Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 317
Ahli: 0
Jumlah: 317




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 11 jam, 47 minit yang lalu
khalifah: 6 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Kenduri lagi


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
suhaimi sr Fareast


Kenduri lagi
[369 x 343 JPG]

Dihantar olehHanisah
TarikhAug 07 2004
Hits12811
Undian5
Rating8.8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Satu lagi aksi ganas dan mantap di rumah MuTTaQiN..tuan rumah kena serang.. hehe
Keterangan: Satu lagi aksi ganas dan mantap di rumah MuTTaQiN..tuan rumah kena serang.. hehe

Komen yang telah dihantar
terrorist
(2004-08-08)
dah lama idup ke...
MuTTaQiN
(2004-08-08)
ni perhh nak bunuh orang pyun leh gelak
Hanan
(2004-08-08)
3 senjata menanti...
Prof Muslim
(2004-08-08)
nak mati dalam iman ....heheh
MuTTaQiN
(2004-08-08)
mati syahid insyaAllah sebab tu senyum lebar
MuTTaQiN
(2004-08-08)
penganas cuba merampas rumah ana...
kasihmu-amanahku
(2004-08-09)
pandai ke pegang senjata tu...?? MuTTaQiN tak nampak takut pun.
Prof Muslim
(2004-08-09)
itupun diberi makan nasi serta kuih-kuih ..best..pastu tahan tuan rumah .....tak patut..tu..heheh
kasihmu-amanahku
(2004-08-09)
sabo aje la MuTTaQin...dah namanya pun budak2. x layan kang nangis diorg ni...
MeowHidayah
(2004-08-09)
hehe.. si Dhanny takleh tahan gelak...
theamadz
(2004-08-09)
eh..pelik gak...nak bunuh orang pun kene ade malu² gak er???...
JPM-PutraJaya
(2004-08-09)
ni berbahaya nih...boleh bahayakan Negara Malaysia..Kami simpan gambar2 ini dan akan chek utk buat siasatan tentang web ini..
kasihmu-amanahku
(2004-08-10)
tu dia aihhhhhh.......sampai lagu tu nooo.
kasih kekasih
(2004-08-16)
tang mana yang bahaya tu cik tuan JPM oii....
zam rizal
(2004-08-30)
isk, ni JK kenduri ker JK Perang? :P
riyas
(2004-09-01)
x cukup lagi satu....senapang gajah!
pLatipus
(2004-09-02)
Lor... kalah US Navy Seal.... silap-silap SWAT ngan NSA pun takut... kuikuikui
zaidatul85
(2004-09-17)
laaa, kalo ye pun nak bunuh jangan lah sampai mcm tu sekali....zalim,zalim.....yg nak di bunuh tu pula sempat lagi kontrol macho...he,he,
Prof Muslim
(2004-09-20)
Don`t try this at home...hehehe
miraumairah
(2004-09-20)
as'kum..aikk nak bunuh orang pun masing2 control handsome. sweetnya u' all nie.mcm rela dirampas aje..
kasihmu-amanahku
(2004-09-26)
x real....nape director x cakap 'CUT'? tido ke director ni
appy
(2004-10-01)
ellehh..malu2 la pulak..x real la bang..muke tak cukup ganas..tgk pun tak sampai ati..salam ukhwah
SaLaFiaN
(2004-10-03)
Tak sampai hati sebenarnyaaa...lembut hati...penuh dengan belas kasihan :P
nawwal
(2004-10-03)
Ya Rabbi...dah buang tabiat ke ikhwah ana ni...
MeowHidayah
(2004-10-04)
sbb tu gelak ek SalaFiaN... hehe..
cutiegurl dehearty
(2004-10-17)
hehe...pengganas2 paling mesra yg pnah sayer nampak...hehe..mesra~
sahabat amin
(2004-10-21)
ayunya para pengganas...x takut lasom...! ;-D
kasihmu-amanahku
(2004-10-31)
itu namanya senyuman membunuh...hehehehe
sesejuksalju
(2004-11-03)
macam sayang je nak tembak tuan rumah...siap senyum lagi..hehe
pai
(2004-11-06)
lemah lembut cam nak sembelih ayam jer.... :P
pai
(2004-11-09)
xder ker heroin yg nak slamatkan..? mana heroin...??
sheikhLUTHFI
(2004-11-10)
HI
relajihad
(2004-11-14)
isk isk isk... tak sempat raya plak kang!
ibtisamiman
(2004-11-21)
one 2 3...mengucap dulu ye!!!!!
relajihad
(2004-11-25)
peng! peng! peng!... tetetete.. ahh itu mesingun... guang tom bang... ha tu atom bom :)
sinyataya
(2004-11-30)
agak2 kalu tempat kita perang betul2, kita gelak tak kalau tengok gambar camtu?
umairah nurani
(2004-12-01)
amal tu rasa dah banyak ke?
pena sufi
(2004-12-05)
hehehe....apalah antum nie...dok posing gini
nurse intan
(2004-12-09)
wui...mcm penah tgk gmbor ni. kat dlm stesen tv al-jazeera. :)
nuraiman khairunnissa
(2004-12-09)
ni babak filem mane plak ni??? hihik..
kakciknah
(2004-12-12)
buat lakonan ker???
sumayyah5053
(2004-12-20)
nak berperang ke nak berlakon ni??? hehehe
SUEFI
(2004-12-30)
pehal bibir ko merah,adib??pembunuh pin pakai gincu ek??/
wardahdesa
(2005-01-31)
arename
(2005-02-28)
baiknya muka pengganas,betuk ke ni
Salsabilla
(2005-03-01)
sukenyer kalau semua penganas mcm nie.... senyum je....... hehehe...
manis
(2005-04-12)
kenapa senjata tak nak real pun...................
puteriaina
(2005-04-15)
wah!kononnya ganas lah tu.ni mesti masa kecik2 tak puas main ninja2 cam ninja turtle
kilauansyifa
(2005-04-17)
awat dok kalut tu?
kilauansyifa
(2005-04-17)
awat dok kalut tu?
vanadium oksida
(2005-05-02)
ya-Allah ape sudah jadi..ngan tuan rumah...tu lah...hari tu gi pancung kepala kang...kan dah kumpulan kang datang nak balas dendam...sabar2
putri syiffa
(2005-05-17)
kecian orang tawanan tue...tapi...masih boleh tersenyum ekh......he..he..
khairah
(2005-05-22)
x macam muka penggganas pun..
rocky
(2005-07-20)
anda ini bekas JEMAAH ISLAMIAH ke..?
khazinatul asrar47
(2005-08-11)
apa lah...macam tak ada reaksi lgsg bila kena ugut...:p--saja saja:)
mastermind03
(2005-09-07)
apa ke he nya ni???? pelik!tak cukup ganazzzzzzz...kih kih kih...
HeArtBroKenkiD
(2005-10-02)
hehh.. lama tak melawat.. =P ale muTTaQin,, tak ajak ohh..
jambu
(2005-11-15)
handsome lah boleh kenal kan
kalimahsuci
(2005-11-28)
nak mati pun masih boleh senyum lebarrrr...bawak-bawakla mengucap sebelum terlambat
cahaya syafiah
(2005-12-17)
eh!buat apa tu?macam tak percaya saja....
farah hanan
(2006-02-23)
anda buat apa itu..???
tasbih 30
(2006-02-28)
pengganas yang penyayang... tak cukup ganaz..
islamic gil
(2006-03-08)
sebelum tu taubat byk222 k encem tu.jumpa kat rumah Allah ek
Addey
(2006-03-17)
aik??? matilah mamat tu kena pedang dengan senapang?
hakimlaw
(2006-04-20)
Takbir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alawiyah
(2006-05-17)
alawiyah
(2006-05-17)
nak buat pa tuu
nabilpoyo
(2006-06-11)
awat la asyik gambar macam kurang bagus saja...huhuh
ummuazzahra
(2006-07-23)
tuan rumah masih bernasib baik kerna pengganas mampu lagi tersenyum lebar..
Addey
(2006-10-29)
mereka sangat gembira...
Kurina
(2007-04-29)
sungguh teraniaya hamba Allah itu..sambil tersenyum girang..
nur saujana
(2007-05-26)
posing maut nya pengganas....ada gaya....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089602 saat. Lajunya....