Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
Daeng_Jati: 2 hari yang lalu
Kang: 6 hari yang lalu
Abdullah: 29 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[472 x 149 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhDec 23 2003
Hits9671
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sesi taaruf sesama muslimah...
Keterangan: sesi taaruf sesama muslimah...

Komen yang telah dihantar
nawwal
(2003-12-23)
taaruf jgn tak taaruf...puas hati..sbb dapat gak kenal ahli ukhwah yg dtg w'pun bkn semua...
aniisa tasnim
(2003-12-23)
pilih... pilih... mana satu idaman kalbu... hehe
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
halamak....gambar bile pulak nie???tak sedar la masa nie....
sunan-faqih
(2003-12-23)
Ada insan nak sudi introducekan tak, puteri-puteri Ukhwah kita nih..
Engku Salina
(2003-12-23)
dari kiri Fatimah_azZahra, AdAwiAh_1210, syakirah, ???, nice_pesan, rynar_abadi, Afiza_Ahmad, nurill_ain, Qudwah_Hasanah, cenderawasih & khairun_nisa
Prof Muslim
(2003-12-23)
mcm tunggu interview jer..?
HakeemyHakeem
(2003-12-23)
Bukan tunggu interview, tapi tunggu makanan tak sampai2. Yang hujung tu, takkan makanan tak sampai lagi, mkn daging saudara dulu (ngumpat). Gurau je!.
mawarputih
(2003-12-23)
Yang ???? tue kalau tak silap kak wardatul imans...
qamarnajmi
(2003-12-23)
pandai pun...ingat lagi yer...wardatul imans tu umi namanye...sonok betul dia dapat sambut birthday ramai2
han
(2003-12-24)
smue dah amek no lom?...kang x dpt makan
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM.nurill-ain,ponteng leadtrain ker he he
nawwal
(2003-12-24)
masa ni pagi lg kak QISTINA...nuril ada leadtrain waktu ptg...kan nuril??
khaulah alazwar
(2003-12-24)
Fikir cepat nak nasyid ape...ana kena buat cerita...=)
Qudwah hasanah
(2003-12-24)
kak hanan paling expert dalam bidang sambung cerite....
kaze
(2003-12-25)
yeke.. boleh lawan kaze la ni :-)
shah sobriyanie
(2003-12-25)
???????????? tak tahu nak cakap apa tapi semuanya cantik2 belaka, inilah hiasan dunia...
Hanan
(2003-12-25)
safa ni memanglah... tapi akak paling cepat mati sebab tak pandai nyanyi..:(
ameer
(2003-12-26)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...ahlan wasahlan muslimah2 salam ukhwah dari saya wassalam
Prof Muslim
(2003-12-26)
Bilalah giliran nak jumpa tok kadi....?
Qudwah hasanah
(2003-12-26)
tak leh nye kaze...takkan leh lawan kak hanan....eheh
nice pesan
(2003-12-28)
mestilah hanan yg menang kan
kaze
(2003-12-29)
aiii.. tak cuba lagi :-)
silenttears
(2003-12-29)
secantik hiasan adlh wanita solehah
shah sobriyanie
(2004-01-07)
tak pandai nyanyi tak paa kak hanan janji pandai baca al-quran
sanwalie
(2004-01-14)
sebaik2 hiasan dunia...wanita solehah...istikomah selalu..kul yarab
redzuan 227
(2004-02-10)
assalamualaikum semua...
sumaiyah o9
(2004-02-15)
:)
dakwah ilahi
(2004-03-11)
askm ut smua.........nk buek usrah ker tu...rumahku syurgaku...pandai-pandai ler berbincang ye
nailofar ain
(2004-03-12)
assalamualaikum....salam ukhwah
nur islami
(2004-04-04)
Qudwah_hasanah..nm nti sama ngan nm ana lah..!"SAFA"..salam ukhwah dr ana..:-)
juliana0901
(2004-04-17)
amboihh cantik cantik ye sis sis nie..alhmdullilah ciptaan Allah
alyamin
(2004-04-23)
hiasilah dirimu dengan iman.
rusyd aiman
(2004-05-05)
Subhanallah...alangkah indahnya wanita2 muslimah...
usamah
(2004-05-09)
jaga pandangan mu....kaum hawa
usamah
(2004-05-09)
jaga pandangan mu....kaum hawa
alifmimyanun
(2004-07-04)
para peserta miss paegant menunggu giliran.:P
MAZRINAINA
(2004-07-10)
TAARUF jangan tak taaruf ....
penggali kubur
(2004-07-11)
eeeeeee...
terrorist
(2004-08-07)
rambang mata dibuatnye...:)
tirmidziy02
(2004-10-16)
kenapa gelap ni, mana lampu???
al besouty
(2004-11-05)
nak tunggu giliran masuk tandas awam ker?
relajihad
(2004-11-14)
yang indah itu iman, yang cantik itu takwa
nur wahida
(2005-10-07)
jagalah kesucianmu....
syedhafiz
(2005-12-10)
mak oiiiiii macam nak pergi interview
DrMuslim
(2006-03-24)
boleh pilih ke tak yang mana berkenan...
Ketotoi
(2006-04-23)
Adeshh peningla pulak
putrakedah
(2006-08-23)
calon yang mana ye
putrakedah
(2006-08-23)
calon yang mana ye
marina egypt
(2006-12-29)
smile2...........1 2 3
mohamad
(2007-01-22)
salam ukhwah....tunggu turn nak interview....(^_^)
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
saffar
(2007-02-26)
harap antum semua dapat jadi wanita yang berhati mulia...tapi kena lah pandai jaga diri...kiranya jual mahal sikit kat lelaki tu...
husna84
(2007-04-13)
ni tunggu apa ni?
kakisamun
(2007-08-20)
.. manishhhh..
madyie
(2007-11-20)
tnggu mkanan ke ni....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.10151 saat. Lajunya....