Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Sahabat Prof Muslim


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
abu rozai JK HOSPITAL


Sahabat Prof Muslim
[366 x 322 jpg]

Dihantar olehProf_Muslim
TarikhJun 28 2004
Hits4297
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama Uwais, Imtibyaz_anq dan Saifullah dan kereta...? Dengan merekalah Prof dapat sampai dan pulang. Alhamdulillah..syukur
Keterangan: Bersama Uwais, Imtibyaz_anq dan Saifullah dan kereta...? Dengan merekalah Prof dapat sampai dan pulang. Alhamdulillah..syukur

Komen yang telah dihantar
Prof Muslim
(2004-06-28)
Pagi kami bertolak malam kami sampai....eh bukan nak masuk pagi balik..
Hanan
(2004-06-28)
Kelakar masa tunggu prof datang, asal kereta lalu aje..mesti paling.. :P
Prof Muslim
(2004-06-28)
Prof pulak asyik tengok majlis kahwin main berhenti jer..."nasib baik" tak makan lagi..
nur indah
(2004-06-28)
hehehe, prof bawak escort dia gi jk kompang ye... :-) ni gambo masa dah lepas mkn nasik minyak ke sebelum?? mcm nak tealan org je muke sume.. hehehe..
Hanan
(2004-06-28)
nasib prof tak makan lagi kat umah sape2.. hehe.. jenuh nak bekenalan ngan penngantin dia lak
Prof Muslim
(2004-06-29)
Nie gambar sebelum berangkat pulang lepas kenyang makan...alhamdulillah
Prof Muslim
(2004-06-29)
Prof jurutanya tepi jalan..dan aniq jurubawa ( kami bergilir-gilir )
Uwais
(2004-07-01)
tu lah nasib prof n imtiyaz_anq,kami dua org jadi boss je duk blakang.he he he jangan marah yek.
Uwais
(2004-07-01)
tu lah nasib prof n imtiyaz_anq,kami dua org jadi boss je duk blakang.he he he jangan marah yek.
imtiyaz anq
(2004-07-02)
tulah,lain kali ambik lesen lah uwais.harap nompang jer.hehehe
kaze
(2004-07-02)
..kancil ini utk disumbangkan ke ukhwah.com ke?
Prof Muslim
(2004-07-04)
isk..mana boleh..bukan kami punyalah....hehehe
Kang
(2004-07-27)
Setuju jugak kalau kancil tu disumbangkan untuk ukhwah.com. Jasamu dikenang. Terima kasih didahulukan.
abu nawas80
(2004-08-27)
isk..isk...keta baru ek...
dinulhuda1422h
(2004-09-05)
dari mana ni...
qaulah atrah
(2004-10-11)
muttaqin
qaulah atrah
(2004-10-11)
err..sori2 silap anta msg kat org lain..
qaulah atrah
(2004-10-11)
kalu bleh, deletekan.. sori bebanyak!~
kaze
(2004-10-18)
aik tetiba muttaqin hehehe... qaulah ambil PMR kan?
Imam Baihaqi
(2005-03-12)
asyik rebut2 je,,baik kasi kereta tu kat ana.;)
amar asad
(2005-04-13)
yang mufti tu jangan cover sangat, aniq mana kopiah enta hah? mus hang ikhlas ke nie? entakan abang jie yang terhebat di MTQNP
samudra
(2005-12-13)
kenderaan paling dikehendaki CBF 850 hubungi hanan .upah selepas kenderaan ditangkap
nabilpoyo
(2006-03-04)
kereta baru ek...............
sib hus
(2006-04-06)
alhamdulillah..
Faryzan Islamic
(2006-06-19)
model perodua kancil ke?hehe..
nagibphg
(2007-05-20)
kat mana tu weeei.....tak ajak koi pun...beli kereta pun tak bagi tau...
Imtiyaz Anq
(2007-06-17)
zaman lama lah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081937 saat. Lajunya....