Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tak dapat menjadi paus gagah di lautan, jadilah keli lincah di sungai

-- Dari Buku Revolusi Mental

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 10 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[386 x 207 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 26 2004
Hits4061
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: sebahagian muslimimah yang hadir.

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: sebahagian muslimimah yang hadir. Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-10-26)
manisnya kak su tersenyum.. hehhe
khairoo84
(2004-10-26)
memang manis... itulah kelebihan wanita.
istisafa
(2004-10-26)
senyum tengok hanan yang panik seketika.. errr...
INSPIRASI HATI
(2004-10-27)
senyum seindah suria...yang membawa cahaya.....kau tersenyum.....kau tersenyum..heeehe
kaze
(2004-10-27)
uii adek tu posing yg kat blkg kat su..he //depan kat su sape ek..
Hanan
(2004-10-27)
depan kak su zeenneiyrah (camne ek eja) dan eyzzahbatrisyia... :)
khairoo84
(2004-10-28)
isk! peliknya nama!
istisafa
(2004-10-28)
tu nama nick la khairool, nama betul mereka lain..
Hanan
(2004-10-28)
nak tahu nama betul kena berkenalan sendirila.. hhehe
khairoo84
(2004-10-29)
mm.. hari tu, adik-adik Rumah Penyayang ada mintak no. Fon akak-akak tu. takpe minta diorang pass no. fon tu kat saya... he..he. tumbuh tanduk dah ni!
raudhahasanah
(2004-10-29)
eh tumbuh tanduk? oo nak jadi syaitan ye, isk isk camana la ada syaitan terlepas dalam bulan ramadhan ni.
raudhahasanah
(2004-10-29)
eh khairoo84, ana main2 je tau, jgn amik hati, kurus pulak pahala puasa ana.. (",)
zeennieyrah
(2004-10-29)
ala..sikit lagi nk betol...z e e n n i e y r a h...tapi eyzzahbatrisyia tuh betol dah...rindu lak kat adik2 tuh...
zeennieyrah
(2004-10-29)
sori ar khairoo84..memang suke nick pelik2...name betol pun pelik gak..hehehehhe..
eyzzahbatrisyia
(2004-10-29)
Kite memang suka guna nick pelik2 ni. Tapi nama betul tak der lah pelik mane pun.
nur indah
(2004-10-30)
amboi khairul...main pass2 plak dia ekk.... jgn nakal2 cikgu khairul, malu kat anak murid tuu... hehehe...;-p
kaze
(2004-10-31)
haa kan dah kene hehe
khairoo84
(2004-11-02)
huik!.. dah dapat no. fon beberapa org "akak" antaranya, zeennieyrah, INSPIRASI_HATI, ada lagi somebody tu.... he..he..
nur indah
(2004-11-02)
lorrr cikgu khairulll... nakal ko ni ek.... ;-p dapat takpe, jgn jual... kena sekeh nnt... ;-D
INSPIRASI HATI
(2004-11-03)
uik, khairoo84 dapat no phone ana dari saper ni?oooo..dah pandai yer ...
Prof Muslim
(2004-11-04)
khairoo..apa cop sorang-sorang..meh kasi sikit kat Prof...hehehe jgn kabor org lain...kita koncho ...wwwooo
istisafa
(2004-11-04)
amboi khairool.. nakal juga kamu ya..
nur indah
(2004-11-04)
amboi prof... pakat ngan dak khairul lak dia... mcm2 la hangpa no... ;-p
ibnuyahya
(2004-11-04)
:D
kaze
(2004-11-06)
hehe... khairool no tepon kak aie jgn lupa ambek he
INSPIRASI HATI
(2004-11-10)
aik....akhi kaze nak no fon kak aie ker....uik..ader aper2 ker ni..
nur indah
(2004-11-11)
ceh... ngada2 lak kaze... huda mule la tu... nak kena cubit dak huda ni!!! nah amik no hp akak... 0123456789.. ekekek...;-p
INSPIRASI HATI
(2004-11-18)
hahhaa....kelakarlah no phone kak aie ni....(",)
relajihad
(2004-11-28)
huikkkk.. kak awt senyum sampai lagu tuh?
MeowHidayah
(2004-12-01)
kerna terpandang sesuatu yg berwarna purple...
mfairuz
(2004-12-12)
yg mana kak sue ? saya nak tau jgak
riyas
(2005-09-06)
yang pakai baju dan tudung purple tu....
nabilpoyo
(2006-01-07)
fokus...!!!
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084575 saat. Lajunya....