Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mini JK KL Sentral


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Nuratiq Hafiz Qiee


Mini JK KL Sentral
[259 x 284 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhOct 21 2003
Hits9517
Undian6
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Faiez_Fareast, Idzwan_Firdaus, Kang & Ismandi...
Keterangan: Faiez_Fareast, Idzwan_Firdaus, Kang & Ismandi...

Komen yang telah dihantar
sesejuksalju
(2003-10-21)
Assalamualaikum...fuuhh!!gandingan mantap ni!!...
littlemuslimah
(2003-10-21)
yang baju biru tua tu, ahli baru FIRDAUS erk??? hehehe =D gurau je yer.. jgn marah =)
Hanan
(2003-10-21)
Amboi... berposing sakan...
IdzwanFirdaus
(2003-10-22)
Kang.. jom join Firdaus jom! Hehe..
Engku Salina
(2003-10-22)
boleh ke kang nyanyi lagu nasyid??? lagu ala baladi bolehlah... hehehe... :p
fAiEZ FarEast
(2003-10-23)
kang, jum kita buat group nasyid baru.. ukhwah
Jaydie
(2003-10-23)
ohh... inilah agaknya kumpulan nasyid UKHWAH. Tahniah lah yer. teruskan usaha memartabatkan irama nasyid.
Admin
(2003-10-23)
Boleh tu boleh... tapi ada rasa kemanusiaan. Kalau Kang join nasyid... bimbang kumpulan nasyid lain terpaksa balik noreh getah... heheheh
BrotherMon
(2003-10-25)
molek la kalau dah ada nasyid ukhwah.. biaq brothermon jadi manager ok ? :P
are-rieza
(2003-10-25)
faiez arie tu pasal x tegur kite...yelah...sapelah kite kan...
nur indah
(2003-10-26)
sape yg kena noreh getah tu kang?? :P
UsTaZaH CuTe
(2003-10-26)
amboi, bukan main sakan berpossing...masing2 control macho...hehe
fAiEZ FarEast
(2003-10-28)
are-rieza... sori.. bukan sebab tak nak tegur... sebab tak perasan..
Jaydie
(2003-10-30)
Heheh, biar saya yang buatkan lagu-lagu nasyid untuk kump. nasyid UKHWAH ni. Kang boleh tulis liriknya, kan?
Kang
(2003-11-02)
Carshaf weh... tulis lirik tak pandai, tulis surat cinta pandai kot... wakakaka
Engku Salina
(2003-11-04)
ek eleh... :p
Kang
(2003-11-06)
Sapa yang macam Tom Cruise berbaju biru gelap tu.... Saja heh takde kerja dok mengomen gambar la...
sumayyah fy
(2003-11-07)
boleh la........kalau kang join kumpulan nasyid...fAiEZ farEast pun bolej jugak... :D
sumayyah fy
(2003-11-07)
semoga ceria selalu....salam ukhwah,wassalam.
huzaimienowcheart
(2003-11-14)
faiez kau mcm budak nowseeheartla bila pakai berey tu !
are-rieza
(2003-11-22)
yelah...ade gaye...leh jin NSH ler pas ni..tul tak faeiz?
nur ulfah
(2003-12-11)
haah la..cam ahli nowseeheart
atiqah
(2003-12-19)
Semoga berjaya.............
putrihidayah
(2003-12-24)
salam ukhwah jumper lgi teruskan perjuangan walaupun anda berada di mana22
sumayyah fy
(2004-01-02)
muka kang ngan Idzwan cam serupa aje.Kembar tak seiras kot!Akhi kang jangan marah tau...nanti kena jual..ehek :)
Kang
(2004-01-08)
Alamak sumayyah... Idzwan tu 100 kali lebih kacak dari Kang yang sikit pun tak handsome
azali82
(2004-01-11)
wow..best nyer name dia fareast......cam kump nasyid plak...Ha..ni mesti nak tubuh kump nashid
han
(2004-01-20)
huhuhu..
nurfara
(2004-02-17)
salam ukhwah..ari tu konsert kat uum best lah
nailofar ain
(2004-02-23)
salam perkenalan......
wardah qlate
(2004-03-06)
biler nak ami irshad lagi buat konsert yer?
cahya ilham
(2004-03-22)
dlm sumer2 ni....baju biru paling hensem......
pLatipus
(2004-04-22)
fuuhh.... gambar panas nie.... gandingan berapi semua nie
beb
(2004-09-29)
amboii..hensem giler abg2 nie..
relajihad
(2004-11-19)
artis lelaki popular :)
ukhtisarah
(2004-12-08)
assalamualaikum...ehhh...cam artis nasyid arr pulak
surya
(2005-01-10)
calon2 untuk lagu nasyid popular ialah....
amyra myra
(2005-01-22)
ermm..yg pakai baju biru tuh..ahli group firdaus yg the latest ke? hehe..gurau je mr kang..
fadiahcm
(2005-02-18)
assalamualaikum............
melati 84
(2005-03-02)
suke ler kat abang2 firdaus....diorang kalau dtg upsi selalu buat pecah perut org yang hadir...bestnyeee.....
saidatul aneesa
(2005-03-26)
taknak datang ke poli ker
ahmad azhar
(2005-03-29)
maju nasyid kita!
salimahbreepbreep
(2005-08-16)
mak aih.. macam nak buat kulit album gamaknyer... ;-)
hajmaz
(2005-09-15)
bila nak buat konsert kat timur tengah..HIJJAZ dah mai sini..
sarra22
(2005-12-27)
assalamualaikum.... macam kenal saja yang duduk tu... bukan lecturer saya ke?
fitrahh
(2006-01-24)
wah pandai ikhwah malaysia posing
nabilpoyo
(2006-02-24)
posing
amna liana
(2006-04-21)
en is..bakal penyelia praktikalku..huhu
Ketotoi
(2006-05-29)
mata kang tu macam pakai celak saja
nnn
(2006-06-18)
kumpulan nasyid apa ni ye? lupa pula
nnn
(2006-06-18)
dah ingat dah kumpulan firdaus
safiyyatulbahira
(2006-08-21)
camm kenalll...ooo..saudara seislam
faditah
(2006-11-19)
assalamualaikum...........
faditah
(2006-11-19)
macam kenal jeeee.........ahli2 firdaus.........heeeeeeeeeeee
nafisah
(2007-10-11)
lecturer uum ni.. saya ex-student uum juga
Nurizmi
(2008-02-12)
wah..cik ismandi...lainnye..berbeza waktu dalam kelas ye...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080269 saat. Lajunya....