Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kenduri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Kang JK AidilFitri 1424


kenduri
[375 x 250 JPG]

Dihantar olehMuTTaQIN
TarikhAug 03 2004
Hits11417
Undian10
Rating7.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan Open House:
tgh posing pula akak2 kita ini...eh camna prof boleh termasuk?
Keterangan: Kenangan Open House: tgh posing pula akak2 kita ini...eh camna prof boleh termasuk?

Komen yang telah dihantar
MuTTaQIN
(2004-08-04)
berseri2 muka kak hanan kita ni kan....
MeowHidayah
(2004-08-04)
aiii Prof, kepenatan..?? hehe
tumpang
(2004-08-04)
bukan kepenatan.. tapi kekenyangan tuu... bkn byk sgt kot... hehe
MuTTaQIN
(2004-08-04)
prof interframe
Prof Muslim
(2004-08-04)
Entahlah tiga bidadari asyik posting yg belakang tu ntah sapa masuk sekali...
Prof Muslim
(2004-08-04)
Ada nampak songket Prof tak ?...hehee
MeowHidayah
(2004-08-04)
betul laa tu penat.. penat makan.. tehehe..
MeowHidayah
(2004-08-06)
baru perasan, dok peraga beg tangan.. tehehe.. hati-hati, peragut cari mangsa..
simple shida
(2004-08-06)
em.. sape yg sebelah hanan tu ekk?
Hanan
(2004-08-06)
yg belah kiri tu RuMaishaa, yg sebelah kanan tu adik Hanan, Hanisah...
farisHaq
(2004-08-07)
yg mana? yg antara hanan n nisah ker :-P
terrorist
(2004-08-08)
yang BAJU BIRU tu....alahai...
kasihmu-amanahku
(2004-08-09)
huhuhu.....si terrorist ni, melampau tul
darul numan81
(2004-08-09)
BAJU BIRU?yg kat belakang tu ker?yg duk sorang2 tu ker?heheh..
Prof Muslim
(2004-08-09)
yg mana tu ?..kak lin ?
MeowHidayah
(2004-08-09)
tak abih2 nak nyakat... ish..ish..ish.. jgn mare haaa...
MeowHidayah
(2004-08-09)
dan yang BERJANGGUT kat belakang tu....aloha... hehe
kasihmu-amanahku
(2004-08-10)
hehehe...presiden dh murka dh. nak takut ke tak??
muslimin23
(2004-08-18)
prof relex prof...jangan sampai tertidur pulak....
kasih kekasih
(2004-08-18)
yang berjanggut tu....alahai....maintain hensem tu...
Prof Muslim
(2004-08-24)
ooo..mengutuk Prof ek..
Hafiz Qiee
(2004-09-01)
uit....
riyas
(2004-09-29)
prof kekenyangan..berehat sebentar... tu yg x mampu nak senyum...hehe
sumaiyah o9
(2004-10-05)
come come assalamualaikum sis! nak nyanyi sket "hi si gadis yg manis jeng jeng :D"
MeowHidayah
(2004-11-11)
har..har..har..
pena sufi
(2004-12-05)
boleh ana tau...kenduri apa nie?
relajihad
(2004-12-08)
cantik langsir
kakciknah
(2004-12-12)
kesian kat prof..........letih ker nak posing ??
atie82
(2004-12-18)
open hause ker ni..,macam kenduri kahwin jer..hehe jangan marah
dakwah ilahi
(2004-12-25)
ermmmmmmmmmm....tgh buek apertu
wildan 777
(2005-01-18)
nak komen ape yerk? emmm.....aha..berkilat amat lantainyer, pakai pencuci jenama ape yerk?
amirul mukminin12
(2005-01-26)
erm...berkilat sungguh:D
addey
(2005-04-27)
waah...cantinya beg di depan tu..hehehe
Qalam Akhdar
(2005-07-09)
NO komen..
amirul mukminin12
(2005-07-17)
cantiknya..langsir tu laaaa...:D
fiRs
(2005-08-13)
siapa yang tudung biru tu??boleh kawan???harap sudi.hihi
NISRIN islah
(2005-08-23)
salam khwah....fisabilillah.............
cahaya memelihara
(2005-12-21)
min saja man jada..
Addey
(2006-03-18)
Prof? machola kat belakang tu...tak takut ke/?
nabilpoyo
(2006-03-26)
putih la
Nil
(2006-04-19)
tak lah,aku suka yang kat belakang tu....hehe,jangan marah prof
Bi-klate
(2006-06-21)
Comel2 nya...baju biru siapa nama...eh..ada orang belakang tu tak nampak..kuatkan iman..rapat kan ukhwah sesama..
alyamin
(2006-12-08)
entah lah...aku tak minat kat budak perempuan...lagipun bini dah ada 4...dah tak minat lagi...
firdaus 9
(2007-02-25)
ana kenal Hanisah budak UIA tu saja, Kak Hanan tak berapa kenal sangat, tapi tau dia senior ana masa di al-amin gombak heh! :P
ABg IMaM
(2007-05-05)
alyamin...biar benar enta jadi isteri 4?????????....
izzul islam
(2007-05-07)
lawanyerrr...beg duit itu....
aisya humairah
(2007-08-27)
ayu nya akak kita ini.....
mujahid007
(2007-08-29)
Salam ukhwah untu semua
shamie
(2007-10-10)
yang baju biru 2 nm apa??
mans
(2007-11-24)
uik
fisabilillah85
(2007-12-21)
hanisah...hanisah...
ikrimah
(2009-09-10)
comelnyer rumah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081423 saat. Lajunya....