Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 199
Ahli: 0
Jumlah: 199




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 16 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Rast


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
syah solehah JK AidilFitri 1424


Rast
[288 x 288 jpg]

Dihantar olehsuffian
TarikhJan 08 2004
Hits13803
Undian90
Rating8.87777

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ini grup nasyid baru naungan Telaga Biru. RAST namanyer. Berdiri dari kiri: Wan Najran(najer), Mior Wan Fareez(mior). Duduk dari kiri: Iskandar Dzulkarnain(is), Syed Mohd Azlan (alan)
Keterangan: Ini grup nasyid baru naungan Telaga Biru. RAST namanyer. Berdiri dari kiri: Wan Najran(najer), Mior Wan Fareez(mior). Duduk dari kiri: Iskandar Dzulkarnain(is), Syed Mohd Azlan (alan)

Komen yang telah dihantar
ABg IMaM
(2004-01-08)
Assalamualaikum...wah satu lagi kumpulan nasyid menggunakan nama salah satu lagu taranum al-Quran.
ABg IMaM
(2004-01-08)
mudahan2 antum ni boleh aplikasikan irama Rast dlm lagu2 antum.
i-z-a-h
(2004-01-09)
A'kum.. wah! baru semlm tgk kat web TB.. cute gak ehehe.. bila nak kuar album nie? abg Pyan jadi penerbit la kali nie..nampaknyer! hehe
ieda
(2004-01-09)
a'kum.. semoga kalian dapat memartabatkan industri nasyid..
bayulaut
(2004-01-10)
Akum, sbl ni, apa nama kump yg guna nama taranum Al-Quran?
aimi khadijah
(2004-01-10)
salam perkenalan dr saye...ensem semuanya ek?:)jernih jer air muke...:)
uqu
(2004-01-11)
assalamualaikum....salam ukhwah fillah...majulah nasyid untuk islam....
QasruAddini
(2004-01-11)
dah habis buat rakaman ke nih? kat sri damansara kan? dah kuar album ke belum? boleh beli. nak dgr best ke tak...
QasruAddini
(2004-01-11)
agaknye apa konsep kump ni ye?
izham HiGh-RoLe
(2004-01-12)
aa saye pun nak tau gak konsep album kump ni....
izham HiGh-RoLe
(2004-01-12)
semoga berjaya memartabatkan industri nsyd tanahair
suffian
(2004-01-12)
bayulaut, HIJJAZ tu kan nama lagu tarannum Quran..
hijjazin
(2004-01-12)
hijjaz juga adalah nama tempat...hijjaz dalam taranum adalah part yang tinggi....susah oooo
hijjazin
(2004-01-12)
moga kehadiran ni bukan sekadar melepaskan batuk d tangga...
ahmadi boyz
(2004-01-12)
terima kasih pada semua...kerana sudi komen ttg foto kami RAST...saye alan yang dalam gamba tuh..saje gune name ahmadi...
ahmadi boyz
(2004-01-12)
QasruAddini...RAST baru habis buat rakaman untuk album motivasi dato shukri abdullah..insyaallah menurut saudara suffian akan release hujung bulan jan
ahmadi boyz
(2004-01-12)
bayulaut..RAST n HIJJAZ tuh dedua nama tarannum...tapi hijjaz ader gaks namer tempat di mekah kalo tak silap..
taurus84
(2004-01-14)
semoga ukhuwah yang terjalin dirahmati oleh Allah
BrotherMon
(2004-01-14)
good luck to RAST !
ahmadi boyz
(2004-01-14)
thanx brother mon and taurus84
mencarisinar
(2004-01-16)
salamzz ukhwah dari sinar
ahmadi boyz
(2004-01-16)
salamz RAST dari alan...
bro pujie
(2004-01-17)
moga maju jaya..
fmaria
(2004-01-18)
teruslah memperjuangkan industri nasyid...hidup RAST
ahmadi boyz
(2004-01-18)
thanx to bro.pujie n fmaria...so kirenye ikatan nih bukan sekadar di dalam portal..insyaallah kitakan bertemu suatu masa nantiks...
ahmadi boyz
(2004-01-18)
sesiape yg nak antar komen ke atau sebarang cadangan bole jerk antar kat siniks..alan sentiasa menanti segala2nya..thanx..
syahpaat
(2004-01-19)
Alhamdulillah bertambah lagi pendakwah islam......semoga usaha kalian di redhoi ALLAH......
ahmadi boyz
(2004-01-20)
shukran syahpaat...insyaallah moga allah akan memberkati perjuangan RAST
insyirah nurani
(2004-01-20)
assalamualaikum.nak tanya skit,wan najran tu ex studebt SMAPK ke?semoga terus sucess dlm memartabatkan industri nasyid dgn niat krn Allah.
indah hati84
(2004-01-21)
assalamualaikum....hai,iskandar pun ade??dah glamour nampaknye skrng...jgn lupe plak kami kwn2 ex smakl nii....
ummuhabibah
(2004-01-21)
hok namo mior tu kenal...kekeke
ahmadi boyz
(2004-01-21)
Insyirah..salamz...betul la tuh...najran tuh x smapk..ai ramainye kenal member yang tiga tuh..yg alan nih sape la yg kenalkan??/uuu..sedih..eheheh..
ahmadi boyz
(2004-01-21)
iskandar tuh mmg giler glamour..eheheh..takder la..kenal sh.nadia?die pun x smakl gaks..kakak saye...
ahmadi boyz
(2004-01-21)
ai..ramai la yg minat kat mior tuh..salamz RAST ummuhabibah
dinulhuda1422h
(2004-01-23)
assalamualaikum....salam harmonis....
ahmadi boyz
(2004-01-23)
waalaikumsalam dinulhuda...salamz RAST....sihat?
nur tinta
(2004-01-27)
Assalamualaikum...salam ukhwah fillah,moga kehadiran sauadar ber4 boleh menaikkan lg martabat nasyiid di Msia.Truskan berdaawah melalui lagu kalian
yeopmi in-team
(2004-01-29)
nasyid 4 islam
ahmadi boyz
(2004-01-30)
salamz untuk nur tinta n bro.yeopmi....thanx 4 ur supports...insyallah kami akan cube yg terbaiks...
bayulaut
(2004-01-30)
Ooo...yeke? terima kasih bg penjelasan. Ingatkan Hijjaz hanya sebuah nama tempat. Info baru utk saya nih.
bayulaut
(2004-01-30)
Ok.. teruskan usaha dakwah anda. Moga dlm redha dan rahmat Allah
ahmadi boyz
(2004-02-01)
thanx to bayulaut..alhamdulillah..jelas pun...doakan RAST ok....
farah caesura
(2004-02-05)
publisiti murahan je tu
ahmadi boyz
(2004-02-07)
aper yg publisiti murahan?maksud?
pLatipus
(2004-02-09)
tak baik ckp publisiti murahan mereka nie mperjuangkan irama nasyid dan berdakwah kan bagus tu
ahmadi boyz
(2004-02-09)
kami tau kami baru..so setiap ape kata2 org kamiterima dgn rela hati...thanx platipus..kami sedang membesar..
wardeena balqis
(2004-02-10)
tak pe lah ape-ape aje nama kumpulan ni tapi yang penting nawaitu utk menegakkan nama Allah dimuka bumi . semoga lkalian berjaya kelak
wardeena balqis
(2004-02-10)
tak pe lah ape-ape aje nama kumpulan ni tapi yang penting nawaitu utk menegakkan nama Allah dimuka bumi . semoga lkalian berjaya kelak
wardeena balqis
(2004-02-10)
ahmadi apasal cakap cam gitu tak baik tau
ahmadi boyz
(2004-02-10)
kenape pulaks?maaf kalo ahmadi tersilap cakap..perbetulkan la..
Engku Salina
(2004-02-11)
kalau nak komen jgn mengelirukan org lain ok...
Engku Salina
(2004-02-11)
apa maksud farah caesura dan wardeena tu??? akak pun tak faham...
ahmadi boyz
(2004-02-12)
thanx kak engku..ahmadi mintak maaf semua...
ahmadi boyz
(2004-02-15)
salamz...untuk menghantar sebarang pertanyaan bole la dihantar terus ke email [email protected]....
hafiiiz
(2004-02-16)
alan macam fitri unic sikit2.., mior macam halim far east... :)
ahmadi boyz
(2004-02-17)
laa hafiiz..betui ka..takderla..dalamgamba jerk..ala hafiiz macam la tak biaser...ehehe..pj bile final?bile nak mai terengganu konsert?uitm...jom2..
bidadari putih
(2004-02-19)
assalamualaikum.....salam ukhwah buat amtum kump.Rast..semoga dapat memeriahkan industri nasyid tanahair..
bidadari putih
(2004-02-19)
All da best n salam ukhwah dr ana.w'salam
ahmadi boyz
(2004-02-19)
shukran diucapkan kepada bidadari putih...insyaallah kami akan lakukan yg terbaik untuk kebaikan irama nasyid..
Nasliyana-Wafa
(2004-02-20)
selamat berjuang...moga dpt setanding raihan...betulkan niat ...
ahmadi boyz
(2004-02-21)
salamz..nak setanding raihan tuh kami masih berendah diri..kalo nak dijadikan raihan sbg tauladan insyaallah....shukran...
PutriAlya
(2004-02-24)
teruskan perjuangan nasyid....
ahmadi boyz
(2004-02-24)
thanx putri alya...good luck pada sape yg amik final nantiks!!!
littlemuslimah
(2004-03-02)
a'kum..bagus betul sdr alan ni, selalu jawab komen-komen kat sini..bagus! ehehe =D antum ni dari mana? muka familiar je =) slm ukhuwwah
ahmadi boyz
(2004-03-05)
takla bagus pun..just mejawab setiap ape yg disoal..dan menyatakan setiap keterangan..eheheh
ummuhabibah
(2004-03-06)
baju dh ok...hensem..
ahmadi boyz
(2004-03-10)
ahahaha..baju tuh bole terima..tapi ensem tuh..thanx..salamz...
hanishumaira
(2004-03-10)
cam pernah ku lihat gambar ini...
ahmadi boyz
(2004-03-11)
yg mane pernah tgk?
wani sopan
(2004-03-13)
ekekek..sapa ensem? alan ker?
wani sopan
(2004-03-13)
alan..dah come out lum album motivasi tu?
ahmadi boyz
(2004-03-14)
ala...22 aribulan ploks...nak settlekan alarme duluks kalo tak silops...
ahmadi boyz
(2004-03-14)
ala..semuanye ensem2 belaka...
ahmadi boyz
(2004-03-14)
www.4.invisionfree.com/rast
nurana
(2004-03-17)
tahniah..kerana teruskan perjuangkan irama nasyid
Iman Hayati
(2004-03-18)
Majulah nasyid kita...teruskan berjuang
ahmadi boyz
(2004-03-18)
syukran pada semua..haa..yg antara dua nih ader tak yg pergi ke program kris tuh?
nurana
(2004-03-18)
saya tak pergi..sibuk dgn kuliah dan project,exam pun dah dekat,nape en.alan tanya?
ahmadi boyz
(2004-03-19)
oo..bz ngan kuliah..saje tanye..alan pegi...ehehe
nurul amane
(2004-03-20)
selamat memperjuangkan irama nasyid tanah air dan semoga diberkati oleh Allah s.w.t
HannaMuslimah
(2004-03-20)
Semoga antum semua dapat memperjuangkan industri nashid tanahair k insyaAllah...
ahmadi boyz
(2004-03-21)
syukran semua..insyallah kami akan lakukan yg terbaik...
ahmadi boyz
(2004-03-21)
layari komuniti kami di alamat www.s4.invisionfree.com/rast
intifada
(2004-03-22)
kiut..kiut...heh.hehe..
ahmadi boyz
(2004-04-01)
kiut?ehehe..thanx..
ahmadi boyz
(2004-04-01)
dapatkan album motivasi rast & dato's shukri di pasaran sekarang..harga berpatutan...
littlemuslimah
(2004-04-19)
insyaAllah .... ^_^
ahmadi boyz
(2004-04-21)
tenkiu2...
taurus ds 84
(2004-04-28)
saya panggil awak said yer. dah biasa. x rindu ker kat bebudak law?
taurus ds 84
(2004-04-28)
yang pakai baju putih tu headcom IFEST ker?
ahmadi boyz
(2004-04-28)
alamak?kenal ke?budak laws?rindu jugaks..lagi2 kat pojeng...ehehe....
ahmadi boyz
(2004-04-28)
aah die budak IFEST...
farahdiba
(2004-05-09)
boleh tak sy berkenalan dgn mior wan fareez?
ahmadi boyz
(2004-05-09)
ooOooo..bole tapu sekarang nih die dah tak bersama RAST...die da tarik diri..
taurus ds 84
(2004-05-10)
said skarang study lagi ker? kat ner? hopefully x silap buat pilihan. harap2 awak happy atas apa yang awak ada skarang ni
ahmadi boyz
(2004-05-11)
yups..kat uitm..silap buat pilihan?nape?thanx..
taurus ds 84
(2004-05-12)
maksud saya, hopefully awak sekarang berada di atas pilihan awak sendiri, stand on your own interest. so that you will find it better.
taurus ds 84
(2004-05-12)
so, kat uitm amik kos apa?
ahmadi boyz
(2004-05-13)
OOooOOO...paham2....mestilah on my own....kosmetik kot.eheheh..takda la..perakauanan...
taurus ds 84
(2004-05-17)
najer ngan mior tu student maner? umo sama gak ker?
ahmadi boyz
(2004-05-20)
najer ngan mior students uia..mior tua setahun...
sedamai ukhwah
(2004-05-22)
tahniah.....ana doakan agar antum semua berjaya dalam mempertabatkan industri nasyid dan di rahmati allah...salam ukhwah fillah
ahmadi boyz
(2004-05-22)
syukran...insyaallah..dgn berkat doa anta tuh...
Aswan
(2004-05-27)
a'kum, alan. dgrnya rakan2 RAST dr kajang. Tul ker? kat area mana ye. Sbg yg lebih tua. Hanya nasihat yg mampu diberi.Moga Kecemerlangan jd milik anda
servant
(2004-06-02)
ermmm...aper maksud nama RAST tu??
ahmadi boyz
(2004-06-07)
aswan..yg dari kajangnye hanyalah sedara wan najran..iskandar dari Bandar tun razak dan alan dr bangsar..
ahmadi boyz
(2004-06-07)
servant..rast tuh adalah salah satu nama tarannum al-quran..ia bersempana nama sebuah tempat di tanah arab...
MiLkY WaY
(2004-06-13)
MiLkY WaY
(2004-06-13)
assalamualaikum..tahniah kpd kumpulan ni..rasenyer alan ni maahad dulu kan.
MiLkY WaY
(2004-06-13)
salam perkenalan dari akak ...alan ni mmg dah ade pengalamn kat maahad dulu..so,good luck la..
MiLkY WaY
(2004-06-13)
alan sekarang study kat mane?
MiLkY WaY
(2004-06-13)
alan sekarang study kat mane?
Detective Alam
(2004-06-14)
kumpulan nasyid semat-semat sumer......!!!
nurisma
(2004-06-15)
Assalamualaikum.. salam perkenalan dari saya. Tahniah dan semoga berjaya kay
muslimah83
(2004-06-16)
Assalamualaikum....
muslimah83
(2004-06-16)
semoga berjaya dalam memperjuangkan lagu2 nasyid.
taurus ds 84
(2004-06-23)
mm...x lama lagi.. kat uia ada Ifest. said datanglah. apa2 hal tanya kat iskandar. tu pun kalau ingat lagi kat uia ni..
ahmadi boyz
(2004-06-25)
alan dark maahad duluks..camne tau?
ahmadi boyz
(2004-06-25)
sekang belajar kat uitm dungun..thanx detective alam.ifest..insyaallah kalo kene waktu dgn alan dan husain..kami dtg...
qudwahkhasanah
(2004-06-26)
ass..wah Is sekarang dah jadi artis noh. Bila cebur bidang ni. sy dapat tahu pun masa gi KUTUB AL-DAR kat UIA nak beli buku-PROSTAR,BTR.
qudwahkhasanah
(2004-06-26)
TAHNIAH DENGAN KONSEP TERBARU ANDA YG BERTERASKAN MOTIVASI DAN LAGU INSPIRASI TU BAGUSLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahmadi boyz
(2004-06-27)
syukran2..isk tuh mmg qudwah ke?
AZL DCA
(2004-06-28)
Rasanya kumpulan ni baru lagi ! Namanya pun Unik ! kumpulan bernaung di bwh sape?
ahmadi boyz
(2004-06-29)
mmg baru pun..naungan telagabiru...junior saujana..unik ke nama kami..biasa saja..
MiLkY WaY
(2004-07-24)
akak pon maahad dulu.kwn kak nuri ni.
MiLkY WaY
(2004-07-24)
skrg study kat mesir..ptutla cm kenal je..rupenyer sepupu k.nurikan..
MiLkY WaY
(2004-07-24)
nnt bolehla postkan album terbaru tu kat kiorang...hehehe..jgn mare..
fauziana
(2004-07-31)
semoga berjaya dlm dunia nasyid tanah air
azareenzulaikha
(2004-08-05)
salam ukhwah.semoga berjaya.setiap kebaikan yang nak kita lakukan banyak rintangan dan halangan.semoga berjaya.ana doakan semua berjaya..tahniah!!!
zeikiyya
(2004-08-07)
semoga sukses............innamal 'amaalu binniat
hakima
(2004-09-10)
salam ukhwah....boleh tahu ni kump aper?tak p'nah tgk muka.
ahmadi boyz
(2004-09-13)
hakima nama kump RAST...MilKy Way...nanti alan antar erk..kim salam pada nuri n semua boodark maahad lain..
aina rosyada
(2004-09-22)
salam ukhwah..semoga berjaya..teruskan perjuangan y murni..
qudwahkhasanah
(2004-09-25)
qudwah dtg lg. Apa maksud ahmadi isk tuh mmg qudwah ke? Explain jgn x explain.
ahmadi boyz
(2004-09-26)
oOOo..ahmadi nih alan amik sempena nama sekolah alan duluks..maahad ahmadi....alan syg sekolah nih....isk qudwah?alan tak taula...qudwah dr mana nih?
beb
(2004-09-29)
teruskan perjuangan kalian yaa..
ahmadi boyz
(2004-10-15)
tnkiu..insyaallah beb..
fuyutsuki azuska
(2004-11-17)
niat baik utk bernasyid...
qudwahkhasanah
(2004-11-22)
SELAMAT HARI RAYE AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN
ahmadi boyz
(2004-11-26)
selamat hari raya...maaf zahir batin..
fieyza
(2004-12-02)
sALAM UKHWAH BUAT RAST. SEMOGA BERJAYA DALM INDUSTRI NASYID
cactus60
(2004-12-06)
hai...ALAn and the geng!!!bole tau lebih lanjut ttg awak>>>
cactus60
(2004-12-06)
dah lama ker RasT d tubuhkan??
cactus60
(2004-12-06)
lagu apa yg top??knape tak penah dgr kat radio??
cactus60
(2004-12-06)
semoga kalian d rahmati ALLH!!mudah-mudahan...
habibah ty
(2004-12-06)
assalamualaikum
ahmadi boyz
(2004-12-08)
waalaikumsalam habibah...
ukhtisarah
(2004-12-15)
semoga dapat mengangkat martabat nasyid tanah air...
ahmadi boyz
(2004-12-20)
insyaallah..
ahmadi boyz
(2004-12-20)
nantikan air mata keinsafan dari kami..
ahmadi boyz
(2004-12-20)
lawati kami di..http://familyrast.net
sahabat amin
(2004-12-25)
lagu Inspirasi mmg best..nak2 bile dgr masa nk dekat exam..eheheh..skaarng lagu dh masuk carta ikim !tahniah ana ucapkan kpd RAST !
ahmadi boyz
(2004-12-25)
syukran...sahabat alan..ehehe....
pena sufi
(2005-01-04)
tahniah gak...cari album tak jumpa...apa2 pun semoga berjaya
ahmadi boyz
(2005-01-07)
terima kasih pena sufi...
muslimah idaman
(2005-01-14)
semoga kalian akan lebih successs_di bidang ni
murshidaidah
(2005-01-28)
oklah.keep it up....teruskan perjuangan
murshidaidah
(2005-01-28)
maksud namer kumpulan tur aper.?
ahmadi boyz
(2005-02-05)
tarannum al-quran...macam hijjaz..bayati..nahwan..ok..thanks semua..doakan album kami pada bulan mac nih..
nurintannajihah
(2005-02-16)
gud luck....
ahmadi boyz
(2005-02-17)
tenkiu..syukran..terima kasih..tocee...emqoi...
uqu
(2005-02-19)
Inspirasi best ler.... aritu dengar terus nak study.... Dah beli pun cd seelum tu....tapi malas nak dengar.... bila dah denar setiap waktu buka lagu t
ahmadi boyz
(2005-02-25)
hmm..ye ke?
ahmadi boyz
(2005-02-25)
hmm..study rerajin ok...teruskan sokong kami...
melati 84
(2005-03-02)
kiter suke la lagu kumpulan rast..ari nie baru dpat tengok muke...seronoknyeeee
ahmadi boyz
(2005-03-10)
tgk katne?
sitiarifah
(2005-03-25)
assalamualaikum,teruskan perjuangan enta dlm memartabatkan industri nasyid.wassalam
nams
(2005-03-26)
assalamualaikum,ana antara peminat kump.rast...kump.rast best sgt,lagu2nya sumer best...teruskan usaha kalian....
juariah
(2005-04-13)
akum...tahniah krn muncul lagi kump nasyid baru untk mewarnai dunia seni kiter..semoga rast terus berjuang memperjuangkan industri nasyid di malaysia.
ahmadi boyz
(2005-04-25)
syukran semua..insyaallah..doakan kejayaan rast..nantikan album pada bulan 5...
soojee
(2005-04-29)
assalamua'laikum...kaifahaalukum?...soojee harap semuanya chat...semoga RAST terus cemerlang, gemilang & terbilang...CHAIYO! CHAIYO!...
ahmadi boyz
(2005-05-10)
waalaikumsalam...insyaallah..doakan jerkla..
cahayacinta
(2005-05-14)
Assalamualaikum,salam ukhwah dari Ana,Tahniah.Teruskan perjuangan demi Agama yang kita junjung semua
ahmadi boyz
(2005-05-16)
insyaallah....
eiyahhh
(2005-05-22)
macam pernah nampak jer??tapi,,kat mana yer?
khairah
(2005-05-22)
salam ukhwah
ahmadi boyz
(2005-05-24)
pernah nampak?hmmm..cuba ingat baliks?namoak yg mane satu?salam ukhwah khairah..
kakciknah
(2005-06-26)
ukhwah fillah...bersama perjuangkan irama nasyid
ibnu
(2005-06-26)
senyum sikit lagi....pasti orang tertawan......senyum itu sedekah...good luck..
ahmadi boyz
(2005-06-26)
terima kasih semua..album rast akan keluar esok..27hb jun 2005..
SliparPink
(2005-08-09)
kim salam kat mior ye...
NISRIN islah
(2005-08-23)
teruskan perjuangan kerana ilahi,......teruskan berjuang sehingga sebelah kaki melangkah ke syurga..........
musafir lara
(2005-09-28)
alhamdulillah dan gud luck,guys!
atehsolihah
(2005-10-18)
alhamdulillah..berdakwah kerana yang satu....teruskan perjuangan...
syafika
(2005-11-13)
salam ukhwafillah untuk semua
Addey
(2005-12-20)
warak2 belaka
hanan2503
(2006-01-06)
minat betul dengan lagu inspirasi...teruskan perjuangan...:)
syarifah kp
(2006-01-16)
assalamualaikum..salam ukhwah tuk semua
puteri nailofar
(2006-02-01)
best lah lagu2 rast..suka dengar.. c,")
tasbih 30
(2006-03-05)
kalau dah bawa imej islam tu...pandai2 la jaga erk...
nur humairaa
(2006-03-08)
SAHABAT... MASIH ADA WAKTU, UNTUK KAU DAN AKU, MENGHITUNG DOSA-DOSA LALU....
umairah86
(2006-03-09)
assalamualaikum wbt... salam ukhwah.. teruskan perjuangan kalian dalam memartabatkan industri nasyid. lagu "setelah aku dipaling" memang best.. semua best la..
nur jordan82
(2006-03-16)
assalamualaikum...salam ukhwah...majulah nasyid untuk islam.
Addey
(2006-03-18)
jangan nyanyi lagu jiwang dahlah ek? karang bertamabh2 pula fitnah pada kumpulan nasyid
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
em, Najran dulu di Darul Quran, kini di kulit album.. Apapun selamat berjuang diucapkan.. (Al-Anwar DQ)
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Hmmm... dah lama tak dengar perkembangan kumpulan Nasyid Al-Anwar (Darul Quran) dan Harakat Madani..
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Tak ada ke lagi xstudent dari Darul Quran yang lain nak sambung perjuangan nasyid klasik macam dulu.. (Senior DQ)
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
handsome2 sokmo
e-da
(2006-09-21)
salam ukhwah untuk semua..........lafaz mulia,assalamualaikum...
ShahrulZaman
(2007-03-14)
MACAMANA NI KOMEN DAH BANYAK TENTU org TAK PERASAN KOMEN AKU. HAHAHAHA.
student
(2007-04-10)
semoga success dalam karier nasyid..
shah hidayah86
(2008-09-06)
ehm...banyak nya komen...
syahadahtul nur
(2008-10-29)
kumpulan rast da tak ada da sekarang..najer pula da masuk saujana.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091181 saat. Lajunya....