Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 20 hari yang lalu
muslimin23: 24 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 49 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[387 x 280 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhDec 23 2003
Hits11416
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sambutan hari lahir novemberians dan disemberians...
Keterangan: sambutan hari lahir novemberians dan disemberians...

Komen yang telah dihantar
kamalhisyam
(2003-12-23)
kesian prof_muslim...sorang je hero....
nawwal
(2003-12-23)
takpe..hero mmg kena sorg je..apapun, mmg best keke coklat tu..ana peminat setia coklat!hehe..kak Qudwah,beli kat mana kek tu??
Engku Salina
(2003-12-23)
waa... tak sempat merasa kek tu... lepas abis meeting tgk kek tu dah takde...
nice pesan
(2003-12-23)
terima kasih kek tu sedapla ... kesian kak engku tak sempat rase..
wardatul imans
(2003-12-23)
eh!eh!....betul la...prof_muslim sorang je hero....tp tak pe la ada la gak,drpd tak de terus
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
nak tau...tu namanya kek last minute...tapi tak sangka kek tu sedap....made in CM tu....
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
wani...cewahh...kontrol la masa nie...hikhikhik...
sunan-faqih
(2003-12-23)
Mmg sedap kek coklat tu, cdg nak ambil dua kali...tp seganla pulak...
mawaddah islamiah
(2003-12-23)
mula2 tu segan nak ambik sbb bkn kelab kita
RuMaishaaa
(2003-12-23)
ish..jelesnya..kalau tak saya leh mkn sama..takpelah mkn sndr2..
Prof Muslim
(2003-12-23)
Terima kasih nyanyian.....dari sahabat/sahabiah semua...sungguh merdu...
cenderawasih
(2003-12-23)
kek tu mmg sedap...cdg nak amik 2 kali ...tp teramik 3 kali pulak..he he
kaze
(2003-12-24)
3kali? :-) sedap ek tp kaze xsuka makan kek..:-)
Engku Salina
(2003-12-24)
patutlah akak tak sempat merasa kek tu... hehehe...
Hanan
(2003-12-24)
selamat hari l;ahir buat semua
han
(2003-12-24)
Allah selamat'n kamu...Allah selamat'n kamu........
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM.SELAMAT HARI LAHIR UNTUK SEMUA (SEMOGA IMAN BERTAMBAH SEIRING USIA)DAN UNTUK ANA GAK NEXT MONTH 27.JANUARY.
nawwal
(2003-12-24)
sunan..takyah segan2..ambik je lain kali..kesian lak kat kak Engku..takpe, bln 5 nanti..mkn kek nawwal pulak ye..
khaulah alazwar
(2003-12-24)
Happy birthday..........=)
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
kek memang sedap....hehehe...tengok la sapa yang belinya.....
murnie
(2003-12-24)
Qistina...cam kenai jer ayat tu....
murnie
(2003-12-24)
prof....semangat dtg dr jauh..kerna kasihkan ukhwah... selamat hari lahir semua...
error nick name
(2003-12-24)
hai..tak puas2 lagi makan kek ke qudwah..malam dah makan..siang mkn lagi...
kaze
(2003-12-25)
kuatnya makan :-)
shah sobriyanie
(2003-12-25)
makna...jangan tak makan... makan sampai kenyang..(gosok - spider)
furqani nur
(2003-12-25)
sedap betul kek tue....tapi ana tak sempat nak tambah , cepat sangat abis nye....
sunan-faqih
(2003-12-26)
Eh, ye ker cepat abis? Ana rasa kek tu lama menunggu waktu games berlangsung, silap ana segan jer...tidak habis awal dah...!! :-0
wardatul imans
(2003-12-26)
apa pun ana ucapkan terima kasih utk semua atas nyanyian&kek yg sedap tu...beruntung gak lahir bln 12 ni ye....rupanya..best...lgpun rasa cam muda...
Prof Muslim
(2003-12-27)
yela....tapi..Prof dok tengok lama kek nak boleh ke ambik..? Lepas tue...sesiapa nak kek lagi..order ngan Qudwah_Hasanah
nice pesan
(2003-12-28)
a`ah betul tu wardatul rase cam mude jer... nice pun beruntung gak dapat sambut birthday camnie baru first time plak tu Alhamdullillah, terima kasih
AL FAKIR ILALLOH
(2003-12-28)
subahanalloh cantik-cantik, siapa aja tuh?
littlemuslimah
(2003-12-28)
sorry la ek... kek tu ana potong tak cantik.. tu la sapa suruh panggil ana potong kek tu?
sunan-faqih
(2003-12-28)
little tu xcited sangat nak makan..sampai potong kek pun dah tak cantik...:-P
nawwal
(2003-12-28)
oo...little ke yg potong kek tu?takpe ukhti, janji..boleh makan..hehe..bestkan..kita makan kek sama2 hari tu...
Kang
(2003-12-30)
best dapat jumpa dengan prof. muslim setelah sekian lama jumpa kat cyber
putrihidayah
(2003-12-30)
bestnyer nk join jugak november nie ...npe 6 org je ?
cenderawasih
(2003-12-30)
nape 6 org jer???bkn 6 tp 7.tu di blkg tu..baju purple tu..dialah ketua koir lg slmat ari jd...
sunan-faqih
(2003-12-31)
Bukan baju purple, baju pink....lagi satu lagu yang dialunkan ialah Allah Selamatkan Kamu..
Prof Muslim
(2004-01-02)
Prof gembira jumpa Kang....nampak beza berbanding dlm WEB....
shah sobriyanie
(2004-01-07)
mesti makin hansem sekarang ni si kang tu
Qudwah hasanah
(2004-01-12)
cenderawasih cemburu tu...dia tak dapat nak bergambar sama...yelah...bebudak novemberians and disemberians sahaja kannnn.....
cenderawasih
(2004-01-13)
cemburu???mana ada...cuma jelous je...
sanwalie
(2004-01-14)
kalu leh kita buat sambutan hari lahir ikut kalendar islam...lagi diberkatiAllah taala...kul yarabb...moge panjang umur kerana amalan..murah rwezki.
Prof Muslim
(2004-01-24)
Itu sebab ..Prof dah listkan senarai kelab....Siap Kelab Bulan2 Islam
al-faz
(2004-02-10)
semoga Allah merahmati kamu - al-faz iiu
linlord
(2004-02-19)
alamakkk!! terlepas le ana nak sambut ngan antum sumee....ishh....rugi....rugi.....ana pon novemberians jugakkk!!!apesal le tak perasan td hhehehehhee
man-z
(2004-02-23)
semoga Allah berkati umurmu...insyaallah
syed
(2004-03-05)
pandaike naawwal nak buat kek?
nailofar ain
(2004-03-12)
adakah amalan kita lebih byk daripada umur kiter....semakin meningkat usia kiter,makin dekat kiter kepada MATI.....
nawwal
(2004-04-19)
eh mestila pandai akh syed....:-)
littlemuslimah
(2004-04-22)
eleh mek nawwal!!! kek bantat leh arr.. kek yang tak naik mues kes kes.. akh syed, nawwal dok pandai wat kek ponnggg!!! ehehehe ^_^
nawwal
(2004-05-17)
ish!little pulak dah nak wat hal kat sini...ari tu ana silap skill la little..sbb dah lama tgglkn bidang wat kek ni..;-)
ABg IMaM
(2005-02-12)
wahhhh prof....mcm james bond pulak heroin keliling pinggang...hehe...boleh pilih mane satu yg berkenan di hati,tak gitu prof?...:P
Prof Muslim
(2005-05-18)
Yela tu Abg Imam...hehe
murfiqah
(2005-09-12)
Semoga jalinan aidilfitri yang dijalinkan terus berkekalan.Salam ukhwah.
kakisamun
(2007-08-20)
.. tengah fikir mana lagi manishh antara kek dengan tukang potong kek.. ohoiiiiii..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08033 saat. Lajunya....