Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Makin lama kita fikirkan sesuatu, makin malas kita nak buat sesuatu

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 19 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> ProfTakBersalah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
jc11 syed


ProfTakBersalah
[410 x 275 jpg]

Dihantar olehProfTakBersalah
TarikhFeb 14 2004
Hits8577
Undian20
Rating7.15

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ini kawan-kawan saya kat kuliah kimia......ada bersama HANG
Keterangan: ini kawan-kawan saya kat kuliah kimia......ada bersama HANG

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2004-02-16)
assalamualaikum... betuk ke tak bersalah ni??? yg mana satu Prof & HANG???
farisHaq
(2004-02-16)
salam ukhuwwah, sy rasa prof no.2 dr kiri
ProfTakBersalah
(2004-02-17)
Prof yang tengah duduk.....N HANG duduk kanan sekali...
ProfTakBersalah
(2004-02-17)
sori ayat silap.....Prof duduk kat tengah 2 dari kanan n kiri
anis Nisa
(2004-02-18)
kat mane tu..
ProfTakBersalah
(2004-02-18)
kat DK2....dekat medic
SitiSabarini
(2004-02-18)
cam penah pegi je tempat ni???
ProfTakBersalah
(2004-02-18)
memangla kat upm...awak study kat upm ke?
irda82
(2004-02-18)
Prof duduk kat tengah 2 dari kanan n kiri? mana satu ni. Kemeja putih berkopiah tu ke
PutraAjmal
(2004-02-18)
Kenapa tak hantar gambar yang prof dan hang ambil bersama dengan PutraAjmal?
ProfTakBersalah
(2004-02-18)
ya irda saya yg berkopiah tu...tapi itu gambar sem3 tahun 2002
Engku Salina
(2004-02-18)
ramai juga student UPM yg masuk ukhwah ya... nanti bolehlah buat JK kat UPM plak... :)
MeowHidayah
(2004-02-18)
Ooo.. oghe UPM ghupenyee... hehe... selamat berukhwah deh..
MeowHidayah
(2004-02-18)
yg pakai baju biru cam kenal aje... ke pelanduk dua serupa..hmmm
kaze
(2004-02-19)
ooo.. ok :-) slm ukhwah dr kaze, pening gak mana satu he.. "bertindak mengikut arahan" he
Hanan
(2004-02-19)
memang tak bersalah.. salam harmonis..
redzuan 227
(2004-02-19)
e....hang...control macho nampak.....
redzuan 227
(2004-02-19)
prof....fulamak macam ustaz tu...cayor lah lah prof..ala-2 raihan tu..kala in team...
redzuan 227
(2004-02-19)
cam kenal jer prof dgn hang...u all lah ajk forum rahsia menadapat pasanagn tu...
Kang
(2004-02-22)
Hebat Ukhwah.com, ada 2 Professor: Prof_Muslim & ProfTakBersalah! Boleh tahu ke makna di sebalik nick unik ni?
PutriAlya
(2004-02-24)
u all posing sakan nampak.....tak pigi kuliah ka
ProfTakBersalah
(2004-02-24)
panjang critenye.....kalau nak di sebut dalam ni tak muat pulak....nanti ade program ape2 kalau Prof boleh join Prof akan crite selebar-lebarnya.
PutraAjmal
(2004-02-24)
Putra Ajmal memang berkawan dengan dua prof ni..proftak bersalah kwn UPM..profmuslim satu negeri
PutraAjmal
(2004-02-24)
ProfTakBersalah..InsyaAllah bakal suami soleh..Kurniakan daku serikandi penyejuk dimata penawar dihati
HANG
(2004-02-25)
wahwahwah..bkn main lg yer..inilah bakal2 ahli kimia yang akan buat bom nanti..minor kami buat bom...
ProfTakBersalah
(2004-02-25)
terlupa nak cakap....kami ni semua dalam kos kimia major industri dan minor nuklear pengboman......kalau nak tau ape2 pasal bom tanyela....
doktor pakar
(2004-02-25)
Askum...ProfTakBersalah saya nak sambung master boleh?
ProfTakBersalah
(2004-02-25)
boleh...ape salahnye....nak sambung master ape....ckp je....master bom atom...bom nuklear....
doktor pakar
(2004-02-26)
ingat nak buat teknologi atom mikrobiologi,boleh?
darul numan81
(2004-02-26)
salam ukhuwah.. erm..rasanya ana pernah kat sini sbb adik ana student medic kat upm.. wassalam
HANG
(2004-02-26)
ya betul jawapan anda tepat sekali!!tahniah!!!
MeowHidayah
(2004-02-26)
oo.. iye ke darul_numan81..? patut laa mcm pernah nampak.. cuma anti aje tak pernah nampak ana.. kucing byk laa kat situ.. tehehe...
ProfTakBersalah
(2004-02-26)
mana ade kucing.....semua ade kat veterinar...Meow tipu....
doktor pakar
(2004-02-27)
tumpang tanya ini dekat dengan fakulti perubatan ya...?sebab saya macam pernah kulihat tempat ini?
ProfTakBersalah
(2004-02-27)
yes,i am.....
pLatipus
(2004-03-01)
kucing byk kat situ? uikkss!! kat situ platipus la byk Meow.... apelee... :-)
doktor pakar
(2004-03-02)
kenapa kucing jadi satu isu besar kat situ?byk atau sikit?ada masalah ker?
ProfTakBersalah
(2004-03-03)
memang takde prob.....tapi just tanya takkan takboleh...dr. marah ker.....ataupun penah duduk kat situ atau ade dlm gambar tu agaknye...
MeowHidayah
(2004-03-04)
Setiap kali lalu kat situ nampak kucing.. tak tau la plak org lain.. Kalau tak nampak ghak alamatnyaa... teheheh..
ProfTakBersalah
(2004-03-04)
mybe kot ade gak kucing kat situ.....
amyra myra
(2004-03-05)
ermmm...:)
doktor pakar
(2004-03-05)
kucing apa yang paling anda minati?parsi?tempatan?
HANG
(2004-03-06)
apela kucing2..kasi cuci ilanglaa?!!dulu ada betanding kucing pakai spek mata...cantik..tapi dah jual dah..d.pakar ni mcm suka kucing..tp xsuka kot..
HANG
(2004-03-06)
kucing sy suka mkn wiskes..sy suka!!!kucing!!!tp kwn sy yg 2org yg pakai spek2 tak suka kucing...mgkin suka rimau kot...hamidah dan ha?ha?harimau...
Prof Muslim
(2004-03-07)
ProfTakbersalah adakah kita kembar ....ke?
En Brady
(2004-03-08)
Ape daa kucing la, rimau la, esok sesudah subuh saye bukak kandang harimaunya!!!!!!
Saifuddin
(2004-03-09)
Mudah-mudahan jadi pakar kimia, Salam ukhwah
HANG
(2004-03-09)
bukan kandang rimau,ladang rimaunya..nak......!nanti klu rimau tu ngap...en bradypun x suka kucing..diapun nak jugk....
ProfTakBersalah
(2004-03-09)
kembar?mybe kot kembar tapi Prof Muslim yang keluaq dulu kot.....Prof ni keluaq lambat skit.....tapi nak kata lambat tu tak la jugak........
ProfTakBersalah
(2004-03-09)
ape daaaa gaduh pasal kucing....ni mesti ada yang dah kenal ni kan....
Prof Muslim
(2004-03-10)
Kucing sebenarnya ada dalam gambar lainla..
doktor pakar
(2004-03-10)
Gaduh lagi...ni meow2...
Engku Salina
(2004-03-10)
bila student kat UPM nak buat JK UKhwah.com???
ProfTakBersalah
(2004-03-11)
ntah le bile...skrg tgh sibuk siapkan final project tesis....tak sempat la nak pikir pasal jk ni...tapi INSYAALLAH join karnival nanti main BADMINTON
chukak
(2004-03-14)
yang berdiri ngan beg merah tu saper namer...
ProfTakBersalah
(2004-03-15)
name dia oney.....untuk makluman semua,inilah coursemate lelaki Prof....cuma ade 6 orang je yang lain semua pompuan 45orang....sedihnye laki....
ProfTakBersalah
(2004-03-15)
Beg Merah? name dia Oney....dari manjoi perak....kenal ke chukak
doktor pakar
(2004-03-19)
masa berlalu begitu pantas tanpa kita sedari...
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-20)
ProfTakBersalah telah disahkan bersalah setelah mengaku dirinya Tak Bersalah.. ejehejehjehh..
ProfTakBersalah
(2004-04-01)
berape banyak bersalah daaaa....lain perkataan takde ker....abu sayyaf ke...bush ke...asyik2 bersalah jer...
HANG
(2004-04-01)
hapelaa dok gaduh ja...kitakan rakyt m'sia...xkisahla(smbil angkt bahu) klu dh [email protected]
nur islami
(2004-04-03)
o..inilah orgnya profTakBersalah yer..igt ana lagi...?:-)
Daeng Jati
(2004-04-16)
macam kenal je jejaka2 ni
Daeng Jati
(2004-04-16)
oni,hairul,pak din,aman,nobita.ops...fadly dan sudirman
ProfTakBersalah
(2004-04-18)
Daeng Jati tu sape?
Daeng Jati
(2004-04-23)
ni [email protected] kiranya aku ni Prof. Yg Bersalah la...k he he
zahratullaili
(2004-05-12)
salam ukhwah, rasa cam kenal je. asal mane
doktor pakar
(2004-05-13)
daeng ni...macam kenal jer..ha...awak la jingly puff dlm kartun pokemon tu...
En Brady
(2004-06-29)
daeng jati, x pnjt gunung lg ke? baik2 nanti takut dipnh petir
En Brady
(2004-06-29)
dah lame x dengar berita org2 yg ade dlm gambar ni, almaklum ler masing2 dah graduate
En Brady
(2004-06-29)
dah lame x dengar berita org2 yg ade dlm gambar ni, almaklum ler masing2 dah graduate
doktor pakar
(2004-07-08)
lama juga x dengar khabar org2 kampung ya...
En Brady
(2004-07-12)
mane peginye hang & prof tak bersalah, dah lame x online, tgh sibuk cari kerja ke?
En Brady
(2004-07-12)
ape kabor Dr pakar? rupe2 nye dr pakar masih ingat kat jingly puff tu ye? Tp dr pakar ade berita x ttg Juli & Burger.........
En Brady
(2004-07-12)
tp bukan ke jingly puff tu adik beradik Nohara Sinchan?
doktor pakar
(2004-07-19)
saya baik sajer...ju;i ngan burger masih tak ada berita..rasanya kot...
doktor pakar
(2004-07-19)
ari tu dlm seputar msia di channel 9, si 'liza hanim' masuk tv...temuramah ttg 2 alam...
ProfTakBersalah
(2004-07-28)
askum kwn2 apa habaq lama tak dengaq crite hampa noh....ape crita dah keje ker???
En Brady
(2004-08-01)
wslm, alhmdlh sihat sejahtera. Knpe Prof x brslh dah lame x online? Sibuk ker?
En Brady
(2004-08-01)
Hang pun dah lame x ade brte, ape kabor agaknye?
kakciknah
(2004-08-27)
moga ukhwah bertambah erat.........
nadsunshine
(2005-01-16)
assalamualaikum. bleh kenal? hantarlah email yea. Salam ukhwah,bertemu kerana Allah.
mulia
(2005-01-18)
tak gi kuliah ka?
kens2005
(2005-02-15)
bleh prof tulun ubat kaki hamba yang luka nieh? ^_^x
ahmad azhar
(2005-05-04)
buat per tu
SliparPink
(2005-08-09)
ada orang kata prof bersalah ke?
wardinainayat
(2005-10-30)
assalamualaikum...salam perkenalan untuk semua...hmmm seronok saja nampak kawan-kawan kita tu ye
normi
(2005-10-30)
salam perkenalan...salam ukhuwah....salam sesuci lebaran...semoga succes selalu...untuk anda semua...
sofi
(2006-04-19)
salam ukhwah..ana baru dcni
sufia
(2006-07-17)
apa yang tak bersalah 2?
aye
(2006-09-25)
tak dok nyamok anda ...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080548 saat. Lajunya....