Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Betapa banyak lukisan tiruan Mona Lisa, tetapi orang ramai masih lagi berusaha nak melihat lukisan Mona Lisa yang asli.
-- Louis Amstrong

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> aimanqistina


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK HOSPITAL Wawa di KLIA


aimanqistina
[317 x 203 jpg]

Dihantar olehaimanqistina
TarikhNov 13 2003
Hits11317
Undian3
Rating8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Berehat sebentar sebelum sesi fotografi tamat kursus....
Keterangan: Berehat sebentar sebelum sesi fotografi tamat kursus....

Komen yang telah dihantar
farisHaq
(2003-11-14)
slm ukhuwwah... aiman yg mana satu? jgn le malu2... saya rasa yg kanan skali tul tak?
irda82
(2003-11-14)
apa makna 'qistina'? Qistina...mengingatkan ana pada seseorang...
cool gurlz
(2003-11-15)
aha!!!!! saper qistina tu????? cuber terangkan sikit...
littlemuslimah
(2003-11-15)
aiyi aiman? yang mana satu aimanqistina ni? semua tu ke? posing yg menarik! tahniah! ehe =)
Kakyong
(2003-11-16)
Boleh masuk iklan minyak rambut la...:-D
aimanqistina
(2003-11-17)
salam ukhwah pada semua....peh terer ler farisHaq, tepat betul meneka. Memang betul saya yang kanan sekali. Mana tau??
aimanqistina
(2003-11-17)
irda82 nak tau ker makna qistina tu? Saya lupe ler nanti saya check balik yek...ha..!!! ingat kat saper tu irda82...???
aimanqistina
(2003-11-17)
betul ker buleh masuk iklan minyak rambut kak yong...??? macam tak percaya jer.....hehehehe.....
Qudwah hasanah
(2003-11-17)
wahhhh...ingatkan kumpulan nasyid mana tadi...smart-smart semuanya....
aimanqistina
(2003-11-17)
smart...??? Iye ker...terima kasih Qudwah hasanah.... :-)
farisHaq
(2003-11-17)
alhamdulillah tekaan saya dah mengena... x nak kasi hadiah ker.. duit raya ke :P
mohahomu
(2003-11-17)
alhamdulilah....tumpang tanyer!!! awk yg baju kuning tue yek aiman...tapi yg baju putih tudung itam sape?? oooooo tong sampah yek!!! hehe gurau jek!!
raudhahasanah
(2003-11-17)
salam ukhwah... tamat kursus apa ni akhi aiman? kursus kahwin ke? :o)
amirul mukminin2x
(2003-11-18)
Salam! Boleh Tahan Juga. Tapi Boleh Perkenalkan Diri...Nak Tahu!
amirul mukminin2x
(2003-11-18)
Bila Album Nak Keluar... Kuih..Kuih..Kuih.. Kueh Rayer... :-)
Pozy Sabry
(2003-11-18)
e'eh..hensem yer mamat baju kuning tuh......sengih jer...SLMT HARI RAYA
aimanqistina
(2003-11-18)
nak duit raya datang umah ler...baru buleh bagi..
aimanqistina
(2003-11-18)
ni tamat kursus advance skill for computer technical support...
aimanqistina
(2003-11-18)
tima kasih poji.....selamat hari raya
Qudwah hasanah
(2003-11-18)
sekali lagi nak kata..smart-smart semuanya tapi kann...ada kurang skett laa....skett jeee....
Kakyong
(2003-11-18)
Minyak rambut cap ukhwah.com...:-D..gaya, mutu, keunggulan...
aimanqistina
(2003-11-19)
aper yang kurangnye tu...manalah tau boleh diperbaiki....
aimanqistina
(2003-11-19)
bila nak produced minyak rambut tu kak yong..?? nanti buleh saya ngan kengkawan jadi model....hehehe....
irda82
(2003-11-19)
qistina! qistina ? iya...qistina,dia. hehe.gambar ni kat mana?macam hospital saja
masako
(2003-11-19)
ke manalah menyepinya hakimi ni?..ni dah dekat raya, tak blk ke tahun ni?..bunga sakura ade..bunga masako wujud ke ek?..
masako
(2003-11-19)
opss..sori..silap posting...sori..maaflah...jangan marah ye tuan rumah...aimanqistina...
zam rizal
(2003-11-21)
isk..beso2 dan semua... :D
aimanqistina
(2003-11-24)
ni bukan kat hospital ler irda82. masa ni saya kat ikram kajang...
aimanqistina
(2003-11-24)
untuk masako...jangan riso....saya tak marah punyer...ehhe..
aimanqistina
(2003-11-24)
aik....mestilah dah beso...takkan sentiasa kecik lak kan zam rizal...???
ainul nabila
(2003-12-01)
baju kuning tu ke orangnya?hmm..boleh tahan
aimanqistina
(2003-12-01)
mekacih ainul nabila....hehehe....
ummu qistina
(2003-12-10)
qistina tu kl nak tahu makna nya keadilan ....qist bimakna adil
kamalhisyam
(2003-12-12)
kalau tak silap la kan..ada novel tajuk 'ria qistina' alaf 21 punya...
Kakyong
(2003-12-13)
a'ah ada novel tu...
aimanqistina
(2003-12-15)
nape dah baca ke novel tu...???
mujahidahsolihah
(2003-12-17)
tengah baca
aimanqistina
(2003-12-17)
best tak cite tu mujahidahsolihah...???
bulan bintang
(2003-12-25)
ria qistina..best..bace jgn tak bace.. :D
equan
(2004-01-04)
ana ade member name die qistos......mohd qistos dr johor skrg study mesir
ainulyaqin
(2004-01-06)
slm ukhwah dr saya....
fadiahusna
(2004-01-17)
semoga persahabatan kalian di redhai allah , insyallah. friendship 4 ever
isymal
(2004-01-20)
ukhwah fillah
nurisma
(2004-01-29)
salam ukhwah aiman
aniisa tasnim
(2004-02-26)
:) ana dah baca... ria qistina.. baca la.. tak rugi... cerita seorg budak perempuan bernama ria qistina... mcm tomboy tapi baik hati...
aniisa tasnim
(2004-02-26)
nak tau kesudahannya... baca la sendiri... hehe
farah caesura
(2004-03-04)
aimanqistina?? emmm .. i ada kawan nama aiman.. dan qistina... both of 'em r women
achik solehah
(2004-03-14)
salam ukhwah dari ana utk aimanqistina!!..ooo..ini laa orgnye yg gune id staff_ict tu ek?..slmt brknalan..
zurai
(2004-03-31)
posing sakan nampak, semoga persahabatan kalian berkekalan
pena sufi
(2004-04-04)
salam ukhwah...nama kita samalah
lukmanhafizi
(2004-04-06)
baca novel baca jugak....jgn lupe plak bace al-quran....
ummu qistina
(2004-04-22)
tulah mule2 ingat aimanqistina tu perempuan ..ermm macam name ana plak..:)
aimanQistina
(2004-04-27)
sama tapi tak serupa kan ummu qistina
izu din82
(2004-05-02)
assalamualaikum...mmm nak kata doreme ade 4 orang. yg hujung pasai pa silang kaki kot lain
Hazwani
(2004-05-04)
assalamualaikum... hai bergaya sakan 4 sekawan nie yer
amnisyauqi
(2004-05-18)
salam ukhuwah diucapkan. 1 je, posing dh ensem dah...tp silapnya, ada "pak tong" kat sblh:)
nuraini
(2004-06-18)
ni pertandingan 'silang kaki' yang paling macho....
iman nasuha
(2004-06-21)
assalamualaikum saya rasa ruangan ni dah jadi macam nak promote org plak.bukan tak elok cuma kurang manis jer kan?
iman nasuha
(2004-06-21)
lagipun puji memuji tu umpama membuka pintu neraka kalau saya silap maaflah bebanyak
kakciknah
(2004-07-16)
semuanya ngan gaya masing...baik2 tau....
heartbrokenkid
(2004-10-03)
hehe.. posing yg agak menarik ;) salam ukhuwwah
nursyafiqa adilla
(2004-11-07)
yang pakai baju putih tu ngantuk sgt ker?maklumlh letih jd model kan..yg hujung tu tersilap silang kaki ker..
maisarahlisa
(2005-04-23)
huhhh santai abisss
Sumaiyah o9
(2005-04-29)
hehe assalamualaikum :D
addey
(2005-05-04)
cantiknyer tongsampah tu...hua..hua..hua..
albanna
(2005-05-24)
sume ensem....
dyah
(2005-09-06)
dulu study kat mne?
samudra
(2005-12-13)
ha tu haa baju kuning kita yang hilang semalam
Imam Baihaqi
(2006-02-18)
geng 60 an ke ni
rahimbest
(2006-04-07)
personaliti sebagai seorang muslim yang harus diikuti
hani7893
(2007-07-26)
macam tunggu jogek lambak saja
redzenan
(2007-09-18)
macam team boria pula..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081514 saat. Lajunya....