Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita adalah kaum yang dimuliakan oleh Allah dengan Islam, jikalau kita mencari kemuliaan selain dari kemuliaan yang diberi oleh Allah, maka Allah akan menghinakan kita
-- -- Pesan Saidina Umar semasa pembukaan Kota Baitul Maqdis

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Majlis Oktoberians


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Majlis Oktoberians Majlis Oktoberians


Majlis Oktoberians
[429 x 288 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 21 2003
Hits4830
Undian3
Rating7.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Acara memotong kek...
Keterangan: Acara memotong kek...

Komen yang telah dihantar
prince muslim90
(2003-10-21)
ehhhhh gambar saya lah
BrotherMon
(2003-10-21)
ehhhhhh bukan gambar saya lah
sesejuksalju
(2003-10-21)
potong betul2 kek tu kak...
littlemuslimah
(2003-10-21)
eh! potong kek tengok la dekat kek tu. karang terpotong kotaknye pulak! hehe =D
Kakyong
(2003-10-21)
nur_indah...yg sebelah tu ayah ngan adik ke?...perkenalkan la..
Hanan
(2003-10-21)
tak simpan kat kita pun...:(
Hanan
(2003-10-21)
seronoknya edi.. lain kali joinla lagi ye
prince muslim90
(2003-10-21)
mana ada kak nur indah saya dah ada ayah.....yg ni utk sekjap jer lepas tu putus hubungan....boleh gak kak hanan nak join lah 11 & 12
Engku Salina
(2003-10-22)
kak yong, tu anak kang le, edika... yg pakai kopiah tu saifuddin...
khalifah
(2003-10-22)
abg saifuddin potong kek macam nak korban lembu...kuikuikui
Saifuddin
(2003-10-22)
nak tanya mujahid dah dapat tempat praktikal.
amirul mukminin2x
(2003-10-22)
Bismillahirrahmanirrahim............. Allah Humma Bariklana Fimarazaktana Wakina Azabannar. AMIN!
isa-vr4
(2003-10-22)
macam mak ngan ayah laa pulak..yg lain tu anak ke?? hehe
isa-vr4
(2003-10-22)
bila nur indah kawin ?? tak jemput isa-vr4 pun...jangan marah yer
Qudwah hasanah
(2003-10-23)
selamat hari lahir buat saifuddin and kak nur indah...
Kakyong
(2003-10-23)
Kalau kawin...kena potong kek 2 tingkat la isa-vr4...bukannya kek 2 biji....:P
SyAhEeDa
(2003-10-24)
wAaaa besh nya kek.... uhuhuhu sediy tak dpt merasa :(
aDiB SaaT
(2003-10-24)
SyAhEeDa, boleh rasa kalau beli... he he
BrotherMon
(2003-10-25)
apa tengok tengok ?
airzat
(2003-10-25)
abang,jaga2x,lain kali tengok bawah..takut2x terpotong tangan,nanti siapa yg susah..nur_indah jugak...hihihi
ii
(2003-10-26)
Assalamu'alaikum saudara-saudaraku!!! wah! birthday tak ajak-ajak saya ye.....
darul numan81
(2003-10-26)
erm...musykil ana dengan pandangan dan senyuman kak kaei tu.. adakah yg tersirat di sebalik yg tersurat?kehkehkeh..gurau je kak kaei..jgn marah..:))
nur indah
(2003-10-26)
ehh, akak x perasan org amik gambo nii.. akak tgh tgk edi yg hensem tu le alin! kome jgn menyakat yg bukan2, kena saman nanti akak x tau... :P
mencarisinar
(2003-10-27)
heheheheh..salamzz ukhwah
Kakyong
(2003-10-28)
sapa yg saman kaei?...tak takut pun....tehehheeh..:P
Kang
(2003-11-06)
Kita tunggu Disemberian dari Ukhwah.com dan Hanan.com.my. Khabarnya boleh kalah Oktoberian dan Ogosian... saja batu api ni....
Mohdzakri
(2003-11-07)
Selalunya 100 plus jernih airnya..
nur indah
(2003-11-09)
kang jeles sebenonye tu
mohahomu
(2003-11-17)
alhamdulilah...tumpang tanya!!! yg duk paling atas kanan gambo tudung ungu cam kenai arrr sape ek???
al-biruni03
(2003-12-13)
acara potong kek pon ade?
putrihidayah
(2003-12-17)
aii acara cm ni pn ader k?takpelah yg penting makan mesti sdapkn
farah caesura
(2004-03-04)
buat la kat hotel .. grand sket
brothersuf
(2004-03-22)
gambar ape ni?tak minta pun.ke...ke...ke..
cahya ilham
(2004-03-22)
haaaa.....akak ni m'jeling sape tu ha???? aaaa.aaaaaa
vanadium oksida
(2005-02-21)
wah...emmm..sedap...
ahmad azhar
(2005-06-24)
kaki siapa yang kena kerat tuuuu?
pujangga boy85
(2005-07-03)
hmmm....saya orang baru ingat lain kali kalau ada aktiviti boleh lah join ye....
Addey
(2006-06-11)
kek tu ada lagi tak?
khairulazmi06
(2006-07-31)
selamat berehlah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08134 saat. Lajunya....