Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap tindakan menghasilkan tindakbalas
-- Hukum Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> SitiSabarini


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UIA PJ Majlis Perkahwinan Syamer


SitiSabarini
[340 x 255 jpg]

Dihantar olehSitiSabarini
TarikhJan 24 2004
Hits11512
Undian87
Rating8.72414

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
moga persaudaraan sedari rahim bonda ini membawa keberkatan dan kerahmataNya.
Keterangan: moga persaudaraan sedari rahim bonda ini membawa keberkatan dan kerahmataNya.

Komen yang telah dihantar
adlan
(2004-01-24)
assalamualaikum. salam ukhwah dr ana. mcm penah kulihat depa 2 oghang ni tp di mana ye? :)
farisHaq
(2004-01-25)
mmm patut la nmpk cam sama.... mana kakak maner adik?
wida widi
(2004-01-25)
yg ner satu Siti Sabarini nyer..salam ukhhwah gaks dr ana
nur tinta
(2004-01-25)
assalamualaikum wb.....salam ukhwah dan salam perkenalan dari saya (",)
SitiSabarini
(2004-01-25)
waalaikumussalam, salam ukhwah juga dari kami berdua buat semua ....
SitiSabarini
(2004-01-25)
kalo nak tahu mmg kami ni saudara kembar...tudung putih tu ana, sebelah tu siti sabarina.(",)
adlan
(2004-01-26)
nasib baik air pancut kat blkg tu x pasang..kalo x lencun la saudara kembar ukhwah.com ni..:)
perantausepi
(2004-01-27)
assalamu`alaikum... salam ukhuwwah dan salam ta`aruf dari ana...
raudhahasanah
(2004-01-27)
assalamualaikum... salam ukhwah dari raudhah
SitiSabarini
(2004-01-27)
waaalaikumussalam....salam ukhwah juga dari ana buat perantau sepi ngan raudhah...
farisHaq
(2004-01-27)
mmm lupa plak slm ukhuwwah dr saya... tgk gambar cam kat spore jer.. :D
SitiSabarini
(2004-01-28)
salam ukhwah juga buat farisHaq... ini dekat dataran cendekia...uitm shah alam....lawakan landskap nye... hmmm promote plak..(",)
shafawi78
(2004-01-28)
assalamualaikum..salam ukhwah jua dr. saya
adlan
(2004-01-28)
uishh kat uitm s.alam rupanya. tp kenapa ana xleh cam aa? slalu gak gi sana dulu..
Engku Salina
(2004-01-29)
la... kat uitm shah alam ke??? tak perasan pun... fakulti mana tu???
SitiSabarini
(2004-01-29)
w'salam... dataran ni mmg baru lagi... bangunan kat blkg tu fakulti engine... dah byk fakulti baru dibina kat sini...
farisHaq
(2004-01-29)
mm kwsn baru pun... sy slalu gak round sek 7
sitisabarina
(2004-01-29)
kak engku pernah datang uitm shah alam ni?
AllifIskandar
(2004-01-29)
Salam persahabatan dari ahli dan sahabat baru.
Engku Salina
(2004-01-30)
akak ex-uitm shah alam... fakulti pengajian maklumat... sekrg dah byk siap bangunan baru ya... sbb tulah tak pernah nampak...
IbnuKhaldun
(2004-01-30)
oh pelajar UITM kolej mana...
Riyadhfannil
(2004-02-01)
Salam ukhuwah untuk Siti Sabarini...Semoga Sentiasa Di Berkati ALLAH Hendaknya...InsyaALLAH
hani wahida
(2004-02-02)
assalamualaikum....salam ukhwah
SitiSabarini
(2004-02-03)
salam ukhwah kembali...syukran buat semua...moga kalian semua diberkatiNya juga...
Kakyong
(2004-02-03)
Salam ukhwah dari kakyong...ermm...macam pinanh dibelah dua lah ye...hihihi...sama cantik..sama padan...:D
Kakyong
(2004-02-03)
>>pinang
SitiSabarini
(2004-02-03)
makacih kak long.....
adlan
(2004-02-06)
assalamualaikum. mcm kelapa dibelah 2 utk diparut wat n.lemak manchester..eheh. enti ni bljr course ape di sana?
SitiSabarini
(2004-02-06)
ana amik kos sains, rina amik sains kuatitatif....skrg semester 4...nasi lemak manchester? camana la rasanye ye??
insan kalam
(2004-02-06)
salam ukhwah dari ana .. kejayaan manusia n jin hanya didlm agama dngan mengikut sunnah rasulnya...selain dr itu semuanya gagal
KakYong
(2004-02-07)
lan dapat peribahasa dari mana buah kelapa dibelah2 tu?..erk??
Bloster
(2004-02-08)
macam kenal je tempat tu
jc11
(2004-02-08)
macam tak kenal jerk tempat tu.. kat maner ek.. cakap laa kat ana.. nak pegi ni.. siti boleh tolong bawakkan kan?
sanwalie
(2004-02-09)
samer la ngan ana..ana pun kembar gak...aper pun itulah rezki dari tuhan....kul yarab
pLatipus
(2004-02-09)
Assalamualaikum...... Salam ukhwahfillah dari ana, cantik Landscape tu ada ciri-ciri moden dan artristik...
SitiSabarini
(2004-02-09)
kalo student uitm shah alam, mesti kenal punye...
SitiSabarini
(2004-02-09)
salam ukhwah kembali.... mmg idup kembar ni satu kebahagiaan bagi kami berdua...gembira dan menangis bersama....
adlan
(2004-02-09)
k.Yong, tang peribahasa tu, msti la sifu Mustar yg ajar..eheh. Sambil b'silat sambil b'peribahasa..eheh.
jc11
(2004-02-09)
yer ker best idup kembar?? best cam ner tu..?? macam makan nasik ker??
SitiSabarini
(2004-02-10)
kebahagiaan yang tak tergambar... yang paling penting kami selalu saling menasihati satu ama lain.
adlan
(2004-02-11)
mmg tak tergambar w/pun berada di Pulau Gambar...:). syukur padaNya..
muslimahsejati
(2004-02-14)
salam ukhwah buat akak berdua...cutelah..kembar pulak tue
HANG
(2004-02-14)
SAYAPUN ADA KEMBAR JUGAK,NAMANYA HENG....
SitiSabarini
(2004-02-14)
salam ukhwah kembali buat semua.... semua nak jadi kembar nampaknye ye... pulau gambar lan??kat mane tu kami tak penah dengar pun...(",)
izdham
(2004-02-14)
salam ukhwah.... itu bukan dekat engineering twin tower ke?
adlan
(2004-02-14)
mmg enti x penah dgr pn. pulau tu glamour di planet ana je..eheh.
ayim 81
(2004-02-15)
Assalamualaikum salam ukhwah dari ana.
SitiSabarini
(2004-02-15)
laa... patut pun camtu ke lan.....salam ukhwah kembali buat izham n ayim...
SitiSabarini
(2004-02-15)
laa... patut pun camtu ke lan.....salam ukhwah kembali buat izham n ayim...
man-z
(2004-02-20)
akak kat mane ni ??
sitisabarina
(2004-02-20)
ni dekat uitm shah alam,belakang tu fakulti engineering
adlan
(2004-02-21)
assalamualaikum. man-z, bukn kat f.engin tu, tu dkt Pulau Gambar tu..ehek
SitiSabarini
(2004-02-21)
pepandai je adlan ni.... jgn dengar sangat loyar buruk dia tu man.... tul ape yg sitisabarina ckp tu
rutab
(2004-02-21)
akm.salam perkenalan dari saya....... zaini .... alazhar mesir... wassalam
al misky
(2004-02-23)
salamz perkenalan...leh thn background..sape cameramannye ye? ade no fon?
istisafa
(2004-02-24)
assalamualaikum.. akak fakulti pentadbiran.. kiranya tak jauh manalah..
SitiSabarini
(2004-02-24)
wsalam.... salam perkenalan juga buat zaini, misky n istifa....
SitiSabarini
(2004-02-24)
fakuti pentadbiran ke..... kot2 kenal yerk..
adlan
(2004-02-26)
assalamualaikum. labu..labu..murah..murah..ukhti siti berdua ni xnak beli labu ke..
UkHwAhFiLlAh
(2004-02-28)
assalamualaikum...... apa kabar..?? adik beradik ker tu..??
SitiSabarini
(2004-02-29)
yaa akhi adlan... sejak bila plak jual labu ni??? tak abih2 promote dia pye planet tu... opss jgan marah, nanti kene jual...
SitiSabarini
(2004-02-29)
salam ukhwah juga buat UkHwAhFiLlAh.... kami alhamdulillah... baik-baik aje..
sentuhanmu amat bermakna
(2004-03-06)
alangkah susah mendapat kawan,bukan kenalan di zaman ini,berpunca dari hati yang rosak,kerana dunia memautnya.
HANG
(2004-03-06)
mana satu nak pilih ni???
sentuhanmu amat bermakna
(2004-03-06)
kerana kawan tiada lagi,yang ada hanyalah di jalanan....
ummuhabibah
(2004-03-06)
sama cantik sama lawa,bagaikn pinang dibelah dua
adlan
(2004-03-06)
enti siti berdua, bila nak mai planet ana ni. nnti ana bawa enti tgk universiti2 kat sini. ada monumen pumpkin lagi tu..eheh.
dinulhuda1422h
(2004-03-07)
salam harmonis dari saya :)
suhaizza
(2004-03-08)
a'kum... siti... ohh ini rupanya siti ye... k.eja dah ingat la tapi tak berapa clear la gmbrnye....
farah caesura
(2004-03-09)
hai siti rini ...
SitiSabarini
(2004-03-11)
emm... sampai gak kak ej kat sini... bila nak send msg?..rini baru je abih exam... lega sikit rasanya...
aiman haikal
(2004-03-12)
macam kenal je background tu?.anti ni student uitm ke,course ape?
chukak
(2004-03-14)
siti sabarini ni org maner? macer penah kenai....
SitiSabarini
(2004-03-18)
amik kos sains kat uitm shah alam....ana org kelate...
adlan
(2004-03-18)
assalamualaikum. enti siti xmo beli labu ana ke...beli le sebakul 2 wat masak lemak labu..eheh.
SitiSabarini
(2004-03-20)
aik jual labu lagi ke? simpan je la adlan...... taku ana nak beli ...labu gergasi buat ape hehehe
dehearty ku
(2004-04-03)
salam ukhwah
SitiSabarini
(2004-04-04)
kembali bertemu di ukhwah.com
nur islami
(2004-04-05)
ana pun kembar gak..salam kembar dr ana..:-)oghe kalte jugok..!!
nur islami
(2004-04-05)
>>>klate
irda82
(2004-04-05)
assalamualaikum.hurm siti.siapa buat kolam kat belakang tu? Hurm...mengingatkan ana pada seseorang.:-D
adlan
(2004-04-07)
enti siti, at least beli la kerepek labu ana. beli 1 percuma 2..nnti leh jual kt kwn2..eheh.
jc11
(2004-04-07)
jc11
wardahhanani
(2004-04-14)
mcm biasa tgk je, apapun slam ukhwah
Daeng Jati
(2004-04-14)
struktur genetik saudara kembar ni mmg sama.satu keunikan ciptaan allah.saya mmg kagum.ade org kata kembar naga.
Daeng Jati
(2004-04-14)
saya nak berkawin ngan org kembar,sebab struktur genetic golongan ni dapat melahirkan anak yang kbarangkalian tinggi utk kembar
rutab
(2004-04-14)
akm... ade apa masej hantar lah kat saya... [email protected]
sitisabarina
(2004-04-14)
wa'alaikummussalam rutab,salam ukhwah kembali wardahhanani...Kembar Naga,,, tak pernah dengar plak tu daeng jati...
masjid biru
(2004-04-14)
assalamualaikum.. MMM.. kembar ker ni?? salam ukwah..
sitisabarina
(2004-04-14)
salam ukhwah masjid biru. iyee kembaq la ni..serupe tapi tak sama.
kakyong
(2004-04-21)
ehem-ehem adlan...jual labu ke jual "minyak labu"...:P
adlan
(2004-04-23)
erkk..mane de k.yong. ana tgh meluaskn pasaran kerepek nih..nnti akak gak dapat free selori..eheh..
sitisabarina
(2004-04-24)
mmm..biarlah adlan dengan labu labinye....
SitiSabarini
(2004-04-27)
fuhhh.... dah sebulan lebih xonline.... rindu plak rasenye..
i-z-a-h
(2004-04-30)
best permandangan tu..
amien
(2004-05-01)
assalamualaikum...saudari ambil kos aper.
SitiSabarini
(2004-05-01)
science..... sabarina amik quantitatif science.... sem dpn part 5...
nuraiman khairunnissa
(2004-05-07)
nape macam sedih jer...
adlan
(2004-05-08)
assalamualaikum ukhti sabarina & ukhti sabarini. apa kabo ekk? hws everythin goin on?
SitiSabarini
(2004-05-28)
kabo bebaikkk.... demo lagu mano?
khoironnaajih
(2004-06-14)
eh...muka sama la.saipa aaa
SitiSabarini
(2004-06-18)
takdok saipa ehh.... kembo jee..
mujahid kisdar
(2004-06-19)
assalamualaikum...salam ukhwah daripada ana.....kaifa haluk fi hazal yaum ? boleh ana kenal ngan ukhti ?
mujahadatunnafsi
(2004-06-25)
aii..apa ni mujahid..nak kenal2 ni....enta tu muslimin, apa tujuan nak kenal2 ni, ihik, ihik
MAZRINAINA
(2004-08-05)
akum yg mana satu siti sabarina?nak tahu?
zairil
(2004-08-06)
Assalamua'laikum...sejuk mata ana memandang anta berdua...semoga kita terlepas dari fitnah dunia.
sitisabarina
(2004-08-06)
yang tudung putih tu SitiSabarini.....
terrorist
(2004-08-07)
macam kenal je tempat ni
saiful
(2004-08-30)
Assalamualaikum, boleh kenal muslimah dua orang ni? Oooppsss sorry for disturbing you...have nice day...may Allah bless you
saiful
(2004-08-30)
ooo..kembar, patutlah sama...
condemned
(2004-09-07)
terrorist,sume kenal...
sahabat ingatan
(2004-09-08)
sejuk mata mak antum..dapat kembar solehah..hehe..yeke
riyas
(2004-09-12)
salam ukhwah fillah
mariyaa83
(2004-09-17)
macam kenalll jer/.... rina and rini.. ingat akak tak???
pai
(2004-09-29)
macam tak kenal je tempat ni....
zaim bushra
(2004-09-29)
assalamualaikum...
itsjustme
(2004-10-10)
salam ukhwah...
tirmidziy02
(2004-10-16)
mmg x kenal tempat ni, dan org2 nya...salam perkenalan...
saiful
(2004-10-29)
semoga mujahidah berdua diberkati Allah spjg masa...jaga diri baik2
apisklate
(2004-10-30)
askum...awak...bole knalanan tak...?tu pun
riyas
(2004-11-27)
assalammualaikum... salam ukhwah fillah SitiSabarini....
relajihad
(2004-12-02)
salam ukhwah fillah
pena sufi
(2005-01-04)
salam ukhwah buat akak berdua. tak sabar rasanya nak menjejakkan kaki ke alam universiti
nadsunshine
(2005-01-16)
assalamualaukum. hi kita satu taempatla,sy kat kolej mowar. mara
nadsunshine
(2005-01-16)
alamak t'send plak. marilah kita sama2 m'hidupkan nur islam dibumi uitm. Insy Allah
baginda99
(2005-01-21)
ermm..sebumbung dgn rina kot...geng2 CS...salam ukhwah dr ana..
amyra myra
(2005-01-23)
salam taaruf dr ana..:)
dakwah ilahi
(2005-01-23)
cm kenal jer....tpi yg penting jaga diri hiasi peribadi n jgn nakal2
pengembara firdausi
(2005-02-28)
leh kenal tak?
Najwasalwana
(2005-03-08)
Assalamualaikum..salam taaruf dari ana...Rina dan dini kenal ana tau! kenal sangat!! Choba teka??!
sitisabarina
(2005-03-11)
'Alaikissalam,najwasalwana... nak ana bagitau nama sebenar enti ke...tak payah teka-teka lagi dah...
Najwasalwana
(2005-03-28)
eh..xyah la..ana low profile..hehe..
fariz
(2005-04-21)
(",)
addey
(2005-05-02)
askum..cantik kedu2nya..leh berkenalan salah sorang?
Najwasalwana
(2005-05-09)
"Wanita hiasan dunia...seindah hiasan adalah wanita solehah..." nyanyi sampai abis.. :-)
sitisabarina
(2005-05-12)
sonok ke dapat keje baru kaknajwa...moga enti tabaha dengan dugaan keje baru tu... nanti dapt gaji belanja makan abc nooo.. :-) doakan ana juga ye...
altamira
(2005-07-02)
salam ukhwah
gsrturbo
(2005-07-30)
Assalamualaikum
Along81
(2005-08-03)
salam ukhwah buat sitisabarini....
SitiSabarini
(2005-08-12)
dulu student uitm, sekarang dah kat ukm.... kan sentiasa kurindui sahabat2 dan teman2 seperjuangan... moga ukhwah kita kan terus berpanjangan...
Imam Baihaqi
(2005-09-08)
assalamualaikumm uhkwah2 semua
nisacyber
(2005-10-19)
akak ana....selalu jumpa di kuliyah ustaz uda seksen 18
Imam Baihaqi
(2006-01-08)
wahhh...cantik nya baju...hehe
safa indah
(2006-01-10)
aduh mahkota terhempas............
mihar123
(2006-01-22)
salam ukhwah
NurTajalli
(2006-03-03)
dah kawin ke belom?tanya juga takut tertekel .. terjatuh pula...
nur humairaa
(2006-05-28)
how come your course now? diagnostic imagine dan radioteraphy....
nabilpoyo
(2006-06-02)
(^_^)
ABg IMaM
(2006-07-05)
yang mana satu sabarina dan sabarini?...:-)
SitiSabarini
(2006-07-08)
uikkss tahu nama ya....
SitiSabarini
(2006-07-08)
GUESS!!!
khairulazmi06
(2006-08-13)
salam perkenalan
ibtisam 8312
(2006-08-17)
salam ukhwah fillah abadab abada...
ibtisam 8312
(2006-08-17)
salam ukhwah fillah abadan abada...
aqli
(2006-09-14)
kembar, kak nurul kirim salam...
faQih
(2006-09-19)
salam uikhwah
faQih
(2006-09-19)
salam ukhwah
aripuddin
(2006-10-14)
macam kenal saja tempat posing, apa pun selamat berkenalan. harap cendikia terus jadi tempat perbincangan bukan tempat student berdating, mesej saya [email protected]
mslina
(2006-11-22)
comeii
hanan nur
(2007-01-19)
salam perkenalan.
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
fansurina
(2007-02-24)
assalamualaikum..eh..eh..saya pun pernah ambil gambar kat tempat yang sama..hehe..kat dataran cendekia uitm shah alam kan?
mohamad
(2007-04-13)
salam ukhwah dari ana...
maktam
(2007-05-18)
wah2 depa ni..lama tak nampak no. kenai ke maktam ni? hihihi...
al-likasi
(2007-07-03)
salam
al-likasi
(2007-07-03)
salam
fieyza
(2007-07-30)
salam. fakulti mana dik? akak pun ex-uitm juga. dah setahun lebih kerja kat fakulti medic sebelah engineering tu. salam ukhwah.
Abbas
(2007-10-30)
ini keturunan ikan duyung pakai tudung kee... comelnya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08248 saat. Lajunya....