Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-09-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 96
Ahli: 0
Jumlah: 96




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 12 hari yang lalu
fayyzah: 14 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Nazri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Program di UKM KaORi KeNSHiN


Nazri
[344 x 551 jpg]

Dihantar olehnazri
TarikhNov 16 2003
Hits6386
Undian6
Rating4.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Welcome to Sarawak... Cuti-cuti Malaysia.....!!!
Keterangan: Welcome to Sarawak... Cuti-cuti Malaysia.....!!!

Komen yang telah dihantar
uqu
(2003-12-03)
assalamualaikum...sarawakku....1,2,3 senyum...salam ukhwah fillah dari ana..
littlemuslimah
(2003-12-09)
salam ukhwah dari kami warga ukhwah.com =)
achik solehah
(2003-12-20)
assalamualaikum nazri..amboi ! jahunya berjalan sampai sarawak noo..reti dak nak balik perlis?..hehehe(^_^)...slm ukhwahfillah dari achik
seagil
(2004-01-29)
rasanya macam kenal je
muslimah 87
(2004-02-01)
amboi,posting maut nampaknyer!
muslimah 87
(2004-02-01)
amboi,posting maut nampaknyer!
jiha
(2004-02-04)
aduhh....blh t'pikat mata menmandang.....
ustartz
(2004-02-20)
assalamualaikum wrt wbt nazri..cantik kasut hehe...salam ukhuwwah fillah min ana..salam perjuangan islam..TakBirrrrr
nur khalisa80
(2004-02-26)
mujahidah83
(2004-02-27)
Assalamualaikum... sekali tgk, cam kenal... dua kali tengok, salah orang ler plak..
irda82
(2004-03-22)
tu kat sarawak ke
aliafatiha
(2004-04-02)
ambaoi..mcm kenal ye....rasa'y satu falkuti.boleh ajaq saya main kompang. (02/04/2004) camna dengan oral.....
taurus ds 84
(2004-04-28)
bebaik.. tetonggeng nanti!
Nazri
(2004-05-11)
Ni kat Sarawak la Irda82, kat waterfront, ana belajar kat sini.. tapi sekarang dah abih dah... tunggu konvo bulan 8 nie..
Nazri
(2004-05-11)
aliafatiha kenal saya? satu fakulti? nak belajar main kompang masuk group nasyid, memang saya buat kelas main alat perkusi waktu malam jer kat DK1&2
sufi suci82
(2004-05-17)
Assalamualaikum.....salam ukhwah...sy pun dah sampai Serawak 22/2 aritu....kamik rasa bagus di sana
Nazri
(2004-07-25)
sekarang ana dah tinggal kat sarawak, dah abih study kan.. sekarang kat shah alam, keje dgn nasyeed.com..
uqu
(2004-08-02)
Nazri anta belajar kat mana....kite org sarawak..
durratun nasihin
(2004-09-25)
kitak kat waterfront yek....kamek org cia juak..cam kenal jak ngan kitak tok...dulu kitak studi cia?...
pai
(2004-09-29)
cam kat sungai klang je...
ummuhabibah
(2004-10-08)
lawa baju
zm 80
(2004-12-21)
sorang jer?nak pi sarawak x ajak pun..
mujahidah2311
(2004-12-26)
xde ape2 nak komen just.... cantik possing ek
kain putih
(2005-01-05)
asal org mana? blaja kat mana dulu?
mimiey
(2005-02-05)
x de pepe nak komehn cuma is ok
vanadium oksida
(2005-04-06)
posing baik punya
Sumaiyah o9
(2005-04-29)
haa saya baru balik dr sarawak n hotel pon tepi sungai ni holiday inn bagun pg tgk matahari terbit mashallah cantiikkk sgt
Sumaiyah o9
(2005-04-29)
lepas tu tgk bot2 nelayan nak pegi tangkap ikan n org practise lawan sampan yg pjg tu n awan srwak lawaa sgt
Sumaiyah o9
(2005-04-29)
tapi saya kene keracunan makanan sbb makan makanan yg xbiasa makan bila sampai kl terus demam dan sakit keracunan 5 hari hehe
zawina
(2005-05-10)
Salam ukhwah...hehe..macam kenal jer...senior kamek..abg nazri amik sinematografi kn...hehe kamek junior abg nazri tp lain program laa...
albanna
(2005-05-24)
leklok posing,kang jatuh dlm sungai......
Nazri
(2005-07-06)
Kain putih, ana belajar di UNIMAS, tu? masa tgh boring, keluar sorang2 pergi Kuching.. Gambar pun suruh orang yang lalu di situ tolong ambil.. hehehe...
aniqaz
(2005-07-20)
nak jadik kawan boleh tak....
Nazri
(2005-08-24)
Boleh Aniqaz... hantar lah PM...ok....
nabilpoyo
(2006-01-07)
baju beli mana tuuuuuu
Nazri
(2006-03-16)
baju tu ibu yang belikan...
I-Dei
(2006-03-28)
abang!!!!! ada ikan jaws kat belakang,cuba pusing kejap
imthiyaz
(2006-09-14)
salam ukhwah....
masya brywest
(2006-11-30)
patut macam pernah nengok...rupanya study kat unimas dulu ek...same lah kita
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
hani7893
(2007-07-26)
ha! siapa pulok tu
niza ati
(2007-09-07)
macam kenal saja tempat ni..kat waterfront kuching kan? Ana dulu belajar kat srwk ;-)
alialidmaz
(2008-09-13)
cute......

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
� Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128878 saat. Lajunya....