Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang-orang yang suka memuji dan mengampu bukan kawan sejati, kerana merosakkan hati kawannya.
-- -- Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 20 hari yang lalu
muslimin23: 24 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 49 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> jc11


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
SitiSabarini ProfTakBersalah


jc11
[396 x 296 JPG]

Dihantar olehjc11
TarikhFeb 07 2004
Hits9967
Undian4
Rating6.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualiku!! salam persahabatan dari saya untuk semua..semoga ukhwah antara kita semua diberkatinya
Keterangan: assalamualiku!! salam persahabatan dari saya untuk semua..semoga ukhwah antara kita semua diberkatinya

Komen yang telah dihantar
SitiSabarini
(2004-02-08)
nie dah sampai puncak lom?salam ukhwah dari ana..
jc11
(2004-02-08)
hye siti sabarina..salam ulhwah dari ana..ni bukan setakat kat puncak..dah dekat ngan langit nung..hhheeehehe..
pLatipus
(2004-02-09)
masing-masing poser maut...
Engku Salina
(2004-02-09)
mana satu jc11 ni???
SitiSabarini
(2004-02-09)
haah, mane satu jc11 ni ye??? bila panjat gunung ni...citela skit.
adlan
(2004-02-09)
assalamualaikum warahmatullah. salam perkenalan dari ana. jc11 yg dok tgh2 tu ke, x sejuk ke xde jaket? eheh..
jc11
(2004-02-09)
panjat mmg best siti sabarini..biler dah balik rumah karang muler laa ketar-ketar..sejuk daa..tp ni tak lah tinggi sangat.. awak pon mampu panjat
jc11
(2004-02-09)
sayer tak suka dok tengah adlan..sayer dok tepi-tepi jerk..tengah tu tempat vip jerk..heheheh
SitiSabarini
(2004-02-10)
kalo cam tu nak cuba jugak la nanti....macam best je... jc11 ni tak jawab soalan kami la... takkan nak rahsia plak kut...
jc11
(2004-02-10)
sory laa siti sabarini..lupa plak nak jawab soklan awak tu..saya yang dok tepi tu..sebelah kanan..siti nak pegi jugak ker?? kalau sudi nanti saya bawa
jc11
(2004-02-10)
ajak laa akak siti, abang, mak dan ayah siti sekali..kiter main gelonsor atas salji..AHAKS!!
farisHaq
(2004-02-10)
slm ukhuwwah wow ada snowman... kim slm kat dia yer ;)
adlan
(2004-02-11)
berapa lapis jaket yg dipakai si jc11 tu ekk..ntah berapa kilo beratnya...eheh
bayu badai
(2004-02-11)
hai .... ermmm jc11mesti yang pakai jaket putih yang duduk seblah kanan tu....kalau betul tekaan saya ni awak kena bagi saya hadiah yer ....
farisHaq
(2004-02-11)
bayu badai>> org dah bg clue mana bleh :P
jc11
(2004-02-11)
heheheh.. tul tu farisHaq .. tp walau aper pon dah keal tak boleh sork lagi...salam ukhuwwah dari ana.
budak spider
(2004-02-11)
amboi jc11 posing maut nampak....tengah panjat gunung everest ker...bila la nak sampai kat sana juga...hehehehehe....
budak spider
(2004-02-11)
ana kenal dah anta...tak yah nak nyorok..kalau tak cakap pon dah kenal...hehehehe..bila la gambar ana nak masok kat sisi jugak....
jc11
(2004-02-11)
hehehheh.. masul laa dak spider wesSS
jc11
(2004-02-11)
hehehheh.. masuk laa dak spider wesSS
zack 11
(2004-02-13)
jc11 member aku, nanti bila aku hantar gambar jgn lupa komen aku, kita kan kawan, bayu badai bolehlah engkau teka , ko kenal, wassalam...........
SitiSabarini
(2004-02-13)
zack yang tgh betulkan kamera tu kot..... semua pakai nick letak no 11 ke.... ramai betul group antum ni.... moga persahabatan kalian kekal selamanya.
princess ixora
(2004-02-13)
eeeeei bestnyeeeee.. kat mana nie?
princess ixora
(2004-02-13)
salam ukhwah dari ana...^_^
solehgall
(2004-02-14)
ni kat mana tu?...nta belaja kat sana ker?
muslimahsejati
(2004-02-14)
assalamualaikum......salam ukhwah buat jc11...nampak seronokje kan
jc11
(2004-02-14)
princess ixora nak pegi ker?? nanti lagi lapan tahun sayer jemput awak kat airport
jc11
(2004-02-14)
seronok laa muslimah sejati..tapi biler balik umah tu yg tak seronok..dok kat saner tu mmg tak sejuk..biler balik umah masuk dalam selimut laa jawabny
fajar rusile
(2004-02-15)
alahai jc11.. lama tak jumpa.. tunggu lah kami di sana
fajar rusile
(2004-02-15)
lagipun, teringin juga nak lawat Damsyik
fajar rusile
(2004-02-15)
eh jc11.. mana budak spider?? tak join sekali ker?
irda82
(2004-02-15)
Gunung Everest ke Gunung Jerai. (";)
jc11
(2004-02-15)
gunung tanpa nama irda82
jc11
(2004-02-15)
fajar rusila..ketemu jugak kiter kat sini..biler nak datang damsyik??cakap ler..nak datamng cakap ler ..kami sambut kat airport
jc11
(2004-02-15)
budak spider tak sempat nak join..dier tak macam dulu lagi dah..dah baguss sangat dah..
princess ixora
(2004-02-15)
ante asal terengganu ke?
princess ixora
(2004-02-15)
ooo ante kat damsyik... student u mana? ^_^
permaisuri hati
(2004-02-15)
eh eh..ada snow man! nih geng2 dr mana nih?...
fajar rusile
(2004-02-15)
geng dari Damascus...
fajar rusile
(2004-02-15)
sebelum balik, rasa gak nak singgah kat korang...
fajar rusile
(2004-02-15)
oh yer jc11.. dah masuk jamiah ker belum?
nawwal
(2004-02-16)
salam ukhuwwah buat jc11...hmm..orang Trg gok rupenye...segeng la kiter...hehe...
KakYong
(2004-02-16)
Snowman tu korang yg 'bina' ke atau mmg dah wujud kat situ erk??......
jc11
(2004-02-16)
ana org gannu..gannu kiter..saper org gannu angkat tangan..kat situ ader yg dari singapore dan sebagainyer
jc11
(2004-02-16)
kebanyakan kat situ belajar jamiah abu nour..kenal ker princess ixora?? sayer pon samer gak
jc11
(2004-02-16)
naper kakyong tanyer cam tu??tak percaya ker kami bina sendiri??bukan payah pon..tapi penat laa skit..tangan pon sakit pasal terlalu sejuk..nak try ke
jc11
(2004-02-16)
fajar rusila..biler nak mai sini?? jangan cakap jerk tau..aku tunggu sini..dari uk tak mahal sangat kan??
jc11
(2004-02-16)
nawwl trg kat ner ?? kuala brang ker ?? ahaksS
jc11
(2004-02-16)
nawwl trg kat ner ?? kuala brang ker ?? ahaksS
budak spider
(2004-02-17)
nak masuk jugak...tapi pic tak scan lagi...tunggu dan lihat saja...satu lagi takut tidak diluluskan oleh pihak berkuasa...
budak spider
(2004-02-17)
FAJAR RUSILA...jc11 tak nak kawan ngan ana..maklumlah ana ni nakal...die org baik2...heheheh...
syed
(2004-02-17)
heemm sedap demo dok kat sane...
princess ixora
(2004-02-17)
enta orang kuala berang ke?
princess ixora
(2004-02-17)
ana orang kuala berang!!!!!^_^
jc11
(2004-02-17)
ana bukan org k.brang..lahir kbrang jerk..ana asal dungun..
jc11
(2004-02-17)
bolnak kater best tu tak laa best sangat syed..tp kalau nak tahu jom laa datang tempat ana ni..tak kenal maka tak cinta..heheheheheh!!!!
jc11
(2004-02-17)
budak spider !! balik makan nasik daaa.a.
princess ixora
(2004-02-18)
kat sana tak der selsema burung ker. jaga2 tau!!!
jc11
(2004-02-18)
tak der kot tuan puteri ixora..selsema burung pon jc tak tau..AHAKS!!
fajar rusile
(2004-02-19)
sabarlah jc11.. ada rezki,kami akan sampai gak sana
fajar rusile
(2004-02-19)
tambang dari sini mungkin 200 pound lebih jer kot..
fajar rusile
(2004-02-19)
keje seminggu insyaAllah dapatlah kesana. bukan susah pun
fajar rusile
(2004-02-19)
cuma masa tak berada mengizinkan
jc11
(2004-02-19)
opsSS cam u ker ?? best laa gaji mahal..ahaks!! tak per keje lamer skit .. datang sini belanjer kami maka..hehehehehhe
adlan
(2004-02-21)
assalamualaikum. jc11, enta gi sana watpe, main layang2 ke? Selamat Tahun Baru Hijrah dr ana.
SitiSabarini
(2004-02-21)
haah yela tu... main layang-layang kat tengah lautan salji.... layang-layang nyer mane???
aza
(2004-02-21)
waa...hensem nye sorang tu...tu tu yang kat belakang tu...apa nama dia eh?jap nak tengok kat kamus...haa...snowman rupenye...kim salam kat dia ye...
nawwal
(2004-02-22)
ana Ganu duk kat Dungun...bukang kuale berang...hehehe..
nailahAl-farafisyah
(2004-02-22)
Assalamualaikum..ramainya pelajar dq belajar molek jgn fikir ke lain bukan senang nok gi damsyik,macam mana urusan visa dan selesai ker,moga selesai
mujahidah83
(2004-02-22)
Ooo.. Jamiah Abu Nur?.. Syria?.. Rasa cam nak kenal jer yg dok depan tu..jc11, ada x yg nama suhaimi kt ctu?
PutriAlya
(2004-02-24)
berposing kat mane tu...boleh ana tau
princess ixora
(2004-02-24)
selamat tahun baru hijrah dari ana! ganu kiterrrrrrr
sumaiyah o9
(2004-02-25)
assalamualaikum :D hehe eh eh eh cutenyaaaaa SNOWmen tu :P
jc11
(2004-02-25)
snowman tu mmg ensem pasal org yg buatnyer pon kreatif..heheheh!! org dungun pon ader ker ?? dekat ler rumah kiter ek!!
jc11
(2004-02-25)
nailahAl-farafisyah dari maner?? cakapnyer macam kenal kami semua..masaalah iqmah insyaallah!! dalam maser terdekat ni settel laa..
jc11
(2004-02-25)
putraAlya tak boleh ikut..nanti putra marah... :-)
zack 11
(2004-02-27)
lama tak masuk, dah banyak komenlaa, siti sabarini awak salah tekalaa, saya takder dalam gambar ni, wassalam...
nawwal
(2004-02-28)
oo..dekat ker umah kiter?nta duk Dungun gok ke?=)
fajar rusile
(2004-02-28)
die duk kat atas sikit jer pada Kerteh.. hi..hi.. JC11 jangan marah yer..
UkHwAhFiLlAh
(2004-02-28)
fajar rusile.... demo dok saner gok ker..?? ayub dok dinun ..?? kem salam kat yer...
jc11
(2004-02-29)
heheh.. kappong ambe kerteh 3 namenyer..raya tahun depan jangan lupa jalan umah..tepon lu sebelum datang...ahakS!!
miyuki
(2004-03-05)
teringat waktu main snow kat mt rupeuru,whakapapa ari tuh..eheheh
farah caesura
(2004-03-09)
pernah masukkan snow dlm mulut masa kecik... hihihi
kakyong
(2004-03-11)
farah>> Sedap tak rasa snow tu??..eheheh...
jc11
(2004-03-18)
ntah ler :-)
nurul amane
(2004-03-20)
salam ukhwah dan persahabtan kembali dr saya utk awak dan semua teman2 awak..
intifada
(2004-03-22)
ni leh le bwk kiteorg kat sana heh..heh.. ;p
nur islami
(2004-04-05)
ermm..sronoknya dpt main sajli ei...
ikhwan nur03
(2004-04-06)
subhanallah ..bestnya...kat ner tu everest ke,sinai ker atau kat katmandu..
jc11
(2004-04-06)
kat sini laa.. :-)
jc11
(2004-04-07)
selamat bertemu kembalim siti sabarini
jc11
(2004-04-07)
selamat bertemu kembalim siti sabarini
jc11
(2004-04-07)
kat dimasq kawan kawan..
Daeng Jati
(2004-04-14)
kalau dibawah suhu beku mudah dapat frost
SitiSabarini
(2004-04-28)
bertemu kembali....
i-z-a-h
(2004-04-30)
uii...besttt nyeee ..!!!
rusyd aiman
(2004-05-05)
kulluhum min misra...
qanaah
(2004-05-05)
kat mana tu?? gunung fuji ka??
insan p00
(2004-05-11)
assalamualaikum...salam ukhwah fillah...fi aina hunak, ya antum????
eda
(2004-05-21)
SALAM UKHWAH...huish sronoknye nampak....kat mane tu?? lain kali klau pegi ble ajak eda..hhehehe..
jc11
(2004-05-27)
tak..kat bukit bludan..syria...edan nakikut jom la
cahayaairmataku
(2004-07-03)
salam ukhwah moga kalian sentiasa berada dibawah lembayung rahmat ilahi hendaknya
selendangputih
(2004-07-19)
hehe..hensem sungguh snowman tu..salam ukhwah dari saya.. :)
jc11
(2004-08-24)
nak delet gambar cam ner ek ... saper tahu..plzz help me
mizie hafiz80
(2004-09-16)
akum...cam mane nak masukkan gambar haaa...?tolonglah aku woit..........!
adeq sofea
(2004-09-16)
akum..knp jc nak delet gambar ni lok..biarlah dukkat situ.. tapi boleh je delet..tak jadi masalah..
adeq sofea
(2004-09-16)
jangan gase ati tau jc11..ana gurau je
adeq sofea
(2004-09-16)
semoga berjaya apa yang jayc 11 idamkan...amin..
adeq sofea
(2004-09-16)
teruskan usha...
jiha
(2004-09-23)
blh x wat ABC...
jc11
(2004-09-26)
?? jiha
wansuhanizc
(2004-09-28)
tanpa ketabahan xmungkin xpdc kalian berjaya. sesungguhnya rahmat ilahi perlu sentiasa dicari.. agar diredahai dunia dan akhirat
adeq sofea
(2004-10-07)
akum jc
adeq sofea
(2004-10-07)
lorr.jc.. jiha tanya boleh tak buat salji ngan perkataan Abc...tulah maksudnya...
adeq sofea
(2004-10-07)
tak boleh lagi kee nak delet jc...
al besouty
(2004-11-05)
mak oii banyak nyer hantar msg....
ayaz
(2004-11-06)
burr....sejuknyer...!!
ayaz
(2004-11-06)
burr....sejuknyer...!!
cahayaairmataku
(2004-11-22)
jc11 salam ukhwah dari ana
cahayaairmataku
(2004-11-22)
salam ukhwah dari pantai timur
nuryzz
(2004-11-26)
bestnyer!!!!!!!! bilalah saya pulak dapat main salji macam tu..
miraumairah
(2004-12-01)
cutenya..cutenya....cutenya....snowman tue! selamat hari raya semua disana be good
SeNaN
(2004-12-11)
assalammualaikum seronot ker main salji kat saner leh tumpang sekaki
Nurharapan
(2004-12-27)
indahnye ciptaan Allahswt...........
pena sufi
(2005-01-04)
subhanallah...bila agaknya dapat ana rasa kedinginan salji buat kali kedua?? kerinduan makin mengigit sanubari
nadsunshine
(2005-01-16)
seronoknya dat belajar dtempat org,doakan sy kesana juga. InsyAllah
sitiarifah
(2005-03-25)
assalamualaikum..bestnye dapat main salji!!kat mesir x de salji laa...
arezee
(2005-03-30)
assalamualaikum....emmm..bestnya dapat naik gunung.....salam ukhwah...
jc11
(2005-04-18)
salam ukuhuwah dari ana.. sowii laa.. dah lamer taak on line.. bukak jerk tengok mesej dah banyak.. nak balas satu satu tak larat jugak rasenyer.. ap
jc11
(2005-04-18)
(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)(",)
jc11
(2005-04-18)
kawan kawan kat syiria.. paer khabar korang semua?? biler nak balik mesiaa...??
jc11
(2005-04-18)
man, aus, rozi an.. nak balik cekep lu.. nak kirin jam rado.. hihihihihihihi
maisarahlisa
(2005-04-23)
huhh..bila la dapat main saljiiii
marsyalaila
(2005-04-25)
uhh best nyer..
wanina
(2005-05-11)
Ana respek giler la lu orang...takbir
husnatulnazirah
(2005-05-17)
bestnye........indahnye ciptaan Allah!
SliparPink
(2005-08-09)
waa..bestnye...anda pergi tak ajak kita..
adeq sofea
(2005-09-10)
aik.. masih aktif lagi jc 11..ingatkan dah off..
lightarrows
(2006-01-11)
hehe...first person bagi komen...nampak erat saja ukhwah persahabatan kalian....semoga terus berkekalan hingga ke akhir hayat
lightarrows
(2006-01-11)
persahabatan yang erat terjalin
auni1011
(2006-02-14)
salam ukhwah
idaphg
(2006-02-23)
salam ukhwah buat semua
manis
(2006-04-04)
assalamualaikum........
manis
(2006-04-04)
sahabat yang ikhlas memang payah nak temui
Suzanah
(2006-04-23)
mesti best
syasha
(2006-07-26)
salam ukhwah
syasha
(2006-07-26)
salam ukhwah
syasha
(2006-07-26)
best nyerrrrr dapat panjat...tapi balik mesti terketar2 kan
MencariSinar
(2006-08-05)
assalamualaikum..bestnya main salji....salam ukhawah..nak join boleh tak?;)
raudhah iws05
(2006-10-07)
kenangan yang dibina bersama teman2 adalah kenangan yang paling manis untuk dikenang...bestnya,nampak sejuk saja kat situ!!!
broshahir
(2007-12-04)
bolehlah try resepi salji goreng ni... :P

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081505 saat. Lajunya....