Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua masalah boleh diselesaikan dengan cemerlang, asalkan kita menumpukan pada penyelesaian, bukan pada masalah. Allah SWT menyertakan penyelesaian untuk setiap masalah.
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 18 jam, 49 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> awekzz


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mencarisinar JK Aidilfitri 1424H


awekzz
[350 x 271 jpg]

Dihantar olehawekzz
TarikhDec 20 2003
Hits11281
Undian17
Rating8.41177

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Rumah Terbuka Aidilfitri KUKTEM 2003
Keterangan: Rumah Terbuka Aidilfitri KUKTEM 2003

Komen yang telah dihantar
nurul cahaya
(2003-12-21)
uiks....warna warni baju akak2 kiter nih...warna2 kehidupan..hehehe
kaze
(2003-12-21)
ramai gak kenal student kuktem ni.. achik & fido mana.. mcm tak de dlm gmbr.. ambil gambr kot :-)
Putra Aiman
(2003-12-21)
aik!!mana kakchik solehah!!!yg muslimin tadak ker?
mafish 84
(2003-12-22)
muslimin 2 kuktem semua nyer pemalu...... tak suke bergambar2 niiii...
filzah
(2003-12-24)
oooohhh org yg anta pic ni xde rupenyeee...
farisHaq
(2003-12-24)
filzah punya gambar yg mana satu nie? x perasan
achik solehah
(2003-12-25)
kaze..kak fido yg duduk 3 dari kanan...comel tak?..ngehehe
achik solehah
(2003-12-25)
uikss...sempat lagi kak fido' bubuh gamabr kt ukhwah ni..nasib baik takde gambar achik...phew!!
achik solehah
(2003-12-25)
Putra_Aiman..kakchik solehah takde dlm tu..dia segan nak join diorang ni senior...room mate achik ade la..yg diri 2 dari kiri tu..
Awekzz
(2004-01-05)
muslimin2 kuktem pemalu?! ye ke mafish_84?! ye ke..?! macam tak caye je... conpius..conpius.. ;o)
Awekzz
(2004-01-05)
uikzzss... achik.. sabaq na!! nanti akak cari pic yg sesuai & cun.. akak posting ek.. tunggu...!! muahahaha =8)
nur malam99
(2004-01-05)
hehe....ish...ish...ish...
nur malam99
(2004-01-05)
hehe....ish...ish...ish...
achik solehah
(2004-01-08)
alaaa kak fido' ni..org memain jer..jgn ar letak gmbr achik dlm ni...ni yg tak best ni.
kaze
(2004-01-09)
abiss la.. :-) hehe
Awekzz
(2004-01-10)
tak kira..tak kira.. nak letak jugak!! wakakakakaka.... TUNGGUUUUUUUUUUUUU
awekzz
(2004-01-13)
kat belakang tu..khemah.. konon2 macam rumah terbuka lah. rumah takde.. khemah pun jadiklah.. =8)
adlan
(2004-01-14)
masing2 nmpk kenyang je, baru lps mkn lemang + rendang ke..:)
awekzz
(2004-01-15)
bukan setakat lemang + rendang... malah biri2 golek pun ade ;o) burrpppp... alhamdulillah!!
Rayhana
(2004-01-19)
hehehe...kakak awekzz....cun la masa raya tu...
oriental
(2004-01-20)
ada orang kawin ke?
adlan
(2004-01-20)
ayam belanda masak sambal petai ade ke
achik solehah
(2004-01-23)
ayam belanda masak labu ada ler....ngehehehe
awekzz
(2004-01-23)
akak comey ke time tu Rayhana...?! wakakaka... lex..lex... sabar peminat =8)
awekzz
(2004-01-23)
ade ke ayambelanda time tu achik?.. isshhh.. rugi akak tak dapat rasa :-/ kenape x kabo?
kakciknah
(2004-01-23)
hai..betul ker muslimin kuktem pemalu..????cantaik belaka akak2 kuktem nii.....hiasilah peribadi mu dgn zikrullah
achik solehah
(2004-01-23)
kakciknah...cantaik ke cantik?...ngehehehe...satgi depa ni kecik ati lak....ngehehehe
achik solehah
(2004-01-23)
kak fido'...xde pun masak ayam blanda tu...ngehehe..saje je nak kenakan adlan tu...kui..kui..kui..jgn mara..!!:-)
AzrXer
(2004-01-24)
boring la tiap hari tgk muka2 bdk nih...
adlan
(2004-01-24)
kalo aym blnda xde, kari kepala ikan bilis ade? :). sape antara ramai2 dlm gmbr ni yg terer pikul batu-bata ekk?? eheh..
awekzz
(2004-01-24)
adlan...yang terror pikul batu-bata tentunya bebudak awam. tapi achik takde la pulak kat pic tu...
awekzz
(2004-01-24)
ye ke boring AzrXer??!! huk uluh... jeles lah tu :-/
awekzz
(2004-01-24)
kat pic tu...gabungan bakal2 pemikul2 batu-bata ngan penarik2 wayar kabel network.. wakakakaka!! ;o)
nur malam99
(2004-01-25)
awekzz.... gambar saya tak der ker??? hehe...suka makan biri2 golek yer? unta golek tak nak cuba???
adlan
(2004-01-25)
bistu, sape pulak yg terer dlm eletrik?
adlan
(2004-01-25)
ade ke muslimah karen di kuktem?
nur malam99
(2004-01-25)
nanti saya belanja makan unta golek golek.....
adlan
(2004-01-27)
kat kuktem mmg ada unta ke? ke...unta arab malaysian..:)
awekzz
(2004-01-28)
macik nur_malam.. nak kenal ngan minah tudung hitam tu ek.. dia memang comel pon!! nak kenal ngan dia.. meh buat appoiment ;o)
awekzz
(2004-01-28)
achik.. mana ade dak karen kat pic tu la... achik salah orang kot!!
adlan
(2004-01-28)
assalamualaikum. aii bole silap2 org pulak, kes rabun la ni.. :). ada kembar ke dlm pic tu?
achik solehah
(2004-01-29)
waalaikumsalam wbt. eh, betui le kak awekzz..!! dak BEN tu kan dak karen...adlan..ooo..mentang2 lakite speaky..;P
adlan
(2004-01-30)
achik gak yg habaq dulu, kata nak pakai lense tebal2 kan..eheh :).
awekzz
(2004-01-31)
achik silap la.. tudung pink tu kan akak DE gak. mana lah pulak adenye budak BEN ;o)
awekzz
(2004-02-01)
SELAMAT RAYA QORBAN tuk suma warga KUKTEM terutama yg tak balik kg beraya!! ngidam nak makan nasik pulut cicah rendang ayam ;o)
adlan
(2004-02-04)
assalamualaikum. pulut cicah unta tandoori xde ke..eheh.
achik solehah
(2004-02-05)
alamak kak awekzz...sekali silap org daa...mintak maap buk!!
awekzz
(2004-02-06)
x pe..x pe.. anda dimaapkan achik ;o) tapi anda kena denda.. teh o ais limau satu!! wakakaka...
adlan
(2004-02-07)
jgn bg can kat achik tu, denda dia, suruh dia blanje roti canai telur 2 keping, 1 utk ana..eheh.
nur malam99
(2004-02-07)
raya qurban tahun hadapan saya nak korbankan unta....tak pun dinner pentakom kita masak unta kari letak limat dan bawang...kan??kan?? awekzz....
achik solehah
(2004-02-11)
ooo..adlan..wat komplot nampak..!!..(^_^)**ermm..xpe lah..jgn kate 1, 10 gelas pun bole kak awezz..utk adlan lak, roti canai telur 24 keping pun bole.
adlan
(2004-02-13)
achik, 2 keping utk ana cukup dh. 22 keping lg tlg kasi kat labu labi..eheh.
awekzz
(2004-02-14)
alaa..achik apa feel roti telur?! akak tak nak join ngan adlan makan roti... akak nak yang sempoi2 je. cukuplah kalau chicken chop black papper ;o)
awekzz
(2004-02-14)
dalina ko nak makan unta kari?! nafsu besar gak ko ni kan..tak sangka.. tak sangka!! tak padan langsung!!
nur malam99
(2004-02-15)
ish...ish...ish...bukan awekzz ker yang selalu demanding??hehe.. "sardin jer??? sup jer???" siapa punya words ni? ahakzz.....
nur malam99
(2004-02-15)
ish...ish...ish...bukan awekzz ker yang selalu demanding??hehe.. "sardin jer??? sup jer???" siapa punya words ni? ahakzz.....
nur malam99
(2004-02-15)
kalau buat sup unta kena letak banyak banyak daging unta, kepala unta, kaki unta, ekor unta semua sekali reneh sama,kalau tak nanti awekzz bising..:-p
nur malam99
(2004-02-15)
malam ni jangan lupa...malam tautan mesra PENTAKOM... jom arr kita pi...ramai ramai memeriahkan majlis...hua...hua...hua...
achik solehah
(2004-02-15)
kak awekzz dgn adlan ..kalu nk mkn ape2 yg best, silelah dtg ke kdai mamak yg baru acik bina kat tepi kilang tuh. mc d, kfc, ayamas, untamas smer ade.
nur malam99
(2004-02-17)
achik.... tom yam, mee sup, nasi pataya, sate, lemang ,ketupat, tak dijual ker? apa semua fastfood??? hehe....
achik solehah
(2004-02-17)
eheh..kak nur_malam..yg tu of course la ade..x cun la kedai mamak tu kalau xde mknan2 yg wajib sme tu..hehehhe
awekzz
(2004-02-18)
wah..wah..wah!! lebih2 pulak cite pasal makan ek. ada orang pantang sebut pasal makan..nak3 nur_malam & achik!! sem dpn dpt ptptn, jgn lupa blanje sy
adlan
(2004-02-21)
assalamualaikum. Selamat Tahun Baru Hijrah dari ana buat semua warga KUKTEM. Slmt mnjwb dlm exam nnti. Good luck!
puspatiar
(2004-02-22)
assalamiualaikom...laaa, ini ke murid2 KUKTEM rupenyeee...errrmmm..
adlan
(2004-02-26)
depa ni bkn saje bakal2 engineer..malah b'bakat dlm mengembala unta..eheh
awekzz
(2004-03-03)
amboi...amboi adlan! repot kat rektor KUKTEM baru tau!! suka-suki je ckp kami ni bakat gembala unta ek :-\
awekzz
(2004-03-03)
komsalam puspatiar!! apsal...awak terkedu ke melihat akak siswi2 kuktem ni ;o)
nur malam99
(2004-03-06)
puspatiar tu macam biasa laaa.... ish..ish...ish....
nur malam99
(2004-03-06)
mengembala unta??? kami merupakan saudagar yang menjual unta... saudara adlan nak beli berapa ekor unta?
adlan
(2004-03-06)
ana nak beli 24 ekor unta yg ensem2...eheh. ana ni saudagar labu di planet ana. rasa2 kalo ana beli unta2 tu, nak ke diorang mkn labu ek?
nur malam99
(2004-03-08)
huhu.... unta hamba makan apa saja, unta yg x demanding katakan. labu,nasi,semuanya boleh,janji halal........
achik solehah
(2004-03-14)
erm..unta ana lain sket, maklumlah saudagar punye kan..heheh. die kene makan labu masak lemak cmpur firkies...heheh..mesti yg sedap tau!!
jaro
(2004-03-14)
assalamualaikum wbt. la...macam kenal je kakak2 semua ni. o..ok budak direct entry KUKTEM yg indah lagi permai rupanya.best tak study di KUTEM ni?
adlan
(2004-03-18)
specialnya unta achik leh mkn campur2 pulak..eheh. jgn mahal sgt sudah la..
abdulhamid
(2004-05-23)
keanggunan wajah serta pancaran keceriaan yang dapat ana gambarkan..betapa cerah masa depan kalian..syabas min ana ila antunna...
awekzz
(2004-06-24)
komsalam jaro... hek`eleh... dah tau bertanya pulak.BEST giler blaja kat KUKTEM. tak caye tanya bebudak kuktem lain ;8)
musafirkelana
(2004-07-14)
assalamualaikum....tak der ape nak komen...cume mcm kenal jer yang berdiri lima dari kiri....kirim salam kat die he...kak yani...hehehehe
hakima
(2004-09-10)
siapa nama yang hantar gambar ni sbnrnya?yang mana satu? salam perkenalan yek.
siti along85
(2004-10-05)
meriahnyer!
relajihad
(2004-11-14)
wah... besh nyer... ramainyer makcik2... :)
kinan
(2004-11-15)
meramai kan ummat nabi....
awekzz
(2004-12-03)
macik ko kate relajihad?! punya la cun habis kat pic tu ;o) apa2 pon..selamat hari raya. maafkan zahiriah & batiniah
man-z
(2005-02-10)
peliharalah kecantikan yang anda semua miliki....
kens2005
(2005-02-15)
humangai!! ramai nya awekzz..... 14 lawan hamba sorang mana aci!! nak lawan one on one la
achik solehah
(2005-07-30)
waa..windunya kat pic ni..w/pun wajah hamba tak ada..kak awekzz apa kabo skg ini?seronok baa dapat duk sebilik dengan adik angkat..huhu =)
alongkristal
(2006-06-20)
best nya sambut raya......duit raya tak dek ke
hafiz86
(2006-06-28)
wah cantiknya belon kuning tu,macam saya pernah beli masa kecik-kecik dulu hehehehe
muhamad azrul86
(2006-08-09)
WOW!!! MANA SATU lah ini EK??
student
(2007-04-10)
belon yang mana ek?????
ABg IMaM
(2007-06-22)
hehe....boleh taaruf?...:-)
kakisamun
(2007-08-20)
.. ramai calon2 ini.. haha

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082311 saat. Lajunya....