn
(2005-03-13)
wah kahwin tak ajak kami sama pun
al kauthar
(2005-03-24)
alhamdulillah,selamat di ijabkabulkan...ana hrap abg sham akan bahagia dunai&akhrat.
aqsaku
(2005-04-14)
test2 bunyi lagu asmaalhusnaa...
aKujErr
(2005-05-14)
test test..1 2 3... bnyi ke tuh..huhu.slmt la berbahagia
su maiyyah
(2005-07-24)
eh2,..ada buat konsert jgak ke time2 begini...??
ainsri
(2005-07-25)
yang lain tu bila lagi.....
syafika
(2005-08-12)
Assalamualaikum................selamat pengantin baru abang hisham saya doakan kekal sampai anak cucu dan dapat zuriat soleh dan solehah.
Imam Baihaqi
(2005-09-15)
bila 2 hati dah terjalin,,,,,selamatlah pengantin kami doakan,,moga reda allah,,,,,,,,,,,,tak apa ke abang munif,,ambil senikate ini
Imam Baihaqi
(2005-09-15)
bila 2 hati dah terjalin,,,,,selamatlah pengantin kami doakan,,moga reda allah,,,,,,,,,,,,tak apa ke abang munif,,ambil senikate ini
nano
(2005-11-07)
Ha lagu2 berunsur nasihat supaya setia kepada keluarga dan jujur dalam agama tak dek ke??
kakciknah
(2006-02-19)
binalah keluarga islam..............
fainis
(2006-03-13)
gambar dah lme baru nak bagi komen...hehe...
fainis
(2006-03-13)
pengantin pun nyanyi same? hehe..
tulips ilah
(2006-09-05)
no komen....he he..
aimanhafidz
(2007-01-01)
aik?akhi syam pun nyanyi?......kompius lah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08139 saat. Lajunya....