Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 98
Ahli: 0
Jumlah: 98




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> alin1605


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
aliflamra alqiBtiaz


alin1605
[257 x 313 JPG]

Dihantar olehalin1605
TarikhOct 17 2004
Hits9378
Undian7
Rating7.85714

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah ... 
Semasa perkahwinan di Kota Bharu, Kelantan ...
Keterangan: salam ukhwah ... Semasa perkahwinan di Kota Bharu, Kelantan ...

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-10-17)
aduuhhh jelesnye hehehe.. salam ukhwah.. moga tenang dan berbahagia selalu :-)
Kang
(2004-10-17)
Kaze jeles ha... apa lagi ikutlah jejak langkah!
khairoo84
(2004-10-17)
ha ah! kaze! apa lagi? ikutlah jejak langkah.... er.. Dengar cerita Kang nak habiskan "kuota" nya yang masih lagi mempunyai 3 kekosongan lagi!
kaze
(2004-10-17)
hehe jejak langkah masih samarĀ² xnampak lg (xstabil lg), karang masuk jejak gajah lak hehe.. //antara kuota yg jarangĀ² orang dpt melepasi hehe
kasih kekasih
(2004-10-18)
a'kum hi Lin...pasangan bhgia nmpaknye...jeles akak tgknyerr..
tembakul
(2004-10-18)
salam ukhwah...semoga berbahagia.. ana ni bila lah lagi yek..
simpLe sHida
(2004-10-18)
moge berbahagia n forever ke akhir hayat... :)
Prof Muslim
(2004-10-19)
Semoga berbahagia selalu.....Amin
pai
(2004-10-20)
Tahniah ;)
pai
(2004-10-20)
Tapi... lepas salam tok kadi kene salam bini pulak ke?
alin1605
(2004-10-22)
salam tu eratkan ukhwah...
alin1605
(2004-10-22)
terima kasih kerana mendoakan kami...
alin1605
(2004-10-22)
akak siti fatimah, bak kater kang, ikutlah jejak langkah lin =)
itsjustme
(2004-10-22)
salam ukhwah, semoga berbahagia ke akhir hayat...
aidilshah
(2004-10-23)
zauj ente oghe mana? moga-moga entum berdua akan diberkati dengan rahmah Allah. ameen
yot
(2004-11-02)
Barakallahufikuma...
alin1605
(2004-11-03)
kami du2 orang kelate...
eezamm
(2004-11-08)
Salam ukhwah dari sayasekeluarga.. semoga jodoh alin berpanjangan ke akhir hayat.. Insyaallah.
ayaz
(2004-11-25)
tahniah...semoga kekal ke akhir hayat...
Azzuhra
(2004-12-01)
wah....cantiknye....bagai pinang dibelah dua tue...
liliey
(2004-12-08)
smoga berbahagia hingga ke anak cucu.. cutenya pengantin pompuan..
al-kauthar
(2005-01-07)
muga cepat menimang cahaya mata,amin...
al-kauthar
(2005-01-07)
baby
al-kauthar
(2005-01-07)
baby akak mesti comel n kiut macam umminya..nt ltk gambr baby kat sini ok
nasrah
(2005-02-13)
akum..tahniah dr aan..em,leh thu?camane kenal ngan pasangn dlu?
hazifselamat
(2005-02-15)
hai, mama. semoga perkahwinan di kekalkan hingga akhir hayat
alin1605
(2005-02-25)
buat nasrah, alin kenal ngan abg amir (suami) kat MRSM... dia x-teacher alin.. kira ngorat ngan cikgu sendiri nie =)
alin1605
(2005-02-25)
buat al-kauthar, insya allah, nanti biler alin dapat baby, alin akan letak kat sini jugak...
alin1605
(2005-02-25)
hai, pijah!!! thanks a lot!!!
murshidaidah
(2005-03-27)
semoger berbahagia ieda doakan
ibtisamiman
(2005-03-31)
congratulations!!!!!moga berbahagia hg ke anak cucu
nurintannajihah
(2005-04-01)
tahniah..moga berbhgia n kkl ke akhir hyt...
pai
(2005-04-13)
rase2nyer skang ni mesti dah ader baby kan..?kan.. cak!! ;P
pulu
(2005-05-07)
Alhamdulillaah... hebaatt ... hebatt... beruntung mata ini bisa melihat sepasang kekasih melabuhkan cintanya.
alin1605
(2005-07-12)
assalamualaikum...pai, alin lum ada baby lagi sebab tengah study lagi... suami alin tak nak alin sorang2 susah kat sini sebab dia kat terengganu dan alin kat kedah...
nori noru
(2005-09-08)
aminnnnnnnnnnnn
Nazmi383
(2005-09-28)
samuga berbahagia buat selamanya........
sue 84
(2005-10-14)
sue 84
(2005-10-14)
semoga perkahwinan u all berkekalan dan derahmati allah.......berbahagia selalu.....selamat berpuasa....
Nailofar dazlin
(2005-10-30)
tok panggey doh maso pergi madoh dih..hehe
Nuralisa
(2005-11-09)
Moga Allah s.w.t sentiasa membahagiakan rumahtangga dan memurahkan rezeki anda berdua.
faina
(2005-12-08)
emmm...bahagianya..entah-entah kak alin dah timang anak agaknya sekarang nihh ek???
nuraqmar
(2006-01-18)
besnyeee....nak kawinnnn...
alin1605
(2006-03-07)
faina, akak belum ada anak lagi... tunggu habis study dulu... insya allah next year...
Addey
(2006-03-19)
moga bertemu di syurga
mirzatul
(2006-03-27)
moga berbahagia sentiasa bersama dengan kehadiran cahaya mata..moga akan lebih diberkati..insyaallah..
zilzal
(2006-04-02)
bila nak jadi ibu...tak sabarnye kami..hehe
alin1605
(2006-04-14)
zirza... insya allah next year... doakan, ek?
alin1605
(2006-04-14)
addey dan mirzatul... thanks...
qaidqahir
(2006-06-07)
tahniah kak lin. tapi kan mesti akak tak sangka jumpa jodoh dengan ex-guru kan.jodoh...
qaidqahir
(2006-06-07)
tahniah kak lin. tapi kan mesti akak tak sangka jumpa jodoh dengan ex-guru kan.jodoh...
imthiyaz
(2006-06-18)
semoga berbahagia selama2nya. allahumma amin.
faithzill
(2006-06-27)
assalamualaikum..harap-harap anda akan mencintai antara satu sama lain..dan yang penting dapat anak cepat..sebagai penghias rumahtangga
itqaan muslim
(2006-08-15)
Em rasa kenal saja...Ha ah Sir Amir kan..tahniah sir..semoga bahagia ke anak cucu
zahiezah
(2006-08-30)
tahniah...semoga berbahagia selalu
qibtiyah
(2006-10-11)
moga bahagia sokmo...macam muka lec ana lah...hehe
alin1605
(2006-10-12)
terima kasih semua... memang tak sangka, tapi kalau dah jodoh, tak kemana...
aisya humairah
(2007-08-27)
lawa nya akak....semoga berbahagia....amin...
alin1605
(2007-09-10)
thanks aisya...
alin1605
(2007-09-10)
doakan semoga alin dan baby dalam perut ni sihat...
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
kiut
itqaan muslim
(2007-11-01)
ana ex student mrsm kopu form 5 tahun 2005...memang kenal lah nga sir amir ..nga kak lin pun selalu juga jumpa
broshahir
(2008-01-10)
tahniah..
mizie hafiz80
(2008-03-19)
Macam Shahidan Kassim saja muka pengantin lelaki ini...
iana
(2008-03-23)
shahidan kassim pun encem juga..ahaks..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08804 saat. Lajunya....