Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 36 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mohd Hafiz Bin Mohd Salleh


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kakarot i-z-a-h


Mohd Hafiz Bin Mohd Salleh
[204 x 292 gif]

Dihantar olehal-umari
TarikhJan 01 2004
Hits18410
Undian100
Rating9.01

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Buat ukhwah yang mengenali diri ini.. jangan takut melihat foto ini..
Keterangan: Buat ukhwah yang mengenali diri ini.. jangan takut melihat foto ini..

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-01-01)
kenapa jangan takut? apapun salam harmonis dan salam perkenalan
MeowHidayah
(2004-01-02)
salm ukhwah jua drpd ana...
kakarot
(2004-01-02)
maaf, tumpang tanya. Dulu pernah jd presiden MANTAP matrix melake? Sbb rasa macam nak cam
syah solehah
(2004-01-03)
hehe.. tul la tu.. memang ex presiden KMM pun.. hihi.. jangan marah ya al_umari..
kaze
(2004-01-03)
takut gak tgk :-)
kaze
(2004-01-03)
salam ukhwah dari kaze
kaze
(2004-01-06)
dah tukar gambar ek.. dah takut dah :-)
kasih kekasih
(2004-01-07)
salam persahabatan dari saya.....
ummu amir
(2004-01-07)
hai syah...tolong jawabkan nampak...he..he...
ABg IMaM
(2004-01-08)
assalamualaikum sheikh...nampak macam gaya pemimpin mahasiswa je...anta dari mane sheikh?
al-umari
(2004-01-09)
kenapa, kakarot kenal ana ke?hehehe...ingat ramai dah tak kenal ana
AyuHumaira
(2004-01-09)
uii..terkejut nyee tgk gambo ni...syabas..berani!!
achik solehah
(2004-01-11)
enta ni KMM tahun bile ek?...ramai gak kawan2 ana kt sana dulu...skang blja kt ner?
al-umari
(2004-01-12)
hmm... ana masuk KMM tahun 2000...now in USM
kakyong
(2004-01-17)
Tapi...kenapa rasa macam tak penah nampak ye??
dinulhuda1422h
(2004-01-19)
Salam ukhwah. Nampak baik je wajah enta ni...macam muka cikgu pun ada.:)
zueisma
(2004-01-23)
tak takut pun....handsome pun....hehehehehe...
zueisma
(2004-01-23)
tak takut pun....handsome pun....hehehehehe...
ucu nuriman
(2004-01-24)
ader skit2 rupa datuk HM Tuah Iskandar la. sedare ke?
al-umari
(2004-01-29)
hmmm....mungkin kot...heheheheh
Nur Balqis
(2004-01-30)
Knape lak nak takut?????oklah...salam ukhwah drp ana.....
ainul nabila
(2004-01-30)
ntah ler apsal lak nak takut.ana tak pernah tgk pun org ni!kali pertama ana tgk:)..apapun slam ukhwah...a'kum.
hani wahida
(2004-02-02)
hahaha.....ana takut laa ngan al-umari nieee...key, salam ukhwah....kenal kot hani_wahida
Anis Nisa
(2004-02-03)
tahi lalat dier yg mahal tu......
ead
(2004-02-06)
emm..oo ex-presiden mantap kmm upenye..kami pun dr ex-kmm patut mcm penah tgk pic anda di kmm
putrihidayah
(2004-02-11)
salam ukhwah dr sy.....knaper plak nk takut?
sunshine 87
(2004-02-12)
uikzzzzzzzzzzz....macam pernah ku lihat...tapi d mana ya
HANG
(2004-02-14)
BAJU BATIK TUE NAK JUAL TAK????
nailofar ain
(2004-02-16)
salam ukhwah dari ana
al-umari
(2004-02-18)
nape hang nak beli ke?
maisarahlisa
(2004-02-18)
Inilah bakal peminpin dimasa hadapan!!!
linlord
(2004-02-19)
macam kenal je taik lalat tu....hehhehhee
suegee
(2004-02-19)
lebih sudu dari kuah, kuah sup pon tak cukup sbb byk sgt sudu
suegee
(2004-02-19)
lebih sudu dari kuah....kuah sup pon tak cukup!!sbb sudu byk sgt..
nur khalisa80
(2004-02-23)
Lawa taik lalat ... cam taik lalat ana jugak tapi ana punya saiz L .
atie
(2004-02-23)
tak takut tapi terkejut...gambar dekat sangat..... tapi awk ni cutelah...
chihiro
(2004-02-24)
cute????haaa...!!!!!!no komen.
al-umari
(2004-02-25)
suegee...ape dia maksud anda tu... eden tak pahem...
nudrasyafini
(2004-02-28)
cam kenal jer.......
hanishumaira
(2004-02-28)
mirip teacher anis lar...
al-umari
(2004-02-29)
nudrasyafini cam ne leh kenal? betul ke kenal???hehehehe....
al-umari
(2004-02-29)
hanishumaira...sape teacher anis tu?
matt fairudz
(2004-03-02)
hehehehe...kenal kenal... kenalll sangat..
anis Nisa
(2004-03-02)
teacher.....????
miyuki
(2004-03-05)
takutnyer....takutnyer..hehehe..bile nk sambung 'ajar' ni?tgh tunggu..:)
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-06)
ewah... mahal tahi lalat tu.. takut tengok.. rasa tergugat kecomelan ku.. Salam ukhwah yeah
al-umari
(2004-03-07)
Kan ana pesan jangan takut...hehehehe...Miyuki takkan dah tamat kot mengaji? tak nak sambung ke?
farah caesura
(2004-03-09)
mcm cikgu disiplin pun ade ... ehehe
shahirah huda
(2004-03-09)
ermm kenal sgt ngan al umari nie...hehe lu penah ajaq ana add math..apa2pun tima kasih..
al-umari
(2004-03-10)
shahirah huda?..macam kenal? now ngaji mana?...ana ajar add math dulu faham tak?
al-umari
(2004-03-10)
farah caesura....Insya-Allah pasni ni boleh time pencalonan guru disiplin...hehehehehe
chihiro
(2004-03-14)
lembut jari berkata2...mcm lidah jgk...erm...tak kenal..maka tak kenal..
chihiro
(2004-03-14)
get 2 know 1st...then..u'll know everything with no doubts
al-umari
(2004-03-15)
what do u mean chihiro?
syah solehah
(2004-03-15)
ermmmmm
syah solehah
(2004-03-15)
cute?????????????? heh ;-P
al-umari
(2004-03-15)
nape tak caye ke syah solehah
fiez85
(2004-03-18)
assalamualaikum.tanye cket, kt usm aik course aper?
syah solehah
(2004-03-19)
tak aa.. percayaaaa....;-)
saidatina
(2004-03-20)
aslm...eh ini bukan ke brother yg selalu ngan cikgu malik dr kedah tu...yg selalu buat seminar belajar..kan..kan..kan...alaa...'kawan' kak rin kan...
saidatina
(2004-03-20)
ishh...kenal sgt la....projek ape skrg?...saye join seminar kat bukit jenun dulu...ehh..kalo salah org,sory maa..
cahya ilham
(2004-03-21)
nak g bekempen ke...baju kalah YB...pilihanraya baru lepas daaaa....
syah solehah
(2004-03-31)
huhu, dah menang punn.. heh
kasih kekasih
(2004-04-07)
hi Hafiz...Selamat Hari Lahir....
al-umari
(2004-04-08)
Terima kasih....syukran
AiFi
(2004-04-12)
assalamualaikum ;) x de ape nk kate =)
syah solehah
(2004-04-13)
haaa....bagusnye...
nurfara
(2004-04-15)
abis cute lah tu.... kwn sy aishah kim salam..
al-umari
(2004-04-21)
waalaikum salam
irda82
(2004-04-22)
ini al umari ya.tak sama mcm jumpa hari tu. :)
al-umari
(2004-04-22)
nape hari tu cam mane? lain ke?
inspirasihearty85
(2004-04-24)
assalamualaikum...nape tak jawab soalan faez85 tu??saya nak tau gak sekarang amik kos ape?manela tau kot2 saya dapat usm ke, boleh la kawan kan?hehe
al-umari
(2004-04-24)
hm.,.....takperasan pulak faez ade tanya...USM now wat B.Sc.Ed (bio&math)...sape yang nak masuk USM... silakan..ahlan wasahlan...
inspirasihearty85
(2004-04-25)
:) thanks sebab jawab soalan tu...saya ader apply USM...insya-Allah kalo dapat nanti saya bagitau yek!hehe...macam kenal je...:)
al-umari
(2004-04-25)
nanti kenal lah tu... heheheh....join Mega JK?
z kiah
(2004-04-27)
Assalamualaikum...abg..gambar tue diambil mase dlm bas ker???
al-umari
(2004-04-28)
hmm ye... pandai z_kiah teka...hehehehe
arini
(2004-05-02)
as.kum dr sy arini
BrotherMon
(2004-05-04)
hai al umari..saya brothermon..hahahask... :P
al-umari
(2004-05-05)
camne exam brothermon.. ok ke?bila nak balik...
al-umari
(2004-05-05)
w'salam untuk arini
murnirah
(2004-05-07)
assalamu'alaikum..nape macam xkenal ek? salam ukhwah dari ana min ukm kl..
inspirasihearty85
(2004-05-10)
Mega JK???sori...saya tak tau la...ape tu??bleh tolong jelaskan sikit tak???thanks...
al-umari
(2004-05-10)
lor.. MEGA JK dah lepas dah lah inspirasihearty85...heeheh...salam ukhwah munirah...
hidaya
(2004-05-11)
saya pun X matrik melaka tp thn 2002.
hidaya
(2004-05-11)
saya pun x matrik melaka tp thn 2002.skrg kat utm.slm ukhwah dr saya..
al-umari
(2004-05-12)
ooo ye ke.. alhamdulillah..bertemu anda di sini..joinlah alumni KMM di sini bukalah forum topik ex-KMMk
Imam Baihaqi
(2004-05-15)
tahi lalat kat dagu tu bleh diubah-ubah tak (^_^) gurau jee
cinta ilmu
(2004-05-17)
macam kat atas bas aje
cinta ilmu
(2004-05-17)
macam kat atas bas aje
al-umari
(2004-05-17)
memang pun atas bas..
ADIK bAIK82
(2004-05-17)
NI BUDAK YG BULI ANA DULLU YERK.KAT SEK LAMA .HEHE
senyum ukhuwah
(2004-05-19)
penah tgk gamba nih kat website maktab mana tah ..dahlupe lak.. kat kedah..
al-umari
(2004-05-20)
hmmm.....website maktab mahmud lah tu...hehehehhe...dulu ade now dah buang dah... heheheheh....saje je...
linie
(2004-05-25)
assalamualaikum......salam ukhwah dari saya......(=
pena sufi
(2004-05-31)
salam ukhwah...
sam
(2004-05-31)
salam ukhwah
kirana-84
(2004-06-01)
Assalamualaikum......salam ukhwah pengikat kasih..
al-umari
(2004-06-01)
waalaikum salam...buat semua
chinesemovie
(2004-06-03)
assalamualaikum........salam ukhwah dari ana........
selembut salju
(2004-06-03)
oo..ni ler yer al_umari...baru ku kenal
inspirasihearty85
(2004-06-05)
ala...saya tak dapat USM la...saya tersesat kat UUM la pulak.tapi bestfriend saya dapat USM&sama kos nagn awak pulak tu...nama dia Norismaliza ;)
inspirasihearty85
(2004-06-05)
eh, silap la...kawan saya math&ekonomi...hehe sory...
al-umari
(2004-06-07)
salam ukhwah buat chinesemovie, selembut salju & inspirasihearty85.... ye analah alumari..member inspirasihearty tahun bape dah?kalu thun 4 mayb kenal
raudhatulaqilah
(2004-06-11)
salam ukhuwah dari ana
inspirasihearty85
(2004-06-12)
kawan saya baru nak masuk tahun ni la...tak kenal kot...
nur adn
(2004-06-18)
eh eh macam muka ustaz ana je...adik dia kot..jaga bebaik tahi lalat tu...ramai geng2 ukhwah dok sebut2 tu, takut kena kidnap pulak...nice to know u
ct fazra
(2004-06-25)
hmmm...patutlah rs cam kenal...bdk maktab mahmud rpnye...prnh jd pengerusi bdn astronomi kan?.....
mukmeen
(2004-07-02)
baru smlm ana jumpa si umari ni...tp dia tak kenal ana
al-umari
(2004-07-02)
oo ye ke.... jumpa masa bila? masa festival nasyid ke?
annur85
(2004-07-15)
Assalamualaikum...salam ukhwah dr saye...mcm kat dlm kapal terbang..nak ke mane?ape pun semoga dirahmati Allah sentiasa
illa18
(2004-07-18)
assalamualaikum...salam ukhwah dari saya. saya tak takut pun tengok foto ni
miss tuxedo
(2004-07-22)
assalamualaikum... salam ukhwah dr ana
tamiyasmah
(2004-07-24)
cute tapi tang tahilalat tu yang paling cute.salam perkenalan
tamiyasmah
(2004-07-24)
cute tapi tang tahilalat tu yang paling cute.salam perkenalan
alien desa
(2004-07-25)
ni umo baper ni?dah keje ke?papepun,salam ukhwah dari saye..........
kuahdurian
(2004-08-01)
alaa...dalam gambar tu memanglah nampak cute. tak tau muka sebenar macam mana.
azareenzulaikha
(2004-08-05)
assalamualaikum.....fehhhh...famousnya orang ni....manis....ee...lazernya kuahdurian ni ek...setiap kejadian Allah smua cantik.xkira dlm or luar pic.
islamic student85
(2004-08-16)
assalammualaikum... muka nampak familiar je. Best tak usm? after stpm nie ada gak cita2 nak gi situ. Doakanlah yek..
suhailah
(2004-09-15)
assalamualaikum......... handsome lah.boleh berkenalan tak
suhailah
(2004-09-15)
assalamualaikum......... handsome lah.boleh berkenalan tak
ifti hanan
(2004-09-16)
a'kum..ada rupa ustaz hanan ms sek.men dulu..
marmar
(2004-09-18)
assalamualaikum..=) saya exKMM 2003.. waa cutenyee tahi lalat tu. pinjam bule?
aesyah
(2004-09-22)
terkejut.....la
fred may
(2004-09-23)
ana heran knapa ummat skrg suka disajikan dengan mcm ni.. gambar pompuan banyak lak tu..
fred may
(2004-09-23)
klu pompuan suka klu nengok gambo laki...ish...
fred may
(2004-09-23)
klu pompuan suka klu nengok gambo laki...ish...
zulkola
(2004-09-24)
macam kenai jer...hanif mengaji kat mana la ni...
wansuhanizc
(2004-09-28)
baik,ada keyakinan diri untuk menjadi tontonan warga masyarakat yg ikhlas mahu bersahabat
sesejuksalju
(2004-09-29)
assalamualaikum..salam ukhuwah fillah..tang mana ni?
beb
(2004-09-29)
a'kum
pai
(2004-10-03)
e... takutnyer..takutnyer...
mizie hafiz80
(2004-10-05)
aku pun takut juger la.....!jangan la makan aku woit...!
sya 83
(2004-10-07)
macam pernah tgk..ooo rupanya budak maahad mahmud ye..spm batch 1999 kan?
jannahsyurga
(2004-10-09)
takut la..mcm nak telan org jer..
amirah zahidah
(2004-10-13)
tak takut... kite takut Tuhan je..:)
aieyda
(2004-10-20)
sy ingt junior kat uitm,muka sebijik mcm al- umari.dlm bas nak balik kg ke?
al jazari
(2004-10-20)
ooo...nni dia macam pernah jumpa
al-umari
(2004-10-24)
Alhamdulillah baru je abis Teaching Practical selama 4 bulan di SMK Kulim...Ni baru ade masa nak jenguk internet...mak byk jg soaln,mana 1 nak jwb ni
al-umari
(2004-10-24)
tu gambar masa mudalah..dah 2 tahun berlalu..dah semkin tua dh...byk kna igt Allah...pasni kena byk2 bertaubat dari dosa yang lps2.. :-)..TQ 2 all
aida nick
(2004-10-26)
salam perkenalan dari ana..jdkan ukhuwah yg dibina atas lantasan yg dredoi allah..slmt mnyambut ramadhan.
yatea
(2004-10-28)
mke ala2 pakcik saya. Kembar ke?
nurhidayatuliman
(2004-10-30)
ok...
nursyafiqa adilla
(2004-11-10)
umur akhi hafiz 21 ker?anta amik course aper kat usm..sory klu dah ader sape2 tanya soalan nie...SALAM SYAWAL buat semua...
lya yana
(2004-11-21)
hensemla konon....
syafika
(2004-11-23)
Assalamualaikum...salam ukhwah dari anti, anta study kat mana sekarang?
mukmeen
(2004-11-25)
selalu jek nampak abg hensem ni, tp dia jerk takkenal kita..hehehe
ros nur
(2004-11-28)
macam kenai tapi lupa kat mana...di mana ya?kmpp?kmm?
nur ikhlas
(2004-12-02)
assalamualaikum..salam ukhwah...salam perkenalan.
hati waja
(2004-12-04)
mcmku penah jupe tapi dimane yer ????
hayatul
(2004-12-09)
assalamualaikum dari ana....
Azzuhra
(2004-12-10)
salam persahabatan drpd ana....
al afiqh
(2004-12-11)
assalamualaikum........Jawab jgn tak jwb...........
harahaz
(2004-12-12)
assalamualaikum...salam ukhwah fillah dr ana...semoga dirahmati allah selalu...:-)
ibtisam 102
(2004-12-15)
kat mana tu? macam dlm bas. may Allah bless you.....
atie82
(2004-12-18)
salam ukhwah dari saya...skrg nie ambi course apa..,
meow
(2004-12-19)
assalamalaikum... lama btoi tak jumpa... dok buat apa la nie... kwn baikku kat 5 al-Khawarizmi Maahad Mahmud Aloq Staq
haziq farhan
(2004-12-19)
lawa taik lalat
fieyza
(2004-12-21)
salam ukhwah
lah
(2004-12-27)
tak seorang je
sitizubaidah
(2004-12-31)
leh kenal x ? nmpk handsome laa....
nuraiman khairunnissa
(2005-01-03)
assalamualaikum... senyum la skit, ya sahabat..; )
goku g
(2005-01-05)
assalamualaikum!usm kos aper?kampus?
pior
(2005-01-08)
akum..sahabatku dari MMAS..ramainya peminat anta..:-) tak sangka dah makin bergaya anta la..lama tak jumpa,dah buat praktikal rupanya...
pior
(2005-01-08)
meow tu sapa? Dr fahmi syukur ka?ada juga anta kat sini ye..;-)
zahratul wardah
(2005-01-13)
sy rasa mcm kenal je....
azimin
(2005-01-14)
huhu..dlu KMM gak,tp tu ler..sebulan lebih jer..adehlaa
goku g
(2005-01-15)
assalamualaikum,apesal x jawab???bz sgt ker??
arrazyy
(2005-03-07)
salam dr perlembahan Nil...semoga ceria sokmo
shaharatul qibtiah
(2005-03-09)
assalamualaikum...salam ukhwah...
huda yusof
(2005-03-09)
Assalamualaikum..salam ukhwah dari ana.hmm..nak tanya ni,knpa suma muka2 YDP&NYDP matrx lembut2 dan tenang2 mukanya..
huda yusof
(2005-03-09)
matrx penang tempat ana ni pun cam tu juga..bagus la macam tu.. ;)
uwaisalqarni
(2005-04-01)
assalamualaikum..hai siapa nama tuan punya muka nie...sahabat sekolah ana dulu ni..terlupa le..
farahlina
(2005-04-07)
assalamualaikum....... salam perkenalan n salam ukhwah.... :>
ateh hayaty
(2005-04-08)
assalamualaikum.. salam ukhwah dr saya..
al-umari
(2005-04-15)
waalaikumsalam.....masya-Allah dah lama tak masuk sini, dah penuh dah...oklah hidup kembali berseri...:-)
al-umari
(2005-04-15)
Salam perkenalan untuk semua....ana sebelum ni dah lama tak online coz busy study. now dah abis & dah keje..kire free banyklah juga.Insya-Allah
ukhuwwahfillah
(2005-04-19)
eh..sama tahi lalat kita...sesuai..sesuai...
uhud147
(2005-04-22)
Assalamualaikum...tahi lalat yg mahal tu :)
cinta madinah
(2005-04-23)
salam ukhuwwah untuk al umari..manisnya wajah anta..moga akhlak seindah rasulullah..doaku untuk yang bergelar sahabat..Amin..jaga diri..
MaWaR84
(2005-04-24)
salam ukhwah....hehhe...
littlemuslimah
(2005-04-25)
assalamualaikum,cikgu!! ehehehe abg apit sihat? lama tak dengaq cerita.. nway, all de best dlm semua field!! ^_^
mie fairudz
(2005-05-05)
mcm pernah tengok jer mamat ni...mat...demo kenal tak?
nadiahsolehah
(2005-05-06)
salam perkenalan dr sy....lawa tahi lalat awak....maca s.nurhalizalah pulak...
puteriaina
(2005-05-11)
muke cam pernah tengok la,tapi dimana ya!!sebijik cam sepupu ana.
putri syiffa
(2005-05-15)
salam ukhwah.......budak matrik melaka ker dulu
putri syiffa
(2005-05-15)
salam ukhwah.......budak matrik melaka ker dulu
Tawel-Sensei
(2005-05-18)
gila ah takut..hehe
watashi
(2005-05-18)
salam perkenalan....mmm.. x takut ..seram jekk..
eiyahhh
(2005-05-22)
muka nampak ok jer!!!tak takut pun..salam ukhwah!!
cintamadinah 82
(2005-05-22)
akum.. salam ukhuwah islamiah
arjuna x
(2005-05-23)
ni nk carik jdoh ke?? kan2
eta
(2005-05-26)
kenapa takut pulak tgk foto tue???heheh
al-umari
(2005-07-26)
hmmm dah lama dah foto ni disini...bilalah agaknya boleh ditukar....takut maaaa
lubaina
(2005-08-08)
salam ukhwah..super senior kmm kan...best ta jadi cikgu..ana pun bakal cikgu juga...
ibtisam daiman
(2005-08-19)
assalamualaikum.. comel lah... comel gila-gila comel ni.. tapi apa ye yang comel.. oooo.. ana suka tengok tahi lalat tu.. na pinjam boleh.. :)
al-umari
(2005-09-05)
Senoir KMM....tapi dah lama tak pergi sana....last pergi tahun 2003 masa pilihanraya JPP
azzahrawi
(2005-09-05)
assalamualaikum..... wah! wah! wah! ramainyee peminat dia... sampai tak terjawab soalan lah pulak..ye tak? kaifa haluka?
al-umari
(2005-10-12)
alhamdulillah..ana bi khair....
hudahasnan
(2005-11-05)
assalamualaikum...hi...
anakMERDEKA
(2005-11-19)
wow!tak cukup m/s ka..xpa boleh p tambah lagi sekejap lagi...
putri sufi
(2006-01-09)
salam uhkwah dari ana.........
broshahir
(2006-02-20)
seorang sahabat dari usm..patut macam pernah nampak..
hanim3006
(2006-02-24)
manis tahi lalat awak hafiz...sesuai dengan maksud nama awak..hafiz
Ketotoi
(2006-03-17)
datuk aku masa memuda camnilah rupa dia.
al-umari
(2006-04-04)
dah tua dah aku semalam...heheheheh
nurrihan
(2006-04-07)
salam perkenaln dari saya aiman nurrihan
tulipsolehah
(2006-05-20)
salam ukhwah dari ana...muka macam pernah nampak tapi kat mana ye??
arinie
(2006-06-24)
cantik apa tahi lalat tu?Kenapa nak takut pulak........hnesem jugak hehehe
MencariSinar
(2006-08-05)
assalamualaikum...cahaya keimanan..besar taik lalat..hehehe..salam ukhwah..
ctMarz
(2006-08-26)
assalamualaikum...tak takut lah..hehe
ctMarz
(2006-08-26)
assalamualaikum...tak takut lah..hehe
al-umari
(2006-10-03)
Dulu lain.....sekarang dah lain....
qibtiyah
(2007-03-10)
hahahah....ana memang tak takut tegok muka enta...gerun sikit saja....hehe
aurora24
(2007-04-29)
ha3... no komen! sincerely.... geli hati menengoknya (",) banyak sangat komen dpd muslimat
al-aziez
(2007-04-29)
salam ukhwah...
raihanninie
(2007-06-19)
comel tahi lalat! manis gitu!
Wafiyah
(2007-10-29)
Assalamualaikum...salalm ukhwah..
jubahputih
(2008-11-20)
Assalamualaikum......lawa tahi lalat......hehehe.
sakinah283
(2010-02-18)
wah.....ramai peminat ni.............

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085898 saat. Lajunya....