Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 62
Ahli: 0
Jumlah: 62




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[473 x 236 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhDec 23 2003
Hits9657
Undian5
Rating4.4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
muslimah sdg mengalunkan Asmaul Husna...
Keterangan: muslimah sdg mengalunkan Asmaul Husna...

Komen yang telah dihantar
nawwal
(2003-12-23)
Ai...nampak cam ngantuk je..naper tu?ana steady je... :-D
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
nak mengelak dari gambar sebenarnya...tapi nampak gak...aduii....
sunan-faqih
(2003-12-23)
Aduhai puteri-puteri Muslimah...tegak berdiri menongkah arus penuh bermisi.
antasya
(2003-12-23)
itulah puteri solehah mujahidah ansarullah
cenderawasih
(2003-12-23)
aii...qudwah...malu2 harimau ke???
kaze
(2003-12-24)
hehe kan namanya muslimah :-)
sahabat amin
(2003-12-24)
yg mane satu kak nawwal..??!
han
(2003-12-24)
ehh..yg sangkut beg itam tu....tgh tido ke :D
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
khairun-nisa bukan tido han,tp menghayati makna2 Asmaulhusna
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM ,kak yong ana doakan satu ari nanti kak yong dapat bukak sebuah kilang makanan jenama QISTINA-ALEA he he
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
nawal menyanyi dgn penuh sopan dan santun dan maintain he he
nawwal
(2003-12-24)
amin...tak kenal akak ke??sedihnyee...akak yg tgh bersemangat duk nyanyi tu...hehe
nawwal
(2003-12-24)
kak QISTINA...sopan ke?hihi...mekacih...mekacih...
sahabat amin
(2003-12-24)
yg baju ngan tudung biru tu ker..??!
khaulah alazwar
(2003-12-24)
mujahidah sejati...akhirat utama...kerana Dunia...bukan pilihannya....Insya Allah...ana pun nak nasyid jugak..tapi bunyinye la sikit..=)
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
apa ra cenderawasih....ana saja je kontrol...bukan malu-malu rimau...rimau pun kalah masa tu...
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
baju cenderawsih...macam pernah nampak aje baju tu...bukan baju kat ampaian hari tu ke???hikhikhik
sunan-faqih
(2003-12-24)
Amin, kak nawwal anta tu..pakai baju n tdung hijau, yg kanan sekali belakang baju ungu tu... :-)
error nick name
(2003-12-24)
qudwah bkn nye malu2 rimau tp malu2 kucing...
cenderawasih
(2003-12-24)
baju qudwah sumenya warna purple....taulah minat warna purple..org kata...sape suka purple..orgnya jiwang...betul ke?/
HeArtBroKenkiD
(2003-12-25)
Bestnya!!! harapĀ² raya depan ana dpt join antum insyaAllah.. BTW, org suka biru yg jiwang (kot...)
Kakyong
(2003-12-25)
QISTINA....Ya Allah...perkenankanlah doa hambaMu QISTINA yg. baik hati itu...amin..:D
littlemuslimah
(2003-12-25)
sahabat_amin, akh sunan dah pun bgtau nta yg mana satu kak nawwal.. dapat cam ke tak senior nta tu? =)
nawwal
(2003-12-25)
eh!sunan..la..naper la nta pecahkan rahsia ana..tak suspen la..tp takpe,muka ana tak clear sgt dlm gambo ni..hehe
sunan-faqih
(2003-12-26)
Hehehe...tak clear apanyer? Sekali imbas dah tau..dah...amin dah cam ke? Nisa kanan sekali baju hijau tgh menyanyi dgn 'sengih'annya...hehe
ameer
(2003-12-26)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...ahlan wasahlan muslimah2 nak berkenalan bole :) salam ukhwah dari saya wassalam
nawwal
(2003-12-26)
hmm..kantoi..kantoi...ana tak 'sengih' la...tgh duk sebut asmaullah tu....
nice pesan
(2003-12-28)
akak suker tengok gambor nawwal nie...
mohazz alfha
(2003-12-28)
:-)
littlemuslimah
(2003-12-28)
sudah sudah.. antuma ni kan, nawwal&sunan.. sudah sudah laa.. bising komuniti ni dibuat antuma salam harmonis =)
nawwal
(2003-12-28)
sunan tu...ana nak stop dah..tp dia serang lagi...ana balas la balik..
nawwal
(2003-12-28)
ala....kak nice_pesan..buat2 tak nampak la ana dlm gambor tu..malu le...
sunan-faqih
(2003-12-28)
Ok, little ana stop..tapi kalau kena balik mmg akanku serang bertubi-tubi...eh, bising ke komuniti ni..rasanya senyap jer..:-P
Engku Salina
(2003-12-29)
bkn bising... cuma, lebih meriah dgn gelagat adik2 kita ni...
nawwal
(2003-12-30)
hehe...MERIAHke kak sal?ni yang buatkan ana nak SERANG balik ni..jaga2 noo...
sunan-faqih
(2003-12-30)
MERIAH? Oklah ana SERANG dulu, kak nice kalau suka gambar nisa' tu, print le tampal kat buku...hehehe
nawwal
(2003-12-30)
ee..sibuknye dia...kak nice, takyah print...jumpa je ana ni...boleh bergambo bersama..
alfaqierah
(2003-12-31)
alahaiii...2 sahabat kita ni,riuh rendah bunyinya sampai dgr selurh negara ukhwah.com!! jgn lupa,jaga booth esok,sape lmbt kena denda!!!
sunan-faqih
(2003-12-31)
Kak nice minat tgk gambar aje...bukan bergambar...saperla sudi nak bergambo ngan dia...
nawwal
(2003-12-31)
ee.....nyibuk betul!!nta tu plak..saper la yg sudi nak gambor ngan dier...alfaqierah...kita buli 2 'beradik' tu ye...hehe...idea bernas lagi jitu..
nawwal
(2004-01-02)
erk??kak murnie....gurauan tahap aper ni???
sidin
(2004-01-04)
Saya tak tau pun!
murnie
(2004-01-09)
ala...nawwal mare ker? nanti cepat tua... kita kena sentiasa muda..tak gitu sunan?
sanwalie
(2004-01-14)
zikrullah selalu..kerana itulah kehidupan kite diberkati..kul yarab
khairun nisa
(2004-01-27)
eh, sy bukan tdo la. tgh hayati asmaulhusna
alifmimyanun
(2004-02-24)
mcm boring jek. apsal.?
jauhar
(2004-03-06)
tak mcm nasyid asmaul husna pun
lukmanhafizi
(2004-04-08)
subhanallah....indahnya ciptaan tuhan......
suhaila
(2004-05-27)
macam nak nyanyi je...
nawwal
(2004-06-20)
bukan nyanyi...nasyid tu...Asmaul Husna....
penggali kubur
(2004-07-11)
wah...leh buat orang rumah nie hihihi.... =)
amrizal
(2004-07-20)
Bangunlah, bangunlah dari lenamu yang panjang! Teruskan Perjuangan Srikandi Islamku...
intanis kejora
(2004-09-22)
ayuhlah..lakukan anjakan paradiqma,,teruskan terangi syiar islamiah yang hakiki
umairah nurani
(2004-11-07)
alunkanlah nama Tuhanmu dengan penuh rasa cinta kepadanya.
umairah nurani
(2004-11-07)
salam ukhwah dari ana buat semua agkatan portal ukhwah
ABg IMaM
(2005-02-12)
assalamualaikum....sape muslimah yg pakai tudung purple paling depan skali tu...boleh taaruf?...:)
ahmad azhar
(2005-03-29)
bersemangatlah sikit..
syurga firdausi
(2005-04-19)
seriusnye ....yg baju ungu bunga2 tu...
al raudah
(2005-06-25)
sebaik2 perhiasan dunia adlah wanita solehah
nabilpoyo
(2006-01-07)
bangun semua....selamat pagi cikgu....
aye
(2006-09-25)
kure smangat eh...tok make lagi anda...
maleeka
(2008-04-23)
ayo... ekspresinya mannna.... semangat.. semangat!
maleeka
(2008-04-23)
ayo... ekspresinya mannna.... semangat.. semangat!

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084029 saat. Lajunya....