Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Wang bukan segala-galanya tetapi hampir segalanya memerlukan wang!
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 25 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> edi best


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Konsert Rabbani saujana-rejabsyaaban ramadhan


edi best
[396 x 260 jpg]

Dihantar olehedi_best
TarikhSep 15 2003
Hits8294
Undian5
Rating5.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
gambar budak rumah dari kiri baris pertama depan edi best, isa vr4 rosnan,baris kedua nuar, qimi,pendita gila, baris ketiga aduan dan rifqi...
Keterangan: gambar budak rumah dari kiri baris pertama depan edi best, isa vr4 rosnan,baris kedua nuar, qimi,pendita gila, baris ketiga aduan dan rifqi...

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2003-09-16)
bakal pemimpin negara...
isa-vr4
(2003-09-16)
ooo ni rupanya edi best.....pendita gila pun ade???
farisHaq
(2003-09-16)
ooo masyaAllah... kat mana lokasinya nie?
Qudwah hasanah
(2003-09-16)
ni rupanya rumah orang bujang...
Kakyong
(2003-09-16)
Ooo...itu la pc yg selalu berebut nak guna tu yerk...:P
isa-vr4
(2003-09-16)
kak yong ni pc kat bawah...edi best ngan isa-vr4 guna pc kat tingkat atas...buat home networking
isa-vr4
(2003-09-16)
kat rumah ni ade 6 buah pc..so tak payah laaa nak rebut...hehehe
edi best
(2003-09-16)
betoi tuh isa.... isa pom nak beli satu lagi
littlemuslimah
(2003-09-17)
hehehe... bagus-bagus... jangan gaduh-gaduh erk. harmonis selalu =)
Kakyong
(2003-09-18)
waa...leh..la...buat..cc...heheheh...menjana..pendapatan..sampingan...:D
ena siswi
(2003-09-19)
duk ramai┬▓ tu jgn gaduh┬▓ ekk..moga┬▓ bahagia..amin..~~
nur tinta
(2003-09-19)
wah... mesra rakyat sungguh senyuman kalian.. sentiasalah senyum.. sebab semua comel!
nurarisya
(2003-09-19)
duduk ramai2 tue pandai-pandailah jaga silaturahim yek!
wardahsakinah
(2003-09-19)
wah..wah..macam hero hindustan semuanya!
dina best
(2003-09-20)
oo...ni lah member edi best yer..ermm..ah satu lagi..kena giliran memasakm tu pandai2 lah yer..hehehe
Hanan
(2003-09-20)
kat pc tula yer online ukhwah.com...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-20)
ooo... member2 ke semua ni.. baru eden tau.. ni edi tukar gambar ke? rasanya dulu lain x?
Ms Nik
(2003-09-24)
salam ukhwah tuk semua..controllah handsome tu..hehehe, gurau jek
muslimahsejati
(2003-09-24)
salam ukhwah buat semua..... :)
wira
(2003-09-28)
kepada wanita peliharalah matamu...tengok skali dahler.........
BrotherMon
(2003-09-30)
rumah contoh ni..kemas tu..kemass... :)
nur indah
(2003-10-05)
hehe, padan pon cam kenal 2 org kat depan tu, edi ngan isa rupanye.. kome dok berebut pc slalu ke?? slalu2 le masuk ukhwah.com, ajak housemate skali
sesejuksalju
(2003-10-09)
eh,eh..apasal liuk lentok kat belakang tu??ngantuk ke?/emm...salam ukhwah fillah semua....semoga bakal menjadi pemimpin negara suatu hari nanti....
Kakyong
(2003-10-13)
Langsir mana?...tgh basuh ke?..
Hafiz Qiee
(2003-10-14)
semoga best..sebest bestnye..insya ALlah..
qider firdaus
(2003-10-15)
harmoni rukun tetangga betul pose korang,jagn kat belakang dok berperang udah ler...:-)
Hafiz Qiee
(2003-10-15)
pc kalian beli kat mane yer:)
juju anne
(2003-10-16)
assalamualaikum... ni semua baru pimdah ke??
juju anne
(2003-10-16)
rumah bujang....
isa-vr4
(2003-10-18)
langsir ade kat kedai dobi..
isa-vr4
(2003-10-18)
waalaikumussalam juju anne
ISA-VR4
(2003-11-01)
bulan 5 baru ni pindah..lepas ni nak beli terus rumah ni :-)
nudrasyafini
(2003-11-01)
menarik betul gambar sahabat kiter nie........:)
mawarkasih
(2003-11-02)
Salam sayang untuk antum semua.Wassalam
isa-vr4
(2003-11-02)
nudrasyafini..menarik kat mane nye..tak ade ape yg menarik pun
isa-vr4
(2003-11-03)
salam sayang jugak kat mawarkasih dari kami(wakil)
ziemaira
(2003-11-11)
assalamualaikumm simple yer umah korg....hhehe
isa-vr4
(2003-11-18)
nampak je simple.....tak ade 200 ribu tak leh beli...hehe
suffian
(2003-11-20)
ha'ah.. rumah kosong lagi.. Baru pindah ker?
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
nanalah
(2003-12-10)
assalamualaikum.....cantik rumah!
saufi
(2003-12-13)
salam ukuwah
wasilatul furqan
(2003-12-14)
pameran helmet terpakai..
putrihidayah
(2003-12-17)
wah selesa nampak...mesti berebut klu nk gne pc kn?
mawarMujahiddah
(2003-12-19)
eh!!! nie sapa lak??? tak nah nampak pun...tak kanal pun...sapa???
rizaliza
(2003-12-21)
seronok ler dok ngan member.......tp ukhwah mesti mantap tau!
lynn
(2004-01-18)
woit relaks nampak..tak der exam ker
han
(2004-01-20)
huhuhuhuhu
nur khalisa80
(2004-02-23)
Macam ini rupanya rumah bujang yek .....
marsya
(2004-02-28)
awat gambaq hangpa kecik sangat,tengah cari calon ke......
dinulhuda1422h
(2004-03-04)
tetap segak walaupun berkain pelekat...:)
farah caesura
(2004-03-05)
nie kt mana??
nailofar ain
(2004-03-12)
salam ukhwah
faqierah
(2004-03-19)
a'kum...salam ukhwah...hensomnya yang bernama qimi tu, leh kenalan?. hehehehe
cahya ilham
(2004-03-22)
wah....zuhudnya mereka2 ini....hanya dikelilingi benda2 basic jer....langsir pun xde..dunia je sumer tuh!!!!begitu qanaahnya....
isa-VR4
(2004-04-02)
rumah ni dah jadi kenangan.......dah pindah dah!!!!
isa-VR4
(2004-04-02)
kita org ni bersikap telus...sebab tu laa tak payah langsir....
isa-VR4
(2004-04-03)
belah ni je kosong......tengok belah lain...macam ade
alyamin
(2004-04-20)
nampak macam best...tapi tak tau le...
nuraini
(2004-04-24)
fuh...6 bijik PC...! agaknya rumah si anak~anak teruna berserabut ngan wayar~wayar dgn pelbagai macam rupa plug elektrik...hati2...kan kena 'kareng'..
isa-VR4
(2004-05-14)
memang berserabut pun....elektrik pon boleh tahan kena bayar....bln 3 tak bayar habis lagi
isa-VR4
(2004-05-14)
ape khabar kimi....lama tak jumpa..harap engkau tabah dengan islam yang baru kau anuti...bila boleh jumpa haa???
isa-VR4
(2004-05-14)
isa dan rakan serumah rindu kat kau...datang laa rumah isa...nanti boleh usa bawak pegi semayang subuh berjamaah kat masjid
syafira
(2004-05-17)
wah...wah...wah...bergaya betul,control..control
minthin
(2004-05-25)
posing habis2 san....jgn xposingggg:)
sepi indah
(2004-08-28)
comelnya edi_best......
nursyaima
(2004-08-29)
ERMM....BIASAJER...ikhihkihk..tp duduk tue supan skitt.. hehehe...
minthin
(2004-10-16)
minthin
(2004-10-16)
rumah bersih,pakaian comel......jgn lupe hati mau baik
nurulnisa
(2004-12-05)
helmet kat blakang tu korang punyer ke???????oooo korang ni mat rempit yerk
nurulnisa
(2004-12-05)
brother yg dok depan..paling kanan tu control ayu lah..cewahh..auuu..nyampahh
LizAnnisa
(2004-12-10)
dah mandi ke belum korang nie....???
ABg IMaM
(2005-01-25)
wah....inilah dia bujang-buuang lapok alaf baru...heheh...jgn marah,nanti kene jual..ahaks:P
wilma
(2005-01-27)
student yer.....sama2 kita mengejar cita2...slm ukhwah
mawarkasih
(2005-04-09)
salam mawarkasih dari ana
moterk
(2005-05-12)
amyra_myra
firdaus 9
(2005-06-30)
edi? macam name kolej di Taman Melawati KL Jalan Ulu Kelang tu saja?
shahadazura
(2005-07-07)
ada mesyuarat tetingkap ke bila nak masak eden dah lopa ni.... kui...kuiii 100x
hana 88
(2005-08-23)
seronok kan tinggal dengan kwn2 ramai2 macam tu
hana 88
(2005-08-23)
jangan lupa balik kampung jenguk family dah lah.........
Addey
(2005-12-30)
komputer tu ada internet tak?
akwa
(2006-04-02)
kenela rajin2 pergi masjid ye//...
Eid
(2006-06-27)
comfirm bil letrik rumah dah naik
Nawarah
(2006-10-19)
Salam ukhwahfillah...
sitisolehah
(2007-04-05)
amboi2........jeleznye tengok gambar anda...banyak betul manusia bagi komen...INI TIDAK ADIL!!!! Cewah,,acah saja mak enon!!!
aurora24
(2007-04-29)
mah aiih!!!!! banyaknya komen. as 4 me... no komen! (",)
InsaF82
(2007-12-25)
banyak helmet tu. Ni geng rempit islamic ka. hehehe. jangan marah
iana
(2008-03-23)
cntiknye rumah dsebelah sana 2..hihihi
wajdani
(2008-11-03)
salam ukhwah....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084199 saat. Lajunya....