Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 89
Ahli: 0
Jumlah: 89




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 5 hari yang lalu
Rashdin: 21 hari yang lalu
khalifah: 27 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> AJK


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H Berbuka Puasa bersama Fareast


AJK
[400 x 310 JPG]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 19 2004
Hits6945
Undian4
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK BUKA PUASA UTM 2004: Para AJK sedang bertungkus-lumus membuat persediaan
Keterangan: JK BUKA PUASA UTM 2004: Para AJK sedang bertungkus-lumus membuat persediaan

Komen yang telah dihantar
Kang
(2004-10-20)
Tahniah! Waa... Syed Kamal khusyuk ha... Kenalkanlah warga Ukhwah UTM yang lain tu...
Prof Muslim
(2004-10-20)
Tahniah......dan minta maaf tak dpt hadir.....
sayatetapsaya
(2004-10-20)
Tahniah kepada semua...
Hanan
(2004-10-20)
Tahniah juga... Prof scan gambar anta tampal kat situ ok tak..:)
kamal 82
(2004-10-21)
ye lah....dari kiri VirtualMovement , Kamal_82, aswad, saya tetap saya, lepat, dan last ihsan..yg belakang tu tak cam lah..hehehe sorry
rabbit cute
(2004-10-21)
wahh!!! bagus muslimeen2 ni buat keje!!
Prof Muslim
(2004-10-21)
Aci ke Scan..Hanan hehehehe
martyr
(2004-10-22)
kolej bape ni yer? cam Kolej 6 jer...or KRP
kamal 82
(2004-10-22)
ni kat KTHO....ermmm
nur islami
(2004-10-23)
tahniah sumer!
dinulhuda1422h
(2004-10-24)
waa...bagus alhamdulilah.kamal...tengah main games ke tu...solitare ek?
sayatetapsaya
(2004-10-25)
setting apa kamal???games ke gambar muslimah....;)
virtualmovement
(2004-10-25)
kamal tengah nak tunjuk dia laju menaip kat ana tu sebenonye..laju mmg laju-tp type apepun tak faham(dah typing error byk sgt)jgn mare kamal..
soutul jihad
(2004-10-27)
hm...baju hitam berkolar putih itu adalah diriku...(sekadar betulkan...) ape2pun...tahniah sumer...
cactus60
(2004-12-06)
heheheh...sape korang suma ni???
ainatasya
(2004-12-09)
pandainyer........
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
ahmad azhar
(2005-05-04)
oklah
ainieKhadijah
(2005-09-07)
ohh adik2ku...klej berapa tu...wah terinagt zaman2 utm dulu
Nailofar dazlin
(2005-10-30)
marilah beramal..beramal kerana Allah..pemuda melangkah gagah..bersiap menghadapi juadah berbuka..hehe..
dinulhuda1422h
(2005-11-29)
Kenapa semu ada diamkan diri. ermmm....
islahWahyudi
(2007-01-03)
huhu,terlambat...join portal ni after JK iftar UTM 2004, xsempat join walaupun ana UTM juga...=(

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083503 saat. Lajunya....