Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air dari gunung, mengalir, berpecah akhirnya bertemu semula di laut
-- Peribahasa Lama

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 20 hari yang lalu
muslimin23: 24 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 49 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK AidilFitri 1424


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK AidilFitri 1424 JK AidilFitri 1424


JK AidilFitri 1424
[361 x 289 JPG]

Dihantar olehsunan-faqih
TarikhDec 28 2003
Hits11640
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan Semperit sibuk menganyam ketupat dalam pertandingan yang dianjurkan. Ternyata bilangan ketupat yang dihasilkan mengatasi bilangan yang dihasilkan oleh kumpulan muslimat :-D...Kumpulan muslimin bersaing sesame sendiri nampaknya..
Keterangan: Kumpulan Semperit sibuk menganyam ketupat dalam pertandingan yang dianjurkan. Ternyata bilangan ketupat yang dihasilkan mengatasi bilangan yang dihasilkan oleh kumpulan muslimat :-D...Kumpulan muslimin bersaing sesame sendiri nampaknya..

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-12-29)
cerianya kumpulan ni..
MeowHidayah
(2003-12-29)
ketupat gaya lain takde ke? asyik2 yg tu aje ghupenye... hehe...
Kang
(2003-12-29)
Eh Hazamin_Inteam ke tu? Oooo bukan... Martyr rupanya
littlemuslimah
(2003-12-29)
ehehe =D semangat semua menganyam ek... erm takkan Hazamin_Inteam kot, yg ana tau, syah_inteam je yg datang.sama ke muka martyr dgn hazamin?=)
achik solehah
(2003-12-29)
a'a la Kang..ade iras2 muka Hazamin In-team..salam ukhwah buat semua!!
Engku Salina
(2003-12-29)
semangatnya para muslimin menganyam ketupat... :)
Engku Salina
(2003-12-29)
akak pandang aje dari kejauhan... nak tolong tak reti...
Kakyong
(2003-12-29)
Eh..eh...Khalifah tu reti ke tak reti tu!!
afiza ahmad
(2003-12-29)
ha'ah khalifah tu..cam lilit jari kee..:P
MeowHidayah
(2003-12-29)
Mek Sal tak gheti anyam tupak deh.. takpe leh belaja..
Kang
(2003-12-29)
Khalifah tengah miming pasal nak ambik gambar
nawwal
(2003-12-29)
lilit..lilit..belit..belit....hii..pening ana...
farisHaq
(2003-12-29)
hmmm bleh cuba lg tahun depan heheh :-P
Hanan
(2003-12-29)
a'ala.. khalifah cam berlakon aje.. hehhee
cenderawasih
(2003-12-30)
mcm mna muslimat boleh kalah nganyam ketupat ari tu...
alfaqierah
(2003-12-30)
mslmt x menang sbb terkejut nengok reben tu sebenornya,bukan x reti.ye la biasanya kan guna daun kelapa..peralihn adat,xleh nak suaikn diri on time :D
Prof Muslim
(2003-12-30)
Jgn sampai sembelit sudah dengan anyam ketupat yer?
Afiza Ahmad
(2003-12-30)
Cenderawasih > Sbb muslimat main ketupat segera ADABI..:P
Kakyong
(2003-12-30)
Kang>> "miming" tu apa?...miming suara ke??...
khaulah alazwar
(2003-12-31)
ha...akh khalifah berlakon la tu....tapi ok la jg dari lain=)..akhi..itu bkn yg asli la...try buat yang asli tengok...=)
khalifah
(2003-12-31)
amboi khaluh. cabar nampak.............
kaze
(2003-12-31)
korang ni.. nak tahu khalifah je la yg buat masa tu :-) itu pun tak cukup reben.. kan khlifah..
aliflamra
(2003-12-31)
hidup semperit :)
i-z-a-h
(2004-01-01)
eh eh.. rebut2 nyee.. hehe
princes honey
(2004-01-01)
WOW BESTNYER!!!!! ana pn xpandai anyam ketupat macam antum suma.SYABAS!!!
nur indah
(2004-01-02)
eksen tul posing ngan riben nak wat ketupat ek memasing?? :P
izdham
(2004-01-02)
klu nak tau kumpulan semprit tu khalifah yg terror buat ketupat ( khlifah pasni belanja makan bleh?)
Prof Muslim
(2004-01-03)
yelah....yg lain ntah terrer apa? Hissh.....Semperit
BrotherMon
(2004-01-03)
hehe...lepaih ni kita buat pertandingan nganyam tikar terbang plak.. :P
QISTINA-ALEA
(2004-01-03)
ASSALAMUALAIKUM.TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH SEMUA :):):)
khaulah alazwar
(2004-01-06)
akh khalifah...bkn cabar...usik je...=)
Diana
(2004-01-07)
yg pakai baju biru 2 nampak cute ar pegang ketupat
siti aishah
(2004-01-07)
kak QISTINA-ALEA, knape kump. ajaran ketupat bawah akak tak jadik satu ketupat pon..
ziera
(2004-01-07)
yg pakai baju biru tue cam penah nmpak arrr...bukan classmate comp eyyy..........
sumayyah fy
(2004-01-21)
best la tengok antum...ada bakat tersendiri...syabas!
tuyup
(2004-01-21)
sapa yg pakai baju biru tu?macam student uniten.... kalu btul hantar msg. ok...wassalam
aemanpsycho
(2004-01-27)
aah....ana student uniten...naper????kter member ke???huhuhu..x knal ponn..
jiha
(2004-02-04)
aduhhhh...mcm x percaye je...ketupat zmn skrg warna-warni...nasib baik muslimat pandai x mcm mulimin asal blh anyam semua deme bedal....
tuyup
(2004-02-10)
mmg x knal pon..ana bkn student pon..hahhaha
atie
(2004-02-23)
WAAHHH cekap nye... nanti kite lawan sama yek....
puteri kirana
(2004-03-13)
Alhamdulillah...semua memberi kerjasama yang baik.
SitiSabarini
(2004-05-01)
opsss... macam salah anyam je tuuu...
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum..ana student ukm, bleh join ker? anyam tuh btul2 yek, pastu masukkan beras..jangan tersalah masukkan kuih samperit plak lam tuh..
Syamim82
(2004-05-10)
rase2nye sorang je yg wat,yg lain tengok jer...
SuFiE
(2004-05-16)
ana cam nampak cik little je nuun blkg sana....tul ke?...dia pun cam terkejut nengok muslimin pandai anyam ketupat...
alifmimyanun
(2004-07-04)
ketupat tu tak bole masak tau. plastik
syiera
(2004-09-01)
baru nak belajar menganyam ketupat ker
beb
(2004-09-29)
pandai ker bang? kang jadi lembik plak
ciklea
(2004-10-13)
susah nak cari group yang ceria macam korang semua tau...
LizAnnisa
(2004-11-12)
anyam ketupat ker anyam tikar tu..
muslimin86
(2004-11-29)
mak aii,gelakkan ape tue prof.muslim..??!!
muslimin86
(2004-11-29)
sambil2 dok mengayam ketupat tue..jgn mengumpat tau..!! tak elok+berdose nnti ye..!!
addey
(2005-05-03)
e.e cantik gunting tu
addey
(2005-05-03)
e.e cantik gunting tu
anakMERDEKA
(2005-11-19)
eheh!tak abes lagi ke dok buat ketupat tuuu...mari nak tolong buat perabeh..
nurul eda
(2006-04-02)
wah ada pertandingan ke???
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
rasa macam nak raya pula anda ni
maktam
(2007-05-21)
passt..pandai ke adik2 maktam ni jahit ketupat tu..? ke beli yang already made kat supermarket?..he2

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08441 saat. Lajunya....