Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> raudhahasanah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Saifuddin albesuty


raudhahasanah
[403 x 244 jpg]

Dihantar olehraudhahasanah
TarikhOct 27 2003
Hits10543
Undian11
Rating7.90909

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
gambar bersama kawan2 semasa kem pembangunan insan ukm 2001 di kisdar
Keterangan: gambar bersama kawan2 semasa kem pembangunan insan ukm 2001 di kisdar

Komen yang telah dihantar
darul numan81
(2003-10-28)
salam ukhuwwah.. yg mana 1 anti ni? yg pakai tudung labuh warna hitam ke?oppss.. ana main teka je ni..
Kakyong
(2003-10-28)
ye lah...yg mana satu raudhahasanah nya?..
raudhahasanah
(2003-10-28)
salam ukhwah buat kakyong & kak alin.raudhah duduk 4 dari kiri.sebelah raudhah tu,silenttears(tudung biru)
farisHaq
(2003-10-29)
salam ukhuwwah jua... nmpaknya makin ramai geng2 ukm ye
sauf
(2003-10-29)
tudung pink sblh raudhah tu sape
sauf
(2003-10-29)
rase cam kenal
darul numan81
(2003-10-29)
ooo..yg itu rupanya raudhah. maaf yea sbb akak salah teka. salam perkenalan dihulurkan.. senyum sokmo :).. wassalam.
raudhahasanah
(2003-10-29)
salam ukhwah buat farisHaq & sauf.bkn semua dlm gmbr tu student ukm.tu semua kwn2 matrik dulu.matrik kurniawan,cheras.
raudhahasanah
(2003-10-29)
gmbr tu kt kisdar.thn 2001.kitorang join kem anjuran ikatan studi islam,ukm.
raudhahasanah
(2003-10-29)
sauf,tudung pink sblh raudhah tu ain.kenal ke?dia kat usm skrg.kalau kenal,kem slm ye.
raudhahasanah
(2003-10-29)
yg blaja kt ukm skrg ni,raudhah,silenttears(tudung biru sblh raudhah),shima(duduk 2 dr kiri),& dayah(berdiri 4 dari kiri)
MeowHidayah
(2003-10-30)
ooo.. kat kisdar ghupenye... patutlaa cam pernah tgk aje tempatnyee...
raudhahasanah
(2003-10-30)
MeowHidayah blaja kat kisdar ke? cantikkan kat kisdar? lagi2 kalau waktu malam kat depan masjid tu.
Hafiz Qiee
(2003-10-31)
salam ukhwah dari hafiz ..semoga antum dirahmati Allah selalu..wasalam
noorul
(2003-11-01)
assalamualaikum buat sahabat2.....terkenang zaman dulu bile tgk gmbr ni
aidilshah
(2003-11-01)
err uktie raudhahhasanah yang pakai tudung labuh warna hitam tuu sapa.. macam kenal jer
Riyadhfannil
(2003-11-01)
macam penah lihat tempat tu..tapi dimana yaaa..
raudhahasanah
(2003-11-01)
salam ukhwah utk Hafiz_Qiee,noorul,aidilshah,Riyadhfannil & aidilshah. selamat datang buat noorul.
raudhahasanah
(2003-11-01)
aidilshah, yg tudung labuh tu namanya siti sarah. skrg dia kt upm. kenal ke? kalau kenal,kem salam kt dia ye. ajak dia join ukhwah ni.
raudhahasanah
(2003-11-01)
Riyadhfannil, gambar tu kat kisdar.
ummu qistina
(2003-11-01)
teriingat pal zaman mase kat kolej....tapi sekarang lagi best ..
RabiatulAdawiyah
(2003-11-03)
Bumi KISDAR...... banyak mengajarku erti kehidupan yg hakiki.
aidilshah
(2003-11-03)
oooo.. silap orang :-) maaf (",)
MeowHidayah
(2003-11-03)
ukhtie raudhahhasanah, ana ex-UPM.. bukan kisdar.. adik ana no 2 grad aritu kat kisdar. so sempat le menjejakkan kaki kat sana..
shafawi78
(2003-11-03)
salam persaudaraan Islam juga dari ana....
raudhahasanah
(2003-11-03)
salam ukhwah buat ummu_qistina,RabiatulAdawiyah,MeowHidayah & shafawi78.
MeowHidayah
(2003-11-04)
salam ukhwah juaa...
Khairul Izwan
(2003-11-04)
lama tak pergi sana...
mardiah65
(2003-11-05)
kita pun pegi juga kem pembinaan insan ni..tak camlah sebab gambar kecil
raudhahasanah
(2003-11-06)
mardiah65 ni mesti lebih tua dari saya kan? kalau akak nak, pm saya bagi yahoo id akak. nanti saya anta gmbr ni. jelas sikit,insyaallah...
Mohdzakri
(2003-11-07)
Assalamuakaikum,cam mana best dengar ceramah Dr.Sufian?. masa tu ana di amanahkan sebagai Pengarah Program..dari KIAM,UKM Bangi..
raudhahasanah
(2003-11-07)
salam ukhwah buat khairul_izwan, kak mardiah & akhi mohdzakri. akhi zakri,ceramah yg mana?masa tu,kami blm jadi pelajar ukm,jadi saya tak ingat...
nur indah
(2003-11-09)
assalamu'alaikum... slam ukhuwwah fillah buat radhaasanah... senym slalu.. :)
Engku Salina
(2003-11-10)
salam ukhwah dari akak... :)
raudhahasanah
(2003-11-10)
salam ukhwah juga untuk kak khai & kak sal. kakak berdua ni dah kerja kan? raya nnt bolehla saya mintak duit raya. :-)
irda82
(2003-11-14)
Wah...semua nampak baik2 belaka.kolam belakang tu ada ikan tak?wassalam
raudhahasanah
(2003-11-15)
tak tahu la kak irda, ada rasanya. nanti saya tilik ye... kalau tak ada, nanti saya suruh student kat kisdar masukkan ikan kat situ. :-)
mohahomu
(2003-11-17)
alhamdulilah....leh tanyer...kaum adam mmg takder kt kisdar ker??
abu rozai
(2003-11-21)
salam ukhwah....raudhah.......
sumayyah fy
(2004-01-02)
hai akhi Irda82 nak tahu ada ikan dalam kolam tu...datangla kisdar dan lihat sendiri.Kami warga kisdar mengalu-alukan kedatangan antum semua.Datangla!
nabsyaz
(2004-01-14)
kisdar dkt ngan rumah ana.ngape x dtg?
raudhahasanah
(2004-01-19)
nabsyaz,mana saya tahu rumah awak dekat dgn kisdar..? lagipun awak tak ajak pun...
intifada
(2004-03-22)
kua..kua...posing habisssss? heh..heh..
ikhwan nur03
(2004-04-06)
kisdar.....dulu la selalu pergi tapi sekarang...tidak
achu
(2004-06-17)
salam ukhwahfillah.....em...cantik le kisdar...student2nye pun cantik juga..moga ilmu yang kita dapat secantuk rupa paras yang kita dapat....
aidil
(2004-06-19)
selamat berjaya kepada student kisdar
zaim bushra
(2004-07-11)
assalamualaikum ya ustazah
juki
(2004-09-02)
bagus... semoga mendapat kerdhaan ALLAh hendaknya
juki
(2004-09-02)
bagus... semoga mendapat kerdhaan ALLAh hendaknya
humairatulhusna
(2004-09-16)
emm bagus2, alhamdulillah ada gak org nak abadikan gambar berlatarbelakangkan environment kisdar. bila program tu ana tak tau pun.
humairatulhusna
(2004-09-16)
akak doakan semua kat sini najah dalam imtihan ok, dgr khabar kisdar dah naik taraf betul ker?
humairatulhusna
(2004-09-16)
aper namer baru kisdar yer? dah tukar belum? nanti info yer......
arifsafwan
(2004-09-26)
akm,kenapa la tak ajak sama ye
kinan
(2004-10-05)
akum.salam ukhuwah,dah masuk dalam tu ape yang enti dalam dalam program tu??
kinan
(2004-10-05)
alamak silap taip laa ...ape yang enti dapat dari program tu??maaf..
sufi suci82
(2004-10-10)
Rindunya kat bumi KISDAR......... :)
kaze
(2004-10-31)
sentral
raudhahasanah
(2004-11-18)
ramai yg bg komen dlm ni ingat ana student KISDAR. (",) takpelah, ana tlg jawabkan soalan2 b'kaitan KISDAR yg antum tanya, tp mana yg ana tahu je la k
raudhahasanah
(2004-11-18)
to humairatulhusna, lama dah program ni, klu x silap, thn 2001, masa tu ana matrik lagi, sekarang ana dh thn2 kat ukm
raudhahasanah
(2004-11-18)
mmg betul kisdar dh naik taraf jadi kolej universiti tapi ana tak pasti nama baru kisdar
raudhahasanah
(2004-11-18)
xtau mana 1 nama baru kisdar yg betul. rasa2nya dua2 betul. satu, KISDAR INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY COLLEGE (KIIUC)
raudhahasanah
(2004-11-18)
satu lagi, KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR.
shu84
(2005-02-18)
hai raudhahasanah
shu84
(2005-02-18)
salam ukhwah
shu84
(2005-02-18)
emmm...xbape clear la muka awk
shu84
(2005-02-18)
hehehe,sy sendiri pun xbape cam
MaWaR84
(2005-04-24)
salam ukhwah..
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum....salam ukhwah terutama buat tudung labuh warna hitam. x lupa but semua jgk..smg hang semua dirahmati Allah sentiasa.amin
ahmad azhar
(2005-06-24)
cantik lah gambar ni kak
ahmad azhar
(2005-07-17)
dari ukm ye
ibnu-sina
(2005-08-27)
so sweet...
Imam Baihaqi
(2005-09-28)
mujahidah2 allah ni
memoria
(2005-11-13)
saya sk masthurat, tapi nafsu kena jaga beb...
fariqafikriah
(2005-12-20)
salam...nama baru KISDAR ialah KUIS...Kolej Islam Selangor Drul Ehsan
nabilpoyo
(2006-01-07)
so sweet
naini
(2006-02-04)
comel2.....
nurulislamiafiqah
(2006-02-08)
patutlah macam pernah tengok background gambar ni, rupanya kat kisdar...
ibn alrusyd
(2006-04-04)
lawa juga kisdar or kuis ya
khairulazmi06
(2006-08-07)
membangun bersama islam
sinkiro
(2006-08-24)
salam ukhwah buat awek kuis
nabilpoyo
(2006-09-11)
ramainya
broshahir
(2006-11-12)
baik2 yang berdiri kat belakang tu...nanti jatuh
habibah6656
(2007-04-10)
salam ukhwah dari ana...=)
mohamad
(2007-04-16)
salam ukhwah........serikandi ISLAM semuanya...
faizatul
(2007-04-19)
KUIS tempat saya buat diploma dulu ar..... ;-) rindunyer kat lecturer & environment KUIS ;-)
arepeace
(2008-01-31)
tak lama lagi universiti lah kuis ni...
nurazian
(2009-04-16)
assalamualaikum

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084112 saat. Lajunya....