Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jiran adalah lebih berharga berbanding saudara jauh
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 102
Ahli: 0
Jumlah: 102




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 10 hari yang lalu
the_brOtherz: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Majlis Oktoberians


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka puasa UTM Majlis Oktoberians


Majlis Oktoberians
[474 x 239 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 21 2003
Hits10543
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kek yg disponsor oleh nur_indah dan ainul_nabila...
Keterangan: Kek yg disponsor oleh nur_indah dan ainul_nabila...

Komen yang telah dihantar
Fatimah azZahra
(2003-10-21)
tengok kek pun jadilah...............
BrotherMon
(2003-10-21)
Kek yang koko tu sedap...rasa mcm kek :P
wida widi
(2003-10-21)
uwaa..tak sempat nak potong kek nih..
Engku Salina
(2003-10-21)
nyam nyam... sedapnya mkn kek hari tu... sehingga menjilat jari... :))
sesejuksalju
(2003-10-21)
salam ukhwah dariku...SELAMAT HARI LAHIR OKTOBERIANS.......Allah selamatkan kamu.....
littlemuslimah
(2003-10-21)
kek tu memang sedap.. BrotherMon, dah nama pon kek koko.. mmg la rasa pon kek.. =D
Kakyong
(2003-10-21)
la...ingatkan kek 15 tingkat...isk..dah tumbang ke??
Hanan
(2003-10-21)
mantapnya kek.. kempunan betul
Kang
(2003-10-21)
Memang order kek 15 tingkat, tapi kedai tak mampu siapkan. So takde tingkat. Memang sedap, sehingga menjilat siku. Yang tak datang: padan muka!
prince muslim90
(2003-10-21)
memang sedap tak tahulah apa nak dikatakan sehinga mengigit ibu jari sendiri dan tegigit lidah sendiri
akuzakie
(2003-10-21)
pergh.. cam best jerr.. rugi2 x pegi... import dari jauh lak tue...
Engku Salina
(2003-10-22)
tu baru 2... ada 3 lagi kek pandan... cuma takde dlm gambar...
Engku Salina
(2003-10-22)
amboi edi... sampai tambah kek dua tiga kali ya... :p
khalifah
(2003-10-22)
kak engku bukan sahaja menjilat jari, sampai menjilat kotak kek...kuikuuikui
Engku Salina
(2003-10-22)
amboi khalifah... mana ada.. akak mkn sket aje... duk layan korang mkn aje...
Saifuddin
(2003-10-22)
Jazakillahi khoran kasiran kepada nurIndah dan ianul nabila juga sahabat yang sumpabng makan hari tu.
ainul nabila
(2003-10-22)
ana baru sampai rumah pagi tadi..hehehe..best best..
Ms Nik
(2003-10-23)
sedapnye...terliurlah pulak..
prince muslim90
(2003-10-23)
kak engku saya mmg suka makan kek mmg sedap
Kakyong
(2003-10-23)
Ooo...padan muka ye...takpe...makan kanji lagi sedap...:P
SyAhEeDa
(2003-10-24)
nyum nyum...uhuhu... oo kak ainul_nabila pon oktoberians ye?
ainul nabila
(2003-10-25)
tak la akak bukan oktoberians...ida bila leh jumpa kat KB hehehe
nur indah
(2003-10-26)
kek cokelet ngan kek biru(dhany panggil kek biru):)) syukran jazilan ainul nabila. susah2 bawak kek ari tu. akh saifuddin pon yg sudi bwk kek pandan
nur indah
(2003-10-26)
edi suke kek ek?? takpe, insyaAllah thn depan kite selbret besday same2 lagik ek??? akak beli kek menara berkembar klcc nak x?? :))
Riyadhfannil
(2003-11-01)
nanti buat untuk bulan Jun skali:)
Kang
(2003-11-06)
Boleh aje Firdaus... bukak topik Kelab Jun dan kumpulkan, pakat-pakat buat Majlis. Kang pun Jun. Kita kalahkan Oktoberian nak tak?
nur indah
(2003-11-09)
hehehehe... skali lagi kang jeles... :P pakat2 le kome wat majlis... nak kalahkan pon takpe... saye nak makan kek nanti.. :))
adeq shiFa
(2003-11-12)
hmmz.. sodap nyo...november takdo ke?
mohahomu
(2003-11-17)
alhamdulilah....nak tanyer ane satu kek yg sedap???
shah sobriyanie
(2003-11-21)
rasa gak nak makan, tapi dapat tengok pun jadilah, insya allah shah akan buat satu untuk ukhwah.com, bersama ngan mawar,muslimsejati & muslimahsejti.
shah sobriyanie
(2003-11-21)
rasa gak nak makan, tapi dapat tengok pun jadilah, insya allah shah akan buat satu untuk ukhwah.com, bersama ngan mawar,muslimsejati & muslimahsejti.
heartbrokenkid
(2003-11-27)
iskkk.. tu kek masa majlis hari tu ke? aiseh,, bukan rezeki ana laa. anyway kpd ukhwah ana ucapkan TERIMA KASIH banyak². May Allah bless all of you.
nur indah
(2003-12-10)
mohahomu... dua2 kek tu sedap... :) heartbrokenkid, insyaAllah, ade rezeki lain kali makan kek lagi... :)
putrihidayah
(2003-12-17)
wah bestnye ader kek...lawa lak tu design die beli kat maner?mesti sdapkn..sy ni ske coklat kek
puteriislam
(2003-12-18)
eeeeee...kek la kempunannye
han
(2004-01-20)
alamak....ana punya bulan lah itu...tapi x dpt kek pon..
alifmimyanun
(2004-01-21)
wah,
fudhla85
(2004-01-29)
sedapnya......leh tengok je la....
farah caesura
(2004-02-09)
korang ni xpenah makan kek ke
DarkenX
(2004-05-13)
hehe Tak pernah la farah kek tue cam mana rasa dia ek?
relajihad
(2004-12-19)
isk isk isk.. rugi.. ana oktober gak tp tak pi... sedih toi... melepas makan kek
nur indah
(2004-12-24)
takpe relajihad... len kali leh mkn kek oktoberians lagik... ;-p
mieyza 84
(2005-03-14)
bestnya dapat makan kek biru tue........nak sikit leh x
uhud147
(2005-04-20)
bestnye kek biru tu...kek coklat pun best jugak..nak!nak! :)
khairah
(2005-05-24)
bestnye kek tu
jambu
(2006-01-26)
sedapnye tgal kat sikit untuk jambu boleh....tak.........
eiza1810
(2006-06-12)
bestnya KEKE KOKO TU,HEHE
safiyyatulbahira
(2006-08-21)
nym2...kenapa kat ikut budaya barat..kaloo apa-apa..mesti ada kek yang sedap..
saffar
(2007-01-10)
jemput2 makan....tambah2...jangan malu....salam ukhwah buat warga ukhwah.com
petok
(2007-11-14)
tak dapat pagi tak mengapa lah.. anna ada final exam lah..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079684 saat. Lajunya....