Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Aku bersama sangkaan hambaKu padaKu, jika sangkaannya baik maka baiklah baginya, dan jika sangkaannya buruk maka buruklah baginya.
-- Hadis Qudsi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[415 x 247 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhDec 23 2003
Hits10117
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
muslimin sdg menjamu selera...
Keterangan: muslimin sdg menjamu selera...

Komen yang telah dihantar
nawwal
(2003-12-23)
jemput makan..sila..sila...tambah..tambah...
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
nyam..nyam..nyam...
sunan-faqih
(2003-12-23)
Erk, Alhamdulillah...sedap ghada' kita ni...nampanya permaisuri dan little sedang sibuk di meja rgstration muslimat..
Prof Muslim
(2003-12-23)
Burp.....alhamdulillah
kaze
(2003-12-24)
nampak belakang je :-)
han
(2003-12-24)
tambah nasi...haa tu lauk, sky juice pon ade :D
nawwal
(2003-12-24)
sahabat ana 2 org tu bz memanjang je...
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
nape nawwal???jeles ke???
sunan-faqih
(2003-12-24)
Hmm, yang cakap bz tu pun bz gak, sampai jumlah kehadiran tak sempat catat.. :-D :-D :-P
littlemuslimah
(2003-12-25)
ehehehe ape je lah sunan dan nawwal ni... macam anjing dengan kucing je. bile jumpe je, musti berkelahi.. ehehe gurau jerk. jgn marah =D
nawwal
(2003-12-25)
sunan ni..nak kena nta ni..dah nta tak bg pen&kertas,camne nak catat..kak Qudwah, tak jeles pun..ana bz jiddan hari tu..penat!!
shah sobriyanie
(2003-12-25)
kak nawwal cakap "tambah..tambah" nurse kat sini pula cakap "ubat..ubat.." takkan kak nawwal tak simpan kek untuk shah kot
permaisuri hati
(2003-12-25)
jeles tgk korg semua dpt mkn...:)
sunan-faqih
(2003-12-26)
Amboi little...sedapnyer ayat tu yer..mmg Kak Qudwah dia mmg bz, pen ngan kertas yang punyele berlambak kat meja tu pun dia tak nampak.... :-D :-D
sunan-faqih
(2003-12-26)
Tgk permaisuri kita, bz jiddan sampai org tgh makan pun ada je kerjanya...syabas! :-)
nawwal
(2003-12-26)
akak nak simpan camne shah...akak punmakan time dah nak habis sesi 'makan-memakan'...sempat rasa sikit je kek tu...
nawwal
(2003-12-26)
ana malas dah nak bertekak ngan akh sunan kita ni..yelah...anta menang la..mmg ana tak ingat brp org yg hadir hari tu...
rhazes
(2003-12-26)
....nanti jemput ref la plaks :]
Qudwah hasanah
(2003-12-26)
alamak...sesi bertekak la pulak...tak nak la jon...ehe.... (",)
alfaqierah
(2003-12-27)
hmm..2 sahabat ana ni tak hbs2 duk ngata sesama sendiri.nanti korang 2,ade prgm lagi,sorang jadi HC sorang jd ASST.HC baru kena pen dan krtasnya!! :D
nice pesan
(2003-12-28)
betui tu sokong sesangat,
littlemuslimah
(2003-12-28)
ehehhe alfaqierah, ana sokong 100% biar depa rasa.. ehehhehe =D
sunan-faqih
(2003-12-28)
Ooo alfaqierah n little nak kenakan ana ek, takpe..takpe..ana rasa JK AIDILFITRI adalah program terAKHIR anjuran Ukhwah PJ...so takder harapanla..hehe
sunan-faqih
(2003-12-28)
Kalau ada pun, ana tak nak datang...!! :-P :-P
nawwal
(2003-12-28)
little...alfaqierah..tgk la akh kita ni...taknak dtg prog dah..hmm..tak taula ana...
nawwal
(2003-12-28)
ana taknak jd ASST.HC kalo sunan jd HC..tak nak2...baik ana jd sub comm je..senang citer..kan?
rhazes
(2003-12-28)
...cam tom and jerry je... : ]
Engku Salina
(2003-12-29)
hahaha... tom & jerry... :))
nawwal
(2003-12-29)
saper tom..saper jerry??sabar..sabar....
littlemuslimah
(2003-12-30)
ehehehe =D apo-apo je la.... =) kih kih kih =D
sunan-faqih
(2003-12-30)
Nasib baik ana ni penyabar, kalau tak ana tak dtg tau meeting malam td tu....ohh, tom & jerry lak...ha! saper lak kertas n pen tu? Grrrr
nawwal
(2003-12-30)
ha...tak baik tau ngungkit...kalau nta tak dtg meeting mlm td..tak complete la...ana saje je kuar awal..nak bg chance kat nta duk lama2 dlm meeting tu
alfaqierah
(2003-12-31)
tom & jerry kids,ish2 jgn gaduh2 bulan mulia..nak raya aidiladha nii..tak baik gaduh2, kita kan shbt seukhwah.com seuia pj kan,tak secos,tp baik :D
alfaqierah
(2003-12-31)
sunan & nawwal>apply kata2 ni,jgn lupa!! "Kilauan Lebaran,Melebur Dosa,Menyinar Ukhwah" :)
sunan-faqih
(2003-12-31)
Saper lak ngungkit, oh...kalau anti ada kiranya ana tak bleh duk lelamalah...yelah ana ni sape....not as active as you are, but.....
nawwal
(2003-12-31)
huk aloh...dia merendah diri la pulak..tawaddhuk nya...OK alfaqiearah...ana ingatnya tema tu..always in my mind...
Prof Muslim
(2004-01-02)
nak tambah malu..sebab muslimat ada...nanti kata ana kuat makan
kaze
(2004-01-06)
he.. selalu jd cam tu kan.. :-)
ziera
(2004-01-07)
minum bang....jgn x minum..
shah sobriyanie
(2004-01-07)
tak simpat pun tak kisahlah janji ingat kat shah pun shah dah kenyang
atie
(2004-02-23)
ekkk...alhamdulillah.. masa makan tu ingatlah kepada sahabat2 kite kat negara lain tu yang tak makan..jangan membazir dan jangan tamak...
raihanahfirdaus
(2004-03-13)
MALU ITU SEBAHAGIAN IMAN
ukhuwah
(2004-06-07)
makan berjemaah cepat rasa nikmat kenyang ,alhamdulillah
tobat nasoha
(2004-09-23)
makan, makan jugak... tapi tengok pinggan kosong jer..
tobat nasoha
(2004-09-23)
makan, makan jugak... tapi tengok pinggan kosong jer..
are
(2005-02-28)
sopan jugak kaum adam ni makan yek..heh..heh
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Dimulakan dengan bismillah... Disudahi dengan alhamdulillah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08226 saat. Lajunya....