Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Courage is like love; it must have hope for nourishment."
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nur indah Hanan hanis78 wida widi Hanisah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Kompang iman hayati


nur indah Hanan hanis78 wida widi Hanisah
[347 x 250 JPG]

Dihantar olehnur_indah
TarikhNov 07 2004
Hits9185
Undian5
Rating7.6

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ceria semuanya sebab dah berbuka... Alhamdulllah....
Keterangan: ceria semuanya sebab dah berbuka... Alhamdulllah....

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-11-08)
hanis78 tu cam iras2 ex-cosmate ana...
khairoo84
(2004-11-08)
hanis78 tu masih kulum buah kurma lagi ke?
pai
(2004-11-09)
mata bertentang mata... aduhai....
nur indah
(2004-11-09)
amboii khairool... jgn kaco kawan akak tu... saman karang baru tau!!! ;-p
kaze
(2004-11-09)
bahaya.. xleh tgk lama hehe.. tgk kejap sudah he
khairoo84
(2004-11-09)
Kak Kaei jealous ke?
istisafa
(2004-11-09)
amboi wida, makin putih muka sejak guna krim tuut tuut..
riyas
(2004-11-09)
pakai krim oley totol whight or fair and lovely kot...hehe betulla tu kaze...x leh tgk lame2 nie....
riyas
(2004-11-09)
alamak..salah ejaan da...
riyas
(2004-11-09)
yg dok kat tengah tu mcm sepupu anala....ia ke nie?confius..confius...
nur indah
(2004-11-09)
hish... x kuasa la nak jeles... jgn kaco lelebih aa khairool.. nanti ade yg saman awak akak x tau ye... ;-p
istisafa
(2004-11-10)
saman ajelah kaei, hihihi...
Firdaus Azimi
(2004-11-15)
heheh...puteri2 ukhwah yg rela dingorat...hehe..hari raya tak baik marah2 yek..
nur indah
(2004-11-16)
uiksss Firdaus.... bahye ayat tuh... berhati2 di jalan raya lebih2 lagi di ukhwah.com ni... ;-p
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
firdaus mmg x risau kak kaei...dia ni pejuang berani mati, x gitu firdaus?
wida widi
(2004-11-22)
wehh kaksue pe ni??haha jgn memain kak nan pun dh terpengaruh au beli cream uh..kaksue xnak ke??haha
wida widi
(2004-11-22)
perhh riyas muka cousin kamu tuh serupa ke dgn yg dok kat tgh tuh..huh masuk ni dh 12org kata jumpe muka yg serupa
kaze
(2004-11-23)
hehe tak pe la, ni tambah lagi.. ada kawan kata sama gak cam muka kawan dia punya kawan :-)..
istisafa
(2004-11-23)
a'a wida, akak yang temankan hanan beli krim tuu.. cik, saya nak krim pemutih macam kawan saya pakai, kata hanan..
riyas
(2004-11-24)
senang je kak sue, suruh je hanan cari crim oley total white or fair & lovely... 6 minggu 8 jam 10 minit...hehe tambah je...
riyas
(2004-11-24)
wida_widi... yg 12 org tu ana x tahula tapi mmg seakan2 serupa.... xla, confius ana....
Firdaus Azimi
(2004-11-24)
uish..takleh tgk lama2 weih..mau juling bijik mata..
hakima
(2004-11-24)
lawalah akak semua ni. tpkan, yg seorang tu artis ke?
ABg IMaM
(2004-11-25)
ntah....tak dapek nak nolong do...semuo ee layak posing come-come belako... :)
Firdaus Azimi
(2004-11-26)
artis.....artis?apa kes...hehe..yg mana adik rasa artis tu..jeng jeng jeng..
relajihad
(2004-11-27)
adeh2.. takut tol semua tenung kamera...
MeowHidayah
(2004-11-29)
diaorg tenung org yg ambik gambo tu...
farzan
(2004-11-30)
smua nmpk ceria je...ada apa2 ke...hanisah plak,lawa gaya posing
fariz
(2004-12-01)
errr..no komen.gud luck whatever u do.('',)
ukhtisarah
(2004-12-08)
wow...manisnye senyuman...cute arr
iemans82
(2004-12-08)
Subahanallah Maha suci Alllah.....cantiknya2......kaun hawa...
lieck
(2004-12-10)
hanisah nie nampak manis la...salam perkenalan
mfairuz
(2004-12-11)
salam kedamaian utk akak..... :-)
kinan
(2004-12-19)
salam jauh utk yang ada dalam pic..
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-12-20)
kak wida.. 12 org tu x masuk yg ana cakap ke?? eheh? kalau rasa terbeban, ana tarik balik.. tinggal 11. amacam?? :P
ABg IMaM
(2004-12-21)
wah...mmg ceria sbb dah berbuka...tp wida_widi tu jeling semacam jer...takut aku!!!hehe :P
aDesh
(2004-12-24)
comelnya yg tgh2 tu.. nak kenal2 bleh. hehee..
harakah
(2004-12-25)
tundukkan pandangan mu wahai kaum adam, apabila berdepan dengan perhiasan dunia....
hafizzainal
(2005-01-09)
assalamualaikum...........salam perkenalan diucapkan pada semua........sape nama yang sebelah kanan sekali,yang duduk tu.hanisah yeeee.cunnya.comel.
hafizzainal
(2005-01-09)
hanisah ye nama......nak kenalan leh tak......kalau takleh takpe....
wildan 777
(2005-01-20)
emm....kagum sangat..tak terkata, yalah lawa sgt tmpt tuh..kt maner eak?
alifmimyanun
(2005-01-20)
hmm.. saye tgh pileh yg mane satu.....
ainnurhasana
(2005-01-22)
comelnye...ade muka melayu,ade muka arab...
ainnurhasana
(2005-01-22)
jangan dihinggap mawar yang suci itu,andai dirimu bukan kumbang yang mampu terbang setinggi awan...
khairizah
(2005-01-24)
smoga menjadi seindah hiasan dunia akak2 kat dalam gambarnie.....
islahfilislam
(2005-01-30)
ntahla.. no comment
nuraiman khairunnissa
(2005-02-25)
kak hanan tgk sape tu... mcm x tgk kamera jer...
walidah
(2005-03-14)
semoga berjaya dalamhidup... salam ukhwah dari ana
uqu
(2005-03-14)
Assalamualikum...yang berusaha tuan pengerusi majlis....opps...salah tempat plak....heheheh... pekaba akak-akak semua...c-hat????????
faizbukharyy
(2005-04-01)
:)
rizuan
(2005-04-14)
utk makluman....hanisah tu da dipetik org,jd xelok rasenye kite cube kacau hak org lain :)=
eezree
(2005-04-29)
kalo nk tau hanisah tu saya nyer..hehehe...xder la grau jer...
Atif Haziq
(2005-07-01)
erm yang hujung tepi sekali tu yang pakai tudung hitam siapa erk..berkenanla...hehehe
Hanroy
(2005-07-28)
Assalamualikum...apa kabo........moga Allah bersama-sama dengan orang2 yang beriman &bertakwa.salam perkenalan dari ana.comel2 juga ye saudari2 ni..
as samakandi
(2005-08-07)
salam perkenalan untuk si tudung hitam
as samakandi
(2005-08-07)
siapa name ye
nrnizam ypeim
(2005-09-07)
assalamualaikum...slam ukhwah anti semua..selamat berkenalan..nama2 anti semua sapa ek
Imam Baihaqi
(2005-09-17)
manis sumenyerr,,,..memang ciptaan allah sumenyerr indah2
abdyilahi
(2005-11-10)
terlalu manis....senyum sebab dah berbuka (cuba ambil gambar sebelum berbuka-mesti monyok macam tong)kiki
monier
(2005-12-07)
masyaAllah, indahnya ciptaan Allah S.W.T...
syedhafiz
(2006-02-17)
lawa sungguh kerusi kat belakang tu ye
Imam Baihaqi
(2006-02-21)
hmmm,,,,,kumpulan baru ke ni..
cahayamemelihara
(2006-03-07)
ermm..seindah2 perhiasan adalah wanita solehah
zulmi
(2006-03-15)
banyak sangat komen,macam-macam ada.tak tau nak komen sangat,maklumlah ana ni orang baru kat ukhwah ni,apa-apa pun thank banyak-banyak wujudkan portal ukhwah yang amat bermakna bagi ana
zulmi
(2006-03-15)
doakan kita semua berada dalam lembayung ilahi, tapi yang kat tengah2 tu macam kumpulan wirdani lah ;-)
srikandi85
(2006-04-01)
cumellnyer...sejuk mata memandang:-)
Daeng Jati
(2006-04-04)
sejuknyer mate macam nak beku dah
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Tak baik tengok gambar orang lama-lama.. tengok quran lama-lama tak mengapa la dapat pahala..
Ketotoi
(2006-05-29)
alamak
izad
(2006-07-22)
ehem........
nina nur
(2006-08-23)
~buat dose saja~
nizall
(2006-11-06)
wahh
hamba tarbiyah
(2006-11-09)
kalau tak nak bagi org tengok lama tok sah lah parking gambar kat sini...
aymannur
(2006-12-25)
perhatian ek...sila tundukkan pandangan..cemar nama ukhwah.com.
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
ShahrulZaman
(2007-03-31)
Hanisah...
ilahkisas
(2007-04-22)
CANTIK nya GAMBAR NI,tapi SALAH seorang AKAK dalam GAMBAR NI MACAM MUKA SENIOR saya kat UKM,betul ke ada AKA2 kat dalam GAMBAR NI DR FPI UKM?
rahman
(2007-08-21)
wanita hiasan dunia...........
nafisah
(2007-10-25)
apa kata ukhwah .com ni had kan gambar yang boleh upload. terutamanya gambar2 muslimah ni. tak elok di tayangkan
sakinahazzahra
(2007-11-03)
Assalamualaikum..betul kata nafisah..menjadi tatapan umum..boleh ke begini..tengoklah komen-komen tu..maaf ye..dari aku hamba yang hina di sisiNYA dan jahil..
Nurizmi
(2009-01-10)
mudahnya wajah-wajah muslimah dipertontonkan....:-(
SiNaRaBaDi
(2010-07-27)
Assalamualaikum... Err.. Ana setuju dengan ukhti nafisah & sakinah. Apa hukum lelaki lihat wajah wanita & memberi komen yang bukan main lagi.. maaf, sekadar bertanya..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083276 saat. Lajunya....