Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Laut yang tenang tidak menghasilkan nelayan berani

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 17 jam, 34 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> KaORi KeNSHiN


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK HOSPITAL muhammad riyas


KaORi KeNSHiN
[352 x 255 JPG]

Dihantar olehKaORi_KeNSHiN
TarikhJul 07 2004
Hits8901
Undian6
Rating4.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama shbt2 sejati Salwa,Fini, Salmi, Akram.
Keterangan: Bersama shbt2 sejati Salwa,Fini, Salmi, Akram.

Komen yang telah dihantar
hajime kindaichi
(2004-07-08)
assalamualaikum.... cam muka kawan ana lak.... tapi name die fifi... hehehehe..
abnaassabil
(2004-07-08)
thanks pijah,ukhwah fillah abdan abada
Hanan
(2004-07-08)
salam harmonis dan salam perkenalan.
Prof Muslim
(2004-07-08)
hhmm.....eerrrrr......
shahbila
(2004-07-09)
yg 3 mek tu terpaksa ddk ye!, nnt xnmpk lak merz blkg tu kan
kaze
(2004-07-10)
prof..? hehe
Prof Muslim
(2004-07-11)
yer..kaze..apa dia ? Jgn panggil kat sini malulaaa....
KaORi KeNSHiN
(2004-07-14)
xpe2 nak komen ape2 pun boleh...x kisah..kalau ade silap salah, sila betulkan..
Prof Muslim
(2004-07-14)
ceritalah gambar kat rumah sapa..ada jamu makan ke?
abnaassabil
(2004-07-14)
ni kat umah ana kat bangi, right after election 2003
kaze
(2004-07-14)
em macam penah tgk keta ni kat mana ek.. umah kat fasa 3 ka? he
Prof Muslim
(2004-07-22)
eleh...betulke Kaze prnah tengok kereta tu..?
mizie hafiz80
(2004-07-24)
best tak jadi anak org kaye...nak tahu jgk sbb saye org susah...
abnaassabil
(2004-07-29)
x pnah terlintas pon di hati utk menayang kete..tak kaye lah...
abnaassabil
(2004-07-29)
lg pon kekayaan tu subjektif.kekayaan bersifat sementara..
abnaassabil
(2004-07-29)
as the saying dont judge a book by its cover, dont judge one's wealth by its car....kekayaan budi kekayaan jiwa lg baik, agree?
riyas
(2004-08-01)
betul 2, ana sokong 200%....biar kite miskin asalkan penuh iman dan ilmu di dada...betul x?
riyas
(2004-08-01)
mana satu KaORi_KeNSHiN ni?
KaORi KeNSHiN
(2004-08-06)
mane satu saye? hehehe carik la sendiri! tentulah bukan tuan punye kete..hekhekeke
zizil
(2004-08-25)
lawa kerata bole sewa?
aidil
(2004-08-30)
adus lawa nye!!!!!!!!! berapa harga kereta warna merah tu..lawa sgt lah boleh sewa kan utk kiter
syed
(2004-09-07)
hemm salah ukhwah...minni
pai
(2004-09-29)
dalam bonat kete tu ade org ke..? semacam je korg cover...
ratuzinnirah
(2004-10-05)
abadikan memori kita bersama selamanya.thanks for being one of my sweetest friend
kastury ac
(2004-10-10)
assalamualaikum.......
aku adalah aku
(2004-10-17)
hanisah
aku adalah aku
(2004-10-17)
hanisah
dinulhuda1422h
(2004-11-01)
lawanya kereta kat belakang :) hehehe...
ibnukhaldun04
(2004-11-06)
lawanye simen tu.... heee
nice pesan
(2004-11-06)
lawa nyer rumah tu :) hehehe
nazirah
(2004-11-26)
akak KaORi yang kedua dr kanan, betul x?? Kirim salam kat kak Salmi, Kak Fini, Kak Salwa ngan kak Akmar, lama x jumpa, rindu....ni along, x mciium.
KaORi KeNSHiN
(2004-11-28)
eh ye ke, nazirah? along mane ni?
ratuzinnirah
(2004-12-27)
alaaaaaa,pjah,along xsmkab.adik sekolah aku la..
kens2005
(2005-02-15)
mana satu kaoru? sume nampak lembik jek!! kamiya kaoru kuat dan bersemangat tinggi orgnya.........
KaORi KeNSHiN
(2005-03-11)
sume nmpk lembik? mane ade? sume tgh bersemangat donut tu! Kamiya kaoru mmg la high spirit! heheheh timaseh
man-z
(2005-03-28)
assalamualaikum....boleh saye tahu akak-akak semua masih belajar lagi ke kr??
mizie Hafiz80
(2005-04-02)
Man-z...!aper yang ngko sopan sangat ni...?die orang tu macam adik2 ngko tau tak...!
naruto
(2005-04-11)
littlemuslimah
(2005-04-14)
apelah masalahnye ngan gambar ni? diorg ni saje je nak tgkp gambr kat kete tu, takde nyer niat nak menunjuk 'kemewahan' dunia...
littlemuslimah
(2005-04-14)
sabaq la noo kawan2ku sekelian... dugaan dunia...
addey
(2005-05-04)
cantiknyer kereta kat belakang tu...hua..hua..hua..
ibnu
(2005-07-13)
macam kenal saja....macam pernah nampak lah...
doktor kampung
(2005-08-03)
akram?? eh, macam nama ana pulak..
Imam Baihaqi
(2005-09-24)
nak buat promosi menjual kerete ke ni,,,,
ABg IMaM
(2005-11-24)
kat mana ini?...nampak macam depan rumah orang kaya saja....
Ghufranallah
(2006-03-02)
erkkk???
ilal haQ
(2006-05-26)
ALLAH maha adil, ada yang kaya ada yang miskin...bersyukur dengan nikmatNYA
littlemuslimah
(2006-06-05)
SILA BERFIKIR SEBELUM MEMBERI KOMEN DI GALERI. ADMIN TIDAK AKAN TERAGAK-AGAK UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG TIDAK SESUAI. SILA BERI KERJASAMA.
littlemuslimah
(2006-06-05)
bittaufiq wannajah ilaikunna.. final exam ni buat baik2 :-)
machok
(2006-06-17)
nak join juga...promosi kereta itu,...
Bi-klate
(2006-06-22)
Eeee...lawanya rumah dia..semoga ukhwah anta semua brkkalan, tapi hati-hati tau..nanti kereta tu calau nantikan.
damainya hati
(2006-07-11)
macam kenal lah yang berdiri baju biru tu.. salwa ex student irshad ke??
qutb
(2006-08-13)
salam ukhwah dari ana...
adibahazrah
(2006-11-09)
salam persahabatan dari ana....
mohamad
(2007-01-29)
salam ukhwah..... :-)
syahirahsoid
(2007-04-02)
lawanye.....kereta 2!!!
izzul islam
(2007-04-04)
Masterpiece itu...
Al-Qarni
(2007-06-05)
bila nak pulang kereta ana....lamanya pinjam
Abbas
(2007-10-30)
kereta tu dah pinjam pulang lah balik......
silverLion
(2007-12-04)
org yang bagi pinjam kereta 2 halal2kn saja..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081139 saat. Lajunya....