Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> mawarkasih


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nurulain sahabat ingatan


mawarkasih
[274 x 191 JPG]

Dihantar olehmawarkasih
TarikhOct 30 2004
Hits8228
Undian11
Rating7.36363

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum....mawarkasih bersama member KIPSAS
Keterangan: assalamualaikum....mawarkasih bersama member KIPSAS

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-10-31)
KIPSAS.. kolej...shah alam selangor ek
mawarkasih
(2004-10-31)
KIPSAS tu Kolej Islam Pahang Sultan Ahmad Shah....ha sape tere cube teke mane satu mawarkasih?
Kang
(2004-10-31)
Laaaa... ingatkan KIPAS. Mataku makin rabun
kaze
(2004-10-31)
hehe sekali KIPAS da.. //cube teke?.. tak pe la.. krang kene renung lama2 plak hehehe
Prof Muslim
(2004-10-31)
Prof pulak bekas POLISAS...kira dekat samaKIPSAS tak ? hehehe]
pai
(2004-11-02)
nurkasih + kasihkekasih + impiankasih + mahligai kasih = mawarkasih
Hanan
(2004-11-03)
siap ada formula lagi..hehe
Muhsin
(2004-11-06)
Hmmm semua nye kasih boleh laaa
mawarkasih
(2004-11-07)
syukran seme.............
relajihad
(2004-11-17)
kumpulan nasyid baru ker :)
islammekar
(2004-11-20)
salam ukhwah utk semua
insan kalam
(2004-12-19)
salam ukhwah dr ana....
Ukhwan
(2005-02-12)
x ada komen
ar raze
(2005-03-27)
ehh mawar kasih yang duk belakang kerusi tu kot..
vanadium oksida
(2005-04-05)
ooo..nie lah kumpualn nasyid tu ker..ape tu widarni..opzz silap org rupanya....tapi adelah sikit tu
mawarkasih
(2005-04-15)
insyaALLAH nik...........
safiee iiu
(2005-04-25)
salam ukhwah buat mawarkasih
addey
(2005-05-04)
cantiknyer aircon kat belakang tu...hua..hua..hua..
aKujErr
(2005-05-14)
hehe..cntikNya kain langsir ngan kusi dia tu..baper satu..nk beli leh ker..:D
songkok aji02
(2005-05-16)
ermmm,cantiknya karpet tu....sekali dgn org2 diatasnya.... hehehehhe
putrimuslimah
(2005-07-24)
comel2 belaka..
mukmin sejati
(2005-07-27)
assalamualaikum...salam perkenalan buat teman baru
syed
(2005-08-13)
jaga peribadi diri..salam ukhwah
syafika
(2005-08-21)
Hiasi peribadi dengan akhlak yang mulia.....
Az-Zahabi
(2005-11-10)
salam ukhwah dari ana
Addey
(2005-12-30)
cantiknya kerusi kat belakang tu...
safa indah
(2006-01-12)
kasih kekasih, impian kasih, nur kasih, damba kasih, irama kasih, setanggi kasih, mahligai kasih, terima kasih
albarlasy
(2006-01-13)
budak KIP ek..ana pun study kat kuantan, tapi kat mana ek...?
alleef
(2006-03-28)
comel ek krusi kat blkg 2...hehe. salam ukhwah
Addey
(2006-04-01)
cantiknya pintu tu?
great sword
(2006-04-13)
just look only... for this time no comen... maybe later agaknya....tapi macam ada sikit kejanggalan.... u all fikir lah sendiri....
nabilpoyo
(2006-06-02)
ana budak kuantan...hihihihi
machok
(2006-06-17)
posing poyo nya.....
hafiz86
(2006-06-28)
lawa nya sofa tu,mesti beribu-ribu ringgit kan harganya,
khairulazmi06
(2006-08-06)
comel2 belako
muzaffar yassin
(2006-08-08)
aloh comelnya kapek dio,,beli kat masjid india anda?
safiyyatulbahira
(2006-08-21)
amboiii...berkilat-kilat sofa2..salam ukhwah.....jaga diri hiasi peribadi
mza5102
(2006-11-29)
salam ukhwah dari kota kinabalu....hiasi diri dengan iman
saffar
(2007-01-09)
yang jubah merah tu kembar ke...kembar siang ke kembar malam...hehhehe
marina egypt
(2007-02-10)
salam,lawa lah kain langsir kat belakang 2,carpet, dan kerusi tu...hehe.jangan marah ek!
iefa masy
(2007-03-11)
anis87
(2007-03-20)
salam ukhwah
sakinahazzahra
(2007-08-22)
ikhlaskan hati, hiasi peribadi, cantik luar dan dalaman
asrarqulub89
(2007-09-10)
kaifahaluki?
kakisamun
(2007-09-12)
.. ana bikhair..
nafisah
(2007-09-18)
terang sangatlah gambar ni, rabun mata, hehe
ABg IMaM
(2007-10-04)
hehe...good day sunshine :-)
Wan83
(2007-12-23)
yang mana satu mawar kasih hmmm hmm hmmm
Princess-Shida
(2008-03-15)
Salam. Cantiklah kerusi tu.
mas ayu
(2008-05-26)
salam... ni bekas ex-student KIPSAS. hehe... Tn. Zamri ada lagi ke? rindula zaman belajar kat KIPSAS...
marul
(2008-08-22)
salam ukhwah...mawar berduri ni...ouch..
ardani
(2008-10-06)
salam...rs2 macam kenal mawarkasih ni..yang pakai jubah merah dok tepi tu ita kan...
adieq85
(2008-10-16)
salam..ha mawarkasih..KIPSAS tu satu tempat lah dengan rumah family saya..kuantan juga..
paku
(2009-02-03)
wanita tak ada kuasa, ALLAH maha kuasa....comel....astagfirullah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081674 saat. Lajunya....