Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jikalau semua umat Islam itu berjemaah pada solat Subuh, nescaya kekuatan kami tidak dapat menandingi Islam
-- -- Pembesar Yahudi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 88
Ahli: 0
Jumlah: 88




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 37 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kenduri dibilik MuTTaQIN


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
lidah-penghunus ainul nabila


kenduri dibilik MuTTaQIN
[340 x 281 JPG]

Dihantar olehMuTTaQIN
TarikhAug 03 2004
Hits12018
Undian21
Rating7.61905

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan Open House:
kak hanisah,dan kak wida sedang berposing...
Keterangan: Kenangan Open House: kak hanisah,dan kak wida sedang berposing...

Komen yang telah dihantar
MuTTaQIN
(2004-08-04)
senyum sokmo akak2 kito nih!
MeowHidayah
(2004-08-04)
model2 busana muslimah.... boleh kenalan...? ekekekek basi...
MeowHidayah
(2004-08-04)
lawo langsir... (puji langsir ajeee...)
tumpang
(2004-08-04)
atas katil pun boleh la.. asalkan stokin tak basah...
ratusyahadah uiam
(2004-08-04)
aik..hanisah??satu kls BM ni..hehe..salam ukhwah
Engku Salina
(2004-08-04)
amboi merahnya wida... baju baru ke tu??? :D
Kang
(2004-08-04)
Apa maksud MeowHidayah "ekekekek basi..." Apa yang basi? Kenapa basi? Wida dan Hanisah ni sopan santun kat majlis. Tak capap.
MeowHidayah
(2004-08-04)
hukaloh kang.... "..kek basi"... gelak gaya baru... hujung gelak tu main tambah aje tu... takde kene-mengena ngan 'aweks2' tu..tehehe...
MeowHidayah
(2004-08-04)
cth: muaarrgghhkakakakakakawin.... (kawin sokmo kawe..hehe)
MeowHidayah
(2004-08-04)
once again..... leh kenalan meks-meks ni....? kikikikikikicap cap kipas udang..
MeowHidayah
(2004-08-04)
lupa plak kang... nate gapo 'capap' tu? dok pehe kawe weeeehh laaa...
Hanan
(2004-08-04)
yg capap nak datang time prog besar2an je.. keekke
khaulah alazwar
(2004-08-04)
eh..ade jugak muka mak cik wida ye.....senyum nisah jgn tak senyum...cute le
farisHaq
(2004-08-05)
mcm kenal
kasihmu-amanahku
(2004-08-05)
pilih...jgn x pilih. harga bole dirunding hehehe
theamadz
(2004-08-06)
waduh²!!!...sungguh mengancam yang baju berbiru...kim slaam ya...
rutab
(2004-08-06)
akm. leh kenalan ngan baju biru... wassalam
islamic student
(2004-08-06)
wanita solehah seindah hiasan
Brothermon
(2004-08-06)
errrr.................................cam knal je baju biru tu..ehehehe
MuTTaQiN
(2004-08-07)
woooo bilik ku..sayang bilik ku kih2 :P
farisHaq
(2004-08-07)
yg baju biru tu bleh la kalo sekadar nak bershbt, kerana...
MeowHidayah
(2004-08-07)
Loorr... jgn dikacau si baju biru tu, nahas nanti... tehehe...
muslimin23
(2004-08-07)
wah lawanyer........ kerusi dier la....jangan perasan plak kakak-kakak kite tu....heheheh jgn marah...
MuTTaQiN
(2004-08-07)
kerusi!!???? kah2 tu bukan kerusi ahh
kasihmu-amanahku
(2004-08-09)
hai....minat kt baju biru je ke? sian makcik baju merah tu hehehe
man-z
(2004-08-09)
assalamualaikum...hai akak posing habis
theamadz
(2004-08-09)
sayang u all
mardianatul hannan
(2004-08-15)
comeynye kakak berdua nih..
muslimin23
(2004-08-17)
kalau bukan kerusi aper???
dinulhuda1422h
(2004-08-22)
sapa kawin ni...
MeowHidayah
(2004-08-24)
katil tu syeikh...
MeowHidayah
(2004-08-24)
aii mek... awat pas ke kawin plak..?
hakimabdulrahman
(2004-08-24)
wanita solehah yang manis dan beriman......
riyas
(2004-08-28)
cantiknye ciptaan tuhan.... bertambah manis lagi, tingginya iman dah akhlak....salam ukhwah n harmonis...
izdham
(2004-08-28)
macam pernah kulihat je tapi dimana yeeee
AdAwiAh 1210
(2004-08-30)
aikkss wida merahnye..takutlaa nk dekat..:p
itsjustme
(2004-09-05)
biru...merah...oh, indahnya ciptaan Ilahi...senyuman pengikat persahabatan.
azimin
(2004-09-07)
err,nk kenal ngn baju biru tu laa..hihi
pukau
(2004-09-09)
Nak brkenalan boleh?
razkirazak
(2004-09-11)
nak peringat skit leh! sabda rasul S.A.W (bukanlah kabaikan itu dikirakan pada kecantikan pakaian dan keelokan gaya
razkirazak
(2004-09-11)
tatapi ialah dihitung pada ketenanagn dan kesopanan)
arielezuanshah
(2004-09-15)
comelnyerrrrr.....thanks to Allah yg mencipta manusia....bersyukur la..
azura anakmami
(2004-09-15)
amboi cantiknya gigi...comel-comel..akak wida dan akak hanisah
sayatetapsaya
(2004-09-18)
hmmm...memang cantik.kerusi kat belakang nu..rasa nak curik lak :)
sahabat ingatan
(2004-09-19)
posing maut....huhu
khairoo84
(2004-09-22)
ooo nilah dia wida_widi and hanisah..... (anisa_tasnim ke?)
kasihmu-amanahku
(2004-09-26)
hanisah & aniisa tu org yg berbeza, tp rasanya menuntut di tempat yg sama kan? kan?
pai
(2004-09-29)
alahai si baju kuning... lawanyer...
lukmanhakimi
(2004-09-29)
Amboi,cutenya dia...heheheh.Salam perkenalan!
alifmimyanun
(2004-10-05)
ow, indahnye ciptaan Tuhan.
epi
(2004-10-08)
akum... lawanya langsir tu..hehe
itifa2
(2004-10-08)
macam kenai jaa.................
gimmiescript
(2004-10-09)
waaaaaaaaa lawa nya, manisnya muka :)
hafezad
(2004-10-11)
akak berdua tu cantiknya
Apacie
(2004-10-12)
Alaahai... dier senyum kt saye lah.. =) terimalh kembali
amrizal
(2004-10-14)
memang cute... tapi cute lagi aku :)
sahabat amin
(2004-10-21)
putihnya gigi ..(tanda tidak merokok).... katakan TAK NAK !!
islamicboy
(2004-10-26)
senyumla lagi...... senyum itu sedekah
kasihmu-amanahku
(2004-10-31)
bakal model ubat gigi ukhwah.com hehehe jgn marah
Azzuhra
(2004-11-06)
wah....wanita melayu terakhir!!!
hati waja
(2004-11-07)
emm ...
Izzul islam
(2004-11-08)
ni macam nak jadi artis je... :-)
iemans82
(2004-11-09)
cantik nya ciptaan Allah
suaraiman
(2004-11-12)
sekali ku pandang..mmg lawa..dua kali ku pandang bertambah lawa..
suaraiman
(2004-11-12)
wehhh......
suaraiman
(2004-11-12)
belum habis bg komenla...yang lawa tudung cik adik berdua..rasa macam nak tanya je..hangpa beli kat mana>???????????????
sesejuksalju
(2004-11-18)
assalamualaikum..salam ukhuwah...
alhidayah
(2004-11-22)
sejuk mata memandang...
de riyadh
(2004-11-25)
apanya yang sejuk
relajihad
(2004-11-26)
air sejuk :)
fariz
(2004-12-03)
senyum meleret nampak.akak2 ni still study ke?kat ner?
kakciknah
(2004-12-12)
lawa laa akak berdua niiiiiiiiiiiiii!!
ABg IMaM
(2004-12-20)
mmg lawa...:) cun....hanisah dan wida...mane satu idaman kalbu?...ohhhhhh:)
SaLaFiaN
(2005-01-02)
adib
amrizal
(2005-01-06)
adib? sape dia tu...cam kenal jer.. salam ukhwah..
tasbihkaca
(2005-01-11)
Sebaik perhiasan duniawi adalah wanita solehah
erma
(2005-01-25)
ermmmm ewah kakak kite nie posing habis tuuu........
faryzan islamic
(2005-02-10)
wanita solehah sebaik2 perhiasan dunia..semoga ceria selalu kpd k.hanisah
arwie
(2005-02-12)
saya nak bknlan ngan baju biru tu,call saya.....hehe
rozaimi
(2005-02-14)
indah memang indah, tapi lebih indah kalo tak dipertontonkan
vanadium oksida
(2005-02-19)
wooo..........lawak gilerrr...kerusi tu...jgn perasan pulak yer...
nuraiman khairunnissa
(2005-02-21)
uish.. uish.. uish.. lawonye... nk pilih yg mane yer... ;p
srikandizinnirah
(2005-02-25)
cantik nyeeeee cam muke kite lah! hii
ar raze
(2005-03-24)
Firman Allah: "Allah telah jadikan manusia sebaik-baik kejadian"
angin monsun
(2005-03-29)
asal mana n mix chinese ke yg baju biru tu....
aKujErr
(2005-04-08)
cute nya dia..uhuhu..sengih fuuu.. salam lah utk si dia..
mohdshafik
(2005-04-11)
saya suker yg tudung biru tueeeee.........
rizuan
(2005-04-16)
: )=
NurAliessa
(2005-04-17)
comel di pandang tetapi.....
syurga firdausi
(2005-04-19)
wat sakit mata jer....
MOHAMADNIZAM
(2005-04-24)
lawonya.......awk punya .......butang dan baju
orangmiskin
(2005-04-27)
comel!!!!!!!syukurlah nikmat kurniaan Allah yang tiada tolok bandingnya
Asward hafiz
(2005-05-10)
cantik arrr orang kat sebelah tudung biru tue punye kerusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
altamira
(2005-07-02)
salam ukhwah
shamsemee
(2005-07-04)
Fuyoooooo cantik nya ..... cantik nya kain langsir tu .... hik hik hik .... mu ha ha
firdaus 9
(2005-07-04)
eh2...Hanisah ni orang yang ana kenal...aduh! bahaya juga kalau macam ini suare kan di sini...bahayo eden...uhuhuh!
aduka irwana
(2005-07-11)
comei2 belaker!!
ilal haQ
(2005-07-16)
seindah-indah wanita adalah muslimat SOLEHAH..... syukurlah atas kurniaan Ilahi
mukmin sejati
(2005-07-27)
assalamualaikum...salam perkenalan buat teman baru...,
altamira
(2005-07-27)
apa khabar adik-adik manisku
putrimuslimah
(2005-07-29)
loo...comel2 belaka kakak2 eden..heheh..bagi lah petua kcntikn sikit..
RuhulShahid
(2005-08-10)
cantik
syafika
(2005-08-12)
lawanye gadis melayu ni. bersyukurlah anugerah yang Allah kurniakan.
nurrul85
(2005-08-24)
kiut-miutla akak2 kita ni.........
Amrizal
(2005-08-27)
moga kecantikkan yang Allah berikan menjadikan kita insan yang lebih bersyukur.
Daeng Jati
(2005-09-02)
alhamduliilah
putera durranie
(2005-09-07)
AMBOI BOLEH TAHAN
lukmanhakimi
(2005-09-16)
Assalamualaikum....salam ukhuwwah dari saya.
cahayabumi
(2005-12-01)
apa tujuan gambar ni dihantar?adakah sebagai tatapan semua,lalu dikomen sebegitu rupa??
Haris
(2005-12-05)
Assalamualaikum... salam ukhwah untuk anda berdua khususnya yang pakai baju merah menyala.(',)
samudra
(2005-12-13)
nak copy gambar ni ..nak jumpa bomoh siamm..yehaaaaa
Addey
(2005-12-20)
kirim salam yang kat depan... hehe
Addey
(2005-12-20)
kirim salam yang kat depan... hehe
fiRs
(2005-12-30)
kan bagus kalau bergambar mcam ni..kita kan kena bina diri sendiri sebelum bina orang lain..
abudzar
(2006-01-06)
salam ukhwah dari ana..nak tanya?awak berdua ni kembar?
abudzar
(2006-01-06)
salam ukhwah dari ana..nak tanya?awak berdua ni kembar?
safa indah
(2006-01-23)
aduh hanisah.........
Ashraff
(2006-02-03)
BOLEH I BERKENALAN dengan BERBAJU BIRU :)
oliver twist
(2006-02-08)
waaa comeynye akak2 ini..adik ada tak??perempuan saja!! hehe
greenbird
(2006-02-20)
assalamualaikum, bolehkah saya berkenalan dengan yang yang berbaju biru?
farah hanan
(2006-02-23)
si baju merah dan si baju biru sama comel.... anda ni tak tahu menilai la....
tasbih 30
(2006-02-27)
kedua-duanya pun comel tapi farah hanan jua dihati ku..kalau hanan jual mahal aku pilih si baju biru..heheheh
farah hanan
(2006-03-01)
baju biru mana la yang nak kat nko...hahahaha
farah hanan
(2006-03-01)
ello tasbih...pasang niat tu betul-betul..baru boleh berkat..matlamat anda masuk sini...aku doakan nko berjaya...tapi niat tu biar betul....ingat pesan aku....
farah hanan
(2006-03-01)
good luck tasbih...jadila sebetul-betulnya tasbih...
nabilpoyo
(2006-03-04)
fighting!
Ghufranallah
(2006-03-06)
", salam ukhwah
samudra
(2006-03-11)
yang baju merah tu..ada tan sri minat kat kamu..dude anak 9 ok tak?..yang baju biru tu..ada dato seri nak tambah kuota seat ke4 boleh ke?
badshah78
(2006-03-22)
kerusi diapun lawa..kerusi saja ye..
jutawanmuslimah
(2006-03-24)
elok ke macam ni??
jutawanmuslimah
(2006-03-24)
hantar gambar, lepas itu orang komen entah apa-apa
jutawanmuslimah
(2006-03-24)
macam dijadikan pameran saja....
samudra
(2006-03-29)
letak la lagi ganba tu besar besar...dah phone jadi public..semua orang pakat dail "pilih-pilih yang mana satu bekenan dihati mu"
Daeng Jati
(2006-03-31)
macam adik ku rupanyeee....
Addey
(2006-04-01)
cantiknya kursi
fahim
(2006-04-15)
Hmm... biasa saja. Ha3
lyd
(2006-05-21)
indahnya anugerah Ilahi...
nzawaty
(2006-06-19)
boleh tak jangan duduk komen mengarut...ingat ni barang dagangan ke?
Bi-klate
(2006-06-19)
eeee....lawa nya dia,cute2 la,kat belakang tu apa kerusi ke..hati-hati nanti patahkan. Manisnye macam gule la.
tasbih 30
(2006-07-01)
lamanya pameran...
farah hanan
(2006-07-28)
pameran belom ditutup....jual2...lelong!!!
farah hanan
(2006-07-28)
potongan harga yang menarik....sorry...chowwww..____>>>>
farah hanan
(2006-07-28)
asyik keluar gambar ni saja....tak ada gambar lain ke?
mechelmine
(2006-10-06)
bahaya yang baju biru tu..sekali pandang rasa tak hendak tengok tempat lain..
ad-din
(2006-10-10)
cantiknya kerusi yang dia duduk tu..
ad-din
(2006-11-13)
subhanallah..
qamar din
(2006-11-24)
Frankly Speaking,gambar kategori mencapub
qamar din
(2006-11-24)
semua yang dalam gambar tu,betulkan niat k.wasalam
sumaiyyah86
(2006-11-30)
masyaAllah...begini ke jadi nya..malunya..isk..ihfazhillah yahfazk
P10TH
(2006-12-30)
bukankah lebih baik ditegur secara berhikmah,tutuplah aib saudara kita boleh..kawan-kawan??
ShahrulZaman
(2007-02-02)
yang penting MATI itu pasti datang, ia takkan dtangguh walaw sesaat or dcepatkan wlw sesaat
muslimahsejati
(2007-02-14)
salam buat kak wida ,,,dah lama tak jumpa.
raudhah84
(2007-02-18)
astaghfirullah..wanita hiasan dunia..selangkah kaki keluar rumah, bermacam fitnah datang menerjah..tersilap hantar gambar, bermacam pula aib dan mehnah..
firdaus 9
(2007-02-25)
ops... Hanisah, lama xsms ana? ingat lagi budak kat ana?
ShahrulZaman
(2007-03-28)
hanisah. saya minat awak
alSubhi
(2007-04-18)
salam... boleh berkenalan..??
azlan aris
(2007-04-18)
salam.. khaifa halukuma? subhanallah! cantik kedua duanyee..
aurora24
(2007-05-19)
fulamak! ramainya peminat dierrrrr.... (",)
izzul islam
(2007-05-23)
lawa gambar ni...
tasbih 30
(2007-08-04)
kasi alamat rumah..anak nak pinang..
kakisamun
(2007-08-22)
.. humang aiii..
damsyiq group
(2007-08-23)
hiasilah dirimu dengan sinaran iman & bukannya dengan kilauan dunia..
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
kiut miut
angkabut
(2007-11-17)
fuh.....sama cantik dan sama lawa...hiasilah kecantikan tu untuk bakal suami ek:)
madyie
(2007-11-21)
semua cakap suka kat tdung biru..saya suka kat tdung merah lah...boleh
fisabilillah85
(2007-12-21)
boleh lah madyie..(',)
paku
(2008-03-02)
model ubat gigi ke ini? huhu
TheSaint
(2008-03-04)
Saya rasa firdaus_9 ni gila bayang. bacalah komen dia.. hanisah tak kenal pun dia... pegilah berubat...
zaida8283
(2008-04-28)
boleh berkenalan
yoep
(2008-10-18)
manis, cantik..syukur pada yang maha ESA mencipta insani snguh indah...
Nurizmi
(2009-01-03)
Astaghfirullah....adakah kita (wanita) tatapan untuk semua???
Addey
(2009-01-06)
Astaghfirullah.....semoga istriku , wajahnya, hanya untuk tatapan ku sahaja...
nauz
(2009-09-04)
betul tu Addey..... T_T
KHASFY
(2010-02-14)
same with addey
veteran68
(2010-06-29)
comel2 belako..Alhamdulillah...menantu sapa juga ini...berkenang weh...
SiNaRaBaDi
(2010-08-26)
untuk tatapan umum.. cantik bukan pada rupa.. tapi pada akhlak dan iman dihati. Ingat ya..:-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082929 saat. Lajunya....