Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka Puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka Puasa UTM diana alisyah


JK Buka Puasa UTM
[408 x 175 jpg]

Dihantar olehrabbit_cute
TarikhOct 20 2004
Hits4163
Undian5
Rating8.8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Antara Muslimeen yang hadir semasa JK Buka Puasa, UTM Skudai.
Keterangan: Antara Muslimeen yang hadir semasa JK Buka Puasa, UTM Skudai.

Komen yang telah dihantar
Kang
(2004-10-20)
Wah... JK Buka Puasa Ukhwah-UTM ni kategori berjaya! Mari kenalkan...
sayatetapsaya
(2004-10-20)
Tolong kenalkan semua [email protected] Ana tak ingat la semua nama2 ni...
Mutiara
(2004-10-20)
betul tu.
Hanan
(2004-10-20)
Diam2 berisi warga UTM ni, tak kecoh2 tapi hasil gempaq.. Tahniah!!!
kaze
(2004-10-21)
cayalah.. salam semua..
tirmidziy02
(2004-10-21)
yg ana kenal dlm ni, 4 org saja.....zul amri, asward indra firhad, Ahmad Ismail, Fuad!
rabbit cute
(2004-10-21)
Hmm..ok tak gambar nih?? Gambar ni dah di otter sikit2..hehe
kamal 82
(2004-10-22)
ok rabbit thanks...ala ana tak dapat nak senarai sumer nama kt cn
lepat
(2004-10-23)
dari kiri berdiri...khalifah islamiyah,iskandar,teman_siber,virtual_movement,zirkonfis,BD,mutiara,wannz,NMR,syahrul fahmi,firdaus..
lepat
(2004-10-23)
dari kanan duduk... abusuffian,sayatetapsaya,soutul_jihad,kamal_82,yatim,ana,syuhadak
lepat
(2004-10-23)
terima kasih atas kehadirn sahabat-sahabiah sekalian..harap JK Aidilfitri lebih meriah dan lebih bes
dinulhuda1422h
(2004-10-24)
tahniah....terharu rasa...rasa rugi tak dapat datang pun terasa gak. nak wat camana kerja. tak leh cuti.bebudak final exam.
sayatetapsaya
(2004-10-25)
hah...baru ingat nama2 teman ni semua...
hurun ein
(2004-10-25)
ha! sayatetapsaya, ingat dah semua??=)
virtualmovement
(2004-10-25)
nanti JK Raya jgn lupe bawak baju raya ngan samping sekali..
virtualmovement
(2004-10-25)
tertinggal-seluar pun bawakle skali-takkan nak pakai kain pelikat je kot..hehe
simpLe sHida
(2004-10-25)
well done warga utm!!! jemput ke JK UUM.. dr selatan ke utara.. mai laa.. :)
sayatetapsaya
(2004-10-26)
ye...kali ni kompom ingatnye hurun_ein ;)
nuruludz
(2004-10-28)
segak2 belaka muslimin UTM ni...
soutul jihad
(2004-10-29)
smoga 'segak' luar dan dalam...ameen!
relajihad
(2004-11-17)
18 jejaka tampan
muslimah 04
(2004-11-23)
oo..kira aktif gakla warga ukhwah UTM ni,teringin nak join tp segan..
muslimah 04
(2004-11-23)
kenal 2 org je dlm pic tu...siape agaknye??;-)
teman siber
(2004-11-23)
saspen jer... ;p
syafiqah arfina
(2004-12-07)
nombor 4 dari kiri yang berdiri tu dah berpunye ke belum?
raudhatulmardhiah
(2004-12-19)
ramai ye yg hadir....bgslah...merapatkan silaturrahim...gmbr musliimat xde ke...?
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
Imam Baihaqi
(2005-03-12)
semoga mereka ini tergolong di dlm pejuang2 allah yang menegak kan agama islam di muka bumi ini,insyaallah.
nabilpoyo
(2006-01-14)
gaya siot
great teacher
(2006-01-14)
ada seorang-dua yang pernah jumpa kat kem an-nahdah...
sheem
(2006-08-07)
salam..maaf lah tak kenal,ahli baru.salam ukhwah
aisyah yusro
(2007-01-26)
mujahid-mujahid..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081114 saat. Lajunya....