Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Elakkanlah dirimu dari berhutang kerana hutang itu akan menjadikan dirimu hina pada waktu siang dan gelisah pada waktu malam
-- Luqman Al-Hakim

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> syahpaat


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Rast SitiSabarini


syahpaat
[371 x 246 jpg]

Dihantar olehsyahpaat
TarikhJan 19 2004
Hits9568
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan nasyid
ALL-IN SAFF, Dari Politeknik Shah Alam.
Keterangan: Kumpulan nasyid ALL-IN SAFF, Dari Politeknik Shah Alam.

Komen yang telah dihantar
farisHaq
(2004-01-25)
sumer dah insaf ker? :-P
nur tinta
(2004-01-25)
assalamualaikum....politeknik shah alam?batch mana ye..dan lagi satu yg mana 1 syahpaat..??
SitiSabarini
(2004-01-25)
baru balik dari kenduri kawin ke ni...(",)
ieda
(2004-01-26)
control hensem.. ye!!
Firdaus Azimi
(2004-01-26)
assalamualaikum...hehhee...yg mana 1 pengantin ni...
kakyong
(2004-01-27)
Wahh...banyaknya kumpulan nasyid sekarang ni ye....herm...bagus...teruskan usaha anda...
yeopmi in-team
(2004-01-29)
assalamualaikum........
gadishijau
(2004-02-06)
eheehee...bila album baru nak kluar...jgn lupa kasi satu tape fri k
gadishijau
(2004-02-06)
eheehee...bila album baru nak kluar...jgn lupa kasi satu tape fri k
sampanburuk
(2004-02-07)
ini lah barisan kitaa...yang ikhlas b'juang.....siap sedia b'korban....oppsss..raya haji yg lepas 2 dah korban ke? hehehe apa pun sume tampak segakss
pLatipus
(2004-02-09)
baru balik dari kursus kahwin ke? riang dan gumbira nampak? semoga anta semua sihat-sihat belaka
soutul jihad
(2004-02-11)
salam ukhwah dari ana...
muslimahsejati
(2004-02-14)
salam ukhwah dari saya buat kalian semua....baguslah kumpulan nasyid dah mula tumbuh macam cendawan
ahmadi boyz
(2004-02-15)
perkenalkan la diri..
h4zie
(2004-02-21)
salam ukhwah dari saye... teruskan usaha untuk perkembangkan lagi industri nasyid... insyaallah dengan pertolonganNya... korang akan berjaye
man-z
(2004-02-23)
alhamdulilah..teruskanlah dakwah kalian...semoga perjuangan kalian di berkati Allah
PutriAlya
(2004-02-24)
teruskan perjuangan kalian semua...
wardu
(2004-02-24)
teruskan perjuangan
nissa
(2004-03-04)
salam ukhwah utk semua..ha'ah...ini batch keberapa saya pun x student sana gak..
nissa
(2004-03-04)
saya batch ke-2...korang ni mesti yg selepas kan???
insan kalam
(2004-03-12)
nissa ni bila konvo?ana dulu studen sana gak..konvo 2002..nissa ni koz?
chukak
(2004-03-14)
shahpaat yang maner satu...
chukak
(2004-03-14)
abg saiful ni kump al-naufal ke kump all-in saff
ana syifa
(2004-03-19)
assalamualaikum... alah datang poli sane jek ker ... poli port dickson bila plak nak datang
littlemuslimah
(2004-04-19)
semuga antum suksesssss ^_^
i-z-a-h
(2004-04-30)
salah satu group .. yg dnamakan dgn -saff.. :=)
shiekyn
(2004-05-05)
haa......semua tue ambil kos aper ek.....bila nak masuk recording
nuraiman khairunnissa
(2004-05-07)
wah, ramainyer... ala2 rabbani gitu...
ZaufanTM
(2004-05-11)
Assalamualaikum..salam ukhwah dr ana,skrg ni..klu ada show biasanya nyanyi lagu apa?
soutul jihad
(2004-06-14)
wah...munsyid!salam ukhwah dari ana...
Detective Alam
(2004-06-14)
apsal ambik bambar cam tu tak de gaye ke?(ke pakai gaya kuno..?...hehehe)
nuraini
(2004-06-26)
wah...cantiklah tersusun rapi...he...he.....
cahayaairmataku
(2004-07-02)
salam selembut sutera buat kalian
NurHidayah86
(2004-08-28)
Assalamualaikum...salam ukhwah dari Hidayah buat antum semua....best of luck!!!!
riyas
(2004-09-04)
assalammualaikum....ana x student n x kump. nasyid politeknik shah alam....sesi 99
aisyah j
(2004-09-15)
alhamdulillah, bertambah kumpulan nasyid negara
pai
(2004-09-29)
nak main kompang ke..? mane kompang nyer..?
LizAnnisa
(2004-11-12)
dah salam atok lomm?...kalau belom..xdpt duit raya..
relajihad
(2004-12-03)
salam ukhwah
pena sufi
(2005-01-04)
mana satu yg nanyi solo? salam ukhwah
eiyahhh
(2005-05-22)
dah bertukar ahli yer??letc en khairul napisham ada lg kat psa?
arjuna x
(2005-05-23)
nape pelik je namenye...gune biasa jek senang faham
khairah
(2005-05-24)
tengok muke pun tau suara sedap sume2 nie
Nuratiq
(2005-08-08)
Macam rombongan pengantin saja ....
samudra
(2005-12-17)
ini tok mudim terlatih..phd dalam bidang potong memotong
lightarrows
(2006-01-11)
em..boleh jadi sebahagian dr group nasyid tanahair
izad
(2006-02-11)
ada bakat.......
aniffa
(2006-03-31)
smart la...
iftihakim
(2006-04-11)
salam ukhwah
pu3 umairah
(2006-04-19)
wah...boleh teruskan industri nasyid
SaLaFiaN
(2006-05-17)
SaLaFiaN
alongmina
(2006-08-28)
ana ingat ke kumpulan nasyid dr politeknik ungku omar,ipoh..IN-SAFF juga nama group itu..
alongmina
(2006-08-28)
apapun selamat berjuang akhi!!!
aidtar04
(2007-05-15)
GOOD LUCK,
efaham
(2007-08-17)
hmm..sejuk mata memandang
mizie hafiz80
(2008-04-16)
bila nak bikin album..?
ainulhayat
(2009-12-22)
tengah nasyid lagu apa 2?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080902 saat. Lajunya....