Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Berbuka Puasa di Kelana Sentral Konvoksyen


JK Aidilfitri 1425H
[337 x 206 jpeg]

Dihantar olehibnuyahya
TarikhDec 12 2004
Hits3627
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri 1425H : Lawak apa agaknya sampai semua begitu ceria..
Keterangan: JK Aidilfitri 1425H : Lawak apa agaknya sampai semua begitu ceria..

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-12-14)
time ni gelak tentang sessi pembentangan perbincangan makanan tradisi raya..
NaZa FirmaN
(2004-12-14)
iya betul...time nilah kite bleh dengar pelbagai resepi ciptaan tradisi secara semulaji dan x kurang jua ciptaan sendiri..contohnya team SAMPRIT..KIKI
NaZa FirmaN
(2004-12-14)
TIME nilah masa utk sesi ketawa n usik-mengusik
suhaimi sr
(2004-12-14)
Baru ana perasan kuih samprit yg ana present tu bukan sebenarnya kuih tu. Ia sebenarnya kuih bunga cina. Wife ana yg bagitau. Eee...malunya....
ibnuyahya
(2004-12-14)
abis kueh semprit tu macamana? hehehe
sayatetapsaya
(2004-12-14)
yang warna oren2 sikit tu...ada garisan2 kat atas kuih..
kakyong
(2004-12-14)
ye la tu...kuih semprit kan kuih yg mcm bunga kekwa tu..
RuMaishaaa
(2004-12-14)
group brothers pakat tibai je ckp bab resipi..kami kaum hawa..pakat gelak je kat belakang!!
nur indah
(2004-12-14)
hehehe... mampu ketawa je dari jauh tgk gelagat kumpulan2 ni.. ;-p\
kaze
(2004-12-15)
aik rasa dah betul dah kuih semperiiit...
ibnuyahya
(2004-12-15)
uikhh.. kuih yang misteri, nampaknya.. terdapat beberapa pendapat mengenainya.. yang mana satukah kueh semperit. mari kita tunggu :)
suhaimi sr
(2004-12-15)
Hang pa buat ketawa kat belakang yea Rumaishaaa....tak patut..tak patut...
khairoo84
(2004-12-15)
mana taknya, Bro. suhaimi yang nak cakap pun dah tergelak dulu!
ibnuyahya
(2004-12-15)
apa tu.. oo asal nama semprit tu ke?. he he he
NaZa FirmaN
(2004-12-15)
hah..tengok tu..yg paling banyak n kuat ketawakn orng ialah saudara prof...
suhaimi sr
(2004-12-15)
Dia tak present boleh la. Cuba kalu dia yg present. Kita ketawakan dia plak...hahha....
izdham
(2004-12-15)
macam mana dapat nama kuih tu ye???
lidah-penghunus
(2004-12-15)
pii tanya kuih semprit, mana la kitorg tau, sampai terketaq2 nak jawab, tanya la kuihteaw ke kuih koci ke
nur indah
(2004-12-18)
hihi... lawak betoi la presentation kump ni... ketaq ka lidah-penghunus??? sian noo... ;-p
pena sufi
(2004-12-18)
mcm mana leh tak kenal semperit...semperit ni pjg2...ada garisan atas dia.tp, tak semestinya warna oren...ada warna pink,kuning, coklat...dll
ibnuyahya
(2004-12-18)
:) lidah penghunus, takpa. saya sebenanya nampak tangan dok ketaq2 tu. tapi buat2 x perasan.kasi kaber line.. hehe jgn marah.guro jek..
heartbrokenkid
(2004-12-19)
ana tak penah dengar name kuih semperit.. tu pasal tanya bentuk dia camne... tapi still tak dpt bayangkan.. leh team semperit terangkan semula tak he?
aiesyah
(2005-02-24)
laa kuih semperit tuuu...nih mesti mkn kuih almond london,mama carrie,choclate chip,tart......hehehehe
mzaidi
(2007-02-08)
ok lawa gambar ni,kalau nak tengok gambar lagi lawatilah http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08088 saat. Lajunya....