Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H selembut salju


JK Aidilfitri 1424H
[498 x 329 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhDec 23 2003
Hits9391
Undian6
Rating5.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar kenangan sesama muslimah...
Keterangan: bergambar kenangan sesama muslimah...

Komen yang telah dihantar
Martyr
(2003-12-23)
Selamat Hari Raya Kepada Muslimat Semua.
nawwal
(2003-12-23)
Selamat Hari Raya juga buat Martyr..ala...naper gambar ni..candid ek?nasib baik ana stabil je.. :-)
Engku Salina
(2003-12-23)
banyak sgt kamera... sampai tak tahu nak pandang yg mana satu...
aniisa tasnim
(2003-12-23)
tengok mcm nie.. macam nak bertanding miss world jer... hehe... salam ukhwah utk semua muslimah...
kakyong
(2003-12-23)
weh kaei, kamera kat depan la...tu la,...ralit lagi bersembang...:P
nur indah
(2003-12-23)
mane ade bersembang la kakyong... org tgh cubit safa tu dok menyakat org... padan muke safa kena cubit...:P
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
hikhikhik...kaei...tak sakit pon...tengok gambar kaei...kena tunjuk sekali...kuikuikui
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
mana wani yek???tak nampak pun....
Engku Salina
(2003-12-23)
tu lah kaei... org pandang kamera, dia pandang safa lak...
sunan-faqih
(2003-12-23)
wani kat barisan duduk last sekali, dua dari kiri...mula-mula malu nak bergambar..jenuh disuruh (kwn slh dia pun sama) ..hehee
mawaddah islamiah
(2003-12-23)
antansya dan farafisya, ayulah nti berdua...:)
Prof Muslim
(2003-12-23)
Hah nie para muslimat Ukhwah....hmm...
isa-VR4
(2003-12-24)
sifat dualiti.....gelombang dan zarah
kaze
(2003-12-24)
kaze minat sifat gelombang. /em sapa tu yg tgk sebelah sisi je..:-)
Engku Salina
(2003-12-24)
tu lah dia kak kaei @ nur indah...
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM ,TERASA MACAM ARTIS PLAK SEBAB RAMAI SANGAT YG NAK AMBIL GAMBAR MUSLIMAT.HE HE:)
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
WAH AWEKS YANG BERTUDUNG BIRU TU(murnie)MAINTAIN JER:)
han
(2003-12-24)
hehehe...
sumayyah fy
(2003-12-24)
Assalamualaikum.....mana muka ana ek?oooo kat barisan kedua dari atas...semua cam control ayu aje!
sumayyah fy
(2003-12-24)
salam ukhwah buat antumna.Bestla program ni...makanan pun sedap..insya Allah tahun depan ada rezeki buat kat kisdar..insya Allah...boleh Kak Engku?
sumayyah fy
(2003-12-24)
gambar ana belakang kak Engku...comel tak???hehehe puji diri sendiri..
Engku Salina
(2003-12-24)
boleh... akak pun dah lama teringin nak pi KISDAR... :)
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
kaei semangat bergambar sampai tak pandang kamera...kuikuikui
nur indah
(2003-12-24)
mengada safa... nanti lain karii awak nyakat akak lagi, akak kerat jari telunjuk tu... baru tau!! :P
murnie
(2003-12-24)
hidup mesti maintain qistina...emmm..apa maksud kata2 isa-vr4? penuh simbolik....terangkan skit...
simpLe sHida
(2003-12-24)
wahh. meriahnye.. sediss nye ana x dpt hadir..:( syabas pd semua pihak ats jayanye majlis ni..:) alhamdulillah.....
safa indah
(2003-12-24)
eh, apsal nama safa ada jugak tu??
nice pesan
(2003-12-24)
assalamualaikum , kiter yg pakai tudung pink baju hitam tu, best sesangaat program macamnie lainkali nak join lagi ..sayang kakei tak tengok kamera..
littlemuslimah
(2003-12-25)
sunan-faqih> ana mmg segan nak masuk gambar tapi dah Kang suruh, ana pi je lah. hmm kawan ana&nta (sebelah kanan ana)tu ikut ana. ana pi, baru dia pi.
littlemuslimah
(2003-12-25)
eh kak safa (Qudwah_hasanah) tak nampak ana ke? tak kira! akak kena cari sendiri gak sampai jumpa! =( kalau x,tak nak teman tgk inteam kat cni. ehehe
littlemuslimah
(2003-12-25)
tak pe lah kak simple_sHida. ade rezeki kita jumpa erk. mai la konsert inteam kat uiapj 31/12 ni... =)
nawwal
(2003-12-25)
alang_1701..anti tgh duk tunjuk aper tu?ana&alang mmg pantang diajak bergambo, PANTAS je....hehe
nawwal
(2003-12-25)
little & the gang..sorry la tak sempat nak tarik anti..ramai sgt masa tu...muka anti pun ana dah tak nampak..sorry ek??
shah sobriyanie
(2003-12-25)
shah tak kenal lagi ngan kak nawwal ni... yang mana satu kak nawwal
shah sobriyanie
(2003-12-25)
kak littlemuslimah pun shah tak nampak sebab shah tak kenal lagi muka dia cam ner nak nampak..
shah sobriyanie
(2003-12-25)
ni gambar yang terakhir ni... shah nak ucapkan 10q kepada kak nawwal, kak litllemuslimah, abg irda dan yang lain kerana doakan semoga shah cepat......
shah sobriyanie
(2003-12-25)
..sembuh dam dapat hadirkan diri bersama ngan yang lain ke majlis ytersebut... sekarang ni shah dan boleh bangun tapi........... sakit la...........
furqani nur
(2003-12-25)
gambar ana yg pakai tudung coklat tue...barisan 2 dari blkang...comel tak?? he he ngakujelah,,...
permaisuri hati
(2003-12-25)
syukran kpd semua muslimat yg hadir majlis hr tuh... ana nak tergelak tgk gelagat korg nak ambil gambar...kecoh!..hehe..
wasilatul furqan
(2003-12-26)
hatiĀ² jgn timbul sesuatu di hati..
sunan-faqih
(2003-12-26)
nawwal tu mmg, bergambar tak ingat org...tgk permaisuri cool aje dia jadi cameranisa' hari tu, tak xcited pun mcm sorang tu sampai tak ingat org...:-D
littlemuslimah
(2003-12-26)
shah>> sama-sama... semoga cepat sembuh dan dapat lakukan aktiviti harian seperti biasa.. =) insyaAllah
nawwal
(2003-12-26)
ya Rabbi.....ana tgh sabar ni...takpe...takpe...shah, mekacih jugak sbb berkobar2 nak join..tp, Allah lebih tahu dr apa yg makhlukNya tahu..betul tak?
AdAwiAh 1210
(2003-12-26)
bakal serikandi2 islam...:)
alfaqierah
(2003-12-27)
lambatnya ana kasi komen,tp xpe,nak komen jgk!! :).syukran pd yg dtg.di mana diriku ketika ini? :D
alfaqierah
(2003-12-27)
nampaknya...dimana ade nawwal,disitu ade sunan,dimana ade sunan & nawwal disitu ade little,mcm biskut tangkup 3 la korang 3 org ni :)
jasma
(2003-12-27)
waaa.. utk semua ..nasyid untuk mu muslimah al wadi .. keset lama tu ... erm .. eh..nawwal tu .. dr mana ye dpt nama tu .. macam nama ......
Kakyong
(2003-12-27)
alfaqierah!!!...sapa nak tau....alfaqierah kan... dia kan...tgh buat2 basuh pinggan masa ni kat belakang dewan...kikikiki...:P
alfaqierah
(2003-12-27)
:) bukan tgh buat2 basuh pinggan la kakyong,mmg tgh basuh pinggan yg banyak tu! pandai kakyong :D
wida widi
(2003-12-27)
kak yong mana...x nampak pong..
sunan-faqih
(2003-12-27)
Sabar itu sebahagian daripada Iman...
sunan-faqih
(2003-12-27)
hmm, rupanya alfaqierah juga tak der dlm gmbar ni...tak perasan lak ana....hmmm sedap bahasa anti..tercucuk qalbu ana nih..
alfaqierah
(2003-12-28)
sunan> nape tu..alahai sahabatku..jgnla mcm tu,ana menggambarkan ianya sbg ukhwah sesama kita..itu aje,jgnla sampai terasa mcm tu ye sunan..asif
nice pesan
(2003-12-28)
betui tu moga ukhwah yg terjalin akan kekal selamenyer insyaAllah,
littlemuslimah
(2003-12-28)
ala sunan.. kak alfaqierah tu just nak bermesra dengaan adik-adik dia.. nta jangan la trasa ek... kita semua kawan, nawwal & littlemuslimah & sunan
littlemuslimah
(2003-12-28)
& rhazes & permaisuri_hati & adib_saat & salafian & nurill_ain &siti_aishah & alang_1701 dan lain-lain =)
sunan-faqih
(2003-12-28)
Hmm...yang tercucuk boleh dicabut kembali...amboi little SENIORnye alfaqierah tu ye..kena panggil akak yer..:-P:-P
nawwal
(2003-12-28)
a'aa ek...kan ke alfaqierah tu sebaya?little...rajin noo nt senaraikan nama sahabat2 kita...
nawwal
(2003-12-28)
nawwal tu...cam nama penyanyi Syria kan?hehe..tp, ana taknak la jd cam dia..sbb nawwal pun ada makna lain..
nawwal
(2003-12-28)
alfaqierah...bkn asif...tp asifah..pasal kita ni nisa'(muannas)..baik ana betulkan dulu sblm ada sorang engineer tu yg betulkan..kalau tak, malu kita
sunan-faqih
(2003-12-28)
Hmm, betul tu 'kak', nanti engineer tegur budak IRK malu..mmg malu jiddan...isy..isy isy...
rhazes
(2003-12-28)
......yelah akak2 ngan abg2 sume! : ]
mawarputih
(2003-12-29)
Little... sampai hati enti lupa nak senaraikan akak sekali yer... Mentang2lah akak takder dlm pic ni. Tercucuk qalbu akak tau (pinjam ayat sunan)
mawarputih
(2003-12-29)
rhazes perasan muda nampak...!! Sejak bila ada ramai akak nie..? Bukan akak sorang jer ker akak antum semua..??? Ohh... menduakan akak yer...
nenek uia
(2003-12-29)
selamat hari rayaaa..raye lg ker...kite ni
Kakyong
(2003-12-29)
wida>>..kakyong tolong faqierah cuci pinggan...:P
nawwal
(2003-12-29)
udah la tertucuk kalbu...tercucuk kebab ke best jugak..boleh makan..
nawwal
(2003-12-29)
ala kak mawar...meh ana listkan nama akak ek.."...kak mawar..dll"..hmm, akhi rhazes..mude benor ke nta tu??:-D
nawwal
(2003-12-29)
lainla kalau engineer tu..dah nak tua pun..hehe...bdk IRK kalau kena tegur, biasa la tu..bdk IRK pun manusia jugak..betul tak?
alfaqierah
(2003-12-30)
yes!! sokong nawwal!!..sejak bila sunan dgn rhazes ni jadi "adik"? terasa mude ek? bagi kejap..bg can dieorg.akak kite..kak mawarkan,sape setuju? :)
alfaqierah
(2003-12-30)
kakyong>>..ye ke kakyong tlg ana? ye la..a'a kak wida..kak yong tlg ana basuh sudu 1,garfu 1 :)
littlemuslimah
(2003-12-30)
erm.. ana pulak nak mencelah... ehehe =D sape yang paling muda di kalangan sahabt sahabiah ana ni ek? bukan ana ke? ana lahir bulan November.. ehehe=)
littlemuslimah
(2003-12-30)
budak SMA Izzuddin memeng terer arab... kita ngaku kalah je lah ek.. classmate ana, jarir yg dari Izzuddin tu pun pandai arab. alahai... kawan2, ajar
littlemuslimah
(2003-12-30)
lah ana arab ni... ana tak pandai arab cam antum ... boleh lah erk =)
sunan-faqih
(2003-12-30)
Engineer mana lak yang tua ni...pastinya bukan ana sebab ana muda lagi...baru 18 nak masuk 19...insya Alllah bulan satu ni..
sunan-faqih
(2003-12-30)
Mmg budak IRK manusia tapi engineer pun manusia gak kan? Cuma unfamiliarla..bila engineer tak belajar BA sdgkan IRK belajar BA...so fikir2lah..
sunan-faqih
(2003-12-30)
Oh little sekelas ngan Jarir rupenye dan Jarir lak Tresurer bg sorang nisa tu dlm Grimis..hehee..jgnla cam tu..biasa aja kami ni,anti pun belajar gak.
alfaqierah
(2003-12-30)
ewah2,ha,sunan nak masuk 19 dah januari ni ye..sape lg tua antara kita?? pastinya anta kan!! ana muda lg :)
alfaqierah
(2003-12-30)
kita semua manusia..bhs arab dituntut dipelajari oleh semua umat Islam..jdnya,sama2 kita rebut peluang yg ada utk menimba ilm bhs syurga ni...qalas?
cenderawasih
(2003-12-30)
pewwwitttt!!!kpd gadis kat barisan blakang....senyum nampak gigi tu...
mawarputih
(2003-12-30)
Na'am ya alfaqierah. Haiyya bil 'arabiyyah...
mawarputih
(2003-12-30)
Ismi mawar, ana tolibah min kuliyyah al-'ulum al-insaniyyah fil markaz i'dadi al-jami'ah al-Islamiyyah al-'alamiyyah.
mawarputih
(2003-12-30)
Ya little... la takhofi wa la tahzani. Wa ana aidhan... la a'rif jaiyyidan fil lughah 'arabiyyah. Walakin ana uhibbu jiddan hazihil lughah.
mawarputih
(2003-12-30)
Adrusu fi juzu' ath-thalis. Wal an, asthoti'u an atakallam bil lughah qalilan.
nawwal
(2003-12-30)
ha....dah start kelas BA kat sini upenye...hmm...nak join jugak la...ismi nawwal...min Terengganu...uhibbu qittah jiddan!
mawarputih
(2003-12-30)
Hm..Ust Hussaini, Ustz Izzah & Ustz Fauziah..tlglah betulkan arabic broken akak nie. Mesti byk salahkan.
mawarputih
(2003-12-30)
Maklumlah, akak nie sek sekular... bkn sek agama mcm antum semua. Kiranya akak nie senasiblah dgn si Pian.
RuMaishaaa
(2003-12-30)
mawar-Wa ana aidhon..ma ariftu jayyidan...Adrusu fi firqas-thalith..Ada kesilapan kecik kat situ..
alfaqierah
(2003-12-31)
hmm...disini ku kira shbt2ku berinteraksi dan bertukar fikiran..aiwah :) mumtazah ya ukhti wardatul baido' :D ye ke tu..ana x pandai sgt..seskit aje
alfaqierah
(2003-12-31)
..minta ust husaini wa ustzh nawwal betulkan..ana pelajar baru belajar..salah sikit harap di tunjukkan.hayya bil' arabiyah!! :)
sunan-faqih
(2003-12-31)
Syabbas....inni farhun jiddan bi istikmal hazihil lughah bainana...Hayya bil Arabiyyah...lughatul Jannah? Allahu A'lamuha bissowab..
sunan-faqih
(2003-12-31)
La baks, nahnu kulluna talamiz, iza 'indaka khotoun..haza maqbul..ana aidhon kazalik. Limaza biukhtina...qittah..qittah..qittah..hunaka hayanun kasir
Engku Salina
(2003-12-31)
isk... tak fahamlah... masa SPM dulu BA tak kredit... hehehe...
nawwal
(2003-12-31)
Uhibbu qittah jiddan..limaza?hal karahta bil qittah??hmm...
Saifuddin
(2004-01-02)
salam ukhwah dari ana
farisHaq
(2004-01-02)
ahsantum!!!
mawarputih
(2004-01-04)
Kak Engku,
mawarputih
(2004-01-04)
kak Engku, hal yumkinuni ukhti lam a'rifuha hazal hiwar? hazihi musykillah kabirah... Ittaqillah...
nice pesan
(2004-01-05)
sesaper yg pandai tolonglah traslatekan... nice pun nak paham gak
littlemuslimah
(2004-01-05)
syukran syukran ila ikhwah wa akhawat li ta'limi hazihil lughah... =)
khaulah alazwar
(2004-01-06)
subhanallah...mumtaz ila ikhwah waakhawat al a'izza..hayya2X..takallam billughatil 'arabiah...lianna hiya lughatul QURAN...WALLUGHATUL AHLIL JANNAH.=)
sye
(2004-01-07)
wa..meriah sungguh..
RuMaishaaa
(2004-01-07)
better transform to the public..or forum..
shah sobriyanie
(2004-01-07)
sempoga allah memberkati kita semua..... insya allah
littlemuslimah
(2004-01-10)
aamiin.....
Qudwah hasanah
(2004-01-12)
nak berkenalan dengan adik yang berpurdah tu....
amirtilmizi
(2004-01-13)
assalamualaikum muslimah...salam ukhwah fillah buat semua..ni calonĀ² zaujah ker ni? ;)= hehe dunia tu prhsn & sebaikĀ² prhsn adlh wanita solehah..
sanwalie
(2004-01-14)
moge smua jadi wanita solehah...kul ya rabb..
mawarputih
(2004-01-18)
adik yg berpurdah tue student uia pj gak. Kos Econs 1st year... Org kuat G'RIMIS tue...!!!
fudhla85
(2004-01-29)
assalamualaikum....
nawwal
(2004-02-16)
waalaikumussalam fudhla85....
atie
(2004-02-23)
assalamualiakum... salm ukhwah semua.....
syed
(2004-03-08)
ape2 lah.......wassalam
littlemuslimah
(2004-04-22)
waalaikumsalam warahmatullahi wabarakatuh =)
kakyong
(2004-06-28)
Tiba-tiba hatiku dipagut rindu.....hermmm....
Hanan
(2004-07-24)
jangan biat terpagut2... bila nak mai lagi..:(
kakyong
(2004-09-09)
isk...hanan ni.....:P...takpe....
kinan
(2004-10-07)
bila2 laa kita orang pie....
umairah nurani
(2004-11-07)
selamat hari raya semua
umairah nurani
(2004-11-07)
salam ukhwah...........:)
SiddiQin
(2004-12-11)
ku fandang kana kiri'un seeu'un tonfoq-tomfoq taik unta!!
SiddiQin
(2004-12-11)
sronok nak baca..tp tak faham sgt... aper pun salam ukhwah untuk sume..
SiddiQin
(2004-12-11)
Cute2 sume ahli ukhwah ni yer..indah sungguh ciptaan Allah
fasha
(2004-12-11)
sayang sayer tak piiiiiiiiiiiiiiiii
ABg IMaM
(2005-02-12)
mak oiiiiii ramainya permata muslimah....yg munaqqabah pun ada jugak...hehe:)
kompulsif
(2005-02-27)
Where are the boys?
hafiz86
(2006-07-06)
lawa nya tudung dia,bukan orang dia tau,eh saya gurau saja jangan marah nanti cepat tua lah.hehehe
farah hanan
(2006-08-04)
Kenapa ana tak dijemput....
naini
(2006-08-26)
hmm.....salam ukhwah buat semua...sejuk saja mata yang melihat...
saffar
(2007-01-10)
semua nya nampak wanita solehah.....juga baik2 ek.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08348 saat. Lajunya....