Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua masalah boleh diselesaikan dengan cemerlang, asalkan kita menumpukan pada penyelesaian, bukan pada masalah. Allah SWT menyertakan penyelesaian untuk setiap masalah.
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 149
Ahli: 0
Jumlah: 149




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 9 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> vM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Berbuka Puasa bersama Fareast suffian


vM
[334 x 203 JPG]

Dihantar olehvirtualmovement
TarikhOct 13 2004
Hits13331
Undian11
Rating7.72727

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah dari kami...
Keterangan: salam ukhwah dari kami...

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-10-14)
mmm.... bagus! muka dah macho... cuma tanduk je yang belum tumbuh... he..he.. apada aku merapu nih!... Salam Ukhwah!
Prof Muslim
(2004-10-14)
oh..ini antara org kuat UTM yg nak ketemu esok sempena JK BUKA PUASA UTM
Prof Muslim
(2004-10-14)
salam ukhwah dari Prof
kaze
(2004-10-15)
ooo yeke salam ukhwah.. salam dari Virtual Team :-)
kasih kekasih
(2004-10-15)
a'kum....salam ukhwah...salam ramadhan....
INSPIRASI HATI
(2004-10-15)
salam ukhwahfillah........
nynaaz 279
(2004-10-15)
assalamualaikum,salam perpaduan,salam penuh ukwah,dunia wal akhirah...
Hanan
(2004-10-17)
salam harmonis dari ana..
khaulah alazwar
(2004-10-19)
emm Salam ukhuwwah Fillah dari ana..
kasih kekasih
(2004-10-19)
salam ukhwah dr saya utk kalian berdua...-vM-hAIRI-
hatipewira
(2004-10-21)
dua ekor lanun UTM..haha..sama2 tak smart..macho tu sikit2 ada la..
sumaiyyah mujahidah
(2004-10-25)
salam ukhwah fillah dari sumaiyyah..(",)
ajul
(2004-11-09)
ooo kau virtualmoment..jaga korang sem dpn..kalau ade lagi la..sem leps aku xde bole la ek..buat kaco kt utm..nantikan kemunculanku..hehe
elina
(2004-11-11)
salam ukhwah
polymer e1
(2004-11-19)
macam kenal je yang duk sebelah kanan dalam gambar ni!!!
KhilafahIslamiyah
(2004-11-22)
Woii...Nak tunjuk macho kat gelanggang..Bukan kat sini lah..
KhilafahIslamiyah
(2004-11-22)
Tak hensem pun!!!
muslimah 04
(2004-11-29)
oo..ni ke virtual movement hehe..salam ukhwah utk kalian..:-)
muslimah 04
(2004-11-29)
virtualmovement
handzalah muslim
(2004-12-06)
Salam ukhwah fillah..boleh berkenalan ke ni?nsem la yg sblh kanan tu!!
handzalah muslim
(2004-12-06)
ni orang kuat masa majlis sambutan hari raya kat UTM..
syafiqah arfina
(2004-12-06)
salam..emm,mana satu vm ni?
zahiah
(2004-12-06)
salam..bole knal tak dgn yang pakai spek tu?:-)
zahiah
(2004-12-06)
sbnrnya ana knal anta...mayb anta yang tak ingat ana..:-)
kool
(2004-12-06)
hmm..vm,ko amik kos ape kat UTM??ko yang kiri ke,kanan ke?
handzalah muslim
(2004-12-07)
asyik tanya vM je..yang mana satu vM ni??nk kenal skit!!yg xpakai spek tu ke?nsem juga!!
virtualmovement
(2004-12-07)
salam ukhwah buat sahabat semua...dari awal - prof, kaze, kasih_kekasih, INSPIRASI_HATI, nynaaz_279
virtualmovement
(2004-12-07)
kak hanan, khaulah_azwar, sumayyah_mujahidah, ajul, elina, muslimah_04, handzalah_muslim, syafiqah_arfina, zahiah dan kool.. salam ukhwahfillah buat kalian(",)
virtualmovement
(2004-12-07)
mana satu vM?ana yg kiri tu-virtualmovement tp panggil vM je..yg duk nyebok kat sebelah tu handzalah_muslim..(",)
virtualmovement
(2004-12-07)
jgn marah ek handzalah_muslim-ana gurau je...kool,ana amik kos sc comp..
virtualmovement
(2004-12-07)
zahiah,ana ingat nt-nt yg ajak ana join MLM tp ana tak nak kan,hehe!so cmn nt skrg?dah pakai kereta?ke dah beli helikopter?uluqle income tu skit..(",)
handzalah muslim
(2004-12-08)
tahniah la vM sbb grad on time...boleh la blanja nnti..buat knduri kesyukuran ke..tak gitu vM??kata dh btunang!!:)
virtualmovement
(2004-12-08)
o...handzalah_muslim..nta lebih2 ek-ana tak bertunang lg le..insyaAllah lepas grad kot-tp calonnye mana??nta tlg carik ek..hehe!
nursumayyah
(2004-12-11)
ha.....bleh aar.tahan! tapi kalau pakai kupiah lagi HENSEM beb...............
raudhatulmardhiah
(2005-01-05)
salam ukhwah fillah.....akhi khairi...
atie82
(2005-01-13)
salam ukhwah fillah...
handzalah muslim
(2005-01-14)
hmmmm....bila la nk setel Baitul Muslim ni>>kata2 hairi!!
handzalah muslim
(2005-01-14)
ade ke sape2 nk berkenalan??>>kata2 hairi lagi!!
virtualmovement
(2005-01-17)
usop2..dah2 le tu menfitnah..tak baik!!kang menangis lak sidia yang kta nta alim tu bile nampak tulisan nta ni..kata TP PMI(takkan camni kot)
virtualmovement
(2005-01-17)
salam ukhwah fillah ukhti raudhatulmardhiah,ukhti atie82..
virtualmovement
(2005-01-17)
tak lupa juga buta ukhti nursumayyah(mmg nak pakai kopiah(siap ngan serban lagi),tp masa amik gambo ni-kupiah tengah basuh-tak kering lagi!!)hehe
accgurl
(2005-02-22)
salam ukhwah
dinulhuda1422h
(2005-03-07)
amboi, pandai posing nampak?
ashikinAZAM
(2005-03-29)
macho ape!!!!!
handzalah muslim
(2005-04-05)
Astaghfirullahal'azim..ana mnta maaf banyak2..
ika2410
(2005-07-17)
assalamulaikum...kenal2 sgtlah anta berdua ni.yang handzalah_muslim tu baru saja kenal sebab satu kelas sbi dengan ana sem lepas..seronok ye vM GOT, insyaAllah ana sem ni last.
ika2410
(2005-07-17)
apa2pn handzalah_muslim jangan nangis sebab kita semua sc comp final yearkn.so kita buat psm2 ni yang trbaik.
ika2410
(2005-07-17)
usaha+doa+tawakal insyaAllah semuanya bjln dengan lancar,amin...
virtualmovement
(2005-07-24)
syukran untuk ika2410..handzalah_muslim nangis??ye ke??bila tu??berita gempaq ni..hehe
ika2410
(2005-08-01)
ana xnmpk dia nangis mungkin lah agaknya..
ika2410
(2005-08-01)
ana xnmpk dia nangis mungkin lah agaknya..
ika2410
(2005-08-01)
ana xnmpk dia nangis mungkin lah agaknya..
ika2410
(2005-08-01)
so vM buat apa ye sekarang..dah kerja?
virtualmovement
(2005-08-08)
ana sekarang ada buat part time RA kat PPIPS..sebab sem ni tak ada sujek-just projek 2 saja..so,carik duit sikit..erm..ika ni batch ana dan handzalah_muslim ke?(SPM 2000)??
ieyjan
(2005-08-09)
salam ukhuwah
virtualmovement
(2005-08-10)
salam ukhwah juga untuk ieyjan
ika2410
(2005-08-10)
alhamdulillah baguslah ana pun kerja part-time sebab just buat psm2 saja.
ika2410
(2005-08-10)
ye ana sama batch dengan anta dan handzalah_muslim(SPM 2000).ana satu jbtn dengan handzalah_muslim(KI).
ika2410
(2005-08-10)
tapi ana xnah cakap pun dengan handzalah_muslim.cuma kbetulan satu class subjek sbi sem lepas.
ika2410
(2005-08-10)
so hope success selalu.sorry sebab pada mulanya ana ingat anta ni senior ana sebab prnh terperasan anta kat fakulti.
shitiey
(2005-08-11)
salam ukuwah ila antuma.....
virtualmovement
(2005-08-18)
salam ukhwah ilaiki ya ukht shitiey aidon..
AsrarSirriyah85
(2005-08-20)
salam ukhwah fillah..mahabbah lillah..
virtualmovement
(2005-08-30)
salam ukhwah juga untuk Asrar...
Kirana85
(2005-09-23)
MANIS2KAN SENYUMAN SEIKHLAS MUNGKIN ye!
tero 1809
(2005-10-15)
kontrolllllll jangan tak kontrollllllll
laila annafisah
(2005-10-28)
wa... lawanyer janggut!!!
Ansarallah
(2005-11-15)
Salam ukhwah fillah dari ana..lama dah xmasuk web ni.. :)
Ansarallah
(2005-11-15)
smart juga yang tak pakai spek tu..boleh buat adik ipar ni..UTM ke?adik ana UTM juga,sampai
Ansarallah
(2005-11-15)
sapa nama penuh yang tak pakai spek tu?macam pernah kenal...
virtualmovement
(2005-11-19)
yang tak pakai spek tu namanya usop-kenapa ansarallah?nak rekemen adik awak kat dia ke?ish tak boleh..pasai dia dah ada orang punya..huhu
KhilafahIslamiyah
(2006-01-21)
blah lah anda berdua..Asyik2 BM..Bosan ana dengar..Wakkakaka
amir haikal
(2006-01-27)
bravo usop..selamat bermukatamar PMI kali ke-3
Ansarallah
(2006-02-24)
semoga Handzalah_muslim suksess selalu :di
Addey
(2006-03-19)
semoga di berkati
virtualmovement
(2006-03-23)
syukran...
qaidqahir
(2006-06-07)
salam ukhwah...seriusssnyer muka...
Wafiyah
(2007-10-19)
Assalamualaikum...salam ukhwah
kapten06
(2008-02-07)
abang usop apa kabar? ada mana sekarang...dah hilang no. kontact abang.... last dapat info tentang abang kat poly kedah.... rindu lah kat abang...huhu
syuukur
(2008-03-05)
macam cikgu lah...hihi
aisya humairah
(2008-03-18)
salam ukhwah dari ana.....
virtualmovement
(2008-12-13)
salam ukhwah dari ana utuk aisya humairah
fizizzuddin
(2009-02-23)
Assalamualaikum...salam perkenalan dari saya.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083903 saat. Lajunya....