Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Selalunya, bila kita berusaha menenggelamkan kapal orang lain, kita lupa untuk mengawal kapal kita sendiri. Kapal kita tenggelam terlebih dahulu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> azree


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Berbuka Puasa bersama Fareast safiee iiu


azree
[160 x 221 jpg]

Dihantar olehzero_cool
TarikhDec 05 2003
Hits9840
Undian9
Rating5.11111

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ciplak idea KANG je laa.
Keterangan: ciplak idea KANG je laa.

Komen yang telah dihantar
farisHaq
(2003-12-05)
mana nobel award nye... tunjuklah skali
zero cool
(2003-12-05)
tak dapek nak tunjuk nye...
zam rizal
(2003-12-05)
ooo..ni seangkatan ngan Kang la ni...
Kang
(2003-12-05)
Isk.... Ada pengikut jugak aku ni ye.... Perkataan "TIME" tu jgn gunakan Bookman, gunakan Onyx... Apapun, mmg menarik!
zero cool
(2003-12-05)
penat cari tulisan tue, last sekali pegi ambik kat internet je, mecih bagitau
zero cool
(2003-12-05)
azree nie sebenarnya zero_cool
achik solehah
(2003-12-05)
assalamualaikum..slm ukhwahfillah dr achik. mcm real jer..(^_^)
kaze
(2003-12-06)
a'ah.. tulisan time tu font dia lain la.. tu tgk pelik je :-)
wida widi
(2003-12-06)
eleh kang..
zero cool
(2003-12-06)
ponek tau tak nak buek nie
Hanan
(2003-12-06)
bagus...dah ada pengikut...
MuTTaQiN
(2003-12-06)
woooo terer mmg terer camna buat sebenarnya ana pun ingin nak belajar
raudhahasanah
(2003-12-06)
salam ukhwah.. s'mat hari raya
cynognathus
(2003-12-07)
huhu..nnt satu ukhwah buat camni..ekkeke..
myself
(2003-12-07)
hehehe... cambessttttt jer gambar!! kehkehkeh... zero cool macho la... nasib baik myself laki!
zero cool
(2003-12-07)
muttaqin kalo nak buek copek la masuk KISAS bole hamba ajarkan.
BrotherMon
(2003-12-08)
hah buat geng plak...lepas ni nak tukaq gak la..hehehehe
zero cool
(2003-12-08)
best gak idea buat geng. jom la sertai operasi KANG
littlemuslimah
(2003-12-09)
aiwah!! canggih tul laaa... Kang sure best ada org ikut dia... hehehe =D TAHNIAH !!! =)
MuTTaQiN
(2003-12-09)
eh zero_cool budak kisas ke?
zero cool
(2003-12-10)
zero_cool pelajar KISAS. kalo muttaqin dapat masuk nan
zero cool
(2003-12-11)
kalo muttaqin dapat masuk bagitau la ana.
MuTTaQiN
(2003-12-11)
wokey,anta form berapa
zero cool
(2003-12-11)
taun dopan form 5
zero cool
(2003-12-11)
doakan ana dan batch SPM 2004 dapat cemerlang yerk
MuTTaQiN
(2003-12-11)
wokey
MuTTaQiN
(2003-12-11)
pasni cadang p U. mana
zero cool
(2003-12-12)
kalo tak dapek luar negara, ambik UPM je laa.
zero cool
(2003-12-12)
nak ambik course multimedia
wasilatul furqan
(2003-12-14)
membaca gaya wawasan..eberibadi take a book and read..
kim
(2003-12-18)
salam ukhwah fillah dari ana...kita jiran je...akhirnya ana tahu siapa nta...he...he...
zero cool
(2003-12-18)
kantoi...kantoii....
nadia is
(2003-12-18)
eh, ni time keluaran bila ni??? zero_cool, cayalah!!
nadia is
(2003-12-19)
sejak bila kang ada klon?
kaze
(2003-12-19)
ini keluaran dah expired hehe...
zero cool
(2003-12-19)
taun dopan baru expired
kim
(2003-12-20)
taun depan ye expired...kalau ana cari sekarang sempat tak...
i maisara
(2003-12-21)
apo laa ekau! actually good work! and ajar laa aku skali!
zero cool
(2003-12-22)
nak ajar tue takleh laa. mintak Kang ajar mungkin boleh...
izad
(2003-12-22)
ceh wah... masuk TIME lak..... lepas nie saper lak nak masuk world magazine.... muslimat tak dee keeee
kim
(2003-12-23)
muslimat seganlah masuk...
zero cool
(2003-12-24)
nanti dikatakan cuba mengeksploitasi wanita plak...hehehe...
HeArtBroKenkiD
(2003-12-25)
ok la tapi bagi mereka yg peka tak kena la, zero_cool. apa┬▓ pun congrat gak sbb b'jaya.. ekkeke...
zero cool
(2003-12-27)
ader yg tak kene...mmg sesangat...
nadia is
(2003-12-28)
erm, patutlah jadik MMu ek? :D
zero cool
(2003-12-28)
nanti hamba antar gambar baru...samurai tangan berapi...tu pun kalau admin luluskan jer...
Kang
(2003-12-30)
satu gambar cukuplah "sejuk_kosong" (hehehe zero_cool) bagi can yg lain pulak... Teruskan mengasah bakatmu!
Prof Muslim
(2003-12-30)
Bagaimana kalau backgroundnya Majalah Nona ?
zero cool
(2004-01-03)
kalo majalah NONA bolehlah muslimat masuk...
Prof Muslim
(2004-01-18)
ala ..takkan semestinya muslimah jer..kan?
achik solehah
(2004-01-22)
pelik la pulak Prof kalau muslimin yg jadi cover majalah Nona..ngehehe
kim
(2004-01-25)
tul tu kak achik_solehah....tapi kalau muslimin nak masuk gak..cubalah...he...he...
emi
(2004-02-11)
tak salah beragan, tp kena ada batasannya
SHANA eina
(2004-02-12)
hahahaha,encik zero upernyer!! ,dudak kisas erkk?
In salf
(2004-02-17)
ni saper???????
zero cool
(2004-02-20)
terima kasih atas komen yang diberi....
i maisara
(2004-02-21)
azree=nurani=zero_cool...tak nak hantar yang lagi gempaq ker? ader talent la azree dlm bidang nie tapi rajin2 la tolong presiden MMU KISAS ok
zero cool
(2004-02-25)
bagi ler laluan kat orang lain hantar picture plak...kita dalam komuniti nie kan hendak saling berkenal-kenalan....
cahya ilham
(2004-03-18)
oloh....kontrol macho lak mamat nih...nanti kite buat magazin sndri ekk???
mutiara maya
(2004-05-24)
kira ok laaa.... dapat jg merasa gmbo msk majalah, TIME pulak tu.... international beb
RedCapBoy
(2004-05-27)
Ahehehehe... Background dah ok... But...
pena sufi
(2004-05-30)
nie rupanya zero_cool...presiden club SPM2004...semoga success selalu.
pena sufi
(2004-05-30)
harap warga ukhwah dapat doakan kami (semua batch spm2004) dapat straight A1 dalam semua subjek...amin!!!
zero cool
(2004-06-07)
sejak biler pulak hamba dilantik jadi presiden SPM2004 nih....
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
relajihad
(2004-11-17)
(",)
pena sufi
(2004-12-06)
ala...terima jelah jawatan tue...dah sesuai sgtlah...
alifmimyanun
(2004-12-06)
pakai ape ni.? photoshop ke.?
mohdshafik
(2005-04-11)
pakai mesin jahit jerk......
AUS 85
(2005-09-23)
pakai photostat heheheh
samudra
(2005-12-17)
apolaa TIME ni ..tadak berita ke nak sumbat..
Faryzan Islamic
(2006-01-05)
fuyoo...bergayanye abang seorang ni..
mieIKIM
(2006-06-03)
cuba guna buku lain.naruto ke shin chan ke.
mohdnurhakimin
(2006-10-31)
malang betul kita di malaysia, susah nak cari sesuatu yang original. cetak rompak di mana-mana.
fauzy fx86
(2006-11-13)
apa ni?
marul
(2008-08-30)
hmm...muka enta ini macam rapper lah...:)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082034 saat. Lajunya....