Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
.....dan janganlah kamu berputus asa daripada rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa daripada rahmat Allah melainkan kaum yang kafir.
-- Yusuf: 12

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rehlah khairuzzamanrehlah


JK Aidilfitri 1425H
[346 x 217 jpeg]

Dihantar olehibnuyahya
TarikhDec 12 2004
Hits3670
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri 1425H:Para Muslimin yang hadir
Keterangan: JK Aidilfitri 1425H:Para Muslimin yang hadir

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-12-14)
pada mulanya muslimah yang lebih ramai, hari semakin petang, muslimin pulak yang semakin ramai.
sayatetapsaya
(2004-12-14)
menarik je...
kasihmu-amanahku
(2004-12-14)
:(
kakyong
(2004-12-14)
ni masa sesi apa?
nur indah
(2004-12-14)
sesi ape ek??? sesi taaruf kot... ;-p
khairoo84
(2004-12-15)
kalau tak silap time sessi taaruf la.. kan Kak Kaei?. kasihmu-amanahku kenapa monyok?
Hanan
(2004-12-15)
kasihmu-amanahku tak dpt join las minit.. tu yg sedih tu.. diala yg sponsor kek besday tuh..:)
nur indah
(2004-12-15)
sian kasihmu-amanahku... tapi kek tu sedap sesangat... syukran.... ;-p jgn sedih2....
Kakyong
(2004-12-16)
Ooo....siannya tuan kek tak dapat makan kek sebab sakit perut.....
kasihmu-amanahku
(2004-12-17)
2 kali sedih sbb keta plak rosak....kek tu hanan yg pilih, sebab tu sedap
Kang
(2004-12-17)
Takpe fikri... itu namanya "hard-luck". ada masa, ada rezeki kita jumpa lagi alam suasana yang lebih grand.
Kang
(2004-12-17)
Lepas ni ada sessi "Bertemu Berilmu", buat kat Seremban, tapi khusus untuk muslimah saja... waaa.. kita intai ajelah
kasihmu-amanahku
(2004-12-17)
cayalah kang...jom kita intai2 hahaha
nur indah
(2004-12-18)
hehehe... Hanan bab pilih kek mmg terer fikri weh... intai2? no way!!! MUKTRAMAD!!!!hehe.. ;-p
pena sufi
(2004-12-18)
semua nampak khusyuk...tengok apa tu?
kasihmu-amanahku
(2004-12-18)
kang bgtau....nnt dia menyamar sbg muslimah hehehe beware ;)
nur indah
(2004-12-21)
nyamar?? nak pakai serba hitam dr ujung rambut sampai ujung kaki ke fikri??? hehe... ala, xyah le nyamar2, jd diri sendiri aje... ;-p
riyas
(2004-12-23)
mcm manela rupa kang kalau pakai tudung n jubah nanti.....hehehe
syar
(2005-04-29)
malasla nk komen2 nie...
mzaidi
(2007-02-08)
ok lawa gambar ni,kalau nak tengok gambar lagi lawatilah http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.07997 saat. Lajunya....