Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Elakkanlah dirimu dari berhutang kerana hutang itu akan menjadikan dirimu hina pada waktu siang dan gelisah pada waktu malam
-- Luqman Al-Hakim

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 22 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka puasa UTM JK Ramadhan 1425H


JK Buka puasa UTM
[342 x 227 JPG]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 23 2004
Hits3927
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Pilih pilih makanan..semua sedap
Keterangan: JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Pilih pilih makanan..semua sedap

Komen yang telah dihantar
sayatetapsaya
(2004-10-25)
makan, jangan tak makan.....susah payah ana order tu :)
virtualmovement
(2004-10-25)
ni macam second round je ni..aik kak Jid,yg tu nasi tambah kali keberapa tu?(jgn mare kak-gurau je)
lepat
(2004-10-26)
yatim yang mula2 segan nak ambik nasik...last2 sapu banyak jugak
kamal 82
(2004-10-26)
pilih-pilih kawan2...jgn tak pilih...
virtualmovement
(2004-10-26)
masa ni semer kontrol macho...termasukle yg amik gambo sekali..
dinulhuda1422h
(2004-11-06)
kat KTC ke ni? cam kenal jer cermin belakang tuh..
virtualmovement
(2004-11-12)
ape lak KTC dinulhuda-kan kat banner tulis kat dewan sri merbau KTHO?(apa ingat KTC je ke ade cermin sliding door camtu??)
syafiqah arfina
(2004-12-07)
nape muslimin sorang je?muslimin lain tak makan ke?ke tak pose??
syafiqah arfina
(2004-12-07)
nape muslimin sorang je?muslimin lain tak makan ke?ke tak puasa??ahakz..
pheonix
(2004-12-10)
bestnye...byk jugak makanan...alhamdulillah
hafeezzul
(2005-02-14)
bila nak wat kat kolej 10..ehehhe
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
mizie Hafiz80
(2005-04-02)
Ingat Allah sama...
fareesya
(2007-02-21)
bagusnya dapat makan..nak sikit boleh tak?
nafisah
(2007-10-08)
laparnyer....
mofex4all
(2008-08-09)
makan time
ikrimah
(2009-10-14)
kenapa campur ek...was was lah gni

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080395 saat. Lajunya....