Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila sesuatu telah sempurna akan mulalah kelihatan cacat celanya.

-- Saidina Abu Bakar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 84
Ahli: 0
Jumlah: 84




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kenduri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
alin1605 JK AidilFitri 1424


kenduri
[339 x 258 JPG]

Dihantar olehMuTTaQIN
TarikhAug 03 2004
Hits9371
Undian3
Rating5.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan Open House:
inilah tahanan perang diiraq...kih2 mereka diculik dan diminta wang tebusan atau mereka akan ditembak..kih2
Keterangan: Kenangan Open House: inilah tahanan perang diiraq...kih2 mereka diculik dan diminta wang tebusan atau mereka akan ditembak..kih2

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-08-04)
tak ganazz pake pistol... pakai parang baru ok... hehe
darul numan81
(2004-08-04)
uikss.. khalifah boleh tersenyum lagi tu.. tapi prof nampak real macam tawanan.. :P
Engku Salina
(2004-08-04)
hehehe... mcm2lah korang ni... :p
Prof Muslim
(2004-08-04)
kami takda duit...Buku Mutiara Warisan nak ? kami jual RM 5.00 senaskah...kah..kah...
khaulah alazwar
(2004-08-04)
ma'unah ke ape ni? dah jadi tawanan pun boleh senyum lagi akh khalifah? pof siap dgn songket lagi...apesal tak nampak comot pun?=)
Kang
(2004-08-05)
Sapa yang pegang pistol tu? Salah satu koleksi senjata api Muttaqin
MuTTaQIN
(2004-08-05)
dia senyum sebab diabakal mati ditembak kih2
kasihmu-amanahku
(2004-08-05)
senyum sbb dh kenyang dijamu mcm2. cuba kalau dibiarkan lapar...nk senyum ke tak?
mawarkasih
(2004-08-07)
assalamualaikum prof......
Prof Muslim
(2004-08-08)
waalaikumussalam.....sempat lagi bagi salam ..hhehe
MeowHidayah
(2004-08-09)
khalifah... enta nampak 'ayu' laaa... posing cara tu.. tehehe...
ada syuhada
(2004-08-16)
takper..sekurang-kurangnyer..syahid dijalan Allah yang kita cari
nur islami
(2004-08-19)
muka prof..mcm muka org kekenyangan jek ana tgk..hihihi!!!
khalifah
(2004-08-29)
ala...........pistol mainan,apa nak takut.orang nak amik gmbar,kita senyumlah....kuiuikui
Hafiz Qiee
(2004-09-01)
wow..cam kat dalam tv la..
Prof Muslim
(2004-09-02)
permintaan sebelum kena tembak...ingin sampaikan boleh tak ?
Prof Muslim
(2004-09-02)
sampaikan apa ? " Sampaikan salam laaamcm buat ucapan ...ucapan
ummuhabibah
(2004-09-04)
pegang pistol pun nampak kekok jer,tk ganaz langsung..kkeke
al barzanji
(2004-09-18)
pistul mainan boleh la....cuba yg betul nyer, mahu terkucil..!!!!
sayatetapsaya
(2004-09-18)
a'ah...real sikit pegang pistol tuh..nanti picit picu kuar air ekkk... :P
mizie hafiz80
(2004-09-25)
memang militan betul lah dier orang nie...!
kasihmu-amanahku
(2004-09-26)
'CUT'
ismi safiza
(2004-10-01)
erm..kena tahan pon leh senyum lg ker?mmg jiwa tabah sungguh la.
khaulah alazwar
(2004-10-01)
dah bersedia untuk syahid apa perlu dibimbangkan=) betul gak..senjata mainan=)
MeowHidayah
(2004-10-03)
'COPY'.. n 'PASTE'.. hehe
Prof Muslim
(2004-10-12)
buat tak tahu jer..ngan org yg nak tembak... hehehe
nur syazarina
(2004-10-23)
ya...syahid..syahid....syahid...pa ni tak jemput2 orang skali..tak pe2 jumpa kat SANA ye..mudah2an ditempat yg terbaik dccNya...amEEEN
kasihmu-amanahku
(2004-10-31)
tangan yg pegang senjata tu...baru perasan la, gigil semacam je
pai
(2004-11-02)
yg berkopiah tu mcm kenal.. penah tgk jer.... tapi di mana ya..? dari mana dia..?
relajihad
(2004-11-14)
hum.... peng peng... alah sekali pistul ayaq da...
sesejuksalju
(2004-11-23)
yg pegang pistol tu..takkan sayang nk tunjuk muka kot...hehe
pena sufi
(2004-12-05)
mati dalam iman...
iKa hAsSan
(2004-12-07)
nk kena tembak pun bleh lg senyum?! ei, hebat hebat...x pe, senyum terakhir sebelum mengadap ilahi, tp jgn lupe mengucap! hehehe, just kidding!
kakciknah
(2004-12-12)
kesian kat hamba ALLAH NIIII
fadiahcm
(2005-02-21)
askum...salam ukhuwah dri sye.........fadiahcm
mohdshafik
(2005-04-11)
osama laden ker dia nie?
HUSSAIN
(2005-04-28)
boleh la...senyum pasal nak jadi syahid...
addey
(2005-05-04)
cantiknyer pistol tu...
mie fairudz
(2005-05-05)
ni kes parahhh!!!!sabor je le
syahidatul
(2005-06-30)
huuuh biar betul!
MuSaFiR SaYYaFF
(2005-06-30)
owh. dah lama eh gambar ni. baru ana nampak.. hmm.. che.. Khalifah dan Prof tersenyum sebab mati dalam Iman.. chee.konon.. hehe. Aameen
nur taqwa
(2005-09-03)
lah ilahaillallah...Muhammad Rasullullah ..(dah mengucap belom?)
natasya carina
(2005-09-06)
iiiii....ganassssss
Imam Baihaqi
(2005-09-19)
biar betul ni,,,kena tawan dengan tentera amerika ke ,,,xpe2,,ana call osama kejap,,
syafika
(2005-10-12)
bagusnya, dah nak kena tembak pun masih sempat senyum.
nurulhidayahmokhtar
(2005-10-14)
baca komen anda,saya gelak sorang2 kat cc .....,malu saya..... anyway nice possing(bagi orang yang nak dtembak)
kalimahsuci
(2005-11-27)
cepat mengucap...sebelum terlambat.
kalimahsuci
(2005-11-27)
yang menembak,bersedia untuk terima balasan. hehe..(gurau saja)
quick
(2005-11-29)
hai..bilalah nak kawin kamu berdua ye..seorang dah berpunya kan..komiti ukhwah jugak dengar khabarnya..bertuah badan..
Addey
(2006-03-18)
siapa lah kejam sangat nak tembak tu...
DrMuslim
(2006-03-23)
gambar ni ada unsur-unsur keganasan...patut dilenyapkan
Truth
(2006-03-29)
calon pelakon tambahan..he he
Ketotoi
(2006-04-02)
pistol tu boleh pancut air punya, apa nak takut
khodijah
(2006-04-08)
sebelum ditembak izinkn dia mngucap dulu, dpatlah ia mati syahid..he..he..
lehgeo
(2006-06-02)
tengok..Jika harta yang hilang dari diri seseorang, maka tiada apa pun yang hilang, ejuan
nabilpoyo
(2006-06-11)
tak patut la ada pistol tu.....merosak
imthiyaz
(2006-07-16)
boleh senyum lagi tu....
ummuazzahra
(2006-07-23)
hilang takut..sebab control macho nak ambil gambar..he..he..gurau saja.
ummuazzahra
(2006-07-23)
salam ukhwah fillah...
mohamad
(2007-01-19)
senyum...walaupun diancam nyawa? hihihih hebat ni...(^_^)
sailormoon
(2007-05-12)
hehe...Orang beriman tak takut mati...sebab tu masih boleh tersenyum walaupun nyawa diancam...(^o^)
aisya humairah
(2007-08-27)
dah kena tahan pun masih boleh senyum lagi??....kih kih
kucing88
(2007-09-07)
jangan lah main-main dngan pistol 2 bahaya
zaneera
(2007-11-27)
pistol tu..heheheh
teruterubozzu
(2008-02-26)
hehe boleh senyum lagi itu
nauz
(2009-09-04)
wakakakakakakaka

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084533 saat. Lajunya....