Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1425H ifti hanan


JK Aidilfitri 1425H
[300 x 238 jpeg]

Dihantar olehibnuyahya
TarikhDec 13 2004
Hits3600
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri 1425H: Persembahan istimewa daripada Devosi
Keterangan: JK Aidilfitri 1425H: Persembahan istimewa daripada Devosi

Komen yang telah dihantar
kakyong
(2004-12-14)
Devosi ni kump. dari mana erk?
Hanan
(2004-12-14)
kump baru kakyong.. nampak aje halus2 tu, tp ganas gak lagunya... hehe
nur indah
(2004-12-14)
hehe.. kalu kakyong dengo mesti terkujat punye le.. ;-p
Kang
(2004-12-14)
Rupanya ada clone Mie_Inteam dalam Devosi
nur indah
(2004-12-15)
clone dari sabah tu bah Kang..... geng kaze la tu... ;-p
khairoo84
(2004-12-15)
bukan Mie_Intem je, hazamin pun ada! yang no.2 dari kiri tu. tak ingat apa nama dia.
pena sufi
(2004-12-18)
dah ada album ke?
Kang
(2004-12-18)
Album keluar mungkin dalam buan Februari 2005
khairoo84
(2004-12-23)
memang best, tapi kalau audio ok lagi perfect! untuk JK seterusnya dan ada persembahan, saya bawa entertainment equipment free! khas untuk UKHWAH!
RuMaishaaa
(2004-12-23)
DEVOSI-makin hari makin mantap-INSYAALLAH-semua atlit MAHALLAH MARYAM-UIAM puji pd mereka-TAHNIAH
pena sufi
(2005-01-03)
nanti ana cari albumnya ok
adeq sofea
(2005-09-10)
ini..artis baru namanya bukan devosi..devotees namanya..
saffar
(2007-01-09)
ada budak dr ranau anggota devotees tu...jangan lupa balik ranau ek..
shawal
(2008-03-11)
2 dari kiri tu macam kenal lah... boleh tak bagi maklumat diri...
shawal
(2008-03-11)
saya dari terang... maybe kawan lama saya koy

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080265 saat. Lajunya....