Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 201
Ahli: 0
Jumlah: 201




  Yang Masuk Ke Sini
khalifah: 1 hari, 1 minit yang lalu
hajime_kindaichi: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
 Majlis Oktoberians


JK Buka puasa UTM
[326 x 236 jpg]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 23 2004
Hits6293
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Ni muslimah plak makan..lapar-lapar!!!
Keterangan: JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Ni muslimah plak makan..lapar-lapar!!!

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-10-24)
hehe ngamĀ² tgh suap tu.. hehe
abuyaa
(2004-10-25)
sebelum makan baca doa ke tidak....?
virtualmovement
(2004-10-25)
yang tengah meyuap tu..sampai tak perasan org amik gambar..hehe
kamal 82
(2004-10-26)
tu pasal..tukang tangkap mmg professional
sayatetapsaya
(2004-10-26)
ala..malu2 kucing tu. kontrol~~~~
virtualmovement
(2004-10-26)
pesal yg amik gambar banyak amik gambo muslimat dr muslimin ha??pelik2..(",)
hurun ein
(2004-10-30)
ni sapa tukang amik gambo ha?!
zahiah
(2004-12-06)
memang btul2 candid ni..:-)
alifmimyanun
(2005-01-27)
yg baju biru tudung putih tu malu2.
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
nurnajihatul
(2005-04-26)
emm.. sedapnya makan... jgn lupa org blkg ye
aKujErr
(2005-05-06)
hehehe... yg pakai baji pin tu..tgh suap lagi tu... baca bismillah ke tak..hehe
Shazlina
(2005-05-27)
heheeh..cute:)
abdyilahi
(2005-11-10)
lahap, jangan tak, aiks, baju biru tu puasa malam ke
jauhtapi dekat
(2006-11-19)
makan tak ajak
mohamad
(2007-03-27)
salam ukhwah dari ana....tambah lagi...tambah lagi... jangan segan ye.
whitetiger
(2008-02-29)
Tambah2 juga, tapi ingtla kat org lain sikit..huhu

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094337 saat. Lajunya....