Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 338
Ahli: 0
Jumlah: 338




  Yang Masuk Ke Sini
Rashdin: 1 hari, 7 jam, 57 minit yang lalu
khalifah: 6 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 24 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> irda82


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Mini JK KL Sentral Kumpulan ALLoNe


irda82
[300 x 245 jpg]

Dihantar olehirda82
TarikhOct 10 2003
Hits12448
Undian35
Rating8.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalaamu`alaikum.ini... irda82 . Kurenung gugusan bintang...cantik menghiasi malam.Ingin sekali kuhadiahkan satu darinya buatmu...sebagai penghargaan,pada sebuah pertemuan...
Keterangan: Assalaamu`alaikum.ini... irda82 . Kurenung gugusan bintang...cantik menghiasi malam.Ingin sekali kuhadiahkan satu darinya buatmu...sebagai penghargaan,pada sebuah pertemuan...

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2003-10-10)
waalaikumussalam wbt... nak petik bintang utk sapa tu syihab???
ainul nabila
(2003-10-10)
waalaikumussalam..apalaa jiwang tak habis2..ni kat masjid ke surau ni?
ainul nabila
(2003-10-10)
ooo..ini la yg dok buat tu..lawa ar..:)
achik solehah
(2003-10-10)
akhirnya....muncul juge gambo akhi kt sini ek...salam ukhwahfillah buat tuan pengarah..!!
achik solehah
(2003-10-10)
er...lupe nak ucap..TAHNIAH !! kt tuan pengarah jk kita.....respek arr
farisHaq
(2003-10-10)
semoga segalanya berjln lancar. maaf diatas sebrg silap faham :P
irda82
(2003-10-10)
hehe...salam ukhwah buat semua. Kak Engku ,nak petik bintang untuk semua ahli ukhwah.com .ekekeekek
PreTTy HappY
(2003-10-10)
ehehehe...hai abg irda
kasih kekasih
(2003-10-10)
assalamualaikum fir.....~~
akuzakie
(2003-10-10)
irda82? ingatkan pompuan... rupanya.. fIRDAus namanya... ishk2.. tipu tertipah... eh..
selembut salju
(2003-10-10)
a'kum...ooo ni la irda82 :-)
selembut salju
(2003-10-10)
dah kenai ler
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-10)
erm firdaus dah hantar gambar rupenye.. yg arituh nampak lg cerah tau! yg ni nampak lg emsem.. ewah, kembang lak dia kang.. hehehe. ana dh medeka dah!
BrotherMon
(2003-10-11)
abg hensem...apa tengok tengok??? :) jgn marah....ahaks!
dinulhuda1422h
(2003-10-11)
tengah menyonteng kat meja masjid ke tu...nakal jugak irda82 ni.Salam ukhwah dari dinulhuda1422h.Assalamualaikum..
nobita
(2003-10-11)
irda apasal aku sms kat mu x balas? mu melukis ker tuh?
littlemuslimah
(2003-10-11)
tak balas sms.. hehehe... ana tau nape.. ikiki. akhi tak nak jawab ke soalan nobita tuh..?? ihihihi =D
littlemuslimah
(2003-10-11)
lewat rupanya ana bagi komen kat sini erk.. maaf ye akh irda..=) bintang tu nak dipetik untuk semua erk..cukup ke & mampu ke akh irda petik sensoranga
ita
(2003-10-11)
Kecantikan tidak terletak pada wajah seseorang tapi pada mata yang memandang
sesejuksalju
(2003-10-11)
emm...salam ukhwah fillah.........
aina nasuha
(2003-10-11)
salam ukhwah dr ana...
darul numan81
(2003-10-11)
salam ukhwah irda82.. mcm dah pernah kulihat gambar ni, tp di mana yea..?? jaga iman n akhlak..wassalam
albesuty
(2003-10-11)
alimnya dia ni
irda82
(2003-10-11)
Assalamualaikum.terima kasih kerana menerimaku di sini.Apa khabar semua hari ni.:) .~cuma pengukir bayang...
irda82
(2003-10-12)
MuSaFiR SaYYaFF,gambar ni memang gelap sikit,sebab nak masukkan sikit efek.perasan tak...Lagipun,lepas scan,gambar gelap la,walaupun orangnya putih.ek
siraj alqalbi
(2003-10-12)
ermm.. assalamua'laikum !! ingat kan muslimat td ... hehe , lahir 82 jg ker ??
Ms Nik
(2003-10-12)
Salam Ukhwah...cam pernah nampaak jerrr..hehehe
irda82
(2003-10-13)
ehehe...tu bukan menyonteng.pensel sentiasa di tangan.kan ana minat melukis,menulis. Sekadar menyebut beberapa nama:ms nik,little...,achik,dll,thanks
faqierah
(2003-10-13)
a'kum...apesallah nama hang ni pompuan, ingatkan pompuan, apepun ukhwah fillah !
sohibussamahah
(2003-10-14)
salam ukhwah di atas nama Allah ...salam mesra menghubungkan jiwa....hati pejuang pastinya bersatu...mencari mutiara di bumi pinjaman..
Hafiz Qiee
(2003-10-14)
macam kenai je..sape yer..
shafawi78
(2003-10-15)
salam ukhwah jua buat akh firdaus...... ana pun hampir tersilap jantina bila 1st time bersembang di alam maya.... :)
wafi e
(2003-10-16)
akum ,tu dok kat pondok mana tu or madrasah
nawwal
(2003-10-16)
Assalamualaikum akh irda...ana rasa macam penah tengok je gambar ni...kat mana ye...hehe...baru ingat... :)
nawwal
(2003-10-16)
hari tu cakap taknak masukkan gambar...komen sket...
irda82
(2003-10-16)
wafi_e ;tu dok kat masjid,ada meja tu,saja duduk...tulis apa ntah.Hafiz;kenai ker?di mana yer.Shafawi ; hehe..nawwal;hehe...
nawwal
(2003-10-16)
hehe...asyik hehe je akh irda ni...
nobita
(2003-10-17)
irda mu jadik sunyo boleh?
ainul nabila
(2003-10-17)
hehe..sunyo la plak..diorang asyik gaduh la..:)
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-18)
irda, ada masa free esok ni, lukis satu utk ana!! Rasanya dulu ente penah tunjuk kan?? gamba kat tepi kolam ke apa?? hehe. ana suke mlukis.tp x pande
nor siswi
(2003-10-20)
erms jiwang gak irda nie ekk :) anyway salam ukhwah dr nor
Kang
(2003-10-22)
Salam ukhwah untuk syihab pengarah Mega JK 2004
irda82
(2003-10-22)
nobita:takmau!sunyo sombong.irda tetap irda82. musafir :nk lukis apa yer...salam musafir
irda82
(2003-10-22)
nor siswi: ana jiwang?erk...ye ker.hehe . Salam ukhwah juga buat Pengarah Eksekutif,Kang.Pengarah Mega JK terjun aje nih. :)
linie
(2003-10-23)
salam ukhwah dari saya.....^_^
UsTaZaH CuTe
(2003-10-25)
hmm..akhirnya tergerak jugak ana nak komen kat sini...salam sayang tanda ukhwah dari ana...
UsTaZaH CuTe
(2003-10-25)
nak petik bintang ker??? bagi kat ama satu..leh tak??
sauf
(2003-10-26)
asssalamualaikum.. err saya nih baru lg masuk site nih, kalo bole tunjuk ajar bole tolong ?
nawwal
(2003-10-26)
selamat pagi.... :)
raudhahasanah
(2003-10-29)
salam ukhwah.. selamat menjalani ibadat puasa..
kakciknah
(2003-10-31)
salam ukhwah....okalh kiranay sejuk bila memandang..ramadhan karim....
mawardah solehah85
(2003-11-01)
salam.. oo.. akh syihab... ana ingat lg.. pic ni la yg akh kasi kat ana.. ingat kan pompuan.. rupanya..inilah akh.. geram gak!!
mawardah solehah85
(2003-11-01)
tak pe..ana tak marah dah.. Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak.. moga mendapat lailatul Qadar..
nur marha
(2003-11-02)
assalamualaikum....ni rupernya irda82 ek? mm.... salam ukhwah dari saya...
rieza
(2003-11-04)
assalamualaikum dari ahli baru..well pandai irda bersastera..jiwang gak tu...anyway slmat berpuasa buat semua..juadah berbuka dah beli..ke masak jer..
putri82
(2003-11-08)
akum'hi,salam kenalan dari saya....salam aidilfitri ....irda nice name
mujahidahsolihah
(2003-11-16)
assalamualaikum .... laa...ni rupenye irda....erk...
mujahidahsolihah
(2003-11-16)
mati2 ana ingat org gune nick irda ni pompuan....ehehe...sory la yerk
mujahidahsolihah
(2003-11-16)
ape2 pon....RAMADHAN KAREEM.....SALAM AIDULFITRI....nak duit ghaye leh?
zaidah83
(2003-11-18)
a'ahlaa....ingatkan pompuan..rupenye jejaka tampan..hehe..salam ramadhan....
gurl 84
(2003-11-18)
no komennnn.....hmmm anyway semoga dirimu beroleh kebahagiaan selalu....
Imam Baihaqi
(2003-11-18)
assalamualaikum,,,min aina ?
irda82
(2003-11-19)
mujahidahsolihah,zaidah83,dll.Terima kasih.Ya...inilah dia irda82 .Siapa lagi yg sekolah sekali ana,SMK Khir Johari,Sg Petani,Kedah.Selamat Hari Raya
irda82
(2003-11-19)
Indah sungguh rumpunan buluh,pantai yang bersih sarang kedidi ,hamba cuma tumpang berteduh,mengintai kasih pada yang sudi...
irda82
(2003-11-19)
Semurni kasih Jebat pada Tuah,sekuat setia aur pada tebing ,aku di sini... salam ukhwah !
littlemuslimah
(2003-11-20)
selamat hari raya..... =)
irda82
(2003-11-23)
Selamat Menyambut Syawal 1424 H. Semoga kita keluar dari Ramadhan tahun ini tanpa dosa...
ainnurwardah
(2003-11-26)
assalamualaikum....mcm biasa jumpe jer....tapi di mane ye...hehehe!!!
ainnurwardah
(2003-11-26)
nway,salam ukhwah buat irda82 dan selamat hari raya!!!! =)
ummu qistina
(2003-11-29)
salam ukhwah fillah ...kullu am wa antum bikhair.
ainul nabila
(2003-12-04)
muka cam baik jer..ye ke baik..hehehe
irda82
(2003-12-05)
ye ker kenal,ainnurwardah.cakap betul2 . ainul ! hehe...baik ke tak ek?
aizamazia
(2003-12-09)
la......mati2 ingatkan muslimat .....rupa2nyer....
ainul nabila
(2003-12-10)
baik pun ye
ainul nabila
(2003-12-10)
jahat pun ye...hehehe..jgn marah la gurau je la..
khaulah alazwar
(2003-12-10)
akh irda...salam ukhuwwah fillah dari kejauhan..tahniah untuk akhi...
irda82
(2003-12-11)
aizamazia,ana muslimin.kenal2 kan diri anda. :-) .ainul.isk..ana tak baik sgt. khaulah;tahniah?
putrihidayah
(2003-12-18)
termenung nmpk?tg tulis pe tu ?salam ukhwah dr saye
qaulah atrah
(2003-12-21)
aaaaaa.. conteng..conteng !! :P heheh.. :)
Fiera
(2003-12-22)
Assalamu'alaikum wbt.......amboi dah masukkan gambar rupanya tuan pengarah ni.Mana gambar adik?Tak ada pun.Tak bolehlah letak gambar abg Firdaus saja.
Fiera
(2003-12-22)
Nak tambah sikit lagi.Tu kenapa dok conteng2 meja pula?Nak kena dah ni.Nanti adik saman baru abg Firdaus tahu.Jgn marah ye,adik gurau saja.
irda82
(2003-12-26)
tak conteng aih,dok rancang perjalanan mega jk utara 2004 .ekekeekek.saja jer,nak eksyen pegang pen.memang tak dpt dipisahkan dgn pen.nak saman,dik?
Fiera
(2003-12-31)
mmm...tgh rancang mega jk utara rupanya...Betul tu abg dan pen tak boleh dipisahkan,jgn risau adk tak saman abg,tapi nak denda abg beli pen byk2 blh?
khaulah alazwar
(2004-01-08)
ye la...sekarang akhi dak masuk mane ye?ana pun terlupa...=)
irda82
(2004-01-16)
khaulah,ana masuk UiTM Merbok .baru masuk,taktau kemana hala lagi :-(
mai dudi
(2004-01-17)
ewah2....budget hensem la posing mcm tu syihab firdaus oi.awat hang ni jiwang karat sgt?siap ngan puisi lagi!..budget boleh menang Nobel Prize la tu
ainul nabila
(2004-01-19)
abg firdaus!!!:):)kata nak berbalas puisi!!!
adneen
(2004-01-20)
assalamualaikum..mcm kenal..
nabilah
(2004-01-22)
Assalamualaikum....x-student Kay Jay ke??saya pun sekolah sana jgk dulu...;)
irda82
(2004-01-22)
thanks,khaulah_alazwar . nabilah ,SMKKJ sg petani juga ke.apa kata kalau kita buat reunion sekolah? anti SPM thn bila?
nabilah
(2004-01-23)
saya spm thn 2001,nta spm 1999 ka?mmg xpenah jmpa la;)
AllifIskandar
(2004-01-29)
salam pershabatan dari kawan baru!
khaulah alazwar
(2004-01-30)
salam 'aidil adha...=)tak kira dimana kita berada..yg pasti jalankan tanggungjawab kita sebagai hamba kepada Allah...=)
irda82
(2004-01-30)
nabilah ,SPM 2001 ke.erm,tingkatan 5 apa ek?ana ada lagi masa 2001-praU2sas 1,ambil stpm
syed
(2004-01-31)
ASSALAMUALAIKUM WBT...BANYAKKAKN AKTIVITI MENGUTIP SEGALA GANJARAN DARIPADA ALLAH DARIPADA MEMETIK BINTANG YANG TAK KESAMPAIAN..K WASSALAM
aisyahtulfatin
(2004-02-01)
assalamualaikum semua...
jiha
(2004-02-03)
A'kum irda tu ape ye??maaf tak tau...
fudhla85
(2004-02-05)
salam ukhwah....
kasih kekasih
(2004-02-10)
assalamualaikum fir...apa habaq..lama tak dengaq cerita...jumpa nanti kat mega jk..
irda82
(2004-02-21)
KLIK: http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=5732&forum=7
nurana
(2004-02-22)
assalamualaikum,abg syihab..lame tak dgr khabar..
teman siber
(2004-02-23)
bisa ku lihat wajah ini, tapi di mana yaa...:)
farah caesura
(2004-02-27)
syihab.. sila hadiahkan satu drpd bintang tu unt saya ehehe
nawwal
(2004-02-28)
Assalamualaikum akhi.....lama tak dengaq habaq..:-D
irda82
(2004-03-06)
farah nak bintang mana eh?hehe. nawwal,masing2 sibuk. :-)
farah caesura
(2004-03-09)
bintang kejora... bintang hati ... sbg hiasan di sanubari ... :)
Aind
(2004-03-11)
waalaikumsalam....pandai sungguh abang ni bermadah puisi.......
ummimq
(2004-03-11)
:)
ainul nabila
(2004-03-14)
hmm..pandailah tu..pandai sangat2 abg ni bermadah puisi..:)
ainul nabila
(2004-03-14)
bila nak poskan cd ngaji tu pos la cepat balik rumah bleh terus dapat.nak tanya sikit abg yg cute kat atas ni pernah masuk tilawah al_quran ke?
ainul nabila
(2004-03-14)
:) :) ;) senyum sokmo..nanti org kata sombong..assalamulaiakum..
farah caesura
(2004-03-16)
tak pernah jd budak sastera
awal
(2004-03-18)
assalamualaykum ana dari indonesia nak kenal sama semua sila sms ke 08566612431
awal
(2004-03-18)
jelasnya 628566612431
ros putih
(2004-03-18)
ramai sangat yang dah komen..jadi saye no komen la..hehehehe
ros putih
(2004-03-18)
tapi..nak komen juga le...irda82...ramai ye peminat awak..
cahya ilham
(2004-03-18)
assalamualaikum....lama xdgr khabar....sorry 4 everything....salam ukhwah di seorang 'pengukir bayang'...
irda82
(2004-03-19)
Waalaikumussalam.thanks cahya_ilham .ajaklah ramai2 lagi,boleh buat jk uitm pulak
cahya ilham
(2004-03-20)
nak promo...kene la sponsor skettt......stkt ni dh brapa byk bdk uitm kdh join???
irda82
(2004-03-20)
uitm kedah?Eerm..setakat yg sempat dikira,aktif+tak aktif,lebih kurang 10 kot
cahya ilham
(2004-03-21)
oloh........cikitnyer....x promo kt malinja ker....
irda82
(2004-03-21)
a'a,dah promote.itu jumlah anggaran untuk malinja +mahsuri +masria .jom kumpul ramai lagi.moga dapat kongsi ilmu utk manfaat bersama
cahya ilham
(2004-03-22)
tp masalahnye...ramai yg x minat nk surf internet...xtaula time cuti ni..klu time study,lg la xde org...memasing sibukk...
cahya ilham
(2004-03-22)
nak harap kat library tu, hmmmmmmmppphhh....
Farizuddin
(2004-04-04)
oh...laki2...igatkan ppuan...cantiknyer nama
ainul nabila
(2004-04-05)
laa..Farizuddin anta ni baru tau ke?isk..kesian kat farizuddin tk jadi nk ngorat..hehehhe..
irda82
(2004-04-12)
ya Farizuddin.kenapa...tak percaya?
wardah86
(2004-04-12)
assalamualaikum..salam ukhuwah fillah..
nurul83
(2004-04-14)
as'kum....sy sorang lg bdk uitm kdh baru join...kenai dak sy? kwn ros putih...
nurul83
(2004-04-14)
result camne?.....ok?
irda82
(2004-04-15)
waalaikumussalam.ya nurul.meh sini semua ana kenalkan.ni anak sedara ana :-)
ros putih
(2004-04-15)
hai..nurul..nurul? ek lain lak huda lah yek...result ok..tahniah yea..irda..anak sedara anta, kawan ana..emm.penin tak?
nurul83
(2004-04-17)
ana pun nak kenalkn...ini dia irda......bapa sedara ana...he..he..jgn mare ye pak njang...
nurul83
(2004-04-17)
eh..ehh...ros putih pun ada gak...eh silap!....thanks Rina!!..ish...penin laaa....
ainul nabila
(2004-04-17)
eh sejak bila lak si irda ni ada anak sedara?setau ainul...isk plik!!ooo paham dah..
pLatipus
(2004-04-22)
nice to meet u sir
Daeng Jati
(2004-04-28)
salam ukhwah Irda82...ni ke Irda nyeerrrrrrrrr
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum buat irda,,salam ukhwah dari ana..camane bleh dapat idea yang begitu kritis dan kreatif ni. nama btul firdaus kan?
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum buat irda,,salam ukhwah dari ana..camane bleh dapat idea yang begitu kritis dan kreatif ni. nama btul firdaus kan?
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum buat irda,,salam ukhwah dari ana..camane bleh dapat idea yang begitu kritis dan kreatif ni. nama btul firdaus kan?
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum buat irda,,salam ukhwah dari ana..camane bleh dapat idea yang begitu kritis dan kreatif ni. nama btul firdaus kan?
murnirah
(2004-05-07)
Assalamu'alaikum buat irda,,salam ukhwah dari ana..camane bleh dapat idea yang begitu kritis dan kreatif ni. nama btul firdaus kan?
irda82
(2004-05-10)
Wa'alaikumussalam murnirah.salah ukhwah juga buat anda.idea mana yang kritis dan kreatif?takde apa2 pun.Ya,nama saya Syihab Firdaus
nuraini
(2004-05-12)
Laa.....tengok pada nickname cam pompuan jer...rupa2 lelaki...salam ukhuwah
cahya ilham
(2004-05-15)
akum....irda, camane jk lps???
irda82
(2004-05-16)
jk.hurm...laporannya: http://www.ukhwah.net/viewtopic.php?topic=8225&forum=60
Detective Alam
(2004-06-14)
huh ......tengah wak aper tu?
blueberryz
(2004-06-25)
ok gak gambo ni
irda82
(2004-07-02)
tengah buat apa? tengah posing utk gambar. Gambar je ok? hurm...orangnya tak ok pun.
ainul nabila
(2004-07-08)
semoga Allah merahmatimu selalu.....JAGA IMAN
aisyah j
(2004-09-15)
salam ukhuwah
aesyah
(2004-09-16)
senyum itu adalah satu sedekah
eizani 83
(2004-09-22)
MANIS SENYUMAN ANDA...
irda82
(2004-09-22)
Assalamualaikum.senyum lagi. :-)
nur syazarina
(2004-10-11)
assalamualaikum.....salam ukhwah fillah...
nur syazarina
(2004-10-11)
seandainya bintang itu menjadi hadiah sebuah pertemuan, akanku kirimkan matahari sebagai balasan,tapi.........PANAS!! tak jadilah...hi.hi..
aieyda
(2004-10-19)
hehehe...ni ke irda82?macam pernah nampak..
irda82
(2004-10-27)
waalaikumussalam.Terima kasih atas niat sucimu nur_syazarina .Ha aieyda...dah kenal?
nur islami
(2004-11-30)
inikah org yg bernama irda82????kih..kih..
achik solehah
(2004-11-30)
salam akh irda..lame gak tak jenguk sni..makin ramai peminat nampaknye..selamat blajar utk sem baru! smoga berjaya dgn cemerlang!..wslm
alifmimyanun
(2004-12-15)
cheeeh posing malu2. senyumle sket.
sissuhaila
(2004-12-31)
cam name pompuan..irda.smile jerlah yer..ukhwah fillah..
asthiqah
(2005-01-02)
Assalammualaikum..ai abg syihab.ingat tiqah lagik :) abg slalu x on skrg abg pi mane.hurm macam nak elakkan diri dari tiqha jerk.abg pi mane.
erma
(2005-01-25)
akum , maco jugak hang nie
huswatun
(2005-01-27)
w'salam... IRDA.... comel nama tu... cepatlaa bagi bintang tu kat saya.... bkn bintang jer bagi no tipon pun kene bagi... sbb ia 1permulaan pershbtan
irda82
(2005-02-16)
assalamualaikum. aku kembali di sini...sekadar memenuhi sebuah harapan... hai tiqah...abg ada.cuma lama tak dpt nak on...sibuk sikit.:-) .Salam semua
rocky
(2005-02-26)
w'salam..A'kum...terima kasih...salam ukhwah
shah sobriyanie
(2005-04-07)
cam takpercaya lak, shah ingakan kak irda ni orangnyer...... nampak garang sangat la.
shah sobriyanie
(2005-04-07)
tapi abg irda ni nampak handsome gak, betul tak kak ainul? mesti banyak makan mee goreng kak ainul ni, sebab tu la slim river sentiasa.
shah sobriyanie
(2005-04-07)
jangan lamarah, lama tak dengarberita abag irda ni, sejak akhir tahun 2003 lagi. dah kahwin ker?
irda82
(2005-04-08)
hai shah.lama tak nampak online?pegi mana?dah kawin jugak ker? abg still single lagi la.hehe. Garang ker?tak nampak tu abg senyum tu
shah sobriyanie
(2005-04-17)
hahahah!!! tergoda rasanyer bila melihat jelingan abang irda ni... janga la jeling cam tu.. nanti terlepas la peluang jejaka kat sini...
shah sobriyanie
(2005-04-17)
ceh.. still single tu... mesti ramai sangat yang minta abg irda ni... sampai tak tahu nak pilih yang mana satu... : )
shah sobriyanie
(2005-04-17)
shah pun single lagi ni... nanti kak ainul hantar mee goreng... lepas kahwin dah tak boleh m,akan mee goreng ainul lagi... dapatkan sekarang...
shah sobriyanie
(2005-04-17)
mee goreng kak ainul terhangat di pasaran... mana kak nawwal? shah ni lambat lagi nak kahwin..... nanti shah panggil la bila tiba tarikhnyer...
shah sobriyanie
(2005-04-17)
kalau abg irda tambahkan lemak sikit kat badan tu... mesti cun melecun... tangkap meleleh punya...
shah sobriyanie
(2005-04-17)
shah ingat kan irda ni pompuan so panggil la dia kak irda (2003) kena la sekali nama dia firdaus.. hahaha...
irda82
(2005-04-30)
amboi shah ni...ni puji ke ngutuk? hehe. dah habis makan mee kak ainul?
shah sobriyanie
(2005-05-03)
dah lama dah tak makan... tu yang jadi makin kurus ni... kalau abg irda nak tambahkan lemak kat badan.. makan la mee goreng kak ainul...
shah sobriyanie
(2005-05-03)
bukan nak memuji aptah lagi memuja... masih belajar lagi ker sekarang ni? mana la tahu kot2 sekarang ni dah jadi prof kat UIA ker...
shah sobriyanie
(2005-05-03)
kalau mak kahwin tu jangan la lupa jemput ahl;i kat ukhwah ni... boleh la kami kenal sekali...
nurainee
(2005-05-10)
selamat menjalan kan tugas.....
altamira
(2005-07-01)
ingat tak lagi saya
irda82
(2005-07-02)
hai shah...taknak makan byk2,nanti gemuk.ekek.Kenapa ni,shah nak kawin dah ek? Thanks,nurainee. altamira,awat tak ingat pula?
altamira
(2005-07-25)
boleh bagi idea untuk jk utara tak
mujahiddah
(2005-10-06)
Assalamuaikum akh irda.salam ukhuwah dari ana.dapat ke nak capai bintang di langit?biar tak dapat capai bintang di langit asalkan dapat anugerah bintang dari Allah S.W.T.
nurafi
(2005-10-07)
assalamualaikum,,,salam perkenalan...selamat menyambut ramadhan...
irda82
(2005-11-14)
InsyaAllah. Amin. erm...salam aidilfiitri
puteri nailofar
(2006-02-01)
gamabar yang same dalam frenster..nyeh3.. (^_^) /
Addey
(2006-03-17)
orang kemboja ke? tanya saja..
missdodot
(2006-03-28)
siapa pula berkopiah putih ini.....
missdodot
(2006-03-28)
siapa pula berkopiah putih ini.....
missdodot
(2006-03-28)
assalamualaikum....
altamira
(2006-05-21)
huish...dia ni orang malaysia la,apa tiba-tiba kemboje ni. missdodot,siapa berkopiah putih ni? inilah Syihab, @ irda82
ladybirdy
(2006-07-15)
irda ni belajar kat uia ke? macam pernah nampakla tapi nama kat kad matrik susah betul nak tengok...
nabilpoyo
(2006-07-31)
ok bro...relax k.....control....hihi
hazi
(2006-11-01)
salam perkenalan
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
junanna
(2007-04-16)
Assalamualaikum...
irda82
(2007-09-08)
saya student uitm kedah,bukan uia. hehe
Wafiyah
(2007-10-29)
Assalamualaikum..salam ukhwah...
madyie
(2007-11-20)
salam pntai tmur laut...
qiu90
(2008-10-16)
salam perkenlan
ada syuhada
(2008-10-31)
salam...ustaz..kenal ana lagi ke???
halesolurun 84
(2009-01-21)
salam.. bro syihab.. hehe..
sutera kasih85
(2009-03-01)
ehem2 ramai jugak peminat akhi irda ini hihi
irda82
(2009-12-21)
Salam ukhwah. ada_syuhada,maaf ana tak pasti,siapa ye? adik nurul soleha,sutera kasih,terima kasih. hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091445 saat. Lajunya....