Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 20 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nurulain


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
khairoo84 riyas


nurulain
[365 x 247 jpg]

Dihantar olehnurulain
TarikhSep 29 2004
Hits4505
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ni gambar me &
my collegues, di JPM, PPSP, kampus kesihatan USM
Keterangan: ni gambar me & my collegues, di JPM, PPSP, kampus kesihatan USM

Komen yang telah dihantar
nurulain
(2004-09-30)
semua kat dlm gambar tuh dah berkeluarga, except my friend yg kat tgh tuh
riyas
(2004-09-30)
amboi hang khairoo.... x cukup satu...
nur islami
(2004-09-30)
oo....mana satu nurulain?erm..sama keja ngan kak zah ke?usm kubang kerian ke ni?
kaze
(2004-10-02)
assalamualaikum makcikĀ², salam ukhwah :-) semua ahli ukhwah juga ke? nurulain ajak mrka la join hehe
wida widi
(2004-10-02)
salam ukhwah ek wat sumer..hahah
nurulain
(2004-10-03)
ni usm kubang kerian, JPM, PPSP, saya yg 2 dr kanan
nurulain
(2004-10-03)
nur islami, kak zah tu kerja kat dept mana?school? sy br je kerja kat cni lepas belajar, x kenal sgt org lama
nur islami
(2004-10-03)
erm..xtau la kak zah keja dept mana.ooo..org baru...
pai
(2004-10-03)
hm... kertas beselerak kat atas meje tu eksen je ke ape..?
khaulah alazwar
(2004-10-06)
Salam ukhuwwah fillah buat semua =)nice...
Hanan
(2004-10-12)
salam harmonis dari ana..
Hubb qilaf
(2004-10-21)
he he..macam kenal jer sumer org2 dalam nih..
Hubb qilaf
(2004-10-21)
yang plg kenal skali..kak sofia..staffnurse tuh..
Hubb qilaf
(2004-10-21)
kak nurulain...nape tak penah perasan yer..?ana student USM..selalu gak masuk opis JPM tuh...
nurulain
(2004-10-26)
akak RA, kak sofea, sis, n kak lailani tu CFCS
Hubb qilaf
(2004-11-27)
he he...ana dah kenal dah ngan kak nurul...tapi seganlah nak tegur...
amyra myra
(2005-02-08)
salam ukhwah...
Izzul islam
(2005-03-30)
ABg IMaM
(2005-04-20)
salam ukhwah....:)
rinie
(2005-06-28)
salam ukhwah dari ana....proffession apa ni?nurse ke?
g3p ajib
(2005-10-15)
macam familiar saja muka muka dalam ni...kenal sangat la staf JPM usm ini..hehehe
g3p ajib
(2005-10-15)
mana prof halim, tan win?
nurulain
(2005-12-28)
tak sempat cari mereka masa itu..so bergambar dengan yang ada sajalah..
zana 5152
(2006-01-21)
boleh lah tahan
zana 5152
(2006-01-21)
boleh lah tahan
aKujErr
(2006-01-31)
hmm..salam tahun baru dr me
Addey
(2006-03-19)
cantiknya rak kat belakang tu....
Addey
(2006-03-19)
cantiknya rak kat belakang tu....
zilzal
(2006-04-01)
wah2...tahun nafas ek?
nabilpoyo
(2006-04-06)
oksigen
mizie hafiz80
(2006-07-10)
Interview CE anda...?
mizie hafiz80
(2006-07-10)
Oppsss... Silap send...
nabilpoyo
(2006-08-18)
kubiar kalam berbicara........
mdzahran
(2007-09-18)
aik.. supo kenal...
nurulain
(2007-09-29)
memang lah ..semua tu warga CFCS (KKKK)..kami2 semua dah tak ada dah,,.tinggl kenangan..hanya CFCS masih di situ..huk..huk..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080068 saat. Lajunya....