Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
jk ziarah JK Buka puasa UTM


JK Ramadhan 1425H
[380 x 245 jpg]

Dihantar olehKang
TarikhOct 26 2004
Hits4056
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: Saat berbuka puasa! Meriah dan menggembirakan!!

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: Saat berbuka puasa! Meriah dan menggembirakan!! Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-10-26)
time ni akak-akak tak punctual, (^_^) adik-adik dah duduk menunggu, aka-akak masih lagi sempat nak mekap. he.he..
riyas
(2004-10-26)
hehehehe...ia ke khairoo?
istisafa
(2004-10-26)
a'a.. akak - akak masa ni tengah bersolek.. penat adik - adik tunggu..
Hanan
(2004-10-26)
kekeke
Kang
(2004-10-26)
Hanan pun mekap ke? Tak nampak pun... hehehe
khairoo84
(2004-10-26)
he..he.. tubaru sikit. yang lagi bagus, adik-adik dah habis buka dan bersiap nak solat maghrib, akak2 masih lagi tak bangun dari meja makan. hik! hik!
istisafa
(2004-10-26)
advance sungguh adik - adik kita.. tu baru first round, second round pun akak - akak lambat jugak.. asik meratah ayam aje..
khairoo84
(2004-10-27)
malam pun sama gak, (lepas terawih) adik-adik dah siap nak masuk tidur, akak2 masih lagi melekat dimeja makan. abg2 pun sama gak! hik! hik!
wardatul imans
(2004-10-28)
mcm tu la ragam akak2&abang2...nak buat cmne lg...
raudhahasanah
(2004-10-29)
isk sume makanan kat sana sedap2, betul tak? nasib baik bulan posa, kalau tak...
khairoo84
(2004-10-29)
akak-akak tak aci, ade ke last minit nak tukar tempat tido. abg2 dah booking dulu. yela ada air-cond & TV.
istisafa
(2004-10-29)
akak - akak kan ramai.. pastu ramai yang putih2.. nak jaga kulit.. abang - abang tak kisah kan? kan? (Prof yang bagi tempat kat muslimah..)
kaze
(2004-10-30)
ehhhh... xkesaaah hehe mgkin gelap kitaorang hehehe
nur indah
(2004-10-30)
amboii khairooo.. jgn aaa cite pasal kelambatan akak2 ni... ;-p a'a la. prof bagi kitorg tido situ.. ape slhnye.. 'abg2' kan kebal.. ;-p
kaze
(2004-10-31)
hehe kebal sangaaaaaat hehehe
khairoo84
(2004-11-02)
yela..yela... kelemahan. dah habis JK Ramadhan (tengah tunggu Van yg disewa datang ambk) sempat lagi nengok citer Dragon Bll. he..he..
nur indah
(2004-11-02)
hehehe... korang la tu... jejaka2 perasan malaya tu sume ngalahkan dak2 kecik kat situ... depa yg lebih nengoknye...x paham akak. ;-p
istisafa
(2004-11-03)
a'a.. adik - adik baca buku, abang - abang yang tengok dragon ball.. hihihi
kaze
(2004-11-04)
aa ni la.. kitaorang tgk bukan sb karton sb pengajaran disebaliknya, byk mesej sbenarnya hehe..
kaze
(2004-11-04)
/tp yg xtahan tu tgk ada adek 2org kt blkg 'btarung' sampai tdgr bunyi tumbukan padu.. cayalah hehe.. mmg praktikan ilmu super saiya he
INSPIRASI HATI
(2004-11-24)
terkejut masa tu.....tumbukan real plak tu...
kakciknah
(2004-12-24)
kesian kat adik2..apa pun..bulan pose...sabar..........

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083931 saat. Lajunya....