Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang berada di puncak gunung itu tidak diletakkan di situ, sebaliknya mendaki dari bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 179
Ahli: 0
Jumlah: 179




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 10 hari yang lalu
Daeng_Jati: 17 hari yang lalu
skater: 19 hari yang lalu
HIKAL: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> serikandi mujahidah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka Puasa UTM Muhamad Kariman


serikandi mujahidah
[276 x 242 jpg]

Dihantar olehserikandi_mujahidah
TarikhNov 21 2004
Hits10207
Undian3
Rating9.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Tautan ukhwah takkan hilang..
Keterangan: Tautan ukhwah takkan hilang..

Komen yang telah dihantar
kasihmu-amanahku
(2004-11-22)
hangpa ni student usm ka....saja2 mai melawat? hehehe
kasih kekasih
(2004-11-22)
hampa study usm ka???
shafawi78
(2004-11-22)
usm tu tempat study hangpa ka?....
Hanan
(2004-11-22)
kasihmu tu nak g menjejakla tuh.. hehe.. salam harmonis utk semua..:)
Prof Muslim
(2004-11-22)
hehehehe...apa kes ?
kaze
(2004-11-23)
hehe kes xda...
istisafa
(2004-11-23)
meh kita amik batu kat blakang tu.. cantik betul buat hiasan kat rumah..
kasihmu-amanahku
(2004-11-23)
huih....hanan ni, pandai2 je. prof....nak join skali ke?
ABg IMaM
(2004-11-25)
kenangan manis takkan hilang di hati walau hilang di mata...tak gitu Prof?:)
madiganu
(2004-11-28)
:)
Firdaus Azimi
(2004-11-29)
biar hilang kat hati jgn hilang kat mata..pedih siut......hikhikhik..sian sapa2 yg pedih tu..
MeowHidayah
(2004-11-29)
istisafa... satu2nya manusia yg pantang jumpe objek kaler purple, habis sumer nak angkut balik umah...
MeowHidayah
(2004-11-29)
agaknya kalau bangunan kat belakang tu kaler purple pun mesti nak angkut punyer... tehehe...
MeowHidayah
(2004-11-29)
kucing kaler purple tak nak ke..? hehe
aSoToKo
(2004-11-29)
macam kenal je tempat ni
istisafa
(2004-11-30)
ada ke kucing kaler purple.. isy isy isy, mesti comel teramat sangat.. tak taula meow, kena badi purple kot, ehehehe...
istisafa
(2004-11-30)
suka pi uitm shah alam, bangunan kaler purple.. sampai kelas aje, senyum.. ;P
MeowHidayah
(2004-11-30)
kucing purple rasanya tak susah.. cari sekor kucin kaler putih, pastu ambik nila, campur sket kaler purple then mandikan.. uhuhuuuu.. sadisnya keess..
MeowHidayah
(2004-11-30)
yg penting, pilih yg tidak memedihkan mata.. :D
khaulah alazwar
(2004-12-01)
cantiknya batu kat blkg tu..purple...
kakyong
(2004-12-08)
purple nya pekat sangat.....
Hanan
(2004-12-09)
kalau purple cadburry.. memang pilihanku.. hahah
zaim bushra
(2004-12-14)
usm.....aper kba semua?
al-aarifin
(2004-12-28)
tapi yang pasti tuu bukan USM kampus kesihatankan???
al-aarifin
(2004-12-28)
tapi kampus mane yee???sebab tak pernah keluar dari kampus kesihatan nii
vanadium oksida
(2005-02-18)
ambil jurusan ape nie..?
dakwah ilahi
(2005-03-01)
salam ukhwah utk smua...jga diri n jaga sholat
fayyadhah
(2005-03-13)
salam ukhuwah sewangi kasturi
amy 5803
(2005-03-31)
kat maner nie
al-umari
(2005-04-15)
Student PJJ USM ke?
putera durranie
(2005-08-15)
salam ukhwah
great teacher
(2005-09-29)
USM...?? macam pernah ku lihat..tapi dimana yaa..??
Az-Zahabi
(2005-11-10)
macam kenal saja mereke2 ini.....siapa ye....?
achik solehah
(2005-11-11)
4 orang ni..macam tak pernah ku lihat saja..hehe :) salam ukhwah!
altamira
(2005-12-22)
salam ukhwah
mihar123
(2005-12-30)
aik...tak ada kelas ke...jangan-jangan ponteng kelas...gurau saja ...salam ukhwah
farah hanan
(2006-02-23)
assalamualaikum...akak yang berjubah hitam...plzz contct dengan hanan...tak pun email hanan tau..plzz...akak yang berjubah hitam itu....kalau boleh, hanan nak jumpa akak...
lukluk assyifa
(2006-05-30)
hmmm..lama tak jumpa serikandi..apa cerita sekarang :)
czar
(2006-07-27)
Student USM juga ke,samelah kita
nurwahida
(2006-09-19)
Amboi....ingat tak tau
great teacher
(2007-01-15)
sebelah kiri macam nik kartini nik man...sebelah kanan sekali macam siti aisyah saja..yang tengah tak kenai...geng ppip ni..menyamar kat pjj...
4-ziey
(2007-01-16)
jangan pijak rumput
mohamad
(2007-01-19)
melawat ke?...sempat posing depan signboard....hehehehe
Vitamin Hati
(2007-02-24)
saya pun student usm!!!! hahahahhaa
sajidjadid
(2007-03-04)
..tak pa lah.,hehe..,study elok-elok
ctnurbebo
(2007-03-24)
saya pun student usm...nak jumpa datang comp.science nya skol..he..he..
sofya
(2007-07-02)
sofya
(2007-07-02)
student pjj ke?
nhi2da
(2007-08-21)
saya pun stdnt usm...tapi usm kubng krian..klate......
whitetiger
(2008-02-29)
0
fatah82
(2008-05-15)
gambar ni kurang jelasla
lukluk assyifa
(2008-10-28)
yang hujung kanan tu telah mempunyai cahaya mata :]

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080675 saat. Lajunya....