Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 17 jam, 26 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> atisolehah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
simple shida Program Khidmat Masyarakat


atisolehah
[339 x 248 JPG]

Dihantar olehatisolehah
TarikhDec 28 2004
Hits4593
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum...gambar ini diambil semasa ana sdg bercuti di Terengganu dgn cousin ana.
Keterangan: Assalamualaikum...gambar ini diambil semasa ana sdg bercuti di Terengganu dgn cousin ana.

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-12-29)
wa'alaikumussalam wbt... meeoowww...
fariz
(2004-12-29)
('',)
humairatulhusna
(2005-01-02)
bestnya gi berkelah...
pena sufi
(2005-01-03)
muka mcm org arab
princess ixora
(2005-01-03)
assalamualaikum....(^_^)
princess ixora
(2005-01-03)
pi terengganu area mana???
farisHaq
(2005-01-05)
a'a mcm arab
yeop
(2005-01-10)
kasturi_hati
cempedak
(2005-01-15)
x syak lagi...betul lah..cam arab...hehehe...
ariz
(2005-01-24)
yela..sejibik mcm a'arab la.(ntah2 a'arab pe)
dakwah ilahi
(2005-03-14)
Berjalan lah sambil menyelami keindahaan pencipta
zailani
(2005-03-24)
bila nk ajak ana pi b'kelah bersama?hehe..
raf
(2005-03-27)
ciptaan allah adalah ciptaan yang indah
ashikinAZAM
(2005-03-29)
emmm seronok ke kelah kat ganu?
aKujErr
(2005-04-04)
best nya diaa... salam ukhwah.
pai
(2005-04-13)
nak pinjam tikar tu bole tak..? nak gi camping gak la...
manis
(2005-04-13)
hmm..........rasa tenangnya....................
aqsaku
(2005-04-14)
arab malaya..
addey
(2005-05-04)
kejap lagi kita akan terbang guna tikar ni..pecaya tak?
abu nawas80
(2005-05-18)
ggani kat mana nih?
littlemuslimah
(2005-05-19)
nape ana skali tgk tak mcm kt mesia..? hehehe =P~
syedhafiz
(2006-02-17)
yang seorang tu Kenapa kuku cagu ke?
nabilpoyo
(2006-04-06)
a ah...orang macam arab...tapi location macam kat oversea...negara musin luruh begitu
RaFiQ
(2006-04-10)
Tenang saja suasana kat tempat ni kan???
pazz
(2006-06-09)
boleh tau kat mana tempat tu..?
hafiz86
(2006-06-29)
wah lawanya tikar tu
syasha
(2006-07-26)
cantik tempat 2....kat area mana erk??
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
tenang hati melihat senyuman nya...
borhan
(2006-10-02)
ketenangan yang abadi
absar
(2006-11-13)
betullah,tenangnya rasa bila melihat senyumannya..
absar
(2006-11-13)
betullah,tenangnya rasa bila melihat senyumannya..
mohamad
(2007-03-20)
senyuman seorang ibu......eh ye ke..?... :-)
uswatun mawaddah
(2007-09-06)
terengganu kat mana tu? nak ikuuuutttt...
ikrimah
(2009-02-02)
ana org ganu..tapi tempat tu belum ku jumpa,kat mana ye..pantaikan

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084264 saat. Lajunya....