Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Kenduri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mawarkasih kenduri


Kenduri
[395 x 256 JPG]

Dihantar olehMuTTaQIN
TarikhAug 03 2004
Hits8429
Undian4
Rating7.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan Open House rumah Muttaqin:
kang, kak hanan, kak hanisah, Prof, kalifah, dan tumpang sedang menjamu selera...eh kenapa kak hanan tak pandang kamera
Keterangan: Kenangan Open House rumah Muttaqin: kang, kak hanan, kak hanisah, Prof, kalifah, dan tumpang sedang menjamu selera...eh kenapa kak hanan tak pandang kamera

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-08-04)
food punyer sedap... mana nak pandang belakangnyee.. concentrateeee mesti punyerr...
MeowHidayah
(2004-08-04)
Prof dgn ensemnye, pose menarik... ehem.. ehem... ade class gituuu.. :D
MeowHidayah
(2004-08-04)
mek baju biru, ade harapan jadi model busana muslimah...
MeowHidayah
(2004-08-04)
to others.... selamat menjamu selera... (lambat daa kasi ucapan..)
tumpang
(2004-08-04)
nisah mkn byk betol laa... hanan pulak mulut tgh penuh.. sbb tu tak toleh belakang... ehhh.. korang nampak tak songket tu... ala .. tak clear pulak...
MuTTaQIN
(2004-08-04)
tu ah kak nisah kuat makan gak 3 pingan wooo
MuTTaQIN
(2004-08-04)
kak hanan memalu nak pandang camera hihihh
Prof Muslim
(2004-08-04)
masa nie Prof dah abis makan...baru MUTTaQin ambik gambar ek...?
Prof Muslim
(2004-08-04)
Meow kalau mari lagi best ..sebab ikan celup tepung favourite anta ada..hehehe
MeowHidayah
(2004-08-04)
tu la pasal... takleh nak gi... balik kg, aqiqah ana sedara.. dah jadi pak long daaaahhh...
Hanan
(2004-08-04)
jadi lapar bila tgk gambar ni...hehehhe
Prof Muslim
(2004-08-04)
tahniah Meow ada anak sedara ek ..?
MeowHidayah
(2004-08-05)
Alhamdulillah.. tuo doh kawe ni.. naik pangkat Pak Long... bila laa nak dpt pangkat bapak ni..
MeowHidayah
(2004-08-05)
Prof, nak kasi tau satu rahsia.. enta punye muka masa ni, kalau kurus sket, buang spek, sebijik cam ana.. side-burn dah sama dah tu.. dlm gambo ni laa
Hanan
(2004-08-05)
rahsia ke ni?... semua dah tau
kasihmu-amanahku
(2004-08-05)
nisah memalu nk makan sbb org amik gambar ;)
MeowHidayah
(2004-08-06)
bila dah aksi tau tu bukan rahsia laa... masa belum tu la rahsia... mek hanannye.. hehe :p
terrorist
(2004-08-08)
yang BAJU BIRU tu....alahai...
kasihmu-amanahku
(2004-08-08)
terrorist ni...lain kali tanya ngn kak ngah si baju biru tu dulu. ikut turn aa...
darul numan81
(2004-08-09)
isk..isk.. kat mana2 komen, mesti kasihmu-amanahku ni dok marah kat terrrorist.. err.. kenapa ekk?:P
Prof Muslim
(2004-08-09)
hehehe...aik..mai ikut turn...aaa :)
kasihmu-amanahku
(2004-08-09)
ceh..ape la alin ni. bukan marah tapi nasihat. dh terrorist tu asyik bg komen tu je...boring gk
al wisadah qobihah
(2004-08-16)
lapar plak bile tgk sume nye makan...baju biru...leh kenalan tak hanan...hehehe(mintak izin kat kakaknye dulu)
muslimin23
(2004-08-18)
lauk apewr tu ha..nampak mcm sedapjer...
nur islami
(2004-08-19)
sodapnya mkn..!!!!hehehe
Hafiz Qiee
(2004-09-01)
ish..ish..sedapnye..!!bila la hafiz ade peluang nak pi sane..eh?
dinulhuda1422h
(2004-09-16)
bukak puasa ke ?
MeowHidayah
(2004-09-18)
hehe... demam ramadhan... insya-Allah, mudah2an panjang umur ke ramadhan..
miraumairah
(2004-09-20)
betullah meowhidayah, terasa hampir benar ngan bulan penuh keberkatan tu. tapi syawal ana tak ceria lagi..seseorang telah pergi menemui khaliq...
pai
(2004-09-29)
si baju biru tu pakai baju semalam ke..?
MeowHidayah
(2004-09-30)
itu laaa... lagi 2 minggu insya-Allah... sape tu mira?
pendekar hijau
(2004-10-08)
siapa nama yg berbaju biru tu......
nuraini
(2004-10-22)
nuraini
nuraini
(2004-10-22)
eh, sori ana tersilap taip lah...sori semua.....yg pakai baju biru tu...adik hanan kot...cuba ty hanan....
kaze
(2004-10-22)
hehe a'ah
putra
(2004-10-30)
baju biru tuer leh kenal ker
MeowHidayah
(2004-11-02)
errmm... ngan meow taknak kenal ke? hehe..
pai
(2004-11-06)
meow kat bawah meje.. maner nampak...
pai
(2004-11-06)
shuh!! shuh!!..
pai
(2004-11-06)
nuraini mengxposekan diri sndiri...
relajihad
(2004-11-29)
Alhamdullilah...
pena sufi
(2004-12-05)
suka nengok akak yang pakai tudung biru
kakciknah
(2004-12-12)
actually...meow tuuuu minat kat akak hanisah
pena sufi
(2005-01-15)
hahaha...kantoi....minat rupanya
noorsaadah
(2005-02-15)
itu hak individu seseorang
ibnu jazari
(2005-03-10)
bulih ana ta'ruf ngan saudari baju biru tu
khaulah al azwar
(2005-03-13)
khaulah al azwar
(2005-03-13)
comelnyer yg bertudung biru tu
mat
(2005-03-13)
ramainyer yang kenan kat baju biru, sy pun nak berkenalan gak leh?
pai
(2005-04-13)
knape baju biru sorok tgn bwah mejer..? hah...mesti nak sorok inai tu....
Qalam Akhdar
(2005-07-09)
emm kat mana ni..?
nnn
(2005-07-29)
ni nak makan kr nak bergambar
Along81
(2005-08-03)
manisnyer baju biru itu...bagaimana nak berkenalan ek...
Imam Baihaqi
(2005-09-15)
semuanya memandng yang baju biru saja,,bahaye2..pasni pakailah purdah..
fiRs
(2005-12-30)
tak manis Kalau mkan campur dengan bukan mahram tu..so mari kita fikir sama-sama.
mrbr 2001
(2006-02-11)
kalau manis karang kencing manis pulak
putrakedah
(2006-03-29)
control macho
pazz
(2006-06-03)
biasa saja baju biru tu...tapi bekenan juga...hihi
rafieq
(2006-07-06)
sapa tudung biru tu?
mohamad
(2007-03-26)
wah...sedapnya makan. nak sikit?
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com
syazmi 8283
(2007-09-25)
comel orang nya... dah berpunya ke,

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081486 saat. Lajunya....