Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nurman JK Buka puasa UTM


JK Buka puasa UTM
[315 x 241 jpg]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 23 2004
Hits4076
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Pengerusi Majlis - VirtualMovement.
Keterangan: JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Pengerusi Majlis - VirtualMovement.

Komen yang telah dihantar
virtualmovement
(2004-10-25)
seronok gak dpt duk tepi pengerusi ukhwah UTM-saudara lepat(",)
lepat
(2004-10-26)
itu bukan ana le VM..tu sahabat ana..iswan
kamal 82
(2004-10-26)
alamaks..VM pun tak kenal mem dah..hehehe
sayatetapsaya
(2004-10-26)
tah..tu iswan la. Kembar lepat. Patut la VM tertipu...
virtualmovement
(2004-10-26)
erk!!takderle..saja je ana nak test-samada korang knal tak mana satu iswan ngan lepat..bagusle kalau dah tau nak bezakan..kui kui kui
lepat
(2004-10-27)
cover line la tu VM
hurun ein
(2004-10-30)
a'ah la...skali tengok cam lepat...=) keciknyer dunia ek!
dinulhuda1422h
(2004-11-06)
tengah baca attahyaa ek? :)
virtualmovement
(2004-11-10)
bukan baca tahiyya tu-khusyuk dengo kembar lepat bg tazkirah... hehe
relajihad
(2004-11-14)
heh?... tahiyya?.. herm.. amali KAFA ker?
muslimah 04
(2004-11-23)
aik!yg pakai ketayap tu cam knal jek!pengerusi klab iqra' UTM,yg baju biru tu baru knal.hehe..:-)
zahiah
(2004-12-06)
bole knal tak ngan yang pakai baju biru tu?-dah berpunya ke belum??hehe
nurmiza
(2004-12-08)
emm..mcm kenal la dewan ngan tkar tu...sori la..org nye tak knal..hehe
shu84
(2005-01-03)
assalamualaikum....
nurharapan
(2005-02-16)
bestnye kt utm...leh berbuka puasa same2.....
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
manis
(2005-04-25)
buka posa makan apa?
vanadium oksida
(2005-05-06)
ape lauk yg best kat situ....emmm..nyam..nyam
Setanggi syurga
(2005-09-03)
JK tu apa?????
AsFaRiNa
(2006-01-16)
teringat zaman sekolah dulu......
teman siber
(2006-07-13)
macam mana lah boleh terperasan pulak gambaq ni...huhuh...
fishah
(2006-08-20)
salam... em... rasa macam kenal VM ni.. tapi kenapa nampak macam lain saja rupa??? salah orang ke ye???
excelldent
(2007-03-13)
solat itu mencegah seseorang dari melakukan kejahatan dan kemungkaran
excelldent
(2007-03-13)
solat itu mencegah seseorang dari melakukan kejahatan dan kemungkaran

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083732 saat. Lajunya....