Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 180
Ahli: 0
Jumlah: 180




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 8 hari yang lalu
Rashdin: 25 hari yang lalu
khalifah: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> rabbit


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Raya UTM rabbit


rabbit
[354 x 228 JPG]

Dihantar olehrabbit
TarikhDec 08 2004
Hits6231
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Raya ukhwah-UTM 2004. ~Muslimah sedang mendengar taklimat mengenai aktiviti
Keterangan: JK Raya ukhwah-UTM 2004. ~Muslimah sedang mendengar taklimat mengenai aktiviti "Jahit Ketupat" dan "Lempar Bom"

Komen yang telah dihantar
hurun ein
(2004-12-09)
bestnyer name tag dier...
Hanan
(2004-12-09)
Seronok dan berdebar2nya wajah2 mereka
teman siber
(2004-12-09)
syarat pertama nak join sukaneka 'mesti pakai tag...' heheh
Rabbit cute
(2004-12-10)
hahaa..diorang nih malu2 nak pakai tag tu...
ika2410
(2004-12-14)
besarnyer tg nama...
sayatetapsaya
(2004-12-14)
malu seh....besar tu...
muslimah 04
(2004-12-14)
hehe..berbangga dgn name sendiri...tu yg besar tu..;-)
sayatetapsaya
(2004-12-21)
ye ke muslimah_04??ana malu dgn nickname ana la...huhu...main letak punya stok...
muslimah 04
(2004-12-22)
xpe...ana pun main letak punye stok gak!tp saya tetap saya...jadila diri sendiri.jgn jadi org lain..hipokrit namanye..tul x sayatetapsaya?hehe..
sayatetapsaya
(2004-12-26)
takde la...bila saya sebut nickname saya je, sume orang gelak....malu *_*. Apapun, saya tetap saya kan????
muslimah 04
(2004-12-27)
yup!biarla mereka gelak...nte x sakit pn..biarkan si luncai terjun dgn labu2nya..(",)hihi
hanishumaira
(2005-03-10)
hanan
rinie
(2005-06-29)
fullamak besarnye...nametag
ummu sulaim04
(2005-07-29)
nice
ummu sulaim04
(2005-07-29)
nice
ainieKhadijah
(2005-09-07)
ini kampus mana ini
samudra
(2005-12-14)
pelarian tsunami
farah hanan
(2006-02-22)
beratur tunggu giliran untuk apa tu kak..??
umar af
(2006-03-17)
ok lah
Addey
(2006-03-19)
ni beratur nak cungkil duit kat BSN ni.....hehehe
altamira
(2006-05-25)
cantik kereta,siapa punya
SBM
(2006-09-21)
besarnyer tag nama..
ShahrulZaman
(2007-02-01)
OKlah dan standard apa name tag bsar tu, dulu ana buat orientasi lagi lah besar name taqnye hehe
mzaidi
(2007-02-08)
ok lawa gambar ni,kalau nak tengok gambar lagi lawatilah http://mohdzaididesa.fotopages.com
munawarah07
(2007-03-21)
nak dengar taklimat jahit ketupat pun...kena beratur ke...bagusnya muslimah sekalian...
redgirl
(2007-03-24)
tak jahanam ke kereta tu bila main lempar bom
alang1993
(2007-04-06)
habis lah kereta tu kemik
izzul islam
(2007-04-15)
depa dok lap kereta kasi kilat uth...
mohamad
(2007-04-16)
lempar bom??...wah bahaya ni. (^_^)
kayikana
(2009-12-06)
cuba check ada tak yang tak pakai stokin...bukan apa ,kot2 ada yang kaki sebayam...hahaha...jangan marah.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083093 saat. Lajunya....