Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Men are born to succeed, not fail.
-- Henry David

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> firdaus15


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Hospital 2004 abu rozai


firdaus15
[402 x 201 JPG]

Dihantar olehfirdaus15
TarikhJun 15 2004
Hits4528
Undian2
Rating8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sambutan iduladha kmj first batch
Keterangan: sambutan iduladha kmj first batch

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-06-15)
KMJ? kolej.. salam semua...
muslimin23
(2004-06-15)
ni semua calon-calon mr. universe...hahahah..salam ukhwah dari ana...
Prof Muslim
(2004-06-15)
Masing-masing ada gaya tersendiri...
subuhku
(2004-06-15)
KMJ?kembara Mahkota Johor ke??
kaze
(2004-06-16)
matrikulasi kot..
Firdaus15
(2004-06-22)
kolej matrikulasi johor da
taurus ds 84
(2004-06-23)
sana memang ada uniform ker?
firdaus15
(2004-06-24)
uniform? baju putih ngan samping hitam tu
HuffazGirl
(2004-07-04)
assalammualikum wbt...bboleh ana tau,antom semua ni group nasyid ker n stdnt mane,salam ukhwah fillh dari ana-ira oversea
HuffazGirl
(2004-07-04)
assalammualikum wbt...bboleh ana tau,antom semua ni group nasyid ker n stdnt mane,salam ukhwah fillh dari ana-ira oversea
HuffazGirl
(2004-07-04)
assalammualikum wbt...bboleh ana tau,antom semua ni group nasyid ker n stdnt mane,salam ukhwah fillh dari ana-ira oversea
firdaus15
(2004-07-28)
ex-student kmj 02/03
stefaisle
(2004-08-28)
salam..o ni batch 1st kmj ek...ana batch 2nd...slm ukhwah...
intanis kejora
(2004-09-22)
salam takruf dr ana untuk kalian...... illa liqa'
durratun nasihin
(2004-09-25)
tue nak nyanyi nasyid ker.???nak bawa lg apa?..
puteri addin
(2004-10-05)
comelnye jejaka semalaysia nih..
syafika
(2004-10-06)
assalamualaikum.......ana rasa dah cukup ahli unk tubuhkn kumpulan nasyid.salam ukhwah dari ana buat semua
diana alisyah
(2004-10-21)
nilah semangat yang kita mahu...Allahuakbar!
relajihad
(2004-11-17)
wah stylo habis!
reyhan
(2004-11-30)
askum,wow...stylenya!!!!!!leh berkenalan dgn semua ahli kump di atas?
mimiey
(2005-02-12)
a`kum, mcm ahli nasyid je..moga-moga satu hari nanti dapat gantikan inteam ye
nailofar iman
(2005-02-18)
mmg stylo hbs la antum2 sumer nih...bagus lah...tapi cam kump nasyid la plak..ni mesti dak2 sikoh sedunia nih..insyaAllah..
pedanglaut13
(2005-03-25)
mcm kumpulan nasyid jek
mizie Hafiz80
(2005-04-02)
baru lepas solat juamaat ker..?
Pdaus
(2005-04-13)
hok mane se firdaus15 nyer?
uhud147
(2005-04-23)
assalamualaikum...dah masuk u ke belum ni? :) bljr rajin2 kat matrik tu :)
MaWaR84
(2005-05-17)
akum....KMJ ke....kiter ader sorang kawan kat sanee...
MaWaR84
(2005-05-17)
salam taa'ruf buat smue
putri syiffa
(2005-05-17)
assalamualaikum....salamukhwahfillah.....mcm nak bernasyid ekh
haisyahidah
(2005-09-09)
membangun bersama islam
deknoor85
(2005-09-16)
berdiri same tinggi, duduk tak tahu lah...
anakMERDEKA
(2005-11-19)
assalamualaikum..apepapehal pun saya bgga jadi anak malaysia!merdeka..ALLAHUAKHBAR!
Syahidupku
(2006-01-24)
tengok gambar ni..teringat zaman matrik dulu kala di kmpp...rindu pada sahabat2 lama..
areniece
(2006-02-23)
saya 2nd batch!assalamualaikum senior ;)
alleef
(2006-03-29)
hidup kmj
ilal haQ
(2006-05-26)
insyaALLAH ni la barisan pembela agama.. takbir !!ALLAHUAKHBAR
syahirahsoid
(2007-04-02)
boleh tahan...
syahirahsoid
(2007-04-02)
sekarang da tak tahan..
Wafiyah
(2007-10-19)
amboi...beratur sakan..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081358 saat. Lajunya....