Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> suhaimi sr


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
riyas sasician


suhaimi sr
[371 x 236 jpg]

Dihantar olehsuhaimi_sr
TarikhSep 30 2004
Hits8024
Undian55
Rating5.01818

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
suhaimi_sr memenangi hadiah kerana jadi johan acara 'brick walking' semasa di Cherating.
Keterangan: suhaimi_sr memenangi hadiah kerana jadi johan acara 'brick walking' semasa di Cherating.

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-10-02)
..waa cam menang nasib je hehehe.. wlupapun salam ukwhah :-) //ayat keterangan tu cam ayat penyata je hehe
wida widi
(2004-10-02)
saper nih??hahaha
Kang
(2004-10-02)
Inilah student of Millioanaire
khairoo84
(2004-10-03)
mmm.... student of millionare ye.... oic, dia ni buat MLM... baru ingat!
ridwan daie
(2004-10-04)
uiks, ghajinnye eksesais ye, lps ni bolehla jd wakil negara ke sukan olimpik
Prof Muslim
(2004-10-10)
nak ajak bincang ngan buat bisnes...boleh tak suhaimi_sr ?
nynaaz 279
(2004-10-11)
wow.tough btoi la johan brick walking nih..kacak plak tu..ade janggut2 sket lak t.huhh..kiut betoi.hehe...
nynaaz 279
(2004-10-11)
leh x saye rekemen kat member saye??die nih suke yang ade janggut2 ni..tampak beriman...
kaze
(2004-10-11)
uiii hancusss.... hehehe
khairoo84
(2004-10-12)
lho! suhaimi ni dah kawen la!!! takpe.... saya kan ada sebagai pengganti. (ni nak kena bela jangut dan pakai serban!)
Prof Muslim
(2004-10-12)
isk..khairoo hang taruh janggut kira namapk face dahsyat nanti...
Hanan
(2004-10-12)
nakal ha Prof..
Prof Muslim
(2004-10-12)
Hanan, kan sahabat kita nak sgt taruh janggut....hehehe Cuba bayangkan...cuba bayangkan..jgn mare khairoo84....
kaze
(2004-10-13)
dah bayang dah... //klt nk tgk, bleh la edit kat photoshop hehehe..
khairoo84
(2004-10-14)
he..he... dah tumbuh janggut sikit dah... itupun tabur baja! Suhaimi jgn jealous!!!
khairoo84
(2004-10-14)
Kak Hanan tu tgh berangan ke?
INSPIRASI HATI
(2004-10-15)
ade-ade jerlah........heeeheeehehe
Prof Muslim
(2004-10-19)
hm...
suhaimi sr
(2004-10-21)
Nak ke Cherating kenalah trim sket. Kalu tak sure berjambang.
suhaimi sr
(2004-10-21)
Nanti tengoklah saya masa JK Ramadan. Sure terkezut!
suhaimi sr
(2004-10-21)
Hai kak hanan, sekali je bagi komen...terus diam. Ada pe2 ke nih...:-)
kaze
(2004-10-22)
terkezut? adakah anda botak hehe? mmg terkejut..
kaze
(2004-10-22)
atau yg bnama suhaimi sbenarnya yg kat belakang tu ek hehe
suhaimi sr
(2004-10-25)
Hai kaze, saya yg bercaplah. Apa2 pun kita dah pun berjumpa kat JK Ramadan semlm. Alhamdulillah.
ayaz
(2004-12-01)
emm..best laa dapat hadiah ye??
nurse intan
(2004-12-09)
wui..excited dpt hadiah....!
nuraiman khairunnissa
(2005-02-17)
mcm seorang ahli kump. mestica la.. tapi sape namanya yer... ;)
deknoor85
(2005-02-18)
wah bang control macho ckit,,,, dapat hadiah tu sampul surat jerk.... he he he :)
arezee
(2005-02-18)
tahniah...tahniah......asalamualaikum
suhaimi sr
(2005-02-21)
Tkasih. Sampul surat tu ada voucer la. Mestica? Ye ke? Tak perasan lak.
ADDNIN
(2005-02-23)
ye ke dapat hadiah tu......
irdeena shah
(2005-03-01)
wah2 snyum lebar saudara suhaimi kita...lepas ni leh ajar ler apa rahsia d sbalik kemenangan...x kkena yuran kan...
suhaimi sr
(2005-03-08)
Tak de apa rahsianya . Cuma usaha ajer...:-)
murshidaidah
(2005-03-27)
akom abang mie...hehehe.per kaba?cantik janggut
anieda
(2005-03-30)
hai abg mie..control macho nampak..jgn mare..:-)
fAiNiS
(2005-03-30)
isk,isk..kesian..dpt kertas je.. :P
fAiNiS
(2005-03-30)
tok x der gambo terbaru ke? :)
white
(2005-03-31)
inike....orang nye!
suhaimi sr
(2005-03-31)
Thanx Ieda, nieda, fainis & white krn sudi komen. Well, to fainis mmg kertas tapi dlmnya ada voucer kipas. Gambar terbaru? Hmm..tengoklah.
suhaimi sr
(2005-03-31)
Hai nieda perli nampak. Ieda, abg mie yg pakai topi tau. Bukan yg kat belakang tu...hahah....
anieda
(2005-03-31)
cute la abg mie ni..mcm bintang filem..senyum ckit..:-)
suhaimi sr
(2005-03-31)
:-) Ada2 je lah nieda nih.
fainis
(2005-04-06)
uii...kembang tok sorng nie...:)
fainis
(2005-04-06)
jgn melotup sudah lah tokk...
suhaimi sr
(2005-04-07)
hahah.....
bicarakasih21
(2005-04-09)
salam ukhwah...seronoknye dapat hadiah kipas plk 2...first time ana join ni sronok gak...
suhaimi sr
(2005-04-11)
Salam ukhwah juga buar bicarakasih21
hazifah
(2005-04-29)
selamat berkenalan
suhaimi sr
(2005-05-03)
Ye. Terima kasih.
eiza86
(2005-05-09)
eceh2....dpt adiah lg tu..
czarcam
(2005-09-22)
huhuhu.. ingat kan bro suhaimi_sr ini dah berumor orang nya... rupa nya tua lagi saya daripada dia...hehehe... anyway.. lama tak nampak nko posting suhaimi sr....
MencariSinar
(2006-09-09)
Assalamualaikum..dah rezeki..
marina egypt
(2006-12-29)
salam alik...........penat ke?
suhaimi sr
(2011-08-02)
terima kasih yang sudi komen.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085377 saat. Lajunya....